Sinpaş

Sinpaş

Son dakika Sinpaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sinpaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sinpaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sinpaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sinpaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 358 sinpaş haberi bulunmuştur. Tüm sinpaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kiracı ve ev sahibi herkesi ilgilendiriyor! Büyük kriz! Kira fiyatları, aidatlar...
Kiracı ve ev sahibi herkesi ilgilendiriyor! Büyük kriz! Kira fiyatları, aidatlar... Kiracı ve ev sahiplerini ilgilendiren son dakika açıklaması! Kiralık ev ve aidat fiyatlarında büyük kriz. Pandemi ile birlikte kiralık ev fiyatları tavan yaptı. Emlakçılar evleri açık arttırma usulü ile kiralamaya başladı. 3500 liraya kiralanan evler yüzde 100 den fazla zamlanarak 10.000 liraları buldu. Önümüzdeki yıllarda ise eğer önlem alınmazsa kiralık ev krizi patlat vermesi olası. Öte yandan aidat fiyatları da yükselişe geçti. Bazı bölgelerde aidatlar kira fiyatlarıyla yarışmaya başladı. Yüksek aidatlar, verilen güvenlik, temizlik, kapalı havuz, spor salonu, sosyal alanlar gibi hizmetlerden kaynaklanıyor. 7/24 güvenliği olan bu hizmetlerin tümünü sunan sitelerde aidatlar yükseldi. Asgari ücrete yüzde 50, elektriğe, doğalgaza ve tüm fiyatlara önemli oranlarda zam geldi. Sonuçta site sakinleri aldıkları hizmetin bedelini ödüyorlar. Kat Mülkiyeti Kanunu’na göre verilen hizmetler ve ortak harcamalar arsa payına bölünüp aidat olarak toplanıyor. Düşük aidat isteyen site sakinleri genel kurullarında bu hizmetlerden bir kısmını almak istemedikleri şeklinde karar alarak, daha az aidat ödeme yoluna gidebilirler.
7.03.2022 Ekonomi
Kızılbük GYO halka arz ne zaman? Kızılbük GYO halka arz eşit mi, oransal mı?
Kızılbük GYO halka arz ne zaman? Kızılbük GYO halka arz eşit mi, oransal mı? Kızılbük GYO halka arz talep toplama işlemleri başladı. Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından Sinpaş, turizm ve devre mülk alanında faaliyet göstermek üzere kurduğu Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'yi (Kızılbük GYO) halka arz ediyor. Yatırımcılar da Kızılbük GYO halka arz süreci ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Kızılbük GYO halka arz ne zaman? Kızılbük GYO halka arz eşit mi, oransal mı? Kızılbük GYO halka arz hisse kodu ne? İşte Kızılbük GYO halka arz süreci ile ilgili tüm detaylar...
5.08.2021 Ekonomi
Sinpaş Kızılbük GYO teşvikli halka arz talep toplama tarihi belli oldu! Sinpaş Kızılbük GYO halka arz ne zaman?
Sinpaş Kızılbük GYO teşvikli halka arz talep toplama tarihi belli oldu! Sinpaş Kızılbük GYO halka arz ne zaman? Sinpaş, Kızılbük GYO halka arz oluyor. Sİnpaş'ın Sinpaş GYO ve Servet GYO'nun halka arzından sonra Kızılbük GYO'nun da halka arzına başlıyor. Sinpaş Kızılbük GYO teşvikli halka arzın Türkiye'de yıl içinde gerçekleşecek büyük halka arzlarından biri olması bekleniyor. Peki, Sinpaş Kızılbük GYO teşvikli halka arz talep toplama tarihi ne? Sinpaş Kızılbük GYO halka arz ne zaman? Sinpaş GYO Kızılbük halka arz fiyatları ne? İşte tüm detaylar...
29.07.2021 Ekonomi
Faizsiz konut şirketleriyle ilgili flaş karar! İsimleri açıklandı, hepsi kapatıldı...
Faizsiz konut şirketleriyle ilgili flaş karar! İsimleri açıklandı, hepsi kapatıldı... Faizsiz konut şirketleriyle ilgili flaş karar! BDDK resmen duyurdu. İsimleri tek tek açıklandı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), intibak başvurusunda bulunan tasarruf finansman şirketlerinden 6'sının intibak sürecinin devam ettirilmesine, 8'inin ise iradi tasfiyeye yönlendirilmesine karar verildiğini duyurdu.
2.07.2021 Ekonomi
Ev ve araba alacakları ilgilendiriyor! Faizsiz sistemde yeni dönem
Ev ve araba alacakları ilgilendiriyor! Faizsiz sistemde yeni dönem Ev ve araba alacakları çok yakından ilgilendiren haber. Resmen başladı. Kamuoyunda faizsiz konut ve taşıt edindirme sistemi olarak bilinen 'tasarruf finansman' sistemine ilişkin yasanın dün Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmişti. Böylece faizsiz finansman şirketleri resmen yasal alt yapıya kavuştu. Bu çerçevede 35 şirket faizsiz konut sistemi çerçevesinde BDDK’ye başvurdu. Bu şirketlerden 23'ü tek başına, 12'si ise 5 şirket çatısı altında birleşmek üzere başvuruyu gerçekleştirdi.
8.04.2021 Ekonomi
Adabank satıldı! Türk iş adamı grubu...
Adabank satıldı! Türk iş adamı grubu... TMSF, Uzan Grubu’nun el konulan bankası Adabank’ı sattı. 60 milyon dolara Türk iş adamı grubuna yapılan satışı TMSF Başkanı Gülal da doğruladı. İki ay önce yapılan satış BDDK'nın onayına sunuldu.
25.03.2019 Ekonomi
İBB Başkanı Mevlüt Uysal'dan göçük açıklaması!
İBB Başkanı Mevlüt Uysal'dan göçük açıklaması! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mevlüt Uysal, Ümraniye'de meydana gelen göçük hakkında açıklamalarda bulundu. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Ümraniye'de 2 kişinin hayatını kaybettiği göçükle ilgili soruşturma başlattı.
2.11.2018 Gündem
Tüm Türkiye'den tam destek
Tüm Türkiye'den tam destek ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele’ kampanyasına tüm Türkiye’den tam destek geldi. Minimum yüzde 10 indirim yapanlar çığ gibi büyüdü. Seferberliğe katılan şirket sayısı 1 günde 100’ü geçti.
10.10.2018 Ekonomi
Türkiye'nin her tarafından indirim haberleri geliyor! Sayı hızla artıyor
Türkiye'nin her tarafından indirim haberleri geliyor! Sayı hızla artıyor "Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı"na ve bu kapsamda başlatılan indirim kampanyasına destek hızla büyüyor. Programın tanıtımının yapıldığı "enflasyonlamucadele.org.tr" internet sitesinden indirim kampanyasına katılan firma sayısı bir günde 100'ü aşarken, çok sayıda dernek, oda ve şirket de açıklamalarıyla programa desteklerini ilan etti.
10.10.2018 Ekonomi
Bu faizlerle kimse ev almaz
Bu faizlerle kimse ev almaz Sinpaş Başkanvekili Ahmet Çelik, konut kredi faizlerinin düşürülüp, aradaki farkı devletin kapatmasını önerdi. Çelik, “Mevcut mevduat faizi ile kimse konut almaz” dedi.
23.07.2018 Ekonomi
Konutta fiyatların düştüğü 150 proje açıklandı
Konutta fiyatların düştüğü 150 proje açıklandı Gayrimenkul firmaları, konut sektörünü canlandırmak için yapılan faiz indirimine yüzde 20 indirimle destek verdi. İndirim kanpanyası 41 firmanın yaklaşık 150 projesi için geçerli Peki bu projeler hangileri?
16.05.2018 Ekonomi
Bir jest de müteahhitten
Bir jest de müteahhitten Konutta KDV, tapu harcı ve konut kredisi faiz oranlarındaki indirimden sonra, üreticiler de fiyatlarında iskonto yapıyor. 41 firma 30 Haziran’a kadar fiyatı yüzde 20 indirecek, peşinatını da yüzde 5’e çekecek.
15.05.2018 Ekonomi
Son dakika: Konut fiyatlarında büyük indirim!
Son dakika: Konut fiyatlarında büyük indirim! Konut piyasasını canlandırmak için kamu bankalarının faizi yüzde 0.98'e indirmesinin ardından bir hamle de gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından geldi. GYODER, İNDER ve KONUTDER konut fiyatlarının yüzde 20 düşürüldüğünü açıkladı.
15.05.2018 Ekonomi
Finansın merkezine ikonik saat kulesi
Finansın merkezine ikonik saat kulesi Sinpaş, finansın merkezinde yer alan ‘Sinpaş Time’ adındaki projesini satışa çıkardı. Projede rezidanstan villaya farklı seçenekler yer alırken İstanbul’un ilk saatli ikonik rezidansı olarak hayata geçecek.
22.03.2018 Ekonomi
EuroLeague'in yeni sponsoru Sinpaş GYO
EuroLeague'in yeni sponsoru Sinpaş GYO Türkiye'de emlak yatırımları yapan Sinpaş GYO ile EuroLeague arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.
8.02.2018 THY Euroleague
Kanala ne Katar’sınız?
Kanala ne Katar’sınız? Katar’da düzenlenen Expo Turkey by Qatar’da Kanal İstanbul heyecanı yaşandı. Emlak Konut GYO, Katarlı gayrimenkul şirketleriyle Kanal İstanbul’un çevresindeki 4.6 milyon metrekarelik arsa portföyünü nasıl değerlendireceklerini görüştü.
18.01.2018 Ekonomi
Noel Baba müteahhitler
Noel Baba müteahhitler Konut sektörü bu yıl düzenlenen kampanyaların da katkısıyla 1.4 milyon adetlik satışa koşuyor. Konut üreticileri şimdi de ‘yeni yıla yeni evde girin’ diyerek indirimden düşük faize kadar fırsat sunuyor
28.12.2017 Ekonomi
Sinpaş, İş Modern’i Ambarlı’ya taşıyor
Sinpaş, İş Modern’i Ambarlı’ya taşıyor Sinpaş Yapı, İkitelli’de hayata geçirdiği ticari gayrimenkul projesi İş Modern’i Ambarlı’ya taşıyor. 151 bağımsız birimden oluşan İş Modern Ambarlı, sanayicilere modern çalışma alanları sunuyor
30.10.2017 Ekonomi
Sitenin ilk sakinlerine Ferhat Göçer jesti!
Sitenin ilk sakinlerine Ferhat Göçer jesti! Denizli'de inşa edilen bir sitenin ilk sakinlerine özel Ferhat Göçer konseri düzenlendi.
26.09.2017 Magazin
330 milyon lira yatırımla ormanı cepheye taşıyor
330 milyon lira yatırımla ormanı cepheye taşıyor Sinpaş, 330 milyon liralık Gökorman projesini satışa çıkardı. Genel Müdür Gacemer, oksijen üreten dikey binaların geleceğin mimarisi olduğunu söyledi
22.09.2017 Ekonomi
En hızlısı Ankara
En hızlısı Ankara Bu yılın ilk yarısında 654 bini aşkın konut satılırken, büyükşehirler arasında Ankara öne çıktı. 73 bin 119 konut satışıyla % 8.5 yükseliş yakalayan Başkent, artış hızında zirvede
5.08.2017 Ekonomi
20 yıl vadeli kampanya büyük talep görüyor
20 yıl vadeli kampanya büyük talep görüyor GYODER üyeleri, konutta 20 yıl vadeli kampanyaya destek veriyor. 1 Şubat’ta başlayan ‘20 yıl vade ve düşük faizli konut kredisi’ kampanyası, satışları büyük oranda artırdı. 107 projenin yer aldığı kampanya 31 Mart’a kadar sürecek. Markalı konutlar, 240 ay vadede yüzde 0.75-0.85 arasında faizle satılacak
23.02.2017 Ekonomi
4 aylık ev satışını 12 güne sığdırdı
4 aylık ev satışını 12 güne sığdırdı Emlak Konut GYO, konutta vadeyi 240 aya çıkarıp, faizi düşüren ‘Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti’ kampanyasıyla 12 günde 1250 birim satışıyla 1 milyar 150 milyon lira ciro yaptı. Bu ciro, şirketin ilk 4 aylık gelirinden daha fazla
14.02.2017 Ekonomi
75 proje daha katıldı
75 proje daha katıldı Emlak Konut GYO öncülüğünde 30 projede başlayan 20 yıl vadeli kampanyaya GYODER VE KONUTDER üyelerinin 75 projesi daha dahil oldu. Böylece ‘fırsat’ konutların sayısı 15 binden 50 bine kadar ulaştı.
1.02.2017 Ekonomi
Melih Gökçek açıkladı: Ulus pavyonları tarih oluyor
Melih Gökçek açıkladı: Ulus pavyonları tarih oluyor Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Ulus’taki pavyonlardan çok acaip şikayetler geliyor. Zaten orada kamulaştırma faaliyetleri devam ediyor. Özellikle bizim yeni bir projemiz var; Çankırı Caddesi’ni kamulaştıracağız. Bu konuda hükümetimiz bize kaynak sağlayacak" dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sinpaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sinpaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.