Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

Son dakika Sina Koloğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sina Koloğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sina Koloğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sina Koloğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sina koloğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 200 sina koloğlu haberi bulunmuştur. Tüm sina koloğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncu Sadakatsiz dizisine veda ediyor!
Ünlü oyuncu Sadakatsiz dizisine veda ediyor! Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz reyting rekorları kırmaya devam ediyor.Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Burak Sergen gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı diziye, yeni bir isim katıldı. Ancak diziye yeni gelen isimler kadar ayrılan isimler de oldu. Sadakatsiz'de Selçuk karakterini canlandıran Emir Tarık Tekin, yapıma yakında veda edeceği konuşuluyor.
1.03.2021 Magazin
MasterChef Barbaros'tan şaşırtan açıklama!
MasterChef Barbaros'tan şaşırtan açıklama! TV8'de ekranlara gelen 'MasterChef Türkiye 2020' yarışmasında 16 kişilik ana kadroda yer almayı garantileyen Barbaros Yoloğlu, eleme turunda mücadelesini eden yarışmacılara yardım etmesi hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu.
16.08.2020 Magazin
'MasterChef Türkiye'ye kaç kişi başvurdu? Rekor sayı...
'MasterChef Türkiye'ye kaç kişi başvurdu? Rekor sayı... 'MasterChef Türkiye'nin yeni sezonu, 'Survivor 2020'nin sona ermesinin ardından TV8'de izleyicisiyle buluştu. Geçtiğimiz ay yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı, "Yıkıldı ortalık. Herkes MasterChef'e girmek istiyor" sözleriyle, yaşadıkları yoğunluğu ifade etmişti. 'MasterChef' elemeri için kaç kişinin başvuruda bulunduğu ortaya çıktı.
24.07.2020 Magazin
Orhan Koloğlu kimdir? Orhan Koloğlu neden ve kaç yaşında öldü? Orhan Koloğlu’nun hayatı ve kariyeri…
Orhan Koloğlu kimdir? Orhan Koloğlu neden ve kaç yaşında öldü? Orhan Koloğlu’nun hayatı ve kariyeri… Osmanlı'dan 21. Yüzyıla Basın Tarihi'nin de aralarında bulunduğu 52 kitabı bulunan tarihçi Orhan Koloğlu, 90 yaşında hayatını kaybetti. Orhan Koloğlu’nun vefatını yeğeni müzisyen ve gazeteci Sina Koloğlu Twitter hesabından duyurdu. Peki Orhan Koloğlu kimdir? Ölüm nedeni nedir? İşte Orhan Koloğlu ile ilgili merak edilenler...
18.04.2020 Gündem
Orhan Koloğlu hayatını kaybetti
Orhan Koloğlu hayatını kaybetti Ünlü tarihçi- yazar Orhan Koloğlu 90 yaşında hayatını kaybetti.
17.04.2020 Gündem
"Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar Netflix'le anlaştı"
"Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar Netflix'le anlaştı" Cannes'daki MIPCOM Fuarı'na katılan Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu, kulağına gelenleri köşe yazısında paylaştı.
2.12.2019 Magazin
Sina Koloğlu: TRT Spor 2'nin yayını başlıyor
Sina Koloğlu: TRT Spor 2'nin yayını başlıyor Milliyet Gazetesi köşe yazarı Sina Koloğlu, TRT Spor 2'nin bugün yayıya başlayacağını ve kanalın içinde neler olacağına dair bilgiler paylaştı.
27.09.2019 Futbol
Serenay Sarıkaya'ya 1 milyon dolar!
Serenay Sarıkaya'ya 1 milyon dolar! Sina Koloğlu bugünkü köşesinde Serenay Sarıkaya'ya yeni sezon için yapılan çılgın teklifi yazdı.
11.09.2019 Magazin
Süper Lig maç özetleri yayınlanmayacak mı?
Süper Lig maç özetleri yayınlanmayacak mı? Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu bugünkü köşesinde çokça merak edilen Süper Lig yayın özetleri ile ilgili bir yazı kaleme aldı.
29.08.2019 Süper Lig
Çağatay Ulusoy'a bölüm başı 350 bin TL!
Çağatay Ulusoy'a bölüm başı 350 bin TL! Beren Saat, Çağatay Ulusoy, Erdal Beşikçioğlu... Ünlü oyuncuların aldıkları ücretler dudak uçuklattı...
28.08.2019 Magazin
'Beni içeri almayanlar şimdi peşimde!'
'Beni içeri almayanlar şimdi peşimde!' Şarkıcı-oyuncu Ayta Sözeri'nin sözlerini Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu köşesine taşıdı.
19.05.2019 Magazin
Çok Güzel Hareketler Bunlar ekrana dönüyor
Çok Güzel Hareketler Bunlar ekrana dönüyor Bir dönem en çok izlenen komedi programlarından biri olan Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın yeni kuşağı başlıyor.
16.01.2019 Televizyon
Beyaz YouTube kanalı kuruyor!
Beyaz YouTube kanalı kuruyor! Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu bugünkü yazısında Beyazıt Öztürk'ün iki yeni projesini kaleme aldı.
19.12.2018 Magazin
Bu şovu izleyen 4 bin çift ayrıldı!
Bu şovu izleyen 4 bin çift ayrıldı! İskoçyalı şovmen Daniel Sloss'un 'Jigsaw' adlı stand-up’ı çok ilginç bir tablo ortaya çıkardı. Netflix'te yayınlanan şovu izleyen 4 bin çiftin ayrıldığı, 17 çiftin de boşandığı belirtiliyor.
4.10.2018 Magazin
Fenomen dizideki hatalar izleyiciyi çıldırttı
Fenomen dizideki hatalar izleyiciyi çıldırttı Star TV'nin en sevilen dizisi Avlu geçtiğimiz hafta yeni sezon bölümüyle ekranlara merhaba dedi. Ancak yeni bölümleri sabırsızlıkla beklenen dizide, yapılan hatalar seyirciyi çileden çıkardı.
24.09.2018 Televizyon
'Türkiye Dünya Kupası'nı izliyor mu?'
'Türkiye Dünya Kupası'nı izliyor mu?' Sina Koloğlu, Dünya Kupası'nın izlenme oranlarını kaleme aldı.
1.07.2018 Televizyon
'Kiraz Mevsimi, ABD piyasasında'
'Kiraz Mevsimi, ABD piyasasında' Yayınlandığı döneme damga vuran dizi, ABD'de yayına giriyor.
21.06.2018 Televizyon
Cenk Ergün sürprizi! Yeni adresi...
Cenk Ergün sürprizi! Yeni adresi... Bursaspor'a sportif direktör olacağı konuşulan Cenk Ergün TRT'nin Dünya Kupası kadrosunda yer aldı. Cenk Ergün maçları TRT ekranlarında yorumlayacak.
4.06.2018 Arşiv
Çocuklar Duymasın final yapıyor!
Çocuklar Duymasın final yapıyor! Kanal D'nin beklentileri karşılayamayan dizilerinden Çocuklar Duymasın, ekran macerasını noktalıyor.
24.04.2018 Magazin
8. Gün dizisinin akıbeti ne olacak?
8. Gün dizisinin akıbeti ne olacak? Atv'nin iddialı dizisi, ilk iki bölümüyle beklentilerin altında kaldı. Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu diziyi mercek altına aldı.
29.03.2018 Televizyon
Herkes bunu soruyor! Sırada...
Herkes bunu soruyor! Sırada... Kanal D'deki Çocuklar Duymasın'da Haluk ve Meltem'in öpüştüğü sahneyi kaleme alan Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu, "Dizide bir hamilelik olayı eksik" ifadelerine yer verdi.
5.03.2018 Televizyon
Nasıl bir Fatih izleyeceğiz?
Nasıl bir Fatih izleyeceğiz? Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu, Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin tanıtımlarını değerlendirdi.
22.02.2018 Televizyon
Şampiyonlar Ligi'nde açık kanal dönemi bitti! Artık...
Şampiyonlar Ligi'nde açık kanal dönemi bitti! Artık... Şampiyonlar Ligi'nde açık kanal devri resmen kapanıyor; Şampiyonlar Ligi yeni sezonda beIN Sports'ta olacak.
21.02.2018 Şampiyonlar Ligi
Netflix'te Türk dizisi ne zaman yayınlanacak?
Netflix'te Türk dizisi ne zaman yayınlanacak? Milliyet yazarı Sina Koloğlu, köşesinde edindiği bilgilere paylaştı.
21.02.2018 Televizyon
'Sen Anlat Karadeniz' dünya listesine girdi!
'Sen Anlat Karadeniz' dünya listesine girdi! ATV ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz, 'dünya genelinde en çok tweet atılan dizi listesinde' tek Türk dizisi olarak büyük bir başarı elde etti.
19.02.2018 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Sina Koloğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sina koloğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.