Sibel Erdoğan

Sibel Erdoğan

Son dakika sibel erdoğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sibel erdoğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sibel erdoğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sibel Erdoğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sibel erdoğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 292 sibel erdoğan haberi bulunmuştur. Tüm sibel erdoğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emrah ve Sibel Erdoğan'ın boşanması ile ilgili yeni iddia: Paracı bir kadın değil ama...
Emrah ve Sibel Erdoğan'ın boşanması ile ilgili yeni iddia: Paracı bir kadın değil ama... Emrah ve Sibel Erdoğan'ın boşandığı iddia ediliyor. Seyhan Soylu ünlü çiftin boşanma sebebinin emlakla ilgili olduğunu söyledi. Sisi açıklamasında "Boşanmaya neden olan kavgalarının sebebi aslında bir emlak ile ilgili. Sibel Hanım paracı bir kadın değil ama..." diyerek yaşananları açıkladı.
11.02.2022 Magazin
Şarkıcı Emrah eşi Sibel Erdoğan'dan boşandı!
Şarkıcı Emrah eşi Sibel Erdoğan'dan boşandı! Şarkıcı Emrah'ın, 2014'te dünyaevine girdiği 2 çocuğunun annesi Sibel Erdoğan'dan 2 yıldır süren dava sonrası boşandığı belirtildi.
10.02.2022 Magazin
Emrah ile Sibel Erdoğan çocukları için bir arada
Emrah ile Sibel Erdoğan çocukları için bir arada Şarkıcı Emrah boşanma davasının sürdüğü eşi Sibel Erdoğan’la Belçika’da görüntülendi.
14.03.2021 Magazin
Ünlü sanatçı Emrah boşanıyor!
Ünlü sanatçı Emrah boşanıyor! Şarkıcı Emrah, 6 yıllık eşi Sibel Erdoğan’a boşanma davası açtı. Bodrum Aile Mahkemesi’ne başvuran şarkıcı dosyaya gizlilik kararı aldırdı.
20.07.2020 Magazin
'Muson yağmurlarına yakalandık!'
'Muson yağmurlarına yakalandık!' Şarkıcı Emrah, eşi Sibel Erdoğan ile birlikte tatile çıktı. Muson yağmurlarına yakalandıklarını ifade eden Sibel Erdoğan, "Muson yağmurlarına yakalandık. Yağdır mevlam su. Anca temizlenir bu şehir" paylaşımını yaptı.
6.09.2019 Magazin
Emrah deniz uçağı alıyor!
Emrah deniz uçağı alıyor! Emrah Erdoğan, rahat yolculuk yapmak ve ailesiyle gözlerden uzak kalmak için deniz uçağı satın alıyor. Sanatçı, 3 milyon dolar değerindeki 16 kişilik uçak için işlemlere başladı.
25.07.2019 Magazin
Emrah müziği bırakıyor
Emrah müziği bırakıyor Bodrum’a yerleşen şarkıcı Emrah ile eşi Sibel Erdoğan önceki akşam Gayrettepe Dedeman’da arkadaşları ile buluştu.
15.02.2019 Magazin
İstanbul'u terk etti
İstanbul'u terk etti İstediği zammı alamayınca ‘Aşk ve Mavi’ dizisini bırakan Emrah, İstanbul’u terk edip ailesiyle Bodrum’a yerleşti.
23.10.2018 Magazin
Emrah'tan 8 milyon TL'lik hediye
Emrah'tan 8 milyon TL'lik hediye Cimriliği ile gündemden düşmeyen Emrah, karısına aldığı 8 milyon TL''lik villa ile aslında ne kadar bonkör olduğunu gösterdi.
26.03.2018 Magazin
Cimrilik başına bela oldu! Emrah tanınmaz halde...
Cimrilik başına bela oldu! Emrah tanınmaz halde... Emrah'ın yüzüne yaptırdığı kötü botoks başına dert oldu. Cimriliği ile nam salan Emrah'ın son halini görenler "Botoksun da ucuzuna kaçmış" şeklinde yorumlar yapıyor.
20.12.2017 Magazin
Emrah'ın minik fenomenleri! 25 bin kişi takip ediyor...
Emrah'ın minik fenomenleri! 25 bin kişi takip ediyor... Emrah Erdoğan'ın çocukları Elyesa ile Eleysa’nın toplam takipçi sayısı 25 bin 343
12.09.2017 Magazin
Emrah üçüncü kez baba oldu!
Emrah üçüncü kez baba oldu! 2014 yılında Sibel Kirer ile nikah masasına oturan Emrah, kız bebek sevinci yaşadı.
3.02.2017 Magazin
Emrah'tan eşine aşk dolu sözler!
Emrah'tan eşine aşk dolu sözler! Yeni dizisinin çekimleri için Kapadokya'da bulunan Emrah karısıyla özlem giderdi.
21.11.2016 Magazin
Emrah'ın kızı oluyor
Emrah'ın kızı oluyor 2017 yılı başında yeniden baba olmaya hazırlanan Emrah'ın kızı olacak.
21.09.2016 Magazin
Emrah'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu
Emrah'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu Eşi Sibel Erdoğan'dan doğacak olan ikinci çocuğunun kız olduğunu öğrenen Emrah dizi çekimleri için bulunduğu Ürgüp'te Hastane arayışına girdi...
21.09.2016 Magazin
Emrah paraya kıydı! 3,5 milyon TL'ye...
Emrah paraya kıydı! 3,5 milyon TL'ye... Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve eşi Sibel Erdoğan'ın hamile olmasıyla tekrar babalık heyecanı yaşayan şarkıcı Emrah, Şişli'ye taşındı...
17.09.2016 Magazin
Emrah'tan eşine dudak uçuklatan hediye!
Emrah'tan eşine dudak uçuklatan hediye! Ünlü şarkıcı Emrah eşi Sibel Erdoğan'ın doğum günü için büyük bir sürpriz hazırlayarak 260 bin TL'lik jeep aldı.
19.06.2016 Magazin
Emrah’ın gurur gecesi
Emrah’ın gurur gecesi Şarkıcı Emrah, uzun zaman sonra İzmir’de fabrika açılışında ortaya çıktı. Fabrikanın sahibi Süleyman Kaya ise Emrah’ın konserlerinde simit satarak bugünlere geldiğini anlattı.
30.01.2016 Magazin
Engelli çocuklara fahri anne oldu
Engelli çocuklara fahri anne oldu Şarkıcı Emrah’ın anne ve babasının ismini vererek memleketi Diyarbakır’da yaptırdığı ‘Ayten Elyesa Erdoğan Özel Eğitim Uygulama’ engelliler okulu için bu sefer eşi Sibel Erdoğan kolları sıvadı...
1.10.2015 Magazin
Mis kokulum
Mis kokulum Sibel Erdoğan şarkıcı eşi Emrah’a olan aşkını şu sözlerle anlattı: “Hayat sensin, huzur sensin, nefesim sensin...
27.09.2015 Magazin
İşte Emrah‘ın küçük oğlu
İşte Emrah‘ın küçük oğlu Emrah, İstanbul’daki işlerini tamamlayıp Bodrum’da bulunan eşi Sibel Erdoğan ve oğulları Elyesa’nın yanına döndü...
4.08.2015 Magazin
'Konuşmak istemiyoruz'
'Konuşmak istemiyoruz' Bodrum’daki evinde eşi ve ailesine saldırıda bulunduğu iddia edilen Emrah, eşini ifade için Bitez Adliyesi’ne götürdü. Sorulara “Konuşmak istemiyoruz” demekle yetindi.
31.07.2015 Magazin
Herkes cimri diyor ama...
Herkes cimri diyor ama... Bakın eşine ne hediye aldı?
2.05.2015 Magazin
'Çekmeyin hamileyim'
'Çekmeyin hamileyim' Cumhurbaşkanlığı seçiminde İstanbul’da oy kullandıktan sonra Bodrum’a dönen Emrah ve eşi Sibel Erdoğan, havalimanında objektife takıldı...
12.08.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sibel Erdoğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sibel erdoğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.