Selahattin Demirtaş

Selahattin Demirtaş

Son dakika Selahattin Demirtaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Selahattin Demirtaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Selahattin Demirtaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selahattin Demirtaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selahattin demirtaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.472 selahattin demirtaş haberi bulunmuştur. Tüm selahattin demirtaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının Adalet Bakanlığı'nın seçime 2 gün kala yaptığı itiraz üzerine geri alınmasının ardından dün çıkan olaylar, bugün de sürdü.
3.04.2024 Gündem
DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu
DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu Dem Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları belli oldu. Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan yaptığı açıklamada "Adaylarımız Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni'dir." dedi.
9.02.2024 Gündem
DEM Parti ve Başak Demirtaş'tan İstanbul açıklaması!
DEM Parti ve Başak Demirtaş'tan İstanbul açıklaması! DEM Parti'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olup olmayacağı tartışılan Başak Demirtaş, yazılı açıklama yaptı, kararını duyurdu.
7.02.2024 Gündem
Bahçeli'den grup toplantısında CHP'ye sert tepki
Bahçeli'den grup toplantısında CHP'ye sert tepki MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP kurultayında sarf ettiği "Sırtımdaki hançerlerle seçime girdim" sözleri hakkında konuşan Bahçeli, "Gecikmiş bir itiraf beyhude bir sızlanmadır" dedi. Kurultay'da Selahattin Demirtaş'a selam gönderilmesine tepki gösteren Bahçeli, "Üzücü olan, Atatürk'ün kurduğu partinin kurultayında şehitlere rahmet dilemek yerine casuslara, kiralık gazetecilere selam gönderilmesidir. Terörist Demirtaş'a selam gönderilmesi PKK'ya selam göndermektir, bölücülüğü selamlamaktır. İlk tuğla yanlış konulmuş ilk düğme yanlış iliklenmiştir." ifadelerini kullandı.
7.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ana muhalefetin dün kongresi vardı. Bay Bay Kemal, Edirne'deki terörist başı Demirtaş'a, Kavala’ya ‘bay bay’ dedi. Peki kongreyi kazanan zat, o kime selam verdi. O da aynen Demirtaş'a, Kavala'ya selam verdi. Al birini vur diğerine. Bunların birbirinden farkı var mı, yok. Bunlar terör örgütleriyle beraber omuza omuza yürüdüler. Zannettiler ki terör örgütlerini yanımıza alırsak biz bu ülkede seçim kazanırız. 12-13 seçim kaybettin. Hep onlarla beraberdin” dedi.
5.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan sözünü kesen ABD'li sunucuya tepki gösterdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan sözünü kesen ABD'li sunucuya tepki gösterdi Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na katılmak üzere New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerikan PBS kanalına açıklamalarda bulundu. Erdoğan açıklamasında, "Rusya'ya güvenmemem için hiçbir neden yok. 50 yıldır AB kapısında bekletiyorlar. Batı ne kadar güvenilir ise Rusya'da o derece güvenilir" ifadelerini kullandı. Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş'la ilgili soruya cevap verdiği sırada PBS sunucusu Amna Nawaz'ın sözünü kesmesinin ardından Erdoğan, "Kesmeye hakkın yok. Saygı duyacaksın, yargının verdiği karara saygı duyacaksın" dedi.
19.09.2023 Haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan sözünü kesen ABD'li sunucuya tepki gösterdi: Kesmeye hakkın yok, saygı duyacaksın
Cumhurbaşkanı Erdoğan sözünü kesen ABD'li sunucuya tepki gösterdi: Kesmeye hakkın yok, saygı duyacaksın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na katılmak üzere New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerikan PBS kanalına açıklamalarda bulundu. Erdoğan açıklamasında, "Rusya'ya güvenmemem için hiçbir neden yok. 50 yıldır AB kapısında bekletiyorlar. Batı ne kadar güvenilir ise Rusya'da o derece güvenilir" ifadelerini kullandı. Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş'la ilgili soruya cevap verdiği sırada PBS sunucusu Amna Nawaz'ın sözünü kesmesinin ardından Erdoğan, "Kesmeye hakkın yok. Saygı duyacaksın, yargının verdiği karara saygı duyacaksın" dedi.
19.09.2023 Gündem
Tarık Özerbay kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Esenyurt Tekel Bayi faili Tarık Özerbay yakalandı mı? Esenyurt tekel bayii cinayetinde son durum!
Tarık Özerbay kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Esenyurt Tekel Bayi faili Tarık Özerbay yakalandı mı? Esenyurt tekel bayii cinayetinde son durum! Tarık Özerbay kimdir, kaç yaşında, nereli? Esenyurt'ta iki kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırı Türkiye’de infial yarattı. İş yerine gelen 4 kişi, içeride bulunan 3 kişiye saldırıp, kurşun yağdırdı. İstanbul Esenyurt'ta yaşanan tekel bayi cinayetinin faili Tarık Özerbay, İstanbul Esenyurt'ta yaşanan tekel bayi katliamının faili Tarık Özerbay’ın yakalanmasından sonra sorgulanmaya başlandı. Peki, Esenyurt Tekel Bayi faili Tarık Özerbay yakalandı mı? İşte Esenyurt tekel bayii cinayetinde son durum…
31.07.2023 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na mesaj! CHP liderinden 28 Mayıs sonrası flaş açıklamalar...
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na mesaj! CHP liderinden 28 Mayıs sonrası flaş açıklamalar... Cumhurbaşkanı seçimleri sonrası CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, canlı yayına katıldı. Kılıçdaroğlu, "Beklediğimiz olmadı, üzüldük ama yine de ben o akşam konuştum; kazanamadık ama ortaya çıkan tablo ağır bir yenilgi değil." dedi. CNN TÜRK'te gazeteciler Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını değerlendirdi.
9.06.2023 Gündem
Demirtaş'tan yeni açıklama: Beni aday göstermediniz
Demirtaş'tan yeni açıklama: Beni aday göstermediniz Aktif politikayı bıraktığını açıklayan Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, HDP yönetimine 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı adaylığı için hazır olduğunu söylediğini, ancak bunun parti yönetimi tarafından gerekçesiz bir şekilde reddedildiğini söyledi.
1.06.2023 Gündem
Selahattin Demirtaş: Aktif politikayı bırakıyorum
Selahattin Demirtaş: Aktif politikayı bırakıyorum Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda aktif politikayı bırakacağını açıkladı.
31.05.2023 Gündem
Ömer Çelik'ten Mansur Yavaş'ın 'Öcalan' iddialarına sert cevap: Bilgisizliğinden tuzağa düşüyor
Ömer Çelik'ten Mansur Yavaş'ın 'Öcalan' iddialarına sert cevap: Bilgisizliğinden tuzağa düşüyor Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın teröristbaşı Abdullah Öcalan ile ilgili iddialarına sert tepki gösterdi. Çelik, 'Yavaş bu siyasetlerin arka planını bilmediği için, konuştuğu konularda bilgisiz olduğu için bu tuzağa rahatlıkla düşebiliyor.' dedi.
22.05.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımıza verilen destek daha da artacak
Bakan Karaismailoğlu: 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımıza verilen destek daha da artacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İkinci turda sesimiz daha da gür çıkacak. 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımıza verilen destek daha da artacak. Türkiye'nin parlayan yıldızı olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
18.05.2023 Gündem
2023 seçim sonuçları... Deprem bölgesinde AK Parti gücünü korudu
2023 seçim sonuçları... Deprem bölgesinde AK Parti gücünü korudu 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçim sonuçları, yüzyılın felaketinin yaşandığı deprem bölgesindeki 11 ilde herkes tarafından merak ediliyordu. İşte Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Osmaniye, Malatya, Adıyaman, Adana, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa ve Elazığ'da seçim sonuçları...
15.05.2023 Gündem
Muş seçim sonuçları 2023! 14 Mayıs Muş Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve oy dağılımı Muş hangi parti kazandı?
Muş seçim sonuçları 2023! 14 Mayıs Muş Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve oy dağılımı Muş hangi parti kazandı? Muş seçim sonuçları 2023 gazetavatan.com'da açıklanıyır. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili genel seçimleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. Muş milletvekili adayları, yapılacak seçimler sonrası TBMM'ye gidiyor. AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP, Yeniden Refah Muş seçim sonuçlarına göre oy dağılımlarıyla canlı seçim sonuçları belli olacak. 2023 Muş seçim sonuçları, Muş ilçe seçim sonuçlarıyla paralel olarak yayınlanacak. Peki Muş hangi parti kazandı? Muş Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları kaç oldu?
14.05.2023 Gündem
24 Haziran 2018 seçim sonuçları! 24 Haziran seçim sonuçları nasıldı, partilerin oy oranları nasıldı? Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Meral Akşener, Selahattin Demirtaş kaç oy aldı?
24 Haziran 2018 seçim sonuçları! 24 Haziran seçim sonuçları nasıldı, partilerin oy oranları nasıldı? Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Meral Akşener, Selahattin Demirtaş kaç oy aldı? 2018 Cumhurbaşkanlığı Seçimleri 24 Haziran 2018 tarihinde yapıldı. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin sonuçlarına göre Recep Tayyip Erdoğan yeniden cumhurbaşkanı seçildi, AKP ve MHP'nin yer aldığı Cumhur İttifakı da Meclis'te çoğunluğu sağladı. Peki, 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Meral Akşener, Selahattin Demirtaş kaç oy aldı? 24 Haziran 2018 seçim sonuçları nasıldı?
14.05.2023 Seçim
10 Ağustos 2014’te ilk kez halk seçti! Demokrasimizin 100 yıllık tarihi
10 Ağustos 2014’te ilk kez halk seçti! Demokrasimizin 100 yıllık tarihi 29 Ekim 1923’te Cumhuriyet’in ilanıyla aynı gün 287 üyeli Meclis’te Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk cumhurbaşkanı seçildi. Bugün ise 13. Cumhurbaşkanı üçüncü kez doğrudan halkın vereceği oylarla seçilecek.
14.05.2023 Gündem
Bahçeli'den 'İç savaş' söylemlerine sert tepki: Kefenlerini alıp gelsinler!
Bahçeli'den 'İç savaş' söylemlerine sert tepki: Kefenlerini alıp gelsinler! “14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende” temalı açık hava toplantısında Burdur Halkına seslenen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli; "Bir terörist alçakça ve cüretkar şekilde milletimizi tehdit ederek, '14 Mayıs’ta Kılıçdaroğlu kazanamazsa iç savaş çıkar' diyebilmiştir. Eğer böyle bir niyet ve planları varsa, tavsiyem yanlarına kefenlerini ya da sarı torbalarını da alıp gelmeleridir” dedi.
13.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kızılay çadır satışına giremez, bu beni üzdü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kızılay çadır satışına giremez, bu beni üzdü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimi öncesi gençlerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Meydanlar zaten konuşuyor. Anketlere falan pek inanmam. Meydanların dili neyse bizim için çok önemli." dedi. Erdoğan, Kızılay'ın çadır satışıyla da ilgili olarak, "Kızılay böyle bir çadır satma fiiline işine giremez ve süratle de tabii bu yanlışı düzeltmesi gerekir" açıklamasında bulundu.
11.05.2023 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Demirtaş' vaadi: Mahkeme kararı olmadan kimse serbest kalamaz
Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Demirtaş' vaadi: Mahkeme kararı olmadan kimse serbest kalamaz CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, 'Selahattin Demirtaş'a özgürlük vaadiniz yargı bağımsızlığıyla çelişmiyor mu?' sorusuna yanıt verdi.
11.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "Bu kadim coğrafyada tüm farklılıklarımızla inşallah kıyamete kadar birlikte yaşayacağız. Bizim teröre asla müsamahamız yoktur. Terörle bağı olanın milletimizle bağı olmaz." dedi.
10.05.2023 Gündem
Numan Kurtulmuş CNN Türk'te konuştu: Siyaset düşmanlık alanı değil, rekabet alanıdır
Numan Kurtulmuş CNN Türk'te konuştu: Siyaset düşmanlık alanı değil, rekabet alanıdır AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş CNN Türk'te önemli açıklamalarda bulundu. Erzurum olayları ile ilgili konuşan Kurtulmuş, "O taş İmamoğlu'na değil AK Parti'ye de atılmış bir taştır. Bize en aykırı sözleri söyleyenlere bile biz de sözümüzü söyleriz. Sözü bastırmanın yolu ne taştır, ne küfürdür. Bunları tamamen reddediyoruz. Birilerinin buradan algı oluşturması bu durumu AK Parti çıkarmış gibi bir algı oluşturması kabul edilemez. Siyasette her türlü mücadeleye eyvallah ama bu bir söz yarışıdır. Burada sopanın ne işi var?" dedi.
8.05.2023 Gündem
Bahçeli: Türkiye'yi kumar masasında pazarlamayı hedefliyorlar
Bahçeli: Türkiye'yi kumar masasında pazarlamayı hedefliyorlar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Her numara zillet ittifakında, ne ararsanız bu ittifakın yamalı bohçasında. Sayısını takip etmekte zorlandığımız cumhurbaşkanı yardımcılarıyla koltuk ve paylaşımlarıyla küçüldükçe küçülüyorlar. Kendi aralarında pazarlık yetmezmiş gibi, Türkiye'yi kumar masasında pazarlamayı hedefliyorlar" dedi.
6.05.2023 Gündem
Ali İhsan Yavuz'dan CNN TÜRK'te açıkladı: Tüm Türkiye'de aynı pusula olmayacak
Ali İhsan Yavuz'dan CNN TÜRK'te açıkladı: Tüm Türkiye'de aynı pusula olmayacak AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, CNN TÜRK'te Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Deprem belgesindeki OHAL'in 9 Mayıs'ta kalkacağını söyleyen Yavuz, "Ortaya herhangi handikaplar çıkmasın diye önlemler alınmıştı" dedi. Yavuz, 325 bin depremzedenin adres kaydını değiştirdiğini açıkladı. Ayrıca Yavuz, AFAD'ın ihtiyacı olan depremzede seçmenleri taşıyacağını belirtti.
4.05.2023 Gündem
Selahattin Demirtaş'tan Kılıçdaroğlu paylaşımı: Benim oyum sizedir
Selahattin Demirtaş'tan Kılıçdaroğlu paylaşımı: Benim oyum sizedir Cezaevinde tutuklu bulunan HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Türkiye'nin 13'üncü Cumhurbaşkanı Sayın Kılıçdaroğlu, Allah yolunuzu açık etsin. Benim oyum sizedir, Sayın Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu" dedi.
4.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Selahattin Demirtaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selahattin demirtaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.