Dolunay Soysert

Dolunay Soysert

Son dakika dolunay soysert haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dolunay soysert ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dolunay soysert haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dolunay Soysert

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dolunay soysert gelişmeleri de dahil olmak üzere 222 dolunay soysert haberi bulunmuştur. Tüm dolunay soysert haberleri aşağıda listelenmiştir.
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi 23 Nisan nedeniyle televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyecek olan vatandaşlar, Veda filminin konusu ve kadrosu dışında filmin nerede çekildiğine dair de araştırma yapıyor. Peki, Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi nerede çekildi? İşte konusu ve oyuncu kadrosu…
23.04.2024 Magazin
Yıllar sonra rastladığı annesini kazara bıçakladı! Yabani dizisine gelen ilk tepkiler
Yıllar sonra rastladığı annesini kazara bıçakladı! Yabani dizisine gelen ilk tepkiler Yabani dizisi 1 bölümüyle ekrana geldi. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Dolunay Soysert'in yer aldığı dizi etkileyici hikayesiyle sosyal medyada da gündem oldu. Yıllar sonra rastladığı annesini kazara bıçaklayan Yaman Ali'nin hikayesi çok beğenildi. Gelin gelen tepkilere birlikte bakalım.
12.09.2023 Televizyon
D Smart GO’dan Disney’e ‘Veda’ mesajı
D Smart GO’dan Disney’e ‘Veda’ mesajı Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçen Disney Plus’a tepkiler dinmiyor. Bugün oynanan Galatasaray – Olimpija Ljubljana karşılaşmasının yayıncı kuruluşu D-Smart, bu kez “Veda” filmiyle gol attı. Atatürk’ü konu alan Veda’nın D-Smart GO’da yayınlandığını ince bir gönderme yaparak, “Veda’yı minnet ve özlemle izleyeceğiz! Biz buradayız, izindeyiz.” mesajıyla birlikte tanıttı.
15.08.2023 Şampiyonlar Ligi
Yıllara meydan okuyorlar!
Yıllara meydan okuyorlar! Bodrum ve Çeşme'de sezonu açan ünlülerin plaj keyfi objektiflere yansıdı.
10.07.2023 Magazin
Tozluyaka'nın Derya'sı Dolunay Soysert tatil paylaşımıyla adından söz ettirdi!
Tozluyaka'nın Derya'sı Dolunay Soysert tatil paylaşımıyla adından söz ettirdi! Muhteşem Yüzyıl, İkimizin Sırrı ve Benim Annem Bir Melek gibi birçok farklı projede yer alan ünlü oyuncu Dolunay Soysert, şimdilerde Tozluyaka dizisinde Derya karakterine hayat veriyor. Dizinin ilgiyle takip edilen karakterlerinden olan isim, sosyal medyada tatil paylaşımı yaptı.
23.08.2022 Magazin
Duy Beni Ozan kimdir? Utku Coşkun kimdir, kaç yaşında hangi dizilerde rol aldı?
Duy Beni Ozan kimdir? Utku Coşkun kimdir, kaç yaşında hangi dizilerde rol aldı? Star TV'nin yeni dizisi Duy Beni ilk bölümünden beri ilgiyle takip ediliyor. Bu akşamki yeni bölümüyle ekranlara gelecek dizide Ozan karakterinin hayatı merak ediliyor. Ozan karakterine hayat veren genç oyuncu Utku Çoşkun kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde rol aldı?
28.07.2022 Televizyon
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
Tozlu Yaka nerede çekiliyor, Özel Yağızoğlu Koleji neresi? Tozlu Yaka dizisinin çekildiği yer!
Tozlu Yaka nerede çekiliyor, Özel Yağızoğlu Koleji neresi? Tozlu Yaka dizisinin çekildiği yer! Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar gibi isimlerin rol aldığı Tozlu Yaka dizisi 27 Haziran 2022 Pazartesi, saat 20.00'da FOX TV ekranlarında yer alacak. Dizinin çekildiği yer ise merak konusu oldu. Peki, Tozlu Yaka nerede çekiliyor, Özel Yağızoğlu Koleji neresi? Tozlu Yaka dizisinin çekildiği yer…
27.06.2022 Televizyon
Soğuk havaya aldırmadan poz verdiler!
Soğuk havaya aldırmadan poz verdiler! İstanbul dört gündür kar altındaydı. Hava buz gibi olsa da bazı ünlüler yine çok havalıydı. Ayşe Tolga, Dolunay Soysert, Nil Ninat, Mina Ceran, İrem Tahiroğlu ve manken Ceylan Çalgan o soğukta çılgınlık yaptı...
15.03.2022 Magazin
Dolunay Soysert: Babam tiyatroya direnmeseydi, oyuncu olamazdım
Dolunay Soysert: Babam tiyatroya direnmeseydi, oyuncu olamazdım Son olarak final yapan 'İkimizin Sırrı' dizisinde rol alan oyuncu Dolunay Soysert, Hakan Bilgin’in YouTube programı 'Mekânın Sahibine Geldik'in konuğu oldu.
14.02.2022 Magazin
İkimizin Sırrı oyuncuları kim? İşte İkimizin Sırrı konusu ve oyuncu kadrosu!
İkimizin Sırrı oyuncuları kim? İşte İkimizin Sırrı konusu ve oyuncu kadrosu! Etkileyici hikayesi ile ekranlara merhaba diyen İkimizin Sırrı ilk bölümden izleyiciyi ekranlara bağlamayı başardı. Başrollerinde Leyla Feray ve Aras Aydın'ın yer aldığı dizi yedi yaşındaki kızı Hayal (Ahsen Türkyılmaz) ile ayakta kalma mücadelesi veren Neva Canpolat (Leyla Feray), hayatını anlatıyor. Peki, İkimizin Sırrı oyuncuları kim? İkimizin Sırrı konusu ne? İşte İkimizin Sırrı oyuncu kadrosu!
11.08.2021 Gündem
Sinan Tuzcu ve Beyza Kapu evlendi!
Sinan Tuzcu ve Beyza Kapu evlendi! 2016 yılında Dolunay Soysert’le evliliğini bitiren Sinan Tuzcu bir kez daha nikâh masasına oturdu.
6.06.2021 Magazin
Ya İstiklal Ya Ölüm final fragmanı
Ya İstiklal Ya Ölüm final fragmanı TRT'nin sevilen dizisi Ya İstiklal Ya Ölüm'ün yeni tanıtım videoları yayınlandı.
14.04.2020 Televizyon
Ya İstiklal Ya Ölüm yeni fragmanı
Ya İstiklal Ya Ölüm yeni fragmanı TRT'nin sevilen dizisi Ya İstiklal Ya Ölüm'den yeni bölüm tanıtımı geldi. İşte tüm detaylar...
7.04.2020 Televizyon
Atatürk'e çok benzedi!
Atatürk'e çok benzedi! TRT1’in yeni dizisi ‘Ya İstiklal Ya Ölüm’, Milli Mücadele’nin 16 Mart-23 Nisan 1920 arasındaki kritik altı haftasını tarihsel gerçeklere uygun olarak ekrana gelecek.
26.02.2020 Magazin
Dolunay Soysert'ten spor alışverişi
Dolunay Soysert'ten spor alışverişi Oyuncu Dolunay Soysert, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı.
2.12.2019 Magazin
Elimi Bırakma 46. bölümde neler oluyor?
Elimi Bırakma 46. bölümde neler oluyor? Başrollerini Alina Boz ve Alp Navruz'un paylaştığı Elimi Bırakma dizisinin fragmanı yayınlandı.
16.09.2019 Televizyon
Elimi Bırakma yeni sezon bu akşam başlıyor!
Elimi Bırakma yeni sezon bu akşam başlıyor! Elimi Bırakma 44. yeni bölüm fragmanıyla izleyenleri meraklandırdı.
8.09.2019 Televizyon
'Eyvah! Yakalandık'
'Eyvah! Yakalandık' Oyuncu Dolunay Soysert, önceki akşam arkadaş grubuyla Karaköy'deki bir mekandaydı.
9.08.2019 Magazin
Ünlü oyuncu Haktan Pak hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Haktan Pak hayatını kaybetti Oyuncu Haktan Pak dün gece hayatını kaybetti. Pak'ın acı haberi sanat dünyasını yasa boğdu.
9.06.2019 Magazin
Elimi Bırakma 43. bölüm 2. fragmanı
Elimi Bırakma 43. bölüm 2. fragmanı TRT1'in merakla takip edilen dizisi Elimi Bırakma'nın 43. bölüm 2'inci fragmanı yayınlandı.
30.05.2019 Televizyon
Elimi Bırakma 43. bölüm fragmanı
Elimi Bırakma 43. bölüm fragmanı Merakla takip edilen Elimi Bırakma dizisinin 43. bölüm fragmanı yayınlandı.
28.05.2019 Televizyon
Elimi Bırakma 42. bölüm fragmanı
Elimi Bırakma 42. bölüm fragmanı Büyük bir merakla takip edilen Elimi Bırakma'nın 42'inci bölüm fragmanı yayınlandı.
20.05.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Dolunay Soysert ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dolunay soysert haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.