Güzellik Kraliçesi

Güzellik Kraliçesi

Son dakika güzellik kraliçesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güzellik kraliçesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güzellik kraliçesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güzellik Kraliçesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güzellik kraliçesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 316 güzellik kraliçesi haberi bulunmuştur. Tüm güzellik kraliçesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli? Arka Sokaklar dizisine konuk olan Serpil Örümcer'in çocuğu var mı?
Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli? Arka Sokaklar dizisine konuk olan Serpil Örümcer'in çocuğu var mı? Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer Arka Sokaklar dizisine konuk oluyor. Peki, Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli?
16.02.2024 Magazin
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda Türkiye'nin en prestijli güzellik yarışmalarından biri olan '1952 Türkiye Güzeli' yarışmasının birincisi Gelengül Melek Erman hayatını kaybetti. Erman, Türkiye'yi dünyanın ilk Miss Universe yarışmasında da temsil etmişti. Oğlu Fuat Erman annesini, "Film dünyasına pek girmiyor, o dönemin gereği ev kadını olarak devam ediyor. Elinden birçok şey gelirdi, mutfağı kuvvetliydi, örgüsü kuvvetliydi. 'Ya siz güzellik kraliçesi' deseniz hemen geçiştirirdi" diyerek anlattı.
11.01.2024 Gündem
Miss France'da bir ilk... Fransa'nın yeni kraliçesi güzellik standartlarına meydan okudu!
Miss France'da bir ilk... Fransa'nın yeni kraliçesi güzellik standartlarına meydan okudu! Fransa'nın yeni güzellik kraliçesi, güzellik standartlarına meydan okudu. Geçtiğimiz Cumartesi akşamı yapılan Miss France 2023'te en güzel seçilen Eve Gilles oldu. 20 yaşındaki oyuncu, saç kesimiyle 7,5 puan alarak birinci oldu.
19.12.2023 Güzeller
Güzellik kraliçesi hayatını kaybetti: Aylar önce kendi cenazesi için video çekmiş!
Güzellik kraliçesi hayatını kaybetti: Aylar önce kendi cenazesi için video çekmiş! 26 yaşındaki Venezuelalı model Ariana Viera, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Talihsiz genç kadının ölümünden önce yaptığı paylaşımsa adeta tüyleri diken diken etti.
4.08.2023 Magazin
Eski güzellik kraliçesinin kiralık katil planı şok etti! Flaş yasak aşk detayı
Eski güzellik kraliçesinin kiralık katil planı şok etti! Flaş yasak aşk detayı Üç çocuk annesi bir kadın, eşi ona boşanma davası açınca cinayet planına başvurdu. Eski bir güzellik kraliçesi olan 36 yaşındaki kadının sevgilisiyle birlikte kurduğu plan, polis tarafından tesadüfen fark edildi.
31.07.2023 Gündem
Eski güzellik kraliçesinin vahşice öldürülmesi bir kıtayı sarstı! İşte Avustralya'yı dehşete düşüren olayın detayları...
Eski güzellik kraliçesinin vahşice öldürülmesi bir kıtayı sarstı! İşte Avustralya'yı dehşete düşüren olayın detayları... Ülkesinde düzenlenen güzellik yarışmasında birinci olmuş halkın sevgisi ve sempatisini kazanmıştı ancak daha sonra başına gelenler tüm ülkeyi dehşete düşürmüştü. Avustralyalı Anita Cobby'nin hayat hikayesi, 1986 yılında yaşanan korkunç cinayetiyle birlikte gündeme geldi. Ancak, Anita'nın hayatı sadece ölümüyle sınırlı değildi. Anita, genç yaşta hayat dolu ve enerjik bir kadındı. İnsanlarla iletişimi kuvvetliydi ve her zaman pozitif bir enerji yayardı. Genç kızın korkunç sonu ise tüm ülkeyi ayağa kaldırdı ve hiçbir şey eskisi gibi devam etmedi.
11.04.2023 Dünya
'Kariyerimde ilk kez ücret eşitliğine sahip oldum!'
'Kariyerimde ilk kez ücret eşitliğine sahip oldum!' Bir döneme damga vuran Jones Brothers grubundan Nick Jones ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Priyanka Chopra, geçtiğimiz gün katıldığı bir festivalde 22 yıllık kariyerinde ilk kez erkek başrol arkadaşıyla eşit ücret aldığını söyleyerek; dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
11.03.2023 Magazin
Hülya Avşar: Artık içimde kalan ‘Kainat Güzeli’ unvanını alabilirim
Hülya Avşar: Artık içimde kalan ‘Kainat Güzeli’ unvanını alabilirim Hülya Avşar önceki akşam kuzenleriyle Yeniköy’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Avşar, “Hem kızım Zehra hem de kuzenimin doğum günüydü. İkisini birlikte kutladık. Zehra’ya hiçbir şey almadım. Zaten beni yeterince yoluyor. Hediye istemeye utandı” dedi.
17.01.2023 Magazin
Nursena Say kimdir, nereli, kaç yaşında? Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say’ın boyu ve kilosu ne?
Nursena Say kimdir, nereli, kaç yaşında? Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say’ın boyu ve kilosu ne? Miss Turkey 2022 birincisi kim oldu, Miss Turkey 2022 kazananı Nursena Say kimdir? Miss Turkey 2022 finali dün gerçekleşti. 20 yarışmacı podyumda tek tek kendilerini tanıtıp koreografiye uygun gösterilerini yaptıktan sonra jüri üyeleri kazanan ismi belirledi. Türkiye'nin güzellik yarışması Miss Turkey 2022 kazananı Nursena Say oldu, tacını da bir önceki yılın şampiyonu Dilara Korkmaz'dan aldı. Peki, Nursena Say kimdir, nereli, kaç yaşında? Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say’ın boyu ve kilosu ne?
21.09.2022 Televizyon
Tescilli güzel Gleycy Correia hayatını kaybetti! Ölüm nedeni...
Tescilli güzel Gleycy Correia hayatını kaybetti! Ölüm nedeni... Brezilyalı eski güzellik kraliçesi Gleycy Correia, bademcik ameliyatı olmasının ardından aşırı kan kaybı sebebiyle komaya girdi. İki aydır yaşam mücadelesi veren Correia, hayatını kaybetti.
22.06.2022 Magazin
Rus güzellik kraliçesi Yulia Tarasevich’in hayatı kabus oldu! Estetik faciası...
Rus güzellik kraliçesi Yulia Tarasevich’in hayatı kabus oldu! Estetik faciası... Rusya adına katıldığı uluslararası güzellik yarışmasında ikinci olan Yulia Taraseviç'in yüzü estetik operasyon sonrası tanınmaz hale geldi. Ünlü ismin son halini gören inanamadı.
24.02.2022 Magazin
Rus güzellik kraliçesi Yulia Tarasevich’in hayatı kabus oldu! Gözlerini kapatamıyor
Rus güzellik kraliçesi Yulia Tarasevich’in hayatı kabus oldu! Gözlerini kapatamıyor Rus güzellik kraliçesi Yulia Tarasevich’in hayatı kabusa döndü! Estetik ameliyatından sonra gözlerini kapatamayan ve gülümseyemeyen ünlü model, ameliyatlardan sonra yaşadığı bu durum nedeniyle “tüm yüzünün bozulduğunu” anlattı. Ameliyatların ardından dehşet verici bir sonuçla karşılaşan eski güzellik kraliçesi, yaşadığı süreç nedeniyle zor günler geçiriyor.
23.02.2022 Dünya
Üç doktor ölümünü kesinleştirdi, otopside hortladı! Uyandığında ilk bunu sordu
Üç doktor ölümünü kesinleştirdi, otopside hortladı! Uyandığında ilk bunu sordu "Ölü" ilan edildikten sonra dirilme olayları son günlerde dünya gündeminden düşmüyor. Üç doktor tarafından öldüğü bildirilen bir adamın otopsisinden kısa bir süre önce uyandığı açıklandı. Benzer bir olay ise ünlü bir aktrisin başına geldi.
4.02.2022 Dünya
Güzellik kraliçesi Cheslie Kryst'in korkunç ölümü! Babası ilk kez konuştu
Güzellik kraliçesi Cheslie Kryst'in korkunç ölümü! Babası ilk kez konuştu Eski ABD güzellik kraliçesi Cheslie Kryst, dokuzuncu katta bir dairesinin olduğu 60 katlı Orion binasından düşerek hayatını kaybetmesinin ardından ülkede sular durulmuyor. Modelliğin yanı sıra avukat, bir akıl sağlığı ve insan hakları savunucusu olan ünlü model, sosyal medyada trollerin hedefindeydi. 30 yaşına gelmiş olmasının üzerinde yarattığı baskıya ve sosyal medyadaki bitmeyen eleştirilere daha fazla dayanamayıp yaşadığı 60 katlı gökdelenden ölüme atlamayı tercih ettiği iddia edildi. Korkunç ölüm sonrası ailesinden ilk açıklama da geldi.
3.02.2022 Dünya
Bülent Serttaş gayrimenkul zengini çıktı! Yatırımlarını ilk kez açıkladı...
Bülent Serttaş gayrimenkul zengini çıktı! Yatırımlarını ilk kez açıkladı... Şarkıcı Bülent Serttaş, gayrimenkul zengini çıktı. Şarkıcı, yatırımlarını ilk kez açıkladı. Çok şanslı biri olduğunu söyleyen Bülent Serttaş, 'sahnelerden çok para kazanıyor ve kazandırıyorum' dedi.
23.01.2022 Magazin
Olivia Culpo'nun kıyafeti 'uygunsuz' bulundu! Uçağa alınmadı
Olivia Culpo'nun kıyafeti 'uygunsuz' bulundu! Uçağa alınmadı Kısa taytla uçağa binmek isteyen ABD eski güzellik kraliçesi Olivia Culpo uçağa alınmadı. Culpo, 'uygunsuz' kıyafeti gerekçe gösterildiği için önce üstünü değiştirdi sonra da yaşananlara isyan etti.
17.01.2022 Magazin
İki ülke arasında kriz: Güzellik kraliçesine vize verilmedi!
İki ülke arasında kriz: Güzellik kraliçesine vize verilmedi! ABD, Britanyalı güzellik kraliçesine "Suriye'de doğduğu için" vize vermedi. Kraliçe, "Eşime ve bebeğime vize verildi fakat bana verilmedi. Tek farksa benim doğum yerim" diyerek isyan etti.
8.01.2022 Magazin
Iman Elbani kimdir? Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani’nin memleketi, yaşı ve hakkında diğer merak edilenler…
Iman Elbani kimdir? Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani’nin memleketi, yaşı ve hakkında diğer merak edilenler… SHOW TV'nin iddialı dizisi 'Aziz'in kadrosuna Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani dahil oluyor. Fas asıllı oyuncu Türkiye’de ilk kez kamera karşısına eşi ile 'Aziz' dizisi için geçecek. Elbani’nin hangi rolle ekranlara geleceği ise henüz netleşmedi. Peki, Iman Elbani kimdir, nereli, kaç yaşında?
7.12.2021 Televizyon
'Palalı Sabri'nin fuhuş çetesine yapılan operasyonda 'güzellik kraliçesi' detayı
'Palalı Sabri'nin fuhuş çetesine yapılan operasyonda 'güzellik kraliçesi' detayı ‘Palalı Sabri’ olarak da bilinen Sabri Çelebi’nin Fas-İstanbul arasında ‘fuhuş hattı’ kurduğu belirlenmişti. Gözlem altına alınan 62 yabancı uyruklu kadın arasında Afrika güzellik kraliçesinin de olduğu ortaya çıktı.
19.09.2021 Yaşam
Miss Turkey 2021 ne zaman, hangi kanalda? Miss Turkey 2021 Youtube’dan mı yayınlanacak? Miss Turkey 2021 adayları…
Miss Turkey 2021 ne zaman, hangi kanalda? Miss Turkey 2021 Youtube’dan mı yayınlanacak? Miss Turkey 2021 adayları… Türkiye, Miss Turkey heyecanı için sabırsızlanıyor. Miss Turkey son yarışmasında birinci Simay Rasimoğlu olmuştu. 2021 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması için de geri sayım başladı. Peki, Miss Turkey 2021 ne zaman, hangi kanalda?
8.09.2021 Gündem
Madelein Lopez'den havuz pozu
Madelein Lopez'den havuz pozu Soner Sarıkabadayı ile 2020’de nikah masasına oturan 2015 Kolombiya Güzellik Kraliçesi Madelein Lopez, henüz tatil sezonunu açmadı.
17.07.2021 Magazin
Çağla Şıkel'den dikkat çeken güzellik yarışması itirafı!
Çağla Şıkel'den dikkat çeken güzellik yarışması itirafı! 1997 yılında güzellik kraliçesi seçilene kadar kendisini hiç beğenmediğini söyleyen 42 yaşındaki manken ve sunucu Çağla Şıkel, "O kadar zayıftım ki lahana gibi kat kat giyinirdim. Kilolu görünmek için yapmadığım şey kalmamıştı” dedi.
17.07.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Güzellik Kraliçesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güzellik kraliçesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.