Sigorta Prim Sorgulama

Sigorta Prim Sorgulama

Son dakika sigorta prim sorgulama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sigorta prim sorgulama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sigorta prim sorgulama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sigorta Prim Sorgulama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sigorta prim sorgulama gelişmeleri de dahil olmak üzere 704 sigorta prim sorgulama haberi bulunmuştur. Tüm sigorta prim sorgulama haberleri aşağıda listelenmiştir.
SSK prim sorgulama ve SGK-SSK sorgulama işlemleri nasıl yapılır?
SSK prim sorgulama ve SGK-SSK sorgulama işlemleri nasıl yapılır? E-Devlet sistemi, devlet hizmetlerinin vatandaşlar tarafından daha hızlı ve daha kolay yapılmasını sağlayan bir sistemdir. Bu sistem ile adınıza ait pek çok sorgulama işlemi yapabilirsiniz. Bilgi alma ve başvuru işlemlerinin yanı sıra SGK-SSK sorgulama, prim ödeme gibi işlemlerinizi de gerçekleştirebilirsiniz? SGK-SSK sorgulama işlemleri nasıl yapılır? Detaylar haberimizde!
29.09.2021 Gündem
SSK Gün Sorgulama Ve E Devlet Prim Sorgulama Girişi
SSK Gün Sorgulama Ve E Devlet Prim Sorgulama Girişi SSK gün sorgulama hizmetleri kapsamında e devlet girişinden sigorta prim sorgulama yapılabilmektedir. SSK gün sorgulama hizmetleri hakkında bilgi almak ve işlem yapmak için haberin devamını okuyabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SSK Gün Sorgulama Ve E Devlet Girişi İle SGK Sigorta Prim Sorgulama
SSK Gün Sorgulama Ve E Devlet Girişi İle SGK Sigorta Prim Sorgulama SSK gün sorgulama için e devlet kapısı girişi yaparak SGK sigorta prim sorgulama bölümünden sorgulama yapabilirsiniz. SSK gün sorgulama hizmet sayfasında sigorta sorgulama detaylarını öğrenmek için yazımızı inceleyiniz.
29.09.2021 Gündem
SSK Gün Sorgulama İle Sigorta Prim Sorgulama Ve SGK Hizmet Dökümü Alma
SSK Gün Sorgulama İle Sigorta Prim Sorgulama Ve SGK Hizmet Dökümü Alma SSK gün sorgulama yaparak sigorta gün bilgilerinize görebilirsiniz. SSK gün sorgulama ile sigorta takibi yapmak ve SSK gün sorgulama ile gün bilginizi öğrenmek için haberdeki uygulamalardan yararlanabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SSK Prim Sorgulama Ve SGK Prim BorcuÖdeme İşlemleri
SSK Prim Sorgulama Ve SGK Prim BorcuÖdeme İşlemleri SSK prim sorgulama sigortalılık durumunuzu öğrenmenizi sağlayan bir uygulamadır. SSK prim sorgulama ile var olan SSK prim gün sayısını görebilirsiniz. SGK prim borcu ödeme adımları için yazımıza gözatınız.
29.09.2021 Gündem
SSK Hizmet Dökümü Ve SSK Sigorta Prim Sorgulama İşlemleri
SSK Hizmet Dökümü Ve SSK Sigorta Prim Sorgulama İşlemleri Esgm hizmet sorgulama ekranı SGK tarafından geçici olarak bakıma alındığından dolayı SSK sorgulama ve SSK prim sorgulama işlemlerini e devlet üzerinden şifreli olarak yapabilirsiniz. SSK 4a hizmet dökümü sorgulama hizmetlerine e devletten ulaşmak için haberimizin detaylarına göz atabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SSK Prim Sorgulama İle Toplam SSK Gün Sayısı Öğrenme
SSK Prim Sorgulama İle Toplam SSK Gün Sayısı Öğrenme SSK primsorgulama ile prim bilgilerinize ulaşabilirsiniz. Toplam prim bilgileriniz için SSK prim sorgulama işlemlerini yapmak için haberdeki SSK sorgulama adımlarını takip edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SSK Hizmet Sorgulama Ve Sigorta Prim Gün Sorgulama Ekranı E-SGM
SSK Hizmet Sorgulama Ve Sigorta Prim Gün Sorgulama Ekranı E-SGM SSK hizmet sorgulama bağlantısı esgm ile sigorta prim dökümlerinizi görüntüleyebilirsiniz. SSK sorgulama işlemlerini esgm üzerinden nasıl yapacağınızı haberimizin detaylarında bulabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SSK Sorgulama İle Sigorta Prim Sorgulama Yapabilirsiniz
SSK Sorgulama İle Sigorta Prim Sorgulama Yapabilirsiniz Sigortanızın ödenip ödenmediğini kontrol etmek için SSK sorgulama yapabilirsiniz. SSK sorgulama işlemlerini nasıl yapacağınızı öğrenmek ve SSK prim sorgulama hizmetleri için detaylar haberimizde.
29.09.2021 Gündem
SSK Gün Sorgulama Yaparak SSK Hizmet Dökümü Alma
SSK Gün Sorgulama Yaparak SSK Hizmet Dökümü Alma SSK gün sorgulama ile sigortanız hakkında bilgi alabilirsiniz. SSK gün sorgulama ile alacağız SSK hizmet dökümü üzerinden sigorta prim sorgulama için ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
E-SGM SGK Hizmet Sorgulama Ekranı İle SSK Gün Sorgulama Yapabilirsiniz
E-SGM SGK Hizmet Sorgulama Ekranı İle SSK Gün Sorgulama Yapabilirsiniz E-SGM girişi yaparak sadece TC kimlik no ile SSK gün sorgulama yapabilirsiniz. SGK hizmet sorgulama işlemlerinin nasıl yapılacağını öğrenmek ve SSK gün dökümü almak için detaylara bakınız.
29.09.2021 Gündem
SSK Sorgulama ile SGK 4A Hizmet Bilgisi Dökümü Alma
SSK Sorgulama ile SGK 4A Hizmet Bilgisi Dökümü Alma Esgm ile SSK sorgulama yaparak, SGK 4A hizmet bilgisi dökümü alma, sigorta prim sorgulama gibi işlemleri yapabilirsiniz. TC kimlik no ile SSK sorgulama yaparak 4A hizmet bilgisi dökümü almak isteyen okurlarımız, haberimizdeki adımları takip ederek ihtiyaç duydukları bilgilere ulaşabilmektedir.
29.09.2021 Gündem
TC No İle SSK Sigorta Prim Sorgulamanızı E-sgm Sisteminden Yapabilirsiniz
TC No İle SSK Sigorta Prim Sorgulamanızı E-sgm Sisteminden Yapabilirsiniz Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesinde olmak ülkemizde çalışanlar için önemli bir güvencedir. Öyle ki kişilerin iş haklarının korunması, işte yaşanan kaza ve diğer olaylarla ilgili Sosyal Güvenlik Kurumu’nun sağladığı imkanlar dahilinde kişilerin mağdur olmadan yaşamına devam etmesi sağlanmaktadır. TC No İle SSK Sigorta Prim Sorgulamanızı E-sgm Sisteminden Yapabilirsiniz...
29.09.2021 Gündem
Bugün emekli olsam kaç para emekli maaşı alırım? Emekli maaşı hesaplama 2024: 4A emekli maaşı ne kadar 2024?
Bugün emekli olsam kaç para emekli maaşı alırım? Emekli maaşı hesaplama 2024: 4A emekli maaşı ne kadar 2024? 4A, 4B, 4C emekli aylık zammıyla SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklisi ve yeni emekli olacakların maaş oranları belli olacak. SGK emekli maaşı hesaplama robotu ile aylık hesaplamaları yaparak emekli maaşını öğrenmek mümkün. Emeklilikte prim gün sayısı, sigorta statüsü gibi faktörler de maaşı etkiliyor. Peki, Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım? SSK, Bağkur, Emekli maaşı nereden sorgulanır? 4A, 4B, 4C emekli aylığı sorgulama ekranı ile emekli maaşı hesapla robotu…
4.01.2024 Emekli
DASK ile ilgili tüm detaylar ortaya çıktı! 24 saat içinde hesaplara yatırılacak
DASK ile ilgili tüm detaylar ortaya çıktı! 24 saat içinde hesaplara yatırılacak Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm bölgede yaralar sarılmaya çalışılırken depremzedelerin hayata yeniden tutunabilmeleri için sigorta şirketlerinden alacakları tazminatlar büyük önem taşıyor. Konuyla ilgili merak edilen DASK hangi hasarları kapsar? Hangi konutlar kapsamda? DASK, ne kadar hasar ödeyecek? Zararın tamamı ödenir mi? Hasar ihbarı nasıl yapılacak? sorularına uzman isimler ve sektör temsilcileri cevap verdi. İşte detaylar...
15.02.2023 Gündem
E devlet çöktü mü, neden girilemiyor? Emeklilik hesabı için çalışma hayatım E-Devlet prim gün sayısı nasıl öğrenilir, e devlet çalışma hayatım nasıl görüntülenir?
E devlet çöktü mü, neden girilemiyor? Emeklilik hesabı için çalışma hayatım E-Devlet prim gün sayısı nasıl öğrenilir, e devlet çalışma hayatım nasıl görüntülenir? E-Devlet çöktü mü, çalışma hayatım E-Devlet prim gün sayısı hesaplama neden açılmıyor? Sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, EYT düzenlemesinin ayrıntılarını açıkladı. Erdoğan, düzenleme kapsamında herhangi bir yaş sınırı uygulanmayacağını belirterek "Düzenlemeyle yaklaşık 2 milyon 250 bin vatandaşımız daha emekli olma hakkına kavuşuyor" dedi. Erdoğan, çalışmaya devam edenlere sigorta prim teşviki verileceğini açıkladı. İşverenlere destek için kredi imkanı sağlanacak. Peki, E devlet çalışma hayatıma neden girilemiyor, emeklilik hesabı için çalışma hayatım E-Devlet prim gün sayısı nasıl öğrenilir, e devlet çalışma hayatım nasıl görüntülenir?
28.12.2022 Emekli
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu Asgari ücretle ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlarca vatandaşın beklediği açıklama geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Salı günü asgari ücretin müzakeresinde uzlaşmaya varacağız. Emekçilerimizin beklediği, işverenlerimizin de ödeyebileceği bir ücret seviyesinde uzlaşma sağlayacağız" ifadelerini kullandı.
17.12.2022 Ekonomi
SGK harekete geçti! Kritik detay, bildirmeyenlere para cezası uygulanacak
SGK harekete geçti! Kritik detay, bildirmeyenlere para cezası uygulanacak SGK resmen harekete geçti. Kritik detay ortaya çıktı. Ev hizmetinde çalışanların SGK'ya bildirilmesiyle ilgili flaş gelişme. 10 günden az çalışanlar için iş kazası ve meslek hastalığı primi ödemesi yapılması gerekiyor. Uzmanlar konuyla ilgili önemli uyarıda bulunarak idari para cezası uygulanacağını söyledi.
19.10.2022 Çalışan Hakları
GSS borcu ne zaman silinecek? GSS borçları nasıl silinecek? GSS borçları silindi mi?
GSS borcu ne zaman silinecek? GSS borçları nasıl silinecek? GSS borçları silindi mi? Milyonları ilgilendiriyor! GSS borcu olanlar için müjde! Resmi Gazete'de yayımlandı. 10 bin TL’nin altında olan borçlar siliniyor! GSS borcu olanlar için en önemli şart ise borcun 31 Aralık 2021 tarihine kadar tahsil edilmemiş olması. Peki, GSS prim borcu nedir? GSS borcu ne zaman silinecek? GSS borçları silindi mi? GSS borç sorgulama nasıl yapılır? İşte detaylar…
24.06.2022 Çalışan Hakları
Rapor parası ne zaman yatar? İş göremezlik raporu sorgulama nasıl yapılır? Rapor parası sorgulama ekranı!
Rapor parası ne zaman yatar? İş göremezlik raporu sorgulama nasıl yapılır? Rapor parası sorgulama ekranı! Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yatırılan Geçici İş Göremezlik Raporu hastalık, hamilelik, iş kazası ve meslek hastalığı nedeniyle yaşanan gelir kaybının telafisi için sigortalılara ödeniyor. İstirahat raporu verilmesinin ardından sigortalılara ödenen geçici iş göremezlik (rapor) ödemesi zaman zaman çalışanlar tarafından araştırılıyor. İşverenin SGK’ya bildirmesiyle birlikte, rapor kullanan çalışanın maaşından kesilen tutarı geri alabiliyor. Peki, Rapor parası ne zaman yatar? İş göremezlik raporu sorgulama nasıl yapılır? Rapor parası kaç günde yatar? Rapor parası nereden alınır? Rapor parası nasıl hesaplanır? Rapor parası almak için kaç gün sigortalı olmak gerekiyor? İşte rapor parası sorgulama ekranı!
25.05.2022 Çalışan Hakları
En az 12.454 lira ödeniyor, paralar hesaplara yatırılıyor, başvuran alıyor
En az 12.454 lira ödeniyor, paralar hesaplara yatırılıyor, başvuran alıyor Paralar hesaplara yatırılıyor. Ödemeler toplu olarak SGK tarafından yapılıyor. Başvuran alıyor. En düşük ödeme miktarı 12 bin 454 lira. Asgari ücretli çalışanlar için geçerli olan bu rakam maaş miktarı arttıkça yükseliyor. Başvuru şartı bulunuyor. Çalışma mevzuatında kadınların çalışma hayatında daha fazla yer bulabilmesi için bazı avantajlar sağlanıyor. Özellikle doğum ile birlikte iş hayatını bırakan pek çok kadın bulunuyor. Bu durumun önüne geçilerek kadınların uzun süre çalışmaya devam edebilmesi ve emeklilik imkanından yararlanabilmesi için doğum izni, süt parası, yarı zamanlı çalışma gibi imkanlar bulunuyor. Doğum parası ödemesi kadınlar için tanınan en önemli haklardan birisi. Toplu olarak Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan ödemeler asgari ücretli bir çalışan için 12 bin 454 lira. Ayrıca doğum yapanlara ve evlat edinenlere, birinci doğumda 60, ikincide 120 gün, sonraki doğumlarda 180 gün süreyle yarım gün çalışma hakkı veriliyor. Çalıştığı sürenin ücretini işveren, çalışmadığı sürenin ücretini brüt asgari ücret üzerinden İŞKUR veriyor. 2 ay yarı zamanlı çalışana devlet 4 bin 966 lira ödüyor. Öte yandan kadın çalışanlar doğum borçlanması ile 6 yıl erken emekli olma hakkı da elde edebiliyor.
SGK harekete geçti! Flaş detay ortaya çıktı, işveren için zorunlu ve...
SGK harekete geçti! Flaş detay ortaya çıktı, işveren için zorunlu ve... Çalışma hayatında bulunan herkes Sosyal Güvenlik Kurumu'na tabi olarak çalışıyor. Bazı işverenler çalışana sigorta yapmak istemiyor. Böylece prim ödemesi yapmak istemeyen işverenler bu durumun tespit edilmesi durumunda cezai yaptırımla karşılaşıyor. Kayıt dışı istihdamın önüne geçilebilmesi için SGK tarafından sıkı denetim uygulanıyor. Çalışanların haklarının korunması adına hayata geçirilen uygulama ile 10 günden az çalışanlara da sigorta yapılması zorunlu hale getirildi. Özellikle temizlik hizmetlerinde ya da bakıcı olarak belirli günlerde çalışanlara, çalıştıkları günler için sigorta pirimi ödenmesi gerekiyor. Bu uygulama çalışanların emeklilik sürecine katkı sağlayabileceği gibi aynı zamanda iş kazası ya da meslek hastalığı gibi durumlarda da çalışanların haklarını talep edebilmesini sağlıyor. Evinde ayda 10 günden az süre ile sigortalı çalıştıranların, bu kişiler için iş kazası ve meslek hastalığı primi ödemeleri de gerekiyor. Uzmanlar, her bir gün için asgari ücretin günlük tutarının yüzde 2’si oranında iş kazası ve meslek hastalığı primi ödemesi yapılması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Bu tutar 1 Ocak 2022 tarihi itibarıyla arttı. Peki, Evde çalışan kadınların sigortası nasıl yapılır? Ev hizmetlerinde çalışanların 2022 SGK primi ne kadar? İşte detaylar…
22.02.2022 Çalışan Hakları
Türkiye Sigortalar Birliği duyurdu! Sigorta şirketlerinden alacaklı olanlara zaman aşımı uyarısı!
Türkiye Sigortalar Birliği duyurdu! Sigorta şirketlerinden alacaklı olanlara zaman aşımı uyarısı! Türkiye Sigortalar Birliği harekete geçti ve resmen duyurdu. Milyonlarca sigorta ve emeklilik şirketleri müşterisini ilgilendiriyor. Sigorta şirketlerinde alacağı bulunan hak sahipleri için çok önemli bir uyarı yapıldı. Müşterilerin hemen başvuruda bulunması istendi. İnternet üzerinden sigorta ödemelerinde ilişkin sorgulama Güvence Hesabı adresinden yapılabilecek. Sigorta şirketlerinden alacaklı olan hak sahiplerinin kontrol etmeleri gerekiyor. Başvurulmaması halinde paralar zaman aşımına uğrayabilir. İşte yapılması gerekenler...
18.02.2022 Ekonomi
SGK'dan son dakika açıklaması! Paralar hesaba yatıyor! E-devlet üzerinden yapılıyor PTT'ye gitmeye gerek kalmıyor
SGK'dan son dakika açıklaması! Paralar hesaba yatıyor! E-devlet üzerinden yapılıyor PTT'ye gitmeye gerek kalmıyor SGK'dan son dakika açıklaması geldi. Paralar artık hesaba yatacak. e-Devlet üzerinden yapılıyor. PTT'ye gitmeye gerek kalmıyor. Rapor ücretleriyle ilgili flaş gelişme. Çalışanlara, doğum, iş kazası, meslek hastalığı ve hastalık durumlarında geçici iş göremezlik raporu veriliyor. Rapor, işverenin SGK’ya bildiriliyor ve rapor kullanan çalışanın maaşından kesilen tutar geri alınabiliyor. Yeni yıl ile birlikte SGK, tüm çalışanları ilgilendiren bir genelge yayımladı. Genelge ile emzirme ve cenaze ödeneği, doğum ve askerlik borçlanması primleri, rapor parası ve yurt dışı borçlanma primlerinin 2022 yılında ne kadar olacağı açıkladı. Öte yandın SGK tarafından yeni duyurulan uygulama ile IBAN numarasını E-Devlet üzerinden veya ALO170'i arayarak tanımlatan vatandaşların rapor ücretleri hesabına yatıyor. Peki, 2022 rapor parası ne kadar oldu? Rapor parası nasıl alınır? e-Devlet rapor parası sorgulama nasıl yapılır? İşte rapor parası ile ilgili merak edilenler...
14.02.2022 Çalışan Hakları
Zam geldi, 2.354 TL’ye yükseldi, ödemeler aylık olarak banka hesaplarına yapılıyor
Zam geldi, 2.354 TL’ye yükseldi, ödemeler aylık olarak banka hesaplarına yapılıyor Yeni zam açıklaması geldi. Yüz binlerce vatandaş yararlanıyor. Paralar banka hesaplarına yatırılıyor. 2.354 TL'ye yükseltildi. Ödemeler 15 Şubat'ta başlıyor, 2.354 TL'lik ödeme miktarı temmuz ayına kadar geçerli olacak. Yılın ikinci yarısından itibaren ödenen rakamlarda yeni artış olabilir. Devlet, yaşlılara, engellilere, hastalara yönelik özel yardımlarda bulunuyor. Yardımlar Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığı ile yürütülüyor. En çok yararlanılan yardımlardan biri de evde bakım yardımı. Bu yardımdan yararlanmak için en az yüzde 50 engelli, ağır engelli olunması ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı il müdürlüklerindeki bakım hizmetleri değerlendirme heyeti tarafından bakıma ihtiyacı olan kişinin engelli olduğunun tespit edilmesi gerekiyor. Sağlık kurulu raporunda mutlaka ‘ağır engelli’ ibaresinin yer alması gerekiyor. Yüzde 50’den daha düşük engelli olanlara ise evde bakım maaşı ödenmiyor. Bu yardımdan hane içindeki kişi başına düşen ortalama aylık geliri, asgari ücretin aylık net tutarının üçte ikisinden daha az olan kişiler yararlanabiliyor. Peki kimler evde bakım yardımdan yararlanabilir, her ay ne kadar destek sağlanıyor? İşte evde bakım ödemeleri ile ilgili merak edilen tüm detaylar... .
7.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sigorta Prim Sorgulama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sigorta prim sorgulama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.