Şirince

Şirince

Son dakika şirince haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şirince ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şirince haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şirince

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şirince gelişmeleri de dahil olmak üzere 205 şirince haberi bulunmuştur. Tüm şirince haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şarkıcı Kurtuluş Kuş'un yargılandığı davada ilk duruşma görüldü!
Şarkıcı Kurtuluş Kuş'un yargılandığı davada ilk duruşma görüldü! Aydın'ın Efeler ilçesinde, otel odasında hayranı olan B.B.'ye (19) nitelikli cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla hakkında 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan şarkıcı Kurtuluş Kuş (25), duruşmadaki savunmasında iftira atıldığını söyledi. Mağdur B.B. ise "Bakire olduğumu söyledim. Çığlık attım ama durmadı" dedi.
1.11.2022 Magazin
Nurseli İdiz kimdir? Nurseli İdiz kaç yaşında ve nereli? Nurseli İdiz'in hastalığı ne?
Nurseli İdiz kimdir? Nurseli İdiz kaç yaşında ve nereli? Nurseli İdiz'in hastalığı ne? Nurseli İdiz, Paylaş Benimle programı ile gündem oldu. Programa konuk olan Nurseli İdiz, hayatı ile ilgili bilinmeyenleri paylaştı. İdiz'in ailesinden 5 kişinin ölümüyle birlikte hastalığının nasıl nüksettiğini anlattı ve yaşadığı zorlukları ekranda paylaştı. Hayatının en sarsıcı dönemini nasıl atlattığını "Ben bu yaşta iyileştiysem, herkes iyileşir" diyerek anlatan Nurseli İdiz'in hayatı izleyenler tarafından merak ediliyor. Peki, Nurseli İdiz kimdir, kaç yaşında? Nurseli İdiz'in eski eşi kim? Nurseli İdiz'in hastalığı ne? İşte Nurseli İdiz'in hayatı hakkında merak edilenler...
16.08.2021 Gündem
Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen kaç kere evlendi?
Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen kaç kere evlendi? Gülben Ergen katıldığı bir televizyon programında geçmişte Hülya Avşar ile yaşadığı polemikler ile ilgili ilk kez konuştu. Magazin gündemine oturan Gülben Ergen internette merak ediliyor. Peki, Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen şarkıları ve hayatı hakkında merak edilenler...
2.05.2020 Gündem
İhraç talebiyle disipline sevk edildi
İhraç talebiyle disipline sevk edildi İzmir'de, Selçuk Belediye Başkanı CHP'li Filiz Ceritoğlu Sengel’e sözlü ve fiziki saldırıda bulunduğu ileri sürülen eski belediye başkanı CHP'li Vefa Ülgür, sosyal medya hesabından ihraç talebi ile disiplin kuruluna sevk edildiğini ve ifadeye çağrıldığını duyurdu.
28.11.2019 Siyaset
29 Ekim kutlamalarında Başkan Sengel'e saldırı
29 Ekim kutlamalarında Başkan Sengel'e saldırı İzmir'in Selçuk Belediye Başkanı CHP'li Filiz Ceritoğlu Sengel ve beraberindekilere, Cumhuriyet'in 96'ncı kuruluş yıl dönümü kutlamaları sırasında sözlü ve fiziki saldırıda bulunduğu ileri sürülen eski başkan Vefa Ülgür ve yanındaki kişi gözaltına alındı. Olayların büyümesini araya giren jandarma ve zabıta ekipleri önledi.
30.10.2019 Gündem
Ankara’da sevgi seli
Ankara’da sevgi seli ‘Bücür’ filmi, kahkahasını il il gezdirmeye devam ediyor.
24.09.2018 Magazin
Bu hafta 11 film vizyona girecek
Bu hafta 11 film vizyona girecek Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli 11 film vizyona girecek.
20.09.2018 Kültür Sanat
Aksiyonu bol bir film oldu
Aksiyonu bol bir film oldu BKM yapımı “Bücür” filmi, yönetmen Umut Kırca ve oyuncular Berat Efe Parlar, Seren Şirince, Seçkin Özdemir, Hamdi Kahraman, Ali Rıza Tanyeli, Taner Barlas ve Ümit Erdim’in aileleri ve sanat dünyasından dostlarının katıldığı bir gösterimle Etiler Alkent Cinecity sinemalarında gerçekleşti.
19.09.2018 Magazin
Kayıp oğlunun peşinde
Kayıp oğlunun peşinde Uzun süredir ekrandan ve beyazperdeden uzakta olan Dolunay Soysert, ‘Bücür’ adlı filmde konuk oyuncu olarak seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
14.09.2018 Magazin
Kötü adam oldu
Kötü adam oldu Bücür filminde Durul Bazan, zengin ve acımasız bir iş adamı olarak seyircinin karşısına çıkacak.
11.09.2018 Magazin
'Bücür' için işaret dilini öğrendi
'Bücür' için işaret dilini öğrendi Oyuncu Berat Efe Parlar, 'Bücür' filmindeki rolü için işaret dili öğrendi.
3.09.2018 Magazin
Yılmaz'ın setine gideceğim
Yılmaz'ın setine gideceğim BELÇİM Bilgin, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi.
3.08.2018 Magazin
Matematik eğitiminin Nobel’i Ali Nesin’in
Matematik eğitiminin Nobel’i Ali Nesin’in İstanbul Bilgi Üniversitesi Matematik Bölüm Başkan Vekili Prof. Dr. Ali Nesin, matematik bilimine katkılarda bulunan bilim insanlarına verilen Leelavati Ödülü’ne layık görüldü. Nesin, ödülünü 9 Ağustos günü Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde yapılacak törenle alacak.
2.08.2018 Gündem
Turizm bölgesini sel vurdu! Ünlü şarkıcıya kötü haber
Turizm bölgesini sel vurdu! Ünlü şarkıcıya kötü haber Ege'yi etkisi altına alan sel felaketi İzmir'in Selçuk ilçesini de vurdu. Bir çok yer sular altında kalırken, Şirince yolu üzerinde bulunan yazlık bir işletmede bekçilik yapan bir vatandaş, bulunduğu alandaki ağacın tepesine çıkarak canını kurtardı. Sanatçı Hayko Cepkin'in işlettiği yer de selden etkilendi. Büyük maddi hasarın oluştuğu işletmenin istinat duvarlarını yıkan yağmur suları, işletme içerisindeki çadır ve malzemelere de büyük zarar verdi.
7.05.2018 Yaşam
Bir şok haber daha! Yayından kaldırıldı
Bir şok haber daha! Yayından kaldırıldı Dizilerle ilgili art arda final haberleri gelmeye devam ediyor.
10.11.2017 Televizyon
'Seven Ne Yapmaz'a iki yeni oyuncu!
'Seven Ne Yapmaz'a iki yeni oyuncu! 'Seven Ne Yapmaz' dizisinin Safranbolu'da başlayıp İstabul’da devam eden serüvenine iki yeni oyuncu dahil oldu.
1.11.2017 Televizyon
ATV yayın akışında bugün neler var? 30 Eylül Cumartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? 30 Eylül Cumartesi ATV’de 30 Eylül Cumartesi günü tarihli yayın akışı, İbrahim Sadri’nin sunumuyla ekrana gelecek olan ATV’de Hafta Sonu’nun 07.30’da ekrana gelmesi ile birlikte başlayacak. Daha sonra ATV’de Seven Ne Yapmaz adlı yerli dizi ve Kanatsız Kuşlar adlı yerli dizi yayınlanacak. Cennet’in Gözyaşları adlı yerli dizinin 1. bölümünün yayınlanmasından sonra, ATV ekranlarında Hafta Sonu ATV Ana Haber adlı haber programı ve Kim Milyoner Olmak İster? adlı yarışma yayınlanacak. Son olarak ATV’de Cennet’in Gözyaşları yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? 27 Eylül Çarşamba
ATV yayın akışında bugün neler var? 27 Eylül Çarşamba ATV’de 27 Eylül Çarşamba günü yayın akışı sabah saat 07.00’da Kahvaltı Haberleri’nin yayınlanması ile birlikte başlayacak. Daha sonra Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı reality programı, ATV gün ortası adlı haber programı, Seven Ne Yapmaz adlı dizi ve Esra Erol’da adlı program sabah kuşağında ATV ekranlarında olacak. ATV Ana Haber sonrasında Seven Ne Yapmaz 4. bölümü ile ve Cennet’in Gözyaşları özel bölümü ile ATV ekranlarında olacak.
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? 26 Eylül Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? 26 Eylül Salı ATV’de 26 Eylül Salı gününe ait yayın akışı, 32. bölümü ile ekranlarda olacak olan Kahvaltı Haberleri ile başlayacak. Müge Anlı İle Tatlı Sert adlı reality programı ve ATV Gün Ortası ile devam edecek olan ATV yayın akışında, akşam kuşağından önce Esra Erol’da ve ATV Ana Haber adlı programlar yayınlanacak. ATV akşam kuşağında ise Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizi ve Cennet’in Gözyaşları adlı dizi yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? 20 Eylül Çarşamba
ATV yayın akışında bugün neler var? 20 Eylül Çarşamba 20 Eylül Çarşamba günü ATV yayın akışı, sevilen sabah haberi programı Kahvaltı Haberleri’nin saat 07.00’de yayınlanması ile başlayacak. Daha sonra 10.00’da Müge Anlı il Tatlı Sert, ATV Gün Ortası, Aşk ve Mavi, Esra Erol’da adlı eğlence programı ekrana gelecek. 19.00’daki ATV Ana Haber’den sonra ise Seven Ne Yapmaz adlı komedi dizisi ve Son Durak adlı haber programı yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 9 Eylül Cumartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? - 9 Eylül Cumartesi ATV’nin 9 Eylül Cumartesi gününe ait yayın akışı ilk olarak ATV Hafta Sonu adlı haber programı ile başlayacak. ATV Hafta Sonu saat sabah 07.00’de ekrana gelecek Daha sonra sırasıyla Kertenkele adlı komedi dizisinin 77 ve 78. Bölümleri ile devam edecek sabah kuşağı, Seven Ne Yapmaz ve Hafta Sonu ATV Ana Haber ile son bulacak. Akşam kuşağında ise, Kanatsız Kuşlar adlı yerli dram dizisini ve Killing Salazar adlı yabancı sinemayı izleyebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Seven Ne Yapmaz ilk bölümüyle bu akşam başlıyor!
Seven Ne Yapmaz ilk bölümüyle bu akşam başlıyor! Seven Ne Yapmaz ilk bölümü bu akşam ekrana gelecek. ATV'nin yeni dizisi Seven Ne Yapmaz Çarşamba akşamları yayınlanacak. Peki Seven Ne Yapmaz dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte merak edilen tüm soruların cevapları...
29.09.2021 Gündem
Şirince’de Nişanyan Evleri  ve kaçak yapılar yıkılacak
Şirince’de Nişanyan Evleri ve kaçak yapılar yıkılacak İzmir’in turistik köyü Şirince’de imar planına aykırı yapıldığı için küçük otel, pansiyon ve evlerin de aralarında olduğu 95 kaçak yapıdan 22’si hakkında yıkım kararı verildi.
29.09.2021 Gündem
Sevan Nişanyan'ın nerede olduğu ortaya çıktı
Sevan Nişanyan'ın nerede olduğu ortaya çıktı İzmir Şirince'de SİT alanına yaptığı imara aykırı inşaat nedeniyle tutuklanan yazar Sevan Nişanyan'a 21 yıl hapis cezası verilmişti.
29.09.2021 Gündem
Heyecanlı çift
Heyecanlı çift Oyuncu Yusuf Çim, yeni dizisi ‘Güllü’de birlikte kamera karşısına geçeceği rol arkadaşı Seren Şirince ile Bebek’teki bir kafede sohbet ederken görüntülendi.
4.07.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şirince ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şirince haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.