Seven Ne Yapmaz

Seven Ne Yapmaz

Son dakika seven ne yapmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seven ne yapmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seven ne yapmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seven Ne Yapmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seven ne yapmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 84 seven ne yapmaz haberi bulunmuştur. Tüm seven ne yapmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aslıhan Malbora kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Aslıhan Malbora hangi şarkıyı söyledi? Rol aldığı diziler!
Aslıhan Malbora kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Aslıhan Malbora hangi şarkıyı söyledi? Rol aldığı diziler! O Ses Türkiye'de şarkı söyleyecek isimlerden biri de Aslıhan Malbora oldu. Yılbaşı özel bölümde yer alan sanatçılar arasında merak edilen Aslıhan Malbora’nın hayatı sorgulanıyor. Peki, Aslıhan Malbora kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Aslıhan Malbora hangi şarkıyı söyledi?
31.12.2022 Televizyon
Son dakika: Usta oyuncu Münir Özkul vefat etti!
Son dakika: Usta oyuncu Münir Özkul vefat etti! Türk sinemasının usta oyuncusu Münir Özkul, 93 yaşında İstanbul'daki evinde hayatını kaybetti. Münir Özkul'un cenazesinin 7 Aralık Pazar, en geç Pazartesi günü kaldırılacağı açıklandı.
5.01.2018 Magazin
ATV yayın akışında bugün neler var? -17 Kasım Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var? -17 Kasım Cuma 17 Kasım Cuma günü ATV yayın akışı sabah, 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” ile ekranlarınız karşısına geçiyor. Dünyada ve Türkiye üzerinde gelişen tüm güncel gelişmeler ve merak edilen konular sabahın ilk ışıkları ile ATV Haber’de…Haberin nabzını yoklayan sıcak gelişmelerle sabahınızı daha verimli ve bilgi dolu geçirebilirsiniz. Akşam kuşağında ise Aşk ve Mavi” adlı yerli dizinin yine nefes kesen kesitleri sevenlerini ekran başına çekiyor. Duygu dolu anlar yaşayan dizinin yeni bölümünü sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalın.
29.09.2021 Gündem
Seven Ne Yapmaz 11. bölümü ile bu akşam final yapıyor!
Seven Ne Yapmaz 11. bölümü ile bu akşam final yapıyor! Seven Ne Yapmaz 11. bölümüyle bu akşam son kez ekrana gelecek. ATV'nin eğlenceli dizisi Seven Ne Yapmaz final kararı aldı. Peki Seven Ne Yapmaz'da nasıl bir final yaşanacak? Nazlı ile Ozan mutlu mu yoksa mutsuz mu olacak? İşte yaşanacaklar...
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 14 Kasım Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? - 14 Kasım Salı 14 Kasım Salı günü ATV, 07:00’da başlayan “Kahvaltı Haberleri” ile yayın akışına giriş yapıyor. Haber bülteni sayesinde dünya gündemine ait siyasi, sosyal, ekonomik, sağlık, alışveriş ve spor gibi daha pek çok konu başlıklarına ait gelişmeleri seyredebileceksiniz. Akşam kuşağında ise “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı sürükleyici dizinin yeni bölümü başlıyor. Hızır Çakırbeyli’nin koltuğunu alan Meryem, etrafındaki tüm zarar veren düşmanları hayatlarından çıkarmaya kararlı. Her karesi nefes kesen dizinin yeni bölümünü sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 10 Kasım Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var? - 10 Kasım Cuma 10 Kasım Cuma günü ATV, sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” ekranlarda yerini alıyor. Siyasetten sağlığa, ekonomiden yaşama kadar uzanan uzun bir haber skalası ile karşı karşıya kalacaksınız. Gündeme dair tüm merak ettiklerinizi ekranlarınız başındayken öğrenebilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Aşk ve Mavi” adlı sıcak İç Anadolu dizinin yeni bölümü yayına başlıyor. Yer yer güldüren bazen hüzünlendiren bir bölüm yine karşınızda. Yeni bölüme dair gelişmeleri merak ediyorsanız sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Bir şok haber daha! Yayından kaldırıldı
Bir şok haber daha! Yayından kaldırıldı Dizilerle ilgili art arda final haberleri gelmeye devam ediyor.
10.11.2017 Televizyon
Seven Ne Yapmaz 10. bölümde Ozan ve Nazlı güldürecek...
Seven Ne Yapmaz 10. bölümde Ozan ve Nazlı güldürecek... Seven Ne Yapmaz yeni bölümde Nazlı ve Ozan ikilisinin arasındaki ilişki kıskançlığa yol açacak. Seven Ne Yapmaz 10. bölümde kıskançlık krizi yanlış anlaşılmalara yol açacak. Seven Ne Yapmaz yeni bölümde Nazlı ve Ozan'ı ne duruma getirecek?
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 7 Kasım Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? - 7 Kasım Salı 7 Kasım Salı günü ATV, sabah 07:00’da başlayan “Kahvaltı Haberleri” ile güne merhaba diyor. Günün en güncel son dakika haberleri ve en merak edilen konuları detaylı şekilde seyircilere aktarılıyor. Dünya gündeminden haberdar olmak ve gelişmeleri en ince ayrıntılarına kadar öğrenmek istiyorsanız mutlaka haber bültenini takipte kalın. Akşam kuşağında ise “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı yerli dizinin yeni bölümü sevenlerine sürükleyici bir akşam yaşatacak. Sürpriz gelişmelerle ekranları başına kilitleyen diziyi seyretmeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında detaylı bilgi edinmek istiyorsanız haberimizi okumaya devam edin.
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 6 Kasım Pazartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? - 6 Kasım Pazartesi 6 Kasım Pazartesi günü ATV, sabah 07:00’da başlayan “Kahvaltı Haberleri” ile yayına giriş yapıyor. Gündeme dair en sıcak gelişmeler ve en son dakika haberlerine dair tüm merak ettiklerinizi sabahın ilk ışıkları ile birlikte öğrenebilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Kırgın Çiçekler” adlı yerli dizinin yeni bölümü ekranlara geliyor. Dram ağırlık dizinin sürükleyici yeni bölümü ile akşamınızı daha hareketli ve keyifli hale getirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışının devamını öğrenmek için haberimizi takipte kalmanız yeterli..
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 3 Kasım Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var? - 3 Kasım Cuma 3 Kasım Cuma günü ATV, 07:00’da başlayan “Kahvaltı Haberleri” ile yayın akışına geçiyor. Gündeme dair tüm merak ettikleriniz sabah haberleri ile ekranlarınıza yansıtılacak. Erken uyananlardansanız mutlaka haber bültenini seyrederek güne başlamalısınız. Akşam kuşağında “Aşk ve Mavi” adlı yerli dizinin sürükleyici yeni bölümü ekranlarda yerini alıyor. Cemal gerçekten cinayeti kendi üstüne aldı mı? Konakta gelişen olaylar neler? Tüm merak edilenler yeni bölüm sayesinde sonuçlanacak…Heyecan dolu bir akşam sizleri bekliyor. ATV yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
'Seven Ne Yapmaz'a iki yeni oyuncu!
'Seven Ne Yapmaz'a iki yeni oyuncu! 'Seven Ne Yapmaz' dizisinin Safranbolu'da başlayıp İstabul’da devam eden serüvenine iki yeni oyuncu dahil oldu.
1.11.2017 Televizyon
ATV yayın akışında bugün neler var? - 31 Ekim Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? - 31 Ekim Salı 31 Ekim Salı günü ATV yayın akışı sabah 07:00’da başlayan “Kahvaltı Haberleri” ile ekranlara merhaba diyor. Dünya gündemini ve Türkiye’yi meşgul eden en önemli gelişmeler ince ince ayrıntılarıyla haber bülteninde karşınıza çıkacak. Akşam kuşağında ise “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı popüler dizinin yeni bölümü yayına başlıyor. Sürükleyici ve nefes kesen bir bölüm daha Salı akşamı sizlerle… Soluksuz izleyebileceğiniz dizi ile akşamınızı daha renkli ve hareketli kılabilirsiniz. ATV kanalına ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalın.
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 27 Ekim Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var? - 27 Ekim Cuma 27 Ekim Cuma gününe ait ATV yayın akışı, sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” ile ekranlarınızda yerini alıyor. Dünya gündemine ait tüm gelişmelerin ele alındığı bülten sayesinde hem merak ettiklerinize cevap bulabilecek hem de en sıcak gelişmelerden haberdar olabileceksiniz. Akşam kuşağında ise sevilen yerli dizi “Aşk ve Mavi” sevenlerinin karşısında yer alıyor. Komedi dolu sahnelerle cuma akşamınızı renklendiren dizi bu yeni bölümüyle de yine ekranların karşısına kilitleyecek. Haberimizin devamını okuyarak ATV yayın akışı hakkında daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 25 Ekim Çarşamba
ATV yayın akışında bugün neler var? - 25 Ekim Çarşamba 25 Ekim Çarşamba gününe ait ATV yayın akışı, ilk olarak sabah “Kahvaltı Haberleri” bülteni ile gündemi meşgul edenleri olayları erken saatlerde ekranlarınıza getiriyor. Sosyal yaşam, spor, ekonomi, sağlık ve siyaset gibi hemen hemen her konu alanındaki gelişmelerden tarafsız şekilde haberdar olabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise yerli dizi “Seven Ne Yapmaz” yepyeni bölümü ile yayın akışında yerini alıyor. Güzel bir akşam geçirmek ve dizi ritüelinizi gerçekleştirmek için mutlaka ekranlarınızda olun… Komedi ve aşk dolu bir bölüm sizleri bekliyor…. Kanal hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 24 Ekim Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? - 24 Ekim Salı 24 Ekim Salı gününe ATV ekranları, sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” ile yayın akışına başlıyor. Gündemin nabzını tutan sağlık, ekonomik ve siyasi alanındaki tüm gelişmelerden haber bülteni sayesinde haberdar olabilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı yerli dizinin yeni bölümü ekranlarınızda yer alıyor. Geçen haftadan beri merak ettiğiniz tüm olayları Salı akşamları ATV ekranlarınızdan öğrenebileceksiniz. Kanalın yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? 11 Ekim Çarşamba
ATV yayın akışında bugün neler var? 11 Ekim Çarşamba ATV’nin 11 Ekim Çarşamba gününe ait olan yayın akışı, 04:15’te “Kırgın Çiçekler” isimli dizinin tekrar bölümü ile ekranlara giriş yapıyor. Akşam kuşağında ise aşkın, kıskançlığın ve romantizmin gölgesinde olan “Seven Ne Yapmaz” dizisi ekranlarda… ATV’nin yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için güncel haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 10 Ekim Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? - 10 Ekim Salı 10 Ekim Salı günü ATV’nin yayın akışında, ekranlara bomba gibi düşen “Cennetin Gözyaşları” isimli dizi başlangıcı yapıyor. Dram ağırlıklı olan dizi, 05:00 sularında tekrar bölümü ile yine sevenleri ekrana kilitliyor. Akşam saatlerinde ise sevilen dizi “Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz” ön planda olacak. ATV’nin 10 Ekim Salı günü yayın akışı hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
'Meryem' zirvenin sahibi oldu!
'Meryem' zirvenin sahibi oldu! 4 Ekim tarihinin izlenme oranları belli oldu. Total'de Kanal D'de ekrana gelen "Meryem" dizisi 1. sıraya oturdu.
5.10.2017 Televizyon
Seven Ne Yapmaz 5. yeni bölümünde Ozan'ı bekleyen zor karar!
Seven Ne Yapmaz 5. yeni bölümünde Ozan'ı bekleyen zor karar! Seven Ne Yapmaz 5. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. ATV'nin sevilen dizisi Seven Ne Yapmaz'da Zeynep'in kaçırılması Ozan'ın elini kolunu bağlıyor. Peki fidyeyi bulabilmek için nasıl bir karar verecek? İşte Seven Ne Yapmaz'da yaşanacaklar...
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? 4 Ekim Çarşamba
ATV yayın akışında bugün neler var? 4 Ekim Çarşamba 4 Ekim Çarşamba tarihli ATV yayın akışı sabah saat 07.00’de haber programı Kahvaltı Haberleri’nin yayınlanmasıyla birlikte başlayacak. Kahvaltı Haberleri’nden sonra ATV’de Müge Anlı İle Tatlı Sert, ATV Gün Ortası adlı programlar ve Kanatsız Kuşlar adlı yerli dizi yayınlanacak. 16.20’de Esra Erol’da’nın ve sonrasında ATV Ana Haber’in yayınlanmasından sonra ATV akşam kuşağında Seven Ne Yapmaz adlı yerli dizi 5. bölümüyle yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? 30 Eylül Cumartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? 30 Eylül Cumartesi ATV’de 30 Eylül Cumartesi günü tarihli yayın akışı, İbrahim Sadri’nin sunumuyla ekrana gelecek olan ATV’de Hafta Sonu’nun 07.30’da ekrana gelmesi ile birlikte başlayacak. Daha sonra ATV’de Seven Ne Yapmaz adlı yerli dizi ve Kanatsız Kuşlar adlı yerli dizi yayınlanacak. Cennet’in Gözyaşları adlı yerli dizinin 1. bölümünün yayınlanmasından sonra, ATV ekranlarında Hafta Sonu ATV Ana Haber adlı haber programı ve Kim Milyoner Olmak İster? adlı yarışma yayınlanacak. Son olarak ATV’de Cennet’in Gözyaşları yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
'Meryem' zirveyi çok sevdi!
'Meryem' zirveyi çok sevdi! 27 Eylül tarihinin izlenme oranları belli oldu. Total'de Kanal D'de ekrana gelen "Meryem" dizisi 1. sıraya oturdu.
28.09.2017 Televizyon
ATV yayın akışında bugün neler var? 27 Eylül Çarşamba
ATV yayın akışında bugün neler var? 27 Eylül Çarşamba ATV’de 27 Eylül Çarşamba günü yayın akışı sabah saat 07.00’da Kahvaltı Haberleri’nin yayınlanması ile birlikte başlayacak. Daha sonra Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı reality programı, ATV gün ortası adlı haber programı, Seven Ne Yapmaz adlı dizi ve Esra Erol’da adlı program sabah kuşağında ATV ekranlarında olacak. ATV Ana Haber sonrasında Seven Ne Yapmaz 4. bölümü ile ve Cennet’in Gözyaşları özel bölümü ile ATV ekranlarında olacak.
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? 26 Eylül Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? 26 Eylül Salı ATV’de 26 Eylül Salı gününe ait yayın akışı, 32. bölümü ile ekranlarda olacak olan Kahvaltı Haberleri ile başlayacak. Müge Anlı İle Tatlı Sert adlı reality programı ve ATV Gün Ortası ile devam edecek olan ATV yayın akışında, akşam kuşağından önce Esra Erol’da ve ATV Ana Haber adlı programlar yayınlanacak. ATV akşam kuşağında ise Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizi ve Cennet’in Gözyaşları adlı dizi yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Seven Ne Yapmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seven ne yapmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.