Sinan Tuzcu

Sinan Tuzcu

Son dakika sinan tuzcu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sinan tuzcu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sinan tuzcu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sinan Tuzcu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sinan tuzcu gelişmeleri de dahil olmak üzere 101 sinan tuzcu haberi bulunmuştur. Tüm sinan tuzcu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son yılların en umut aşılayan filmi ‘Hayatla Barış’ için geri sayım başladı!
Son yılların en umut aşılayan filmi ‘Hayatla Barış’ için geri sayım başladı! Küçük yaşta yaşadığı talihsiz kazadan sonra bir bacağını kaybeden Barış Telli'nin, Ampute Futbol Milli Takımı oyunculuğuna ve ardından da Avrupa şampiyonluğuna uzanan mücadele dolu hayat hikayesinin anlatıldığı 'Hayatla Barış' filminin basın toplantısı yapıldı. Taner Ölmez'in Barış Telli’yi canlandırdığı filmin muhteşem oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Sinan Tuzcu, Erkan Üçüncü, Arben Akış, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu. 'Hayatla Barış', 23 Şubat'ta vizyona girecek.
16.02.2024 Magazin
D Smart GO’dan Disney’e ‘Veda’ mesajı
D Smart GO’dan Disney’e ‘Veda’ mesajı Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçen Disney Plus’a tepkiler dinmiyor. Bugün oynanan Galatasaray – Olimpija Ljubljana karşılaşmasının yayıncı kuruluşu D-Smart, bu kez “Veda” filmiyle gol attı. Atatürk’ü konu alan Veda’nın D-Smart GO’da yayınlandığını ince bir gönderme yaparak, “Veda’yı minnet ve özlemle izleyeceğiz! Biz buradayız, izindeyiz.” mesajıyla birlikte tanıttı.
15.08.2023 Şampiyonlar Ligi
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
Sinan Tuzcu ve Beyza Kapu evlendi!
Sinan Tuzcu ve Beyza Kapu evlendi! 2016 yılında Dolunay Soysert’le evliliğini bitiren Sinan Tuzcu bir kez daha nikâh masasına oturdu.
6.06.2021 Magazin
'Mavera' başlıyor
'Mavera' başlıyor Korel Cezayirli, Görkem Sevindik, Tansel Öngel ve Sinan Tuzcu’un başrolünü paylaştığı ‘Mavera’ dizisi, Ramazan ayı boyunca TRT 1’de ekrana gelecek.
9.04.2021 Televizyon
Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında?
Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında? Tuba Büyüküstün, yeni yayınlanan Osmanlı’nın anlatıldığı belgesel serisindeki hamam sahnesiyle dikkat çekti. İnternet kullanıcıları tarafından sıkça araştırılan Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında? İşte detaylar…
31.01.2020 Gündem
Sen Anlat Karadeniz hayranlarına kötü haber
Sen Anlat Karadeniz hayranlarına kötü haber 'Sen Anlat Karadeniz' dizisinin 15 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 52'nci bölümü ekrana gelmeyecek.
13.05.2019 Televizyon
Dolunay Soysert yeni bir aşka mı yelken açtı?
Dolunay Soysert yeni bir aşka mı yelken açtı? 10 yıllık eşi Sinan Tuzcu’dan boşanan Dolunay Soysert, Osman Yalın’la yeni bir aşka yelken açmıştı. Dolunay Soysert önceki gün Bebek'te görüntülendi.
3.05.2019 Magazin
Sen Anlat Karadeniz 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Sen Anlat Karadeniz 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sen Anlat Karadeniz dün akşam ekrana geldi. ATV'nin fenomen dizisi haline gelen Sen Anlat Karadeniz'de yine heyecan dolu olaylar yaşandı. Son bölümün hemen ardından merakla beklenen Sen Anlat Karadeniz 12. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.
5.04.2018 Gündem
Sen Anlat Karadeniz 11. yeni bölümde Vedat ölüyor mu?
Sen Anlat Karadeniz 11. yeni bölümde Vedat ölüyor mu? Sen Anlat Karadeniz 11. yeni bölüm fragmanı büyük heyecan yarattı. ATV'nin fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz'de Tahir tutuklanıyor, peki Vedat'ı öldürdü mü? İşte Sen Anlat Karadeniz dizisinde bu akşam yaşanacaklar...
4.04.2018 Gündem
'Sen Anlat Karadeniz' oyuncuları ne kadar kazanıyor?
'Sen Anlat Karadeniz' oyuncuları ne kadar kazanıyor? Osman Sınav yapımı Sen Anlat Karadeniz'de oyuncular piyasanın çok altında maaş alıyor. Dizide en yüksek ücreti Tahir Kaleli rolüne hayat veren Ulaş Tuna Aslantepe alıyor.
10.02.2018 Magazin
'Sen Anlat Karadeniz' dizisi ne zaman başlıyor?
'Sen Anlat Karadeniz' dizisi ne zaman başlıyor? ATV'nin yeni dizisi 'Sen Anlat Karadeniz' seyirci ile buluşuyor. İşte 'Sen Anlat Karadeniz' dizisinin yayın tarihi...
17.01.2018 Televizyon
'7 Yüz'ün yayın tarihi belli oldu!
'7 Yüz'ün yayın tarihi belli oldu! BluTV'nin yeni dizisi '7 Yüz'ün yayın tarihi belli oldu.
18.09.2017 Televizyon
7YÜZ'le dönüyor
7YÜZ'le dönüyor Türkiye’nin ilk internet televizyonu BluTV’nin yeni dizisi, ‘7YÜZ’ün kadrosuna Belçim Bilgin katıldı. 45-60 dakikadan oluşan 7 bölümlük projenin bir bölümünde Bilgin başrolü oynayacak
25.08.2017 Magazin
Sinan Tuzcu müjdeyi verdi!
Sinan Tuzcu müjdeyi verdi! Oyuncu Sinan Tuzcu, geçtiğimiz gün İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı.
14.08.2017 Magazin
'7YÜZ' yakında BluTV'de
'7YÜZ' yakında BluTV'de Türkiye’nin ilk internet televizyonu BluTV, kendi yerli yapımlarını seyircisiyle buluşturmaya devam ediyor. BluTV; 'Masum', 'Sahipli' ve 'Çalınmış Hayatlar'ın ardından yeni projesi '7YÜZ' ile seyircisinin karşısına çıkmayı planlıyor.
11.08.2017 Televizyon
İnternet TV’sinin  yeni yüzleri
İnternet TV’sinin yeni yüzleri BluTV yeni projesi “7YÜZ” ile seyircisinin karşısına çıkmayı planlıyor.
10.08.2017 Magazin
'Vatanım Sensin' hayranları 'Atatürk'ü istiyor!
'Vatanım Sensin' hayranları 'Atatürk'ü istiyor! Kanal D ekranlarında sezon finali yapan 'Vatanım Sensin'in izleyicileri, dizinin yeni sezonunda Mustafa Kemal Atatürk'ü görmek istiyor.
20.06.2017 Televizyon
Dolunay’ın yeni  sevgilisi
Dolunay’ın yeni sevgilisi Dolunay Soysert, Atatürk Havalimanı’nda sevgilisi işletmeci Osman Yalın ile görüntülendi.
15.06.2017 Magazin
30’uncu yaşa aşkla girdi
30’uncu yaşa aşkla girdi Oyuncu Serkan Çayoğlu, 30. yaş gününü, yakında evlenecekleri konuşulan kendi gibi oyuncu Özge Gürel ve yakın dostlarıyla birlikte kutladı
2.06.2017 Magazin
Müzikte yükseliş döneminde
Müzikte yükseliş döneminde Küsme Aşka single’ıyla tıklanma rekorları kıran Oğuzhan Koç oyunculuk yerine müziğe yoğunlaşsa da 2018’de çekecekleri bir filmin hazırlığında...
28.04.2017 Arşiv
5 günde 6 milyon
5 günde 6 milyon Oğuzhan Koç’un 'Küsme Aşka' adlı şarkısına çektiği yeni video klibi, 5 günde tam 6 milyon kişi tarafından izlendi.
13.04.2017 Magazin
Dizi sektöründe isyan bayrağı!
Dizi sektöründe isyan bayrağı! 'Dizi süreleri' konusunda SenDer üyesi yazarlar örgütlenmeye karar verip bir bildiri yayınladılar.
31.03.2017 Kültür Sanat
Sinan Tuzcu-Selen Öztürk aşkı bitti mi?
Sinan Tuzcu-Selen Öztürk aşkı bitti mi? Dolunay Soysert'ten boşandıktan sonra sürpriz bir şekilde Selen Öztürk'le aşk yaşamaya başlayan Sinan Tuzcu, bu ilişkide de aradığı mutluluğu bulamadı.
22.03.2017 Magazin
Telefon taktiği
Telefon taktiği Selen Öztürk önceki gün Etiler’deydi.
24.02.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sinan Tuzcu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sinan tuzcu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.