Sezen Aksu

Sezen Aksu

Son dakika sezen aksu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sezen aksu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sezen aksu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sezen Aksu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sezen aksu gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.172 sezen aksu haberi bulunmuştur. Tüm sezen aksu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına alınan Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Adanalılar ve civar kentlerden gelenler, kendilerine günlük rotalar çizerek, şehrin dört bir yanına yayılan etkinlikleri ziyaret ediyor.
17.04.2024 Adana
Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun yemek yediği anları paylaştı! Bileğindeki hastane künyesi korkuttu
Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun yemek yediği anları paylaştı! Bileğindeki hastane künyesi korkuttu Emel Müftüoğlu, "Yiyerek zayiflama metotlarını öğretiyor" diyerek Sezen Aksu'nun iki ekmeği bir anda yemeğe çalıştığı anları yayınladı. Fotoğrafta Aksu'nun bileğindeki hastane bandı ise dikkat çekti.
19.03.2024 Magazin
Ferdi Özbeğen’in hayatı film oluyor! Başrol Burak Deniz'in
Ferdi Özbeğen’in hayatı film oluyor! Başrol Burak Deniz'in Taverna müziğinin efsaneleşen ismi Ferdi Özbeğen’in hayatı film oluyor. Çekimlerine yakında başlanacak filmde sanatçıyı Burak Deniz canlandıracak. Deniz rolüne Ferdi Özbeğen’in videolarını izleyerek hazırlanıyor.
1.03.2024 Magazin
Yıllardır aynı yerde kuşaklar arası bağ kuruyor! 'Ağlaya ağlaya gelenler var'
Yıllardır aynı yerde kuşaklar arası bağ kuruyor! 'Ağlaya ağlaya gelenler var' Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 40 yıldır plak ve kaset satan Ahmet Kara, ölümsüz şarkılarda hatıralarını arayan vatandaşların uğrak noktası oluyor. Söz ve müziğiyle hafızalara kazınan şarkıları 6 metrekarelik dükkanındaki pikaptan çalan Kara, kuşaklar arası bağ kuruyor.
25.02.2024 Gündem
Nazan Öncel, Gurur Çıkmazı'nın hikayesini anlattı: Bir gün Sezen Aksu'dan konum istedim...
Nazan Öncel, Gurur Çıkmazı'nın hikayesini anlattı: Bir gün Sezen Aksu'dan konum istedim... Nazan Öncel, beş yıl aradan sonra 13'üncü stüdyo albümünü yayımladı. Usta müzisyen, Ali Necati Kumcuoğlu’nun yönetmenliğinde klibi çekilen 'Gurur Çıkmazı' şarkısının hikayesini paylaştı.
11.02.2024 Magazin
Sertab Erener'in arşivinden! Uzay ile beraber ilk kez seslendiriyoruz, çok tarihi bir andır!
Sertab Erener'in arşivinden! Uzay ile beraber ilk kez seslendiriyoruz, çok tarihi bir andır! 'Yanarım', 'Aldırma Deli Gönlüm' ve 'Mecbursun' gibi şarkılarla uzun yıllardır dinlenen şarkıcı Sertab Erener, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla takipçilerini hem geçmişe götürdü hem de hüzünlendirdi. Erener, Sezen Aksu'nun yazdığı ve Uzay Heparı'nın bestelediği 'Sakin Ol' şarkısının arşiv görüntülerini paylaştı.
19.12.2023 Magazin
Aleyna Tilki'den samimi itiraf: Mezarlıklarda vakit geçirmeyi çok sevdim
Aleyna Tilki'den samimi itiraf: Mezarlıklarda vakit geçirmeyi çok sevdim Aleyna Tilki, sosyal medyada takipçileriyle dertleşti. Yeni şöhret olduğu dönemde çevresindekilerin sözlerine kulak verseydi kaybolacağını belirten popçu, 'Sezen Aksu' itirafıyla dikkat çekti.
11.10.2023 Magazin
Sertap Erener Sezen Aksu ile olan görüntüsünü yıllar sonra ilk kez paylaştı
Sertap Erener Sezen Aksu ile olan görüntüsünü yıllar sonra ilk kez paylaştı Ünlü isimler yıllar önceki fotoğraf ve videolarını sosyal medyadan paylaşmaya devam ediyor. Son olarak Sertap Erener, Sezen Aksu ile olan videosunu paylaştı. Görüntüle ikilinin yıllar içindeki değişimini gözler önüne serdi.
2.10.2023 Magazin
Sertab Erener yıllar öncesinin kamera arkası görüntülerini paylaştı
Sertab Erener yıllar öncesinin kamera arkası görüntülerini paylaştı Sertab Erener, prodüktörlüğünü Sezen Aksu’nun yaptığı 1992 yapımı “Sakin Ol” albümünün kapak çekiminin kamera arkası görüntülerini sosyal medya hesabında yayınladı.
2.10.2023 Vatan TV
Sezen Aksu Seyran ve Ferit için şarkı besteledi! Yalı Çapkını'nın şarkısını Mert Ramazan Demir söyleyecek
Sezen Aksu Seyran ve Ferit için şarkı besteledi! Yalı Çapkını'nın şarkısını Mert Ramazan Demir söyleyecek Cuma akşamlarının rekortmen dizisi Yalı Çapkını ikinci sezon bölümleriyle de ilgi çekmeye devam ediyor. Seyran ve Ferit'in hikayesinin anlatıldığı dizi hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Minik Serçe lakaplı sanatçı Sezen Aksu'nun Mert Ramazan Demir'i instagram'dan takip etmesi sonrası çıkan haber seyirciyi heyecanlandırdı.
1.10.2023 Televizyon
Alina Boz ve Umut Evirgen evleniyor! Düğün tarihi ve detayları belli oldu
Alina Boz ve Umut Evirgen evleniyor! Düğün tarihi ve detayları belli oldu Umut Evirgen ve Alina Boz aşkı yaza damga vurdu. Oyuncu Alina Boz 4 yıldır Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikteydi. Yollarını ayıran çiftten Alina Boz gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırdı. Evirgen, sosyal medya hesabından çiftin birlikte olduğu bir fotoğraf paylaştı. Böylece ilan edilen aşkın ardından çiçeği burnunda çiftle ilgili evlilik iddiaların ortaya atılmıştı. Magazin kulislerinde ise evlilik tarihine günler kaldığı iddiası vardı. Düğün detayları ortaya çıktı.
20.09.2023 Magazin
Alina Boz -  Umut Evirgen ile ilgili bomba iddia! Düğüne sadece günler kaldı...
Alina Boz - Umut Evirgen ile ilgili bomba iddia! Düğüne sadece günler kaldı... Umut Evirgen ve Alina Boz aşkı yaza damga vurdu. Oyuncu Alina Boz 4 yıldır Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikteydi. Yollarını ayıran çiftten Alina Boz gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırdı. Evirgen, sosyal medya hesabından çiftin birlikte olduğu bir fotoğraf paylaştı. Böylece ilan edilen aşkın ardından çiçeği burnunda çiftle ilgili evlilik iddiaların ortaya atılmıştı. Magazin kulislerinde ise evlilik tarihine günler kaldığı iddiası var.
10.09.2023 Magazin
Tan Taşçı kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl? Şarkıcı Tan Taşçı kimdir, nereli, kaç yaşında?
Tan Taşçı kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl? Şarkıcı Tan Taşçı kimdir, nereli, kaç yaşında? Burdur'un Bucak ilçesinde tırla çarpışan cipteki şarkıcı Tan Taşçı, menajeri ve yanlarındaki bir kişi yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan Taşçı ile yanındaki iki kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı aktarıldı.
10.08.2023 Magazin
Umut Evirgen ve Alina Boz çiftinden yeni karar!
Umut Evirgen ve Alina Boz çiftinden yeni karar! Umut Evirgen ve Alina Boz aşkı yaza damga vurdu. Oyuncu Alina Boz 4 yıldır Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikteydi. Kısa bir süre önce yollarını ayıran çiftten Alina Boz gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırdı. Evirgen, sosyal medya hesabından çiftin birlikte olduğu bir fotoğraf paylaştı. Evlilik iddiaları havalarda uçuşurken çiçeği burnunda çiftten yen karar geldi.
7.08.2023 Magazin
Umut Evirgen ve Alina Boz'un romantik karesine Demet Akalın'dan yorum geldi!
Umut Evirgen ve Alina Boz'un romantik karesine Demet Akalın'dan yorum geldi! Magazin dünyasına damga vuracak aşk iddiası belgelendi. Oyuncu Alina Boz 4 yıldır Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikteydi. 15 gün önce yollarını ayıran çiftten Alina Boz gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırdı. Aşkını geçtiğimiz hafta sosyal medyada ilan eden Umut Evirgen'in ardından bir paylaşım da Alina Boz'dan geldi. Demet Akalın, ikilinin romantik karesine yaptığı yorumla şaşırttı.
3.08.2023 Magazin
Umut Evirgen ve Alina Boz aşkını ilan etti! İşte ilk kare
Umut Evirgen ve Alina Boz aşkını ilan etti! İşte ilk kare Magazin dünyasına damga vuracak aşk iddiası belgelendi. Oyuncu Alina Boz 4 yıldır Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikteydi. 15 gün önce yollarını ayıran çiftten Alina Boz gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırdı. Evirgen, sosyal medya hesabından çiftin birlikte olduğu bir fotoğraf paylaştı.
25.07.2023 Magazin
Tuğba Ekinci'den şaşırtan itiraf: Artık koca yok!
Tuğba Ekinci'den şaşırtan itiraf: Artık koca yok! Cesur pozları ve söylediği sözlerle adından sıkça söz ettiren Tuğba Ekinci, önceki gün köpeğiyle birlikte Nişantaşı'nda görüntülendi. Gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen ünlü isim, "Yanınızda ne zaman birini göreceğiz?" sorusu üzerine isyan ederek; dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
24.07.2023 Magazin
Sezen Aksu'nun yalısında şoke eden olay! 'Hepinizi öldürürüm'
Sezen Aksu'nun yalısında şoke eden olay! 'Hepinizi öldürürüm' Minik Serçe lakalplı Sezen Aksu’nun Beykoz’daki denize sıfır yalısında birkaç ay önce korku dolu anlar yaşandı. Azerbaycan uyruklu L.M. adlı kadın Ekim 2022’de Sezen Aksu'nun İstanbul Kanlıca'daki yalısına girdi. Kendisini engellemeye çalışan güvenlik görevlisini itip Sezen Aksu'ya ulaşmaya çalışırken, "Hepinizi öldürürüm" diye tehditler savurdu. Aksu, daha önce de üç kez kapısına dayanan saplantılı hayranından şikâyetçi oldu.
8.07.2023 Magazin
Betül Demir: Sezen Aksu sahnelere dönse de hepimiz limon satsak
Betül Demir: Sezen Aksu sahnelere dönse de hepimiz limon satsak Betül Demir, önceki akşam Kuruçeşme'de bir mekanda sahneye çıktı. Yaklaşık iki saat boyunca kendisini dinlemeye gelenlere müzik ziyafeti sunan şarkıcı, müzik dünyasının usta isimlerinden Sezen Aksu'ya övgüler yağdırdı.
9.06.2023 Magazin
Bakan Kasapoğlu, oyunu İzmir'de kullandı
Bakan Kasapoğlu, oyunu İzmir'de kullandı Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir'deki Atatürk Lisesi'nde oyunu kullandı.
28.05.2023 Gündem
Sezen Aksu mührü bırakmayı unuttu!
Sezen Aksu mührü bırakmayı unuttu! Ünlü sanatçı Sezen Aksu, Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimi için oyunu Beykoz'da kullandı. Aksu, oy kullandıktan bırakmayı unuttuğu mühürle sınıftan çıkmaya hazırlanırken; görevlinin uyarısıyla mührü teslim etti. Ünlü isim, mührün yanı sıra kimliğini ve seçmen kağıdını da unuttu.
28.05.2023 Magazin
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme!
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme! Son zamanlarda özel hayatıyla gündemde olan Sinan Akçıl, katıldığı programda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski sevgilisi Hadise ile ilgili soruya verdiği cevapla dikkat çeken ünlü müzisyen, "Kazanova yaftasından rahatsızım" dedi. Şöhretten sıkılmaya başladığını da itiraf eden Sinan Akçıl, siyasete atılmak istediğini duyurdu.
4.05.2023 Magazin
Üç Kız Kardeş ’in Türkan’ı Özgü Kaya bu kez de sesiyle izleyicileri mest edecek!
Üç Kız Kardeş ’in Türkan’ı Özgü Kaya bu kez de sesiyle izleyicileri mest edecek! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş yine çok izlenecek bir bölümle ekrana geliyor.
16.04.2023 Televizyon
'Yıllar önce aldatıldım en yakın kız arkadaşım kaptı elimden'
'Yıllar önce aldatıldım en yakın kız arkadaşım kaptı elimden' 'Aşkın Olayım' şarkısıyla müzik dünyasını sallayan Simge Sağın, Galatasaraylı Icardi'nin şarkıyı paylaşmasıyla magazin gündeminden düşmedi. Yeni şarkı çıkaran Simge,başarısını,özel hayatını, Icardi olayının perde arkasını ve eski sevgilisiyle nasıl dost kalıp tekrar iş yaptıklarını anlattı. İşte Simge'den samimi açıklamalar...
9.04.2023 Magazin
Sezen Aksu Hatay’a gitti, depremzedeleri ziyaret etti
Sezen Aksu Hatay’a gitti, depremzedeleri ziyaret etti Türk pop müziğinin ‘Minik Serçe’si Sezen Aksu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma yol açtığı Hatay’a gitti. Depremzedeleri ziyaret eden ünlü sanatçı onlarla sohbet edip moral verdi.
11.03.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sezen Aksu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sezen aksu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.