Sibel Demiralp

Sibel Demiralp

Son dakika Sibel Demiralp haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sibel Demiralp ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sibel Demiralp haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sibel Demiralp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sibel demiralp gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 sibel demiralp haberi bulunmuştur. Tüm sibel demiralp haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hapisten çıkan tescilli güzel Sibel Demiralp: İçerde 2 kez bıçaklandım
Hapisten çıkan tescilli güzel Sibel Demiralp: İçerde 2 kez bıçaklandım Dört ayrı suçtan yargılandığı davada şantajdan beraat eden, ancak üç farklı suçtan üç yıl hapis yatan 2016 ve 2017 güzeli Sibel Demiralp, "Kimsenin çıplak fotoğraflarını çekmedim. Kolay lokma olduğum için beni suçlu gösterdiler. Hatam devletten yardım istememekti. Cezaevinde iki kez bıçaklandım. Artık hayatıma dönmek istiyorum" dedi.
17.05.2021 Magazin
Güzellik kraliçesi Sibel Demiralp'in cezası onandı
Güzellik kraliçesi Sibel Demiralp'in cezası onandı The Queen of Eurasia yarışması birincisi Sibel Demiralp, iş adamlarına tuzak kuran bir çeteye üye olmaktan 12 yıl 8 ay hapis cezası aldı. Yargıtay, indirim yapılmadığı gerekçesiyle bozdu. Ağır Ceza Mahkemesi yeniden yargılama yapıp Demiralp’in cezasını 6 yıl 8 aya indirince, Yargıtay kararı onadı.
30.08.2020 Magazin
Güzellik kraliçesi yaşadığı dehşeti anlattı: Beni ailemle tehdit ederek...
Güzellik kraliçesi yaşadığı dehşeti anlattı: Beni ailemle tehdit ederek... İstanbul'da, iş insanı H.F.'nin çıplak fotoğraflarını çekerek şantaj yaptığı iddiasıyla 4 sanıkla birlikte yargılandığı davada 'şantaj' suçundan beraat eden, 'nitelikli yağma' suçundan ise 13 yıl hapis cezasına çarptırılan 2016 The Queen of Eurasia Güzellik Yarışması ve 2017 Perfect Models Of Turkey Güzellik Yarışması birincisi manken Sibel Demiralp (26), Bölge İdare Mahkemesi'ne yaptığı itiraz üzerine tahliye edildi.
24.06.2020 Gündem
Güzellik kraliçesi Sibel Demiralp'e çete davası!
Güzellik kraliçesi Sibel Demiralp'e çete davası! Türkiye’yi temsil ettiği yarışmada kraliçe seçilen Sibel Demiralp, iş adamlarına şantaj yapan bir çeteye üye olduğu gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.
4.11.2018 Magazin
Güzellik kraliçesi Sibel Demiralp tutuklandı
Güzellik kraliçesi Sibel Demiralp tutuklandı Türkiye’yi temsil ettiği yarışmada kraliçe seçilen Sibel Demiralp, işadamlarına şantaj yapan bir çeteye üye olduğu iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.
9.06.2018 Yaşam
Büyük şok! Güzellik kraliçesi Sibel Demiralp çete üyesi çıktı
Büyük şok! Güzellik kraliçesi Sibel Demiralp çete üyesi çıktı The Queen of Eurosiya Güzellik Yarışması'nı kazanan ilk Türk kızı olan Sibel Demiralp, iş adamalarına tuzak kuran bir çete soruşturması kapsamında çete üyesi suçlamasıyla gözaltına alınıp tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Sibel Demiralp kalp krizi geçirdi
Sibel Demiralp kalp krizi geçirdi ‘Fashion Week’ defilesine hazırlanırken aniden rahatsızlanan Sibel Demiralp, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Deiralp The Queen of Eurosiya Güzellik Yarışması’nı kazanan ilk Türk unvanına sahip...
23.03.2017 Magazin
Türkiye'nin güzellik kraliçesi kalp krizi geçirdi!
Türkiye'nin güzellik kraliçesi kalp krizi geçirdi! 'The Queen of Eurosiya Güzellik Yarışması'nı kazanan ilk Türk olan Sibel Demiralp'ten üzücü haber.
22.03.2017 Magazin
2016 Erhan Öz Edebiyat Ödülü sahibini buldu
2016 Erhan Öz Edebiyat Ödülü sahibini buldu Can Yayınları’nın kurucusu Erdal Öz’ün anısını yaşatmak için ailesi tarafından her yıl düzenlenen Erdal Öz Edebiyat Ödülü, yeni sahibini buldu.
5.09.2016 Kültür Sanat
HDP'de başkanlar değişmedi
HDP'de başkanlar değişmedi HDP 2. Olağan Kongresi'nde Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ yeniden eş genel başkanlığa seçildi.
29.09.2021 Gündem
Erdal Öz Edebiyat Ödülü’nün sahibi Orhan Pamuk
Erdal Öz Edebiyat Ödülü’nün sahibi Orhan Pamuk CAN Yayınları’nın kurucusu Erdal Öz’ün anısını yaşatmak için ailesi tarafından her yıl düzenlenen Erdal Öz Edebiyat Ödülü, yeni sahibini buldu...
24.08.2015 Kültür Sanat
HSYK'dan bomba kararname!
HSYK'dan bomba kararname! Şike savcısı Mehmet Berk Balıkesir’e, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı ifadeye çağıran Savcı Sarıkaya ise Erzurum’a gönderildi...
29.09.2021 Gündem
Gül'ün "Kara Kutusu" Romanya'ya atandı
Gül'ün "Kara Kutusu" Romanya'ya atandı Erdoğan seçildi: Köşk'te ilk bürokrat ataması yapıldı
29.09.2021 Gündem
F.Bahçe taraftarından miting hazırlığı
F.Bahçe taraftarından miting hazırlığı Fenerbahçe taraftarları 25 Aralık Pazar günü "Büyük Fenerbahçe Mitingi"ne hazırlanıyor
23.12.2011 Futbol
KCK operasyonuna 700 aydın tepki gösterdi!
KCK operasyonuna 700 aydın tepki gösterdi! KCK operasyonu kapsamında Prof...
29.09.2021 Gündem
Kasayı açtığım doğrudur!
Kasayı açtığım doğrudur! Sibel Can'ın 'kasayı boşalttı' iddiasına Sulhi Aksüt yanıt verdi
10.03.2010 Magazin
Emir kimde kalacak?
Emir kimde kalacak? Oğlunun geçici valeyeti kendisine verilen Sibel Can, kesin karar için pedagog raporunu bekleyecek.
8.03.2010 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sibel Demiralp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sibel demiralp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.