Sırrı Sakık

Sırrı Sakık

Son dakika sırrı sakık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sırrı sakık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sırrı sakık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sırrı Sakık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sırrı sakık gelişmeleri de dahil olmak üzere 751 sırrı sakık haberi bulunmuştur. Tüm sırrı sakık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bayraktar'tan petrol müjdesi verildi
Bakan Bayraktar'tan petrol müjdesi verildi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Şırnak Gabar’da keşfedilen petrol sahasına ilişkin “Astsubayımız Esma Çevik ve şehit öğretmenimiz Aybüke Yalçın’ın adını verdiğimiz iki sahada, 2024 yılı petrol üretimi hedefi 100 bin varil” dedi.
14.12.2023 Ekonomi
Bahçeli: Türkiye'yi kumar masasında pazarlamayı hedefliyorlar
Bahçeli: Türkiye'yi kumar masasında pazarlamayı hedefliyorlar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Her numara zillet ittifakında, ne ararsanız bu ittifakın yamalı bohçasında. Sayısını takip etmekte zorlandığımız cumhurbaşkanı yardımcılarıyla koltuk ve paylaşımlarıyla küçüldükçe küçülüyorlar. Kendi aralarında pazarlık yetmezmiş gibi, Türkiye'yi kumar masasında pazarlamayı hedefliyorlar" dedi.
6.05.2023 Gündem
Bakan Bozdağ açıkladı: Personel alımı sayısı 22 bin 120'ye çıkarıldı
Bakan Bozdağ açıkladı: Personel alımı sayısı 22 bin 120'ye çıkarıldı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bakan Bozdağ 14 Mayıs'taki cumhurbaşkanı ve milletvekilliği seçimleri ile ilgili olarak, 'Seçim ilk turda bitecek, çok net. Cumhur İttifakı'nın Meclis'te çoğunluğu alacağı bir netice olacak' dedi. Bakan Bozdağ ayrıca, daha önce 18 bin 500 olarak açıklanan yeni personel alımı sayısının 22 bin 120'ye çıkarıldığını, önümüzdeki hafta ilanların yayımlanacağını bildirdi.
16.04.2023 Gündem
Turgut Özal, vefatının 26. yılında anılıyor
Turgut Özal, vefatının 26. yılında anılıyor Türkiye Cumhuriyetinin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın vefatının üzerinden 26 yıl geçti.
17.04.2019 Siyaset
8 ilde nefes kesen yarış! Fark bin oyun altında
8 ilde nefes kesen yarış! Fark bin oyun altında Yerel seçimlerin kesin olmayan sonuçlarına göre, 8 ilde ilk iki sıradaki aday arasındaki fark bin oyun, 90 ilçede ise 100 oyun altında bulunuyor.
2.04.2019 Siyaset
HDP'nin Van ve Mardin adayları belli oldu
HDP'nin Van ve Mardin adayları belli oldu HDP'nin Van ve Mardin adayları belli oldu. HDP Sözcüsü Saruhan Oluç,"Yerel seçimlerde Van Büyükşehir Belediyesi için HDP Van Milletvekili Bedia Özgökçe Ertan ile MYK üyesi Mustafa Avcı'yı, Mardin Büyükşehir Belediyesi için Ahmet Türk ve Figen Altındağ'ı aday olarak belirledik" dedi.
9.01.2019 Siyaset
Ağrı Ak Parti'ye yeniden Aydın atandı
Ağrı Ak Parti'ye yeniden Aydın atandı AK Parti teşkilatlarındaki 'metal yorgunluk' iddialarının ardından istifa eden Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca'nın yerine, avukat Abbas Aydın yeniden atandı. Yeni İl Başkanı Aydın, 2014 yerel seçimlerinde Ağrı Belediye Başkanlığına Sırrı Sakık'ın seçilmesinin ardından istifa etmişti.
24.08.2017 Siyaset
Sırrı Sakık kimdir?
Sırrı Sakık kimdir? Sırrı Sakık'ın görevden alınması gündeme bomba gibi düştü. Peki Ağrı Belediye Başkanı DBP'li Sırrı Sakık'ın hayatı nasıldır? İşte Sırrı Sakık kimdir? sorusunun cevabı...
29.09.2021 Gündem
Sırrı Sakık görevden alındı
Sırrı Sakık görevden alındı Ağrı Belediye Başkanı DBP 'li Sırrı Sakık' ın görevden alındığı bildirildi
29.09.2021 Gündem
PKK'ya eş zamanlı darbe
PKK'ya eş zamanlı darbe Terör örgütü PKK'ya yönelik Ankara, Van, Muş ve Ağrı'da eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda, aralarında Sırrı Sakık'ın yeğeni V.S'nin de bulunduğu 21 kişi gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Sırrı Sakık'ın yardımcısı görevden alındı
Sırrı Sakık'ın yardımcısı görevden alındı Ağrı Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Polat ile 5 belediye meclis üyesi İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırıldı.
29.09.2021 Gündem
Ağrı Belediyesi'nin 6 meclis üyesi görevden alındı
Ağrı Belediyesi'nin 6 meclis üyesi görevden alındı İçişleri Bakanlığı tarafından Ağrı Belediye Meclisi'nin 6 DBP'li üyesi görevden alındı
29.09.2021 Gündem
Sırrı Sakık’a 1 yıl 3 ay hapis cezası
Sırrı Sakık’a 1 yıl 3 ay hapis cezası Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık’a, ‘terör örgütü propagandası’ suçundan 1 yıl 3 ay hapis cezası verildi.
29.09.2021 Gündem
Karadeniz PKK’ya kabus oldu
Karadeniz PKK’ya kabus oldu 1993-2016 yılları arasında bölgeye gönderilen yaklaşık 60 teröristten 45’i öldürülürken, 5’i sağ ele geçirildi, diğerleri çareyi kaçmakta buldu. Bu süre içinde 25 güvenlik görevlisi şehit olurken 24 güvenlik görevlisi yaralandı. Yine bu süre içerisinde 9 sivil vatandaş hayatını kaybederken, 9 sivil ise yaralandı
29.09.2021 Gündem
Sakık, Angelina ile Ahmet Türk'ün el ele fotoğraflarını paylaştı
Sakık, Angelina ile Ahmet Türk'ün el ele fotoğraflarını paylaştı AĞRI Belediye Başkanı DBP'li Sırrı Sakık, Angelina Jolie ile Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk'ün el ele fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak "Ah Ahmet abi ah! Brad ve Angelina evliliğini yerle yeksan olmasına sebep bu karedir" diye espri yaptı.
29.09.2021 Gündem
Vedat Türkali son yolculuğuna uğurlandı
Vedat Türkali son yolculuğuna uğurlandı TÜRK edebiyatının önemli isimlerinden Vedat Türkali, İstanbul’da son yolculuğuna uğurlandı...
29.09.2021 Gündem
Ağrı Valisi'nden Sırrı Sakık'a ağır sözler
Ağrı Valisi'nden Sırrı Sakık'a ağır sözler Ağrı Valisi Musa Işın, Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık'ın kardeş şehir Antalya'ya yönelik 'sömürge usulü' sözlerine ilişkin, "Belediye Başkanımıza buradan sesleniyorum, şu anda PKK Doğubayazıt esnafından haraç istemektedir. Bu bir sömürgedir, sömürüdür. Kendisi çıkıp, buna karşı çıksın. Ağrı halkı hem Ağrı valisinden hem de belediye başkanından hizmet ve huzur beklemektedir." dedi.
29.09.2021 Gündem
'Kendimize ait olandan ölümüne vazgeçmeyeceğiz'
'Kendimize ait olandan ölümüne vazgeçmeyeceğiz' MARDİN’in Nusaybin İlçesi’ndeki operasyonlar nedeniyle göç eden vatandaşlar için Kızıltepe ilçesinde düzenlenen iftar programına katılan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş bir tane hakikat çizgisi ve yolu olduğunu belirterek, "Başkasına zulüm etmeyeceğiz. Kendimize ait olandan da ölümüne vaz geçmeyeceğiz"dedi.
29.09.2021 Gündem
Abdülkadir Selvi hangi vekillerin dokunulmazlığının kaldırılacağını açıkladı
Abdülkadir Selvi hangi vekillerin dokunulmazlığının kaldırılacağını açıkladı Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi, "Edindiğim izlenim birkaç milletvekiline dokunulacağı yönünde. Aracında patlayıcı taşıyan ya da canlı bombanın evine taziye ziyaretinde bulunan isimlere dokunulacak." diye belirtti.
29.09.2021 Gündem
Sırrı Sakık hakkındaki "tehdit" davasında karar
Sırrı Sakık hakkındaki "tehdit" davasında karar Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık, Çankaya'daki bir restoranda, başka masada oturan kişiyi silahla tehdit ettiği gerekçesiyle 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı...
29.09.2021 Gündem
HDP'de hesaplaşma zamanı!
HDP'de hesaplaşma zamanı! Selahattin Demirtaş’ın “Erdoğan seviciler” sözleri HDP’de bugüne kadar hep kapalı kapılar arkasında süren bir tartışmayı ortaya çıkardı. Partide Kürt sorunu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümet ile ilişkiler konusunda ayrı düşünen iki grup var. Aralık ayındaki konferans ve Ocak ayındaki kongre bu grupların hesaplaşma zemini olacak gibi görünüyor.
29.09.2021 Gündem
‘Erdoğan sevdalıları’ sözü HDP’yi karıştırdı
‘Erdoğan sevdalıları’ sözü HDP’yi karıştırdı HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, bir grup gazeteci ile yaptığı sohbette partisindeki bazı isimlerin “Erdoğan sevdalısı” olduklarını ve bu yüzden milletvekili listesi dışında kaldıklarını söyledi...
29.09.2021 Gündem
Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık beraat etti
Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık beraat etti Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık, Twitter hesabı üzerinden terör örgütü PKK’nın propagandasını yaptığı iddiasıyla hakkında açılan davanın ilk duruşmasında beraat etti.
29.09.2021 Gündem
Demirtaş'a HDP'lilerden tepki!
Demirtaş'a HDP'lilerden tepki! HDP EŞ Başkanı Selahattin Demirtaş, bir grup gazeteci ile yaptığı sohbette partisindeki bazı isimlerin “Erdoğan sevdalısı” olduklarını ve bu yüzden milletvekili listesi dışında kaldıklarını söyledi...
29.09.2021 Gündem
‘Afiyet bal şeker olsun!’
‘Afiyet bal şeker olsun!’ “Kenan Evren’in yaptığı her şeyi istisnasız onaylıyorum, insan dışkısı yedirmek işkence değil” açıklması ile tepki çeken Prof...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sırrı Sakık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sırrı sakık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.