Sigara İçme Yasağı

Sigara İçme Yasağı

Son dakika sigara içme yasağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sigara içme yasağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sigara içme yasağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sigara İçme Yasağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sigara içme yasağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 138 sigara içme yasağı haberi bulunmuştur. Tüm sigara içme yasağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Bir müjdem daha var' dedi duyurdu: Pazar gecesi geliyor
'Bir müjdem daha var' dedi duyurdu: Pazar gecesi geliyor Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı sonrası flaş açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin beklediği aşıyla ilgili açıklama yapan Bakan Koca güzel haberi verdi ve Çin aşısının pazar gecesi Türkiye'ye gelmek üzere yola çıkacağını belirtti. Aşının koruyuculuğunun yüzde 91,25 oranında olduğunu belirten Koca İngiltere'de görülen mutasyonla ilgili de "İngiltere'dekine benzer bir mutasyona rastlamadık ama genom analizi yaparak bununla ilgili daha net bir şey söylemek mümkün."dedi.
24.12.2020 Gündem
BTSO sokağa çıkma yasağı izin belgesi nasıl alınır? BTSO izin belgesi sorgulama!
BTSO sokağa çıkma yasağı izin belgesi nasıl alınır? BTSO izin belgesi sorgulama! İçişleri Bakanlığınca 81 ilin valiliğine "Sokağa Çıkma Kısıtlamaları" konulu genelge gönderildi. İçişleri Bakanlığı, valiliklere gönderdiği "Sokağa Çıkma Kısıtlamaları" konulu genelge kapsamında, yeni bir karar alınıncaya kadar hafta içi saat 21.00-05.00, hafta sonu cuma 21.00'den pazartesi 05.00'e kadar sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağını belirtti. Yasağın gelmesinin ardından çalışan vatandaşlar özellikle Bursa Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde çalışanlar araştırmalarını hızlandırdı. Peki, BTSO sokağa çıkma yasağı izin belgesi nasıl alınır? BTSO izin belgesi sorgulama…
1.12.2020 Gündem
Sokakta ve parklarda sigara içmek yasak mı? Açık alanda sigara içme yasağı detayları!
Sokakta ve parklarda sigara içmek yasak mı? Açık alanda sigara içme yasağı detayları! Koronavirüs tedbirleri kapsamında yayınlanan genelgeyle, 81 ilde meydanlar, cadde ve sokaklarda sigara içme yasağı uygulanıyor. Sigara içme yasağı uygulanacak alanları il ve ilçe hıfzıssıhha kurulları belirliyor. Polis, jandarma ve bekçi tarafından vatandaşların kalabalık şekilde bulunabildiği yerlere yönelik yoğunlaştırılmış denetimler yapıyor. Peki, Parklarda sigara içmek yasak mı? Sigara içme yasağı nerelerde var? Sokakta sigara içmek yasak mı? Açık alanda sigara içme yasağı var mı? Sokakta sigara içme yasağı cezası ne kadar? İşte sigara yasağı ile ilgili tüm detaylar...
3.12.2020 Gündem
Bugün yasak kaçta başlıyor kaçta bitiyor? Cumartesi sokağa çıkma yasağı kaçtan kaça kadar?
Bugün yasak kaçta başlıyor kaçta bitiyor? Cumartesi sokağa çıkma yasağı kaçtan kaça kadar? Koronavirüs tedbirleri kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından artan vakaların önüne geçmek, artış hızının artması engellemek yeni yasaklar duyuruldu. İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ile gönderilen genelgeyle de yasakların detayları paylaşıldı. Getirilen yasaklardan biri de hafta sonu kısıtlaması oldu. Peki, bugün yasak kaçta başlıyor? Sokağa çıkma yasağı kaçtan kaça kadar?
21.11.2020 Gündem
Yeni tedbirler devreye girdi! İşte tüm detaylar...
Yeni tedbirler devreye girdi! İşte tüm detaylar... Koronavirüs ile mücadele amacıyla uygulanacak yeni tedbirler saat 20.00 itibariyle devre girdi. Restoranlar, lokantalar, kafe ve pastaneler artık paket servise döndü. AVM, market, berber, kuaför ve güzellik merkezleri ise 10.00-20.00 saatleri arasında açık olacak.
20.11.2020 Gündem
Yeni gelen yasaklar nelerdir? 81 ile gelen son yasaklar Restoran, AVM, market, kuaför, berber yasakları ne zaman başlıyor 2020?
Yeni gelen yasaklar nelerdir? 81 ile gelen son yasaklar Restoran, AVM, market, kuaför, berber yasakları ne zaman başlıyor 2020? Koronavirüs salgınında artan vakaların önüne geçmek, artış hızının artması engellemek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yasakları duyurmuş, ardından da İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge göndererek yasakların detaylarını ilan etmişti. İçişleri Bakanlığı tarafından tüm valiliklere gönderilen genelgede kısıtlamalara ilişkin tüm ayrıntılar kamuoyu ile paylaşıldı. Peki, yeni son yasaklar neler? Yeni yasaklar ne zaman başlıyor?
20.11.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan yeni Kovid-19 tedbirleri için genelge
İçişleri Bakanlığı'ndan yeni Kovid-19 tedbirleri için genelge İçişleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde alınan kararlar doğrultusunda yeni Kovid-19 tedbirleri uygulanması için valiliklere genelge gönderdi.
17.11.2020 Gündem
Sinemalar kapandı mı? İçişleri Bakanlığı Genelgesi yayınlandı mı? İşte yeni koronavirüs tedbirleri
Sinemalar kapandı mı? İçişleri Bakanlığı Genelgesi yayınlandı mı? İşte yeni koronavirüs tedbirleri Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirildi. Kritik toplantıda yeni koronavirüs tedbirleri ile ilgili kararlar çıktı. Toplantının ardından kameralar karşışına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal hayata ilişkin yeni koronavirüs tedbirlerini açıkladı. Okulların online olarak devam etmesi, 20 yaş altı için sokağa çıkma kısıtlaması ve hafta sonu yasakları başta olmak üzere sosyal hayatın her alanında yeni kısıtlamalar getirildi. Halı sahalar, kahvehaneler, alışveriş merkezlerini de kapsayan yeni tedbirler sinemalara da getirildi. İçişleri Bakanlığı Genelgesi'nin yeni koronavirüs tedbirlerini açıklaması bekleniyor. Peki, Sinemalar kapandı mı? Sinemalar ne zamana kadar kapalı kalacak? İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni koronavirüs tedbirlerine ilişkin açıklamaları...
17.11.2020 Gündem
Berber ve kuaförler kapanacak mı? Koronavirüs tedbirleri açıklandı! Berber ve kuaför çalışma saatleri...
Berber ve kuaförler kapanacak mı? Koronavirüs tedbirleri açıklandı! Berber ve kuaför çalışma saatleri... Berber ve kuaförler kapanacak mı? Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs tedbirlerini açıkladı. Berber ve kuaförlerin yeni çalışma sistemi de açıklandı. Alınan karara göre berber ve kuaförlerin çalışma süreleri saat 10 ve akşam 20 olarak belirlendi.
17.11.2020 Gündem
20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor? 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı saatleri!
20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor? 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı saatleri! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısının ardından koronavirüs tedbirlerine ilişkin yeni kararlar alındı. Yeni koronavirüs tedbirlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle alınan tedbirler arasında hafta sonları sokağa çıkma yasağı uygulaması, 20 yaş altına kısıtlamalar ve sigara yasağı bulunuyor. Peki, 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor? 20 yaş altı sokağa çıkma yasağının detayları...
18.11.2020 Gündem
Futbol, basketbol, voleybol... maçlarla ilgili flaş karar!
Futbol, basketbol, voleybol... maçlarla ilgili flaş karar! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan koronavirüs tedbirleri kapsamında tüm spor müsabakaları seyircisiz oynanmaya devam edileceğini duyurdu. Erdoğan halı sahaların ise kapalı olacağını açıkladı.
17.11.2020 Futbol
Okullar açılacak mı? Okullarda ara tatil uzatıldı mı? Okullar online mı olacak?
Okullar açılacak mı? Okullarda ara tatil uzatıldı mı? Okullar online mı olacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Kabine toplantısı bugün gerçekleştirildi. Koronavirüs (Covid 19) salgıyla ilgili son durum ve yeni tedbirlerin görüşüldüğü Kabine toplantısından sosyal hayata ilişkin yeni karar alındı. Sokağa çıkma yasağı, okulların açılıp açılmayacağına ilişkin konuların geniş çerçevede ele alındığı kritik toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Peki, Okullar tatil mi? Okullar açılacak mı? Okullarda ara tatil uzadı mı? Ara tatil uzatıldı mı? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koronavirüs (Covid 19) yeni tedbirleri ile ilgili açıklamaları...
17.11.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağı olacak mı? Ara tatil uzatıldı mı? Restoranlar kapatılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
Sokağa çıkma yasağı olacak mı? Ara tatil uzatıldı mı? Restoranlar kapatılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı Milyonlarca kişi nefesini tuttu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan kabine toplantısından çıkacak sonucu bekliyordu. Kabine toplantısı sona erdi. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Erdoğan yaptığı açıklamada, "Kabine toplantımızda yeni tedbirleri hayata geçirmeye karar verdik. Hafta sonları tedarik ve üretim zincirleri aksamayacak şekilde saat 10 ve 20 arası dışında sokak kısıtlaması uygulanacak. 65 yaş üstü için uygulanan sokak kısıtlaması 20 yaş altına da teşbih edilecek. Restoran, berber gibi işletmelerin çalışma süreleri saat 10 ve 20:00 arasında olacak" dedi.
17.11.2020 Siyaset
“Kovid-19 sigara için milat olmalı”
“Kovid-19 sigara için milat olmalı” İçişleri Bakanlığı genelgesiyle 81 ilde getirilen ‘açık alanda sigara içme yasağı’ uygulamasını değerlendiren Türkiye Sigarayla Savaş Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, “Biz bu uygulamayı pandemi sürecinin başından beri öneriyorduk. Kovid-19 sokakta sigara yasağı için milat olmalı” dedi.
16.11.2020 Sağlık
Adana'da 65 yaş ve üzerindekilere sokağa çıkma kısıtlaması
Adana'da 65 yaş ve üzerindekilere sokağa çıkma kısıtlaması Adana'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, 65 yaş ve üzerindekilerin 10.00-16.00 saatleri arasında sokağa çıkabileceği bildirildi.
13.11.2020 Gündem
Sokakta sigara içme cezası ne kadar? Yasak nasıl uygulanır, nereye ödenecek?
Sokakta sigara içme cezası ne kadar? Yasak nasıl uygulanır, nereye ödenecek? İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “Koronavirüs Tedbirleri”konulu ek genelge gönderdi. Genelgede, koranavirüs salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun önerileri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda birçok tedbir kararı alınarak uygulamaya geçirildiği hatırlatılarak, 81 ilde tüm illerde cadde ve sokaklarda sigara içilmesinin yasaklandığını duyuruldu. Peki, sokakta sigara içme cezası ne kadar?
13.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlara seslendi: Ne olur bırakın
Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlara seslendi: Ne olur bırakın Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Sigara yasaklarına da değinen Erdoğan, "Ekranları başında bizi izleyenlere sesleniyorum: Ne oldu sigara içmeyi bırakın! Kendi kendimizin katili olmayalım." dedi.
13.11.2020 Siyaset
Caddede sigara içen gence şaşırtan soru: Delikanlı, 900 liran var mı?
Caddede sigara içen gence şaşırtan soru: Delikanlı, 900 liran var mı? Koronavirüs önlemleri kapsamında Çorum'da sigara içilmesi yasaklanan caddelerde denetim yapıldı. Denetime katılan Çorum Belediyesi Başkan Yardımcısı Turhan Candan, yanına yaklaştığı, sigara içen gence, “Merhaba delikanlı, 900 liran var mı? Açık alanda sigara içmek yasak” dedi. Genç ise yasaktan haberinin olmadığını söyledi.
13.11.2020 Yaşam
İstanbul’da sigara içmenin yasak olduğu yerler! Sigara yasağı olan 125 sokak, 93 cadde, 84 meydanın tam listesi…
İstanbul’da sigara içmenin yasak olduğu yerler! Sigara yasağı olan 125 sokak, 93 cadde, 84 meydanın tam listesi… İstanbul’da sigara içmenin yasak olduğu yerler açıklandı. İstanbul genelinde maske kullanımının doğru şekilde uygulanması amacıyla 125 sokak, 93 cadde, 84 meydan ve toplu taşıma araç duraklarında sigara içilmesi yasaklandı. İstanbul’da sigara içilmesi yasaklanan yerler…
13.11.2020 Gündem
İstanbul'da sigara içme yasağı! Valilik duyurdu 125 sokak, 93 cadde ve 84 meydan...
İstanbul'da sigara içme yasağı! Valilik duyurdu 125 sokak, 93 cadde ve 84 meydan... İstanbul Valiliği, korona virüsle mücadele kapsamında kent genelinde maske kullanımının doğru şekilde uygulanması amacıyla 125 sokak, 93 cadde, 84 meydan ve toplu taşıma araç duraklarında sigara içilmesi yasaklandığını duyurdu.
12.11.2020 Yaşam
Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz: Sigara dumanı virüsün yayılımına neden oluyor
Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz: Sigara dumanı virüsün yayılımına neden oluyor İçişleri Bakanlığı genelgesi ile tüm illerde vatandaşların yoğun olduğu alanlarda sigara içme yasağı getirilirken, Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz, "Sigara dumanı virüs parçacıklarının daha uzak mesafeye yayılımına neden oluyor" dedi.
12.11.2020 Gündem
Sokakta yürürken sigara içmek yasak mı? Sigara içme yasağı nerelerde geçerli? İşte Sigara içme yasağı genelgesi…
Sokakta yürürken sigara içmek yasak mı? Sigara içme yasağı nerelerde geçerli? İşte Sigara içme yasağı genelgesi… Sokakta sigara içmek yasaklandı mı? Koronavirüs önlemleri kapsamında peş peşe sigara içme yasakları geldi. Sokakta yürürken sigara içme yasağının hangi illere geldiği merak edilirken, İçişleri Bakanlığı, 81 ile gönderdiği koronavirüs genelgesi gönderdi. Genelgeye göre genelgesinde tüm illerde cadde ve sokaklarda sigara içilmesinin yasaklandığını duyurdu. Sigara içme yasağı nerelerde geçerli? İşte Sigara içme yasağı genelgesi…
12.11.2020 Gündem
Sokakta sigara içmek yasaklandı mı? Kamuya açık alanlarda dışarıda sigara içme yasak mı? Cezası ne kadar?
Sokakta sigara içmek yasaklandı mı? Kamuya açık alanlarda dışarıda sigara içme yasak mı? Cezası ne kadar? Sokakta sigara içmek yasaklandı mı? Kamuya açık alanlarda dışarıda sigara içme yasak mı? Kamuya açık alanlardan sigara içme yasağı geldi. İçişleri Bakanlığı'ndan sigara içme yasağı ile ilgili açıklama geldi. İçişleri Bakanlığı, 81 İl Valililiğine Koronavirüs Tedbirleri konulu bir genelge gönderdi. Yarından itibaren tüm illerde vatandaşların özellikle yoğun olarak bulunduğu valilik ve kaymakamlıklarca duyurulan cadde ve sokaklar, ihtiyaç duyulan meydanlar ve toplu taşıma araç durakları gibi alanlarda, sigara içmek yasaklanıyor. Sigara içme yasağı cezası ne kadar? Sigara içme yasağı genelgesi 2020…
12.11.2020 Gündem
81 ile yeni koronavirüs genelgesi! Açık alanlarda sigara yasağı
81 ile yeni koronavirüs genelgesi! Açık alanlarda sigara yasağı İçişleri Bakanlığınca yayımlanan genelgeyle tüm illerde valilik ve kaymakamlıklarca belirlenecek bazı cadde ve sokaklarla ihtiyaç duyulan meydanlar ve toplu taşıma araç durakları gibi alanlarda sigara içmek yasaklandı.
11.11.2020 Gündem
Sokakta sigara içme yasağı olan iller 15 oldu! Hangi illerde nerelerde maske indirip sigara içmek yasak?
Sokakta sigara içme yasağı olan iller 15 oldu! Hangi illerde nerelerde maske indirip sigara içmek yasak? Covid-19 önlemlerinin ihlal edildiği gerekçesiyle bazı alanlarda sigara içme yasağı getirildi. Valilikler salgınla mücadele kapsamında alınan kararlara ek olarak uygulanacak sigara tedbiri alındığını bildirdi. Koronavirüs vaka sayılarındaki artış devam ederken yeni tedbirler devreye girdi. Bursa ve Isparta'dan sonra Balıkesir'de de sokakta sigara içmek yasaklandı. Böylece açık alanlarda sigara içmenin yasak olduğu il sayısı 12'ye yükseldi. Maske indirip sigara içmek hangi illerde yasak? İşte Sigara içme yasağı olan iller…
11.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sigara İçme Yasağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sigara içme yasağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.