Sidney

Sidney

Son dakika Sidney haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sidney ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sidney haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sidney

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sidney gelişmeleri de dahil olmak üzere 468 sidney haberi bulunmuştur. Tüm sidney haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avustralya'nın Sidney kentinde AVM'ye saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Avustralya'nın Sidney kentinde AVM'ye saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var Avustralya’nın Sydney kentindeki Westfield alışveriş merkezinde bugün meydana gelen bıçaklı saldırıda, saldırgan dahil 6 kişi yaşamını kaybetti. Polis basın açıklamasında biri bebek olmak üzere 'birkaç yaralının' hastanede tedavi gördüğünü belirtti.
13.04.2024 Dünya
Türk Hava Yolları Melbourne seferlerine başladı
Türk Hava Yolları Melbourne seferlerine başladı Türk Hava Yolları, Melbourne seferleri başladı. Melbourne yapılan ilk uçuşa katılan THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, Sidney uçuşları için görüşmelerin sürdürdüğünü ve yıl sonuna kadar buraya da seferlere başlayabileceklerini söyledi.
1.03.2024 Ekonomi
Tüm dünyaya örnek olan uygulamanın mimarı anlattı: 'Zorlayıcı bir yasa olmadan, platformlar habere para ödemeyecek'
Tüm dünyaya örnek olan uygulamanın mimarı anlattı: 'Zorlayıcı bir yasa olmadan, platformlar habere para ödemeyecek' Kanada'da geçtiğimiz günlerde yürürlüğe giren Çevrim İçi Haber Yasası, dijital telif konusunda adım atılmasını bekleyen pek çok ülkedeki yayıncıları heyecanlandırdı. Yasa aynı zamanda akıllara hem Google hem de Facebook'un yayıncılara ödeme yaptığı ilk ülke olan Avustralya'yı getirdi. Küresel bir harekete ilham Avustralya'daki yasayı mimarı Rodney Sims anlattı.
5.01.2024 Gündem
Milyonluk çete araçları polis otosu oldu! Sokaklara çıkıyor
Milyonluk çete araçları polis otosu oldu! Sokaklara çıkıyor Comanchero çetesine yönelik operasyonda el konulan 21 lüks araç İstanbul Polisi’ne tahsis edildi. Beyaz renkle kaplanan ve üzerlerine ‘Polis’ yazılan otomobiller, İstanbul sokaklarında boy gösterecek.
24.12.2023 Gündem
Teknoloji devlerinin ödediği dijital telif miktarı açıklandı! Yıllık 200 milyon dolar
Teknoloji devlerinin ödediği dijital telif miktarı açıklandı! Yıllık 200 milyon dolar Google'ın Kanada'daki dijital yayıncılara içeriklerinin karşılığında telif ödemesi yapmayı kabul etmesi uluslararası basında büyük ses getirdi. Ancak bu konuda Kanada ilk örnek değil. Bu bağlamda hem Google'ı hem de Facebook'u dize getiren ilk ülke 2021 yılında Avustralya oldu. Peki teknoloji şirketlerinin Avustralya merkezli basın kuruluşlarına yaptığı ödemeler nasıl sonuçlar yarattı? Avustralyalı deneyimli gazeteci ve akademisyen Monica Attard'la konuştuk...
13.12.2023 Gündem
Türk polisi Comanchero suç örgütünü çökertti! Soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı
Türk polisi Comanchero suç örgütünü çökertti! Soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce çökertilen uluslararası suç örgütü "Comanchero" ile ilgili gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen aralarında suç örgütü lideri Hakan Ayık ile örgüt yöneticileri Maximillian Rıvkın (Cem Cansu) ve Necmi Şaki'nin de bulunduğu 18 şüphelinin tutuklandığı soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. FBI destekli 16 ülkede yapılan operasyonlarda çok sayıda şüphelinin gözaltına alınması sonrasında lider kadronun Hakan Ayık önderliğinde Türkiye'ye geldiği tespit edildi. Savcılık, şüphelilerin malvarlığı değerlerini aklamak ve para transferlerinin sorunsuzca yapılması için döviz bürosu çalıştırdıkları, sıcak para döngüsünü sağlamak adına otel işlettiklerinin tespit edildiğini tutuklama talebi gerekçesinde yer verdi.
6.11.2023 Gündem
Bilim insanları kanser riskini artıran en büyük hatayı açıkladı!
Bilim insanları kanser riskini artıran en büyük hatayı açıkladı! Avustralyalı bilim insanları hareketsiz bir yaşamın kanser riskini artırdığını ortaya çıkardı. Yapılan araştırmalar sonucu egzersiz yapmayan bireylerin egzersiz yapan bireylere nazaran daha fazla kanser riski taşıdığı öğrenildi.
28.07.2023 Sağlık
Dünyadan Türkiye'ye eklenecek ilk 10 şehir! Sosyal medya cevabını verdi
Dünyadan Türkiye'ye eklenecek ilk 10 şehir! Sosyal medya cevabını verdi Dünya'dan bir şehri Türkiye'ye eklemek isteseniz bu hangi şehir olurdu? 81 iliyle dünyanın en güzel ülkelerinden olan Türkiye'ye Avrupa'dan, Amerika'dan eklenebilecek ilk 10 şehri araştırdık.
2.07.2023 Televizyon
İstanbul Havalimanı'nda oy verme işlemi başladı
İstanbul Havalimanı'nda oy verme işlemi başladı Yurtdışında yaşayan yaklaşık 3 milyon 500 bin seçmen bugün sandık başına gidiyor. Yurtdışına kayıtlı Türk vatandaşlarının gümrük kapılarında ve yurt dışı temsilciliklerinde oy verme işlemleri başladı. Yurtdışı temsilciliklerindeki oy verme işlemleri 9 Mayıs’a, gümrüklerde ise 14 Mayıs saat 17.00’ye kadar sürecek. YSK, Sudan’da sandık kurulmayacağını açıkladı. Yurtdışındaki seçmenler 46 gümrük kapısında oy kullanabilecek.
27.04.2023 Gündem
Helena Christensen’a ölen sevgilisinin ablasından ağır suçlama!
Helena Christensen’a ölen sevgilisinin ablasından ağır suçlama! En sevilen rock yıldızlarından Michael Hutchence ve o dönemin en gözde mankenlerinden Helena Christensen dillere destan bir aşk yaşadı. Bu peri masalı ise bir gün adamın gencecik yaşında ölmesiyle yarım kaldı. Yaşananlardan 25 yıl sonra yapılan şok bir suçlama ise bize o günleri yeniden hatırlattı.
23.11.2022 Magazin
'Uzaylı' iddialarına neden olan tuhaf halkaların ne olduğu açıklandı!
'Uzaylı' iddialarına neden olan tuhaf halkaların ne olduğu açıklandı! James Webb Uzay Teleskobu geçen aylarda düzgün, dairesel dalgalanmalarla çevrili uzak bir yıldızın fotoğrafını çekmişti. Görüntü, uzmanlar tarafından hemen "çılgın" olarak nitelendirilmiş ve uzaylıların yarattığı, ışık yılları boyunca uzanan bir yapıyı gösterebileceği yönünde spekülasyonlara yol açmıştı.
14.10.2022 Dünya
Kız kardeşlerin gizemli ölümü ülkeyi şok etti! Emel ve Esra'nın korkunç sonu...
Kız kardeşlerin gizemli ölümü ülkeyi şok etti! Emel ve Esra'nın korkunç sonu... 24 yaşındaki Esra ve 23 yaşındaki Emel kimseyle gereksiz diyaloglara girmiyor, vakitlerinin çoğunu evin içinde adeta parmak uçlarında hareket ederek geçiriyorlardı. Yepyeni bir başlangıç yapmak için bu ülkede şanslarını denemek istemişlerdi. Başlangıçta her şey yolunda gidiyordu. Fakat son dönemde gitgide daha da tedirgin olmaya başladılar. Sanki başlarına gelecek olan olayı hissetmiş gibiydiler.
2.08.2022 Dünya
Hemşireler Günü mesajları ve 12 Mayıs Hemşireler Günü sözleri! Sevgiliye, anneye, arkadaşa, anlamlı, güzel resimli Dünya Hemşireler Günü mesajları!
Hemşireler Günü mesajları ve 12 Mayıs Hemşireler Günü sözleri! Sevgiliye, anneye, arkadaşa, anlamlı, güzel resimli Dünya Hemşireler Günü mesajları! 12 Mayıs dünya hemşireler günü mesajları ve 12 Mayıs hemşireler günü sözleri için yapılan aramalar arttı. Sağlık çalışanlarının önemini özellikle de koronavirüs sürecinde daha iyi hissetiğimiz günleri geride bırakırken onların özel günlerini kutlamak daha da elzem bir hal aldı. Tüm sağlık çalışanları gibi hemşirelerimiz de salgın sürecinde çok yoğun emek sarf etti. Biz de bu özel günlerinde hemşireler gününü kutlamak isteyenler için “Dünya Hemşireler Günü kutlama mesajları” derledik. İşte Sevgiliye, anneye, arkadaşa, anlamlı, güzel resimli hemşireler günü mesajları…
12.05.2022 Gündem
Masterchef jürileri Orta Doğu'ya açılıyorlar! Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu...
Masterchef jürileri Orta Doğu'ya açılıyorlar! Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu... Dördüncü sezonu geçtiğimiz ocak ayında sona eren 'MasterChef Türkiye' yarışmasının jüri üyeleri Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu, gelen teklifleri değerlendirerek, Birleşik Arap Emirlikleri’ne açılmaya karar verdi.
4.03.2022 Magazin
Avrupalılar ahlaksızlık diyerek yasaklamışlardı! Ori Tahiti küllerinden doğdu...
Avrupalılar ahlaksızlık diyerek yasaklamışlardı! Ori Tahiti küllerinden doğdu... Avrupalı sömürgeciler tarafından yasaklanan Ori Tahiti, son 60 yılda küllerinden doğdu. Bugün dünyanın dört bir yanından kadınlar bu dansı öğrenmek için kurslara gidiyor, uluslararası yarışmalara katılıyor. En popüler olduğu yerlerden birinin yasaklayanların ülkesi Fransa olması ise kaderin bir cilvesi adeta...
29.01.2022 Dünya
Ünlü aktör Sidney Poitier 94 yaşında hayatını kaybetti
Ünlü aktör Sidney Poitier 94 yaşında hayatını kaybetti En iyi erkek oyuncu Oscar’ını kazanan ilk siyahi aktör Sidney Poitier, 94 yaşında hayatını kaybetti.
7.01.2022 Dünya
Ünlü şef Somer Sivrioğlu ve Aslı Sivrioğlu boşandı!
Ünlü şef Somer Sivrioğlu ve Aslı Sivrioğlu boşandı! Masterchef programının jüri üyelerinden şef Somer Sivrioğlu, 18 yıllık eşi Aslı Sivrioğlu’ndan çekişmeli davanın anlaşmalıya dönmesi sonucu boşandı.
22.12.2021 Magazin
Kumsalda görüp eline aldı! TikTok'ta paylaştı, yorum yağdı! 'Bittin sen onlar zehirli'
Kumsalda görüp eline aldı! TikTok'ta paylaştı, yorum yağdı! 'Bittin sen onlar zehirli' Zehirli "mavi ejderha" TikTok'ta viral oldu, sosyal medya kullanıcıları şaşkınlık ve endişeyle izledi. TikTok'ta dokunduğu canlıyı paylayan kişiye yorum yağdı, çünkü elinde tuttuğu canlı zehirliydi. Yorum yazan kişilerden biri, "Kardeşim, bu bir mavi ejderha deniz salyangozu. Gerçekten zehirliler ve mavi şişe denizanası yiyorlar" ifadesini kullandı.
11.12.2021 Dünya
Ünlü iş adamına çocuk istismarı hapsi!
Ünlü iş adamına çocuk istismarı hapsi! Yeni Zelanda'nın tanınmış iş adamlarından Ron Brierley, Avustralya’da çıkartıldığı mahkemede, çocuk pornografisi bulundurmaktan suçlu bulunarak 14 ay hapis cezasına çarptırıldı.
14.10.2021 Yaşam
İnanmamanız gereken en büyük gıda mitleri!
İnanmamanız gereken en büyük gıda mitleri! Avustralyalı Diyetisyen Susie Burrell en yaygın gıda mitlerini yıktı. Diyetisyen Burrell yazısında, yumurtaların kolesterolü artırmadığını, zeytinyağının yanmadığı ve yüksek şeker seviyeleri nedeniyle meyveden kaçınmanılmaması gerektiğini gibi öneriler bulunuyor.
25.07.2021 Sağlık
Antalyaspor'da 4 ayrılık kesinleşti
Antalyaspor'da 4 ayrılık kesinleşti Antalyaspor sözleşmeleri sona eren Podolski, Ersan Adem Gülüm, Sidney Sam ve Drole'a teşekkür etti.
31.05.2021 Antalyaspor
Antalyaspor - Galatasaray maçı canlı bahis heyecanı Misli.com'da
Antalyaspor - Galatasaray maçı canlı bahis heyecanı Misli.com'da Sakatlar ve koronavirüse yakalananlar nedeniyle kadro kurmakta güçlük çeken Antalyaspor, son 8 maçının sadece 2'sini kazanabilen Galatasaray'la kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, Süper Lig keyfi sezon boyunca Misli.com'da!
24.04.2021 İddaa
Londra'da dehşete düşüren olay! Uçaktan yolcu düştü...
Londra'da dehşete düşüren olay! Uçaktan yolcu düştü... Londrada gerçekleşen olay tüm dünyayı dehşete düşürmüştü. Bundan iki yıl kadar önce İngiltere'nin başkenti Londra'da akıllara durgunluk verecek bir olay yaşandı: Genç bir adam binlerce fit yüksekte seyir halindeki bir uçaktan düştü. Bugün hala aydınlatılamayan bu olayla ilgili aşağıdaki satırları okuyunca ağzınız açık kalacak.
20.04.2021 Dünya
Antalyaspor deplasmanda 3 puanı 1 golle aldı!
Antalyaspor deplasmanda 3 puanı 1 golle aldı! Süper Lig'in 34. haftasında Fraport TAV Antalyaspor deplasmanda Hes Kablo Kayserispor'u 1-0 yendi.
11.04.2021 Antalyaspor
Avustralya'da sel felaketi! Binlerce kişi evlerinden tahliye edildi
Avustralya'da sel felaketi! Binlerce kişi evlerinden tahliye edildi Güney yarım kürede yaz aylarını yaşayan Avustralya’da yoğun yağışların sebep olduğu sel nedeniyle yaklaşık 18 bin kişi evlerinden çıkarıldı. Acil durum ekipleri, 750 kurtarma operasyonu yaparken, aralarında bebeklerin de olduğu 9 kişi cankurtaran botuyla kurtarıldı. Sidney yakınlarında bir çiftin evinin sele kapılıp sürüklenme anları ise komşuları tarafından görüntülendi.
22.03.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sidney ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sidney haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.