Gazete Vatan Logo

SSK Hizmet Dökümü Ve SSK Sigorta Prim Sorgulama İşlemleri

Esgm hizmet sorgulama ekranı SGK tarafından geçici olarak bakıma alındığından dolayı SSK sorgulama ve SSK prim sorgulama işlemlerini e devlet üzerinden şifreli olarak yapabilirsiniz. SSK 4a hizmet dökümü sorgulama hizmetlerine e devletten ulaşmak için haberimizin detaylarına göz atabilirsiniz.

SSK Hizmet Dökümü Ve SSK Sigorta Prim Sorgulama İşlemleri

SSK sorgulama işlemleri e devlet menüsünde 4a hizmet dökümü olarak geçmektedir. 4a hizmet dökümü alarak SSK hizmet sorgulama yapabilirsiniz. Bu şekilde gün sorgulama ve SSK prim sorgulama hizmetlerinden yararlanmış olursunuz. Ancak esgm bağlantısından sadece kimlik bilgileriyle yapılan bu hizmet e devlet üzerinden şifre ile yapılmaktadır. SSK 4a hizmet dökümü işlemlerinizi e devlet ile nasıl yapacağınızı detaylarda bulabilirsiniz.

SSK HİZMET DÖKÜMÜ

SSK GÜN SORGULAMA

SSK SORGULAMA

SSK PRİM SORGULAMA

SSK hizmet dökümü tüm sigorta bilgilerinizi içermektedir. SSK sorgulama ile sigorta detaylarınıza ulaşmak için haberdeki SSK hizmet dökümü adımlarını takip etmeniz yeterli.

SGK sigortalılarının sigortaları ile ilgili tüm işlemleri kayıt altına alınmaktadır. Kayıt altına alınan işe giriş çıkış tarihleri, aylık prim ödemeleri, ay içerisinde kaç gün çalışıldığı gibi tüm bilgilerin yer aldığı hizmet dökümü, önceki dönemlerde SGK üzerinden alınsa da artık online sistemler sayesinde internet üzerinden alınabilmektedir. SSK hizmet döküm almak isteyen sigorta sahiplerinin SGK tarafından sağlanan resmi hizmetlerden yararlanması yeterli olacaktır.

Haberin Devamı

SGK tarafından sunulan hizmetler iki portal üzerinden yayınlanmaktadır. E Devlet ve E-SGM hizmet ekranı üzerinden erişebileceğiniz hizmetler için istediğiniz portalı seçebilirsiniz. Portallar üzerindenyapacağınız işlemler benzer olduğu gibi erişebileceğiniz sonuçlar da aynıdır. Bu bakımdan hangi site üzerinden işlem yapacağınızın herhangi bir önemi yoktur.

E-SGM hizmet ekranı üzerinden hizmetdöküm almak için giriş ekranında yer alan forma, kimlik bilgileriniz girmeniz gerekir. Ardından ise açılacak menü üzerinden hizmet sekmesinden 4A ve 4B seçimlerinden birini seçmeniz gerekir. Böylece panel tarafından güncel hizmet dökümünüz yayınlanacaktır.

E Devlet üzerinden SSK hizmet dökümü almak için ise ilk olarak E Devlet üyeliğiniz ile birlikte sistem giriş yapmanız gerekir. Yapacağınız giriş işleminin ardından menüden Sosyal Güvenlik Kurumu’nu ardından da 4A, 4B ve 4C için özel hazırlanan formlardan hizmet dökümü bağlantısını seçmeniz gerekir. Yapacağınız seçimlerin ardından aynı şekilde hizmet dökümünüz E Devlet üzerinden yayınlanacaktır.

Haberin Devamı

İki portal üzerinden de SSK hizmet dökümü almak için belirtilen adımları takip etmeniz yeterlidir. Böylece kolayca hizmet dökümünüze ulaşabilirsiniz. SSK prim sorgulama bilgileriniz sigortanızın açıldığı tarihten sorgulama anına kadar tüm bilgileri size sunmaktadır. Özellikle ay ay prim bilgileri sayesinde sigortanızın düzenli ödenip ödenmediğini, toplam priminizin ne kadar olduğunu ve toplam kazanç bilgilerinizi alacağınız döküm üzerinden görebilirsiniz. Bu bakımdan tüm sigorta sahiplerinin ihtiyaç duyduğu bilgileri barındıran ve sigortanın takip edilmesini sağlayan hizmet dökümünü almanız sizin için de yararlı olacaktır.