Gazete Vatan Logo
Magazin Emir kimde kalacak?

Emir kimde kalacak?

Oğlunun geçici valeyeti kendisine verilen Sibel Can, kesin karar için pedagog raporunu bekleyecek.

Geçtiğimiz celse Sulhi Aksüt ile birlikteliğinden olan oğlu Emir’in geçici valeyeti kendisine verilen Sibel Can, kesin karar için pedagog raporunu bekleyecek.

AKSÜT DAVADA HAZIR BULUNDU, CAN GELMEDİ

Sanatçı Sibel Can ve Sulhi Aksüt arasındaki boşanma davasına Beykoz Aile Mahkemesi’nde devam edildi. Duruşmaya Sulhi Aksüt iki avukatı ile birlikte katılırken Sibel Can’ın adına avukatı Kezban Hatemi hazır bulundu. Beykoz Aile Mahkemesi’nde saat 10.00’da başlayan celsede ikilinin evinde bulunan hizmetliler Şule Özalkuş, Yasemin Babacan, Merve Veis, Jülide Ferah Demiralp ve bahçıvan İsa Demirci şahit olarak dinlendi.


VELAYET ANLAŞMAZLIĞINI PEDAGOG ÇÖZECEK

İkilinin birlikteliğinden olan oğulları Emir Aksüt’ün velayeti konusunda anlaşamamasından dolayı kilitlenen duruşmada hakim, kesin karar vermek için Sibel Can, Sulhi Aksüt ve Emir Aksüt’ün bilirkişi olarak tayin edilen bir pedagog tarafından dinlenmesine karar verdi. Pedagog raporunun ardından Emir Aksüt’ün velayeti hakkında duruşma hakiminin karar vermesi bekleniyor. Boşanma davası Pedagog raporunun beklenmesi ve sanatçı Sibel Can’ın dinlenmesi için ertelendi.

Haberin Devamı