Şifreli

Şifreli

Son dakika şifreli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şifreli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şifreli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şifreli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şifreli gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.343 şifreli haberi bulunmuştur. Tüm şifreli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özel odalı sucu dükkanında istismar dehşeti! 11 yaşındaki çocuğu taciz eden sanık 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak
Özel odalı sucu dükkanında istismar dehşeti! 11 yaşındaki çocuğu taciz eden sanık 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak Bağcılar’da geçen sene okuldan çıkan 11 yaşındaki M.Y.’yi aracıyla kendisine ait su dükkanına götürüp burada alıkoyan ve taciz eden Metin Şenay, 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak. Şenay’ın daha önce de istismar ettiği çok sayıda çocuğa ait görüntüleri kayıt altına aldığı ve bu görüntülerin bir kısmını şifreli bir hard diske aktardığı öne sürüldü. Tutuklanan 60 yaşındaki sucu Metin Şenay’ın cinsel istismarda bulunduğu çocuklardan R.Ş.’nin annesi S.Ş., “Ben hiç görmedim. Sucumuzdu, gidip geliyordu. Öyle bir şeytanmış ki, hiç kimseye yüzünü göstermemiş" dedi.
21.03.2024 Gündem
IP TV ve kaçak yayın kullananlar yandı! 2 yıla kadar hapis cezası var
IP TV ve kaçak yayın kullananlar yandı! 2 yıla kadar hapis cezası var Dizi, film ya da maç izleme hizmeti veren yasal platformları kaçak bir şekilde sunan bazı mecralar bulunuyor. Uzmanlar, kaçak yayınların izlendiğinin tespiti halinde, 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası ile karşı karşıya kalınabileceği konusunda uyarıyor.
9.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: İHA'larımız Türksat uyduları üzerinden kontrol edilecek
Bakan Uraloğlu: İHA'larımız Türksat uyduları üzerinden kontrol edilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin milli insansız hava araçları (İHA) başta olmak üzere, tüm İHA’ların Türksat uyduları üzerinden kontrol edilebileceğini belirtti.
12.02.2024 Ekonomi
Fuhuş çetesi operasyonu: Şifreli mesajları ortaya çıktı
Fuhuş çetesi operasyonu: Şifreli mesajları ortaya çıktı Diyarbakır’da polisin plazalarda güzellik merkezi ya da masaj salonu adı altında iş yerlerinde fuhuş yaptıran çeteye yönelik düzenlenen ‘Balans’ operasyonunda 4’ü kadın, 9 şüpheli gözaltına alındı. 3 aylık takipte, çete üyelerinden bir kadının tabancayla bir erkeğe ateş açması ve mühürlenen iş yerlerinin zorla açılması da kameralara yansıdı.
29.01.2024 Gündem
Türk takımlarının Avrupa maçları şifresiz yayınlanacak
Türk takımlarının Avrupa maçları şifresiz yayınlanacak UEFA’nın düzenlediği kupaların yayın haklarının el değiştirmesi spor yayıncılığında yeni bir dönemi başlatacak. 1974-94 yılları arasında da Avrupa kupalarının yayın haklarını elinde bulunduran ancak bazı maçları ekrana getiren TRT, 60 yıllık tarihinde ilk kez karşılaşmaların tümünü futbolseverlerle buluşturacak. Maçlar, TRT 1 ve TRT Spor’un yanı sıra dijital platform Tabii’den yayınlanacak.
27.01.2024 Süper Lig
Silah, uyuşturucu ve insan ticareti reklamları! Sosyal medyada kan donduran ilanlar...
Silah, uyuşturucu ve insan ticareti reklamları! Sosyal medyada kan donduran ilanlar... Suçla mücadele kapsamında Türkiye'de sürekli operasyonlar yapılıyor. Ancak bazı sosyal medya platformlarında silah, uyuşturucu ve insan ticareti reklamlarının yapılması dikkati çekiyor. İnsan tacirlerinin, Sudanlı bir çocuğun satışına yönelik paylaşımları ise kan donduruyor...
22.01.2024 Gündem
MİT'in gizli silahları sergilendi!
MİT'in gizli silahları sergilendi! Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT)'nın 97'nci kuruluş yılı nedeniyle, 'Temas İstanbul' sergisi Atatürk Kültür Merkezi (AKM)'nde açıldı. Serginin Küratörü Zihni Tümer, "Sergide, kuş ayakları, taşlar, tuğlalar ve türlü göze batmayan kravatlar ve ses kayıt gibi şifreli şeyler, telsiz basküller gibi alışılmış formun dışında saklanabilecek, gizlenebilecek bilgi ve görseli taşıyabilmeye yarayan birçok nesneyi bir arada göreceğiz" dedi.
19.01.2024 Gündem
Telefonunuzda bu uygulamalar yüklüyse dikkat: Kesinlikle kullanılmamalı
Telefonunuzda bu uygulamalar yüklüyse dikkat: Kesinlikle kullanılmamalı Whatsapp, Telegram, Signal gibi uygulamalar kullananlar dikkat. Etik hacker Tamer Şahin mesajlaşma uygulamalarının taşıdığı güvenlik risklerine değinerek, “Bu uygulamalar normal kullanıcılar için bile güvenli değil, kamu görevlileri kesinlikle kullanmamalı” uyarısında bulundu...
13.01.2024 Bilim ve Teknoloji
2024 kehanetini şifreli şiirinde yazmış! Tsunami sonra kıtlık kapıda!  Hıristiyan dünyasında şok değişim olacak!
2024 kehanetini şifreli şiirinde yazmış! Tsunami sonra kıtlık kapıda! Hıristiyan dünyasında şok değişim olacak! Her yıl kehanetleriyle gündeme gelen ünlü Fransız astrolog ve kahin Nostradamus, 2024 yılı kehanetlerinde 4 büyük olaya işaret etti. Yeni yıl tahminlerini şifreli şiirinde yazmış.
1.01.2024 Yaşam
İstanbul merkezli 4 ilde FETÖ Operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
İstanbul merkezli 4 ilde FETÖ Operasyonu! Çok sayıda gözaltı var İstanbul'da hakkında FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi polis ekiplerince yakalandı. Şüphelinin evinden çıkan telefondaki incelemelerde örgüt mensuplarınca kullanılan 'Signal' isimli şifreli mesajlaşma ağı tespit edildi. Bu ağ üzerinden örgütün güncel yapılanması adına faaliyette bulundukları saptanan 8 kişi ile haklarında örgüt adına çalıştıkları yönünde ifade olan 2 kişiye operasyon düzenlendi. 4 ilde 14 farklı adrese eş zamanlı yapılan operasyonda 10 şüpheliden 6'sı yakalandı.
28.11.2023 Gündem
MEB'den Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel film
MEB'den Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel film Milli Eğitim Bakanlığı'nca Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel hazırlanan kısa filmde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurtuluşunda stratejik rol oynamış olan vatan evlatlarına işaret edildi. Cumhuriyetin 100'üncü yılı vesilesiyle bugünkü öğrencilerin de tıpkı önceki akranları gibi ülkenin kalkınmasına katkı sağlayacağına vurgu yapıldı.
27.10.2023 Gündem
TV8,5 Galatasaray Bayern Münih şifresiz, canlı izle! Galatasaray Bayern Münih maçı TV8,5'da mı?
TV8,5 Galatasaray Bayern Münih şifresiz, canlı izle! Galatasaray Bayern Münih maçı TV8,5'da mı? TV8,5 Galatasaray Bayern Münih canlı, şifresiz izle linki araştırılmaya devam ediyor. Şampiyonlar Ligi A Grubu maçında sarı kırmızılı temsilcimiz Alman panzeri Bayern Münih ile karşılaşıyor. Exxen'den şifreli yayınlanacak maç son dakika değişikliği ile canlı yayınlanacak. Taraftarların meraklı araştırmaları hız kazandı. Peki Galatasaray Bayern Münih maçı TV8,5'da mı yayınlanacak? İşte detaylar...
24.10.2023 Futbol
7 yıldır aranan FETÖ firarileri yakayı ele verdi
7 yıldır aranan FETÖ firarileri yakayı ele verdi Zonguldak'ta 7 yıldır aranan FETÖ firarisi çift, polis ekiplerince yakalandı.
30.09.2023 Gündem
Yunanistan'da 6 Türk'e kanlı infazda detaylar ortaya çıktı! Pusuda köstebek şüphesi ve 35 saniyede 60 mermi...
Yunanistan'da 6 Türk'e kanlı infazda detaylar ortaya çıktı! Pusuda köstebek şüphesi ve 35 saniyede 60 mermi... Yunanistan'da bir otomobil içinde 6 Türk'e düzenlenen kanlı infazın detayları ortaya çıkmaya başladı. Yunan polisi, ‘Ölüm Çetesi’nin lideri Barış Boyun’un 6 adamının Atina’daki infazına örgütün içine sızmış başka çeteden birinin zemin hazırlamış olabileceği üzerinde duruyor. Saldırganlar, tespitlere göre, 35 saniyede 60 kez ateş ettikten sonra kaçtı. Ayrıca, öldürülen 6 kişinin kaldıkları ve saldırı yerinden birkaç yüz metre mesafede bulunan evde yapılan aramada, önemli bir bulguya rastlanmadığı öğrenildi. Mermi kovanların balistik incelemesi ise saldırıda 3 tabanca kullanıldığı sonucu verdi.
14.09.2023 Gündem
Bugün maç var mı (19 Ağustos 2023)? Bugün kimin maçı var, hangi maçlar var?
Bugün maç var mı (19 Ağustos 2023)? Bugün kimin maçı var, hangi maçlar var? Sporseverler 19 Ağustos tarihinde hangi maçların olduğunu araştırılıyor. Peki, bugün maç var mı, bugün kimin maçı var 19 Ağustos?
19.08.2023 Şampiy10
Kayserispor Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray Kayserispor maçı canlı ive şifresiz izlenebilecek mi, Kayserispor - Galatasaray maçı ne zaman?
Kayserispor Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray Kayserispor maçı canlı ive şifresiz izlenebilecek mi, Kayserispor - Galatasaray maçı ne zaman? Kayserispor - Galatasaray maçı bugün oynanacak. Taraftarlar maça yönelik detayları sorguluyor. Peki, Kayserispor - Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Kayserispor - Galatasaray maçı ne zaman?
12.08.2023 Futbol
Magnum Porsche Çekilişi ne zaman 2023? Hürriyet Gazetesi Magnum çekiliş sonuçları 2023 sorgulama: Magnum 4. dönem çekiliş sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak?
Magnum Porsche Çekilişi ne zaman 2023? Hürriyet Gazetesi Magnum çekiliş sonuçları 2023 sorgulama: Magnum 4. dönem çekiliş sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? Magnum Porsche çekilişi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Çubuklardan çıkan kodu gönderenler Magnum.com.tr adresinden duyurulacak talihliyi bekliyor. Noter huzurunda gerçekleşecek çekilişin detayları sorgulanırken, kazanan ismin ne zaman ilan edileceği arama motorlar aracılığıyla öğrenilmeye çalışılıyor. Porsche Taycan 2021 Model Otomobil kazanan 2 ismi belirlenecek. Peki, Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, Magnum Porsche çekilişi 2023 hakkında merak edilenler…
9.08.2023 Ekonomi
Mağarayı lüks eve çevirdi, kiraya vererek paraya para demiyor!
Mağarayı lüks eve çevirdi, kiraya vererek paraya para demiyor! ABD'de yaşayan adam mağarayı lüks eve çevirdi, evini kiraya vererek müthiş bir gelir elde eden adam bunun için hayatının 25 yılını harcadı. 17 yaşında okuldan kovulan adam, kendi mağarasını yapmak için yıllarını harcadı. 530 metrekarelik mağarayı üç yatak odalı lüks bir eve çeviren adam şimdi paraya para demiyor.
17.07.2023 Dünya
MİT'in 'Hayalet Hücreleri' tek tek öldürdü! Terör örgütüne ağır darbe
MİT'in 'Hayalet Hücreleri' tek tek öldürdü! Terör örgütüne ağır darbe MİT 2018'in Ağustos ayı itibarıyla terörle mücadele konseptini değiştirdi. Analitik teknik ve operatif imkanlarla insan istihbaratı yeteneklerini bir araya getirerek terör örgütlerine büyük darbe vurdu. PKK ve DEAŞ terör örgütünün 400'ü üst düzey olmak üzere 2 bine yakın kritik ismi etkisiz hale getirdi. Peki MİT bu dönüşümü nasıl sağladı, terör örgütlerinin belini nasıl kırdı? Ayrıntıları CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ aktardı. Öte yandan MİT, siber tehditlere karşı yeni bir adım attı. Yurt içi ve yurt dışından gelecek tehditlere karşı Siber İstihbarat Başkanlığı kuruldu.
17.07.2023 Gündem
Karnındaki şişkinliği apandisit sandı şifreli hamilelik çıktı!
Karnındaki şişkinliği apandisit sandı şifreli hamilelik çıktı! Genç kadın aylardır karnındaki şişliği apandisit sanıyordu ama gerçek çok farklı çıktı. Şans eseri hamile kaldığını anlayan kadın bir anda kendini doğumhanede buldu.
17.07.2023 Dünya
'Fotoğraf' tuzaklı fuhuş çetesi! Şifreli mesajlar ortaya çıktı
'Fotoğraf' tuzaklı fuhuş çetesi! Şifreli mesajlar ortaya çıktı Bursa merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda, genç kızları, yüksek gelirli iş vaadiyle kandırıp, çektikleri fotoğraflarını katalog haline dönüştürerek fuhşa zorlayan şebeke çökertildi.
4.06.2023 Yaşam
MİT'ten nokta operasyon: PKK'nın sözde sorumlusu etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon: PKK'nın sözde sorumlusu etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı Irak’ın Gare bölgesinde gerçekleştirdiği nokta operasyonla terör örgütü PKK/KCK’nın sözde iletişim sorumlusu Emre Şahin’i etkisiz hale getirdi.
22.05.2023 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Bu yoldan derhal dönmelidir
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Bu yoldan derhal dönmelidir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Eskişehir'de '14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende' temalı açık hava toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'nun etnik ve mezhep temelli kimlik siyaseti çok tehlikelidir. Sonu uçurum olan bu yoldan derhal dönmelidir" dedi.
29.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İMECE 11 Nisan'da uzaydaki yörüngesine fırlatılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İMECE 11 Nisan'da uzaydaki yörüngesine fırlatılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerli ve milli imkanlarla üretilen yüksek çözünürlüğe sahip ilk gözlem uydusu İMECE’nin 11 Nisan’da uzaydaki yörüngesine fırlatılacağını açıkladı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yetişmiş insan kaynağımız, sağladığımız imkânlar ve geliştirdiğimiz teknolojiler sayesinde küresel uzay yarışında var olmayı sürdüreceğiz.” dedi.
9.04.2023 Gündem
İzmir merkezli 5 ilde FETÖ'ye yönelik operasyonu: 47 gözaltı
İzmir merkezli 5 ilde FETÖ'ye yönelik operasyonu: 47 gözaltı İzmir merkezli 5 ilde, FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen 'Gazi Turgut Arslan' operasyonunda, örgüte finansman sağlayan ve örgütün güncel yapılanmasında faaliyet gösterdikleri belirlenen 47 şüpheli gözaltına alındı.
18.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şifreli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şifreli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.