Gazete Vatan Logo

SSK Gün Sorgulama Yaparak SSK Hizmet Dökümü Alma

SSK gün sorgulama ile sigortanız hakkında bilgi alabilirsiniz. SSK gün sorgulama ile alacağız SSK hizmet dökümü üzerinden sigorta prim sorgulama için ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından sunulan SSK gün sorgulama sayesinde vatandaşlar gerek yaşamlarında gerekse de emeklilik sonrasında büyük bir avantaj sağlamaktadır. Öyle ki çalışma dönemi boyunca gerek sağlık gerekse de diğer iş güvenliği açısından sigorta sayesinde güvence sağlanan vatandaşlar sigortaları konusunda istedikleri bilgilere de ulaşabilmektedir. Öyle ki cazip hizmetlerin yanında online olarak sorgulama imkanı da getirmiş durumdadır. Sigortaları hakkında detaylı bilgi almak isteyenlerin bu sorgulama hizmetlerinden yararlanması yeterli olacaktır.

SSK HİZMET DÖKÜMÜ

SSK GÜN SORGULAMA

SSK SORGULAMA

Bu sorgulama hizmetleri üzerinden ne kadar gününüzün olduğunu, ne zaman işe giriş yaptığınızı ya da ne zaman işten çıktığınızı kolayca öğrenebilirsiniz. Bu bilgilere ulaşmak için almanız gereken hizmet dökümüdür. Öyle ki kişilerin sigorta başlangıç tarihi itibaren sigortası ile ilgili tüm işlemleri kaydedildiği hizmet dökümü bu konuda tüm bilgileri sunmayı başarabilmektedir. Bu nedenledir ki sizin sigortanız hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız hizmet dökümüne ulaşmanız gerekmektedir. Hizmet dökümüne ulaşmak isteyen vatandaşların Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından oluşturulan E-SGM portalına giriş yapması gerekmektedir.

Haberin Devamı

Başlangıçtaki sizden istenen bilgileri doğru yanıtlar vermeniz sistemi erişiminizi sağlayacaktır. Bu bakımdan e-sgm portalına giriş yaparken bu bilgileri doğru bir şekilde doldurmanız gerekmektedir. Bu sayede portala erişim sağlayabilir ve hizmet bölümüne tıklayarak hizmet dökümünüzü alabilirsiniz. SSK hizmet dökümünü bu şekilde kolayca alabilirsiniz ve detaylı bir şekilde inceleyerek sigortanız hakkında öğrenmek istediklerinizi de öğrenebilirsiniz.

Tüm bu bilgiler doğrultusunda sizler de SSK gün sorgulama yapmak ve hizmet dökümü almak için haber de belirtilen adımları takip edebilirsiniz. Bu sayede hiç zorlanmadan kısa süre içerisinde hizmet ulaşabilir ve dilerseniz sigortanız ile ilgili diğer sorgulamaları E-SGM üzerinden yapabilirsiniz. Bu bakımdan sadece belirtilen işlemler için değil, diğer sigorta sorgulama ve işlemleriniz için de E-SGM üzerinden sizler için büyük bir kolaylık sağlanmış durumdadır.

Haberin Devamı