Seyhan Soylu

Seyhan Soylu

Son dakika seyhan soylu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seyhan soylu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seyhan soylu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seyhan Soylu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seyhan soylu gelişmeleri de dahil olmak üzere 104 seyhan soylu haberi bulunmuştur. Tüm seyhan soylu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nihat Doğan'dan güzellik merkezi itirafı: Beni de tehdit ettiler
Nihat Doğan'dan güzellik merkezi itirafı: Beni de tehdit ettiler Nihat Doğan, 2021 yılında güzellik merkezi alarak farklı bir sektöre yatırım yapmıştı. Açılışına Bülent Ersoy, Cengiz Kurtoğlu gibi ünlü isimleri davet eden Doğan bir yıl sonra da dükkanı devretmişti.
30.11.2023 Magazin
Şarkıcı Banu Parlak'ın sahibi olduğu güzellik merkezine silahlı saldırıdan yeni görüntüler
Şarkıcı Banu Parlak'ın sahibi olduğu güzellik merkezine silahlı saldırıdan yeni görüntüler Şarkıcı Banu Parlak'ın sahibi olduğu Başakşehir'deki güzellik merkezine yapılan silahlı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı.
3.10.2023 Gündem
Vedat Çöloğlu kimdir? Pınar Eliçe kimdir, kaç yaşında ve nereli? Gençliği ve son hali!
Vedat Çöloğlu kimdir? Pınar Eliçe kimdir, kaç yaşında ve nereli? Gençliği ve son hali! Al Sana Haber programının yorumcularından şarkıcı Pınar Eliçe, Türkiye'den taşınan Petek Dinçöz hakkında konuşurken "Hayatı boyunca bir erkeğin gücüne ihtiyaç duydu" dedi. Eliçe'nin bu sözünün ardından konuşan Seyhan Soylu ise "Yıllar önce Vedat Bey de senin için 30 trilyon para vererek çıktığın gazinoyu kiraladı" iddiasında bulundu. Canlı yayına bağlanan Sacit Aslan'ın iddiayı doğrulamasıyla gözyaşlarına boğulan Eliçe yayını terk etti. Söz konusu gelişmenin ardından Vedat Çöloğlu hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Vedat Çöloğlu kimdir, Pınar Eliçe kimdir, kaç yaşında ve nereli?
15.04.2022 Televizyon
Yaşar İpek'in yargılandığı davada Seren Serengil dinlendi!
Yaşar İpek'in yargılandığı davada Seren Serengil dinlendi! Şarkıcı Yaşar İpek'in 'Tehdit' ve 'Hakaret' suçlarından 4 yıla kadar hapis cezasıyla yargılandığı davada, Seren Serengil müsteki sıfatıyla dinlendi. Serengil "Takıntılı ve vazgeçmeyen biriydi, nereye gitsem oraya geliyordu" dedi.
6.04.2022 Magazin
'İzzet Yıldızhan ile aşk yaşadık' diyen Seyhan Soylu ifade verdi!
'İzzet Yıldızhan ile aşk yaşadık' diyen Seyhan Soylu ifade verdi! Şarkıcı İzzet Yıldızhan bir televizyon programında kendisine hakaret içerikli sözler söylediği gerekçesiyle, Seyhan Soylu'dan şikayetçi oldu. Soylu savcılıktaki ifadesinde, "İzzet Yıldızhan'la aşk yaşadığıma dair açıklamalarım kesinlikle hakaret suçuna girmez" dedi.
30.03.2022 Magazin
Seren Serengil hakkında zorla getirilme kararı çıkarıldı!
Seren Serengil hakkında zorla getirilme kararı çıkarıldı! Şarkıcı Yaşar İpek’in eski eşi Seren Serengil’i hakaret ve tehdit etmesine yönelik 4 yıla kadar hapis ile yargılandığı davanın görülmesine devam edildi. Duruşmada savunma yapan Yaşar İpek, "41 yaşındayım. Kimseye bugüne kadar tokat atmışlığım yok. Onunla evlenmekle hata yaptım. Baktım ki canavar, boşandım" dedi. Mahkeme Seren Serengil hakkında zorla getirme emri düzenlenmesine karar verdi.
9.03.2022 Magazin
Ece Erken'in paylaşımı kafa karıştırdı!
Ece Erken'in paylaşımı kafa karıştırdı! Beşiktaş'ın eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünden sonra zor günler geçiren Ece Erken sık sık eşiyle ilgili paylaşımlarda bulunuyor. Erken son yaptığı paylaşımla kafa karıştırdı. "Fayyem" yazılı bir fotoğraf paylaşan Erken'in ne demek istediği merak konusu oldu.
28.02.2022 Magazin
Ece Erken, Nihat Doğan ve Seyhan Soylu'dan şikayetçi oldu! 1 ay yasak...
Ece Erken, Nihat Doğan ve Seyhan Soylu'dan şikayetçi oldu! 1 ay yasak... Ece Erken, eşinin öldürülmesinin ardından yaptıkları yorumlarla itibarını zedelediklerini öne sürdüğü Nihat Doğan ile Seyhan Soylu’dan şikâyetçi oldu.
22.02.2022 Magazin
Seyhan Soylu Yeliz Yeşilmen'in özel hayatını ifşa etti! "Boşanmalarına rağmen birlikte oluyorlar"
Seyhan Soylu Yeliz Yeşilmen'in özel hayatını ifşa etti! "Boşanmalarına rağmen birlikte oluyorlar" Sisi lakaplı Seyhan Soylu, Youtube yayınında şarkıcı Yeliz Yeşilmen'i ifşa etti. Ünlü iş adamı Ali Uğur Akbaş'ın 2010 yılında evlendiği ve geçtiğimiz yıl boşandığı eski eşi Yeliz Yeşilmen'e süit oda tuttuğunu söyledi. Soylu açıklamalarının devamında "Boşanmalarına rağmen helalliği olduğu için birlikte oluyorlar" ifadelerini kullandı. Yeşilmen ise bu ifşanın ardından "Yabancıya gitmiyor" yanıtıyla herkesi şoke etti.
21.02.2022 Magazin
Emrah ve Sibel Erdoğan'ın boşanması ile ilgili yeni iddia: Paracı bir kadın değil ama...
Emrah ve Sibel Erdoğan'ın boşanması ile ilgili yeni iddia: Paracı bir kadın değil ama... Emrah ve Sibel Erdoğan'ın boşandığı iddia ediliyor. Seyhan Soylu ünlü çiftin boşanma sebebinin emlakla ilgili olduğunu söyledi. Sisi açıklamasında "Boşanmaya neden olan kavgalarının sebebi aslında bir emlak ile ilgili. Sibel Hanım paracı bir kadın değil ama..." diyerek yaşananları açıkladı.
11.02.2022 Magazin
'Sisi' lakaplı Seyhan Soylu, duruşmaya gelinlikle geldi!
'Sisi' lakaplı Seyhan Soylu, duruşmaya gelinlikle geldi! Sosyal medyadan tanıştığı ve duygusal ilişki kurduğu kişinin özel hayatına ilişkin fotoğraf ve videoları kendi hesabından paylaşarak 'sapık' ifadesini kullandığı gerekçesiyle 7 yıla kadar hapis talebiyle yargılanan 'Sisi' lakaplı Seyhan Soylu, duruşmaya gelinlik giyerek geldi.
1.02.2022 Magazin
İzzet Yıldızhan ile Seyhan Soylu aşk mı yaşadı? Bomba iddia magazin kulislerini salladı
İzzet Yıldızhan ile Seyhan Soylu aşk mı yaşadı? Bomba iddia magazin kulislerini salladı Sisi lakaplı Seyhan Soylu'dan bomba bir itiraf geldi! İzzet Yıldızhan için "Eskiden aşk yaşadık" itirafında bulundu. Seyhan Soylu, yayına Ahu Tuğba'yı bağladı. Ahu Tuğba yaşanılan bu aşkla ilgili dikkat çeken açıklamada bulundu.
18.01.2022 Magazin
'Ozan Çolakoğlu ve Gülşen boşanıyor' iddiası! Çolakoğlu evi terk etti...
'Ozan Çolakoğlu ve Gülşen boşanıyor' iddiası! Çolakoğlu evi terk etti... Sahnede giydiği kıyafetlerle tüm dikkatleri üzerine toplayan Gülşen'in evliliğinin üzerinde, kara bulutlar dolaşıyor. Besteci Ozan Çolakoğlu ile evli olan 1 çocuk annesi Gülşen, bu kez boşanma iddialarıyla konuşuluyor. Menajer Haluk Şentürk de iddialarla ilgili açıklamada bulundu.
17.01.2022 Magazin
Seren Serengil eski eşi Yaşar İpek’ e dava açtı! 4 yıla kadar hapis...
Seren Serengil eski eşi Yaşar İpek’ e dava açtı! 4 yıla kadar hapis... Şarkıcı Yaşar İpek'in eski eşi Seren Serengil'i hakaret ve tehdit etmesine yönelik 4 yıla kadar hapis ile yargılandığı davada SİSİ lakaplı Seyhan Soylu tanık olarak dinlendi.
12.01.2022 Magazin
Seyhan Soylu'dan bir bomba iddia daha! Çocuk aldırdı!
Seyhan Soylu'dan bir bomba iddia daha! Çocuk aldırdı! "Al Sana Haber"de Seyhan Soylu, türkücü Nihat Doğan için bir dönem Serpil Çakmaklı ile Banu Alkan’ın birbirine girdiğini iddia etmişti. Soylu şimdi de "Serpil Çakmaklı Nihat Doğan'dan çocuk aldırdı" açıklamasında bulundu.
28.11.2021 Magazin
Ebru Polat ve Bahar Candan birlikte program sunacak
Ebru Polat ve Bahar Candan birlikte program sunacak Uzun bir aradan sonra yeniden yayın hayatına başlayan Flash Tv, dikkat çeken atılımlar yapıyor. Şimdiye kadar anlaştığı çarpıcı isimlerle gündeme gelen Flash Tv, rakiplerinin karşısına bir magazin programı yayına almaya hazırlanıyor.
28.10.2021 Magazin
Yeşim Salkım'dan suç duyurusu! Seyhan Soylu...
Yeşim Salkım'dan suç duyurusu! Seyhan Soylu... 'Sisi' lakaplı Seyhan Soylu, sosyal medya hesabından şarkıcı Yeşim Salkım'a hakaret ettiği iddiasıyla ifade verdi. Hakaret iddiasını reddeden Soylu, "Yeşim Salkım, farklı tarihlerdeki, farklı kişiler için yaptığım paylaşımlarımı alarak videoları istediği gibi düzenleyip beni şikayet etti" dedi.
10.03.2021 Magazin
Yeşim Salkım harekete geçti! Seyhan Soylu...
Yeşim Salkım harekete geçti! Seyhan Soylu... Yeşim Salkım, Sisi lakaplı Seyhan Soylu'nun kendisine sosyal medyadan hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
5.03.2021 Magazin
Sisi lakaplı Seyhan Soylu 4 günlük hapsi nedeniyle cezaevinde
Sisi lakaplı Seyhan Soylu 4 günlük hapsi nedeniyle cezaevinde Şarkıcı Yeşim Salkım'ın aldırdığı tedbir kararına uymadığı gerekçesiyle hakkında 4 günlük 'tazyik hapsi' cezası verilen Sisi lakaplı Seyhan Soylu, adliyedeki işlemlerinin ardından cezaevine getirildi
3.12.2020 Magazin
Sisi lakaplı Seyhan Soylu hakkında yakalama kararı!
Sisi lakaplı Seyhan Soylu hakkında yakalama kararı! Sisi lakaplı Seyhan Soylu hakkında yakalama kararı çıktı. Sanatçı Yeşim Salkım'ın aldırdığı koruma kararına uymayan Soylu hakkında 4 günlük hapis cezası verilmişti. Savcılık, Soylu’ya yönelik kararın infazı için Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yazı gönderdi.
1.12.2020 Gündem
Murat Övüç'e tokat! Eski basketçi...
Murat Övüç'e tokat! Eski basketçi... Sosyal medya fenomeni Murat Övüç, geçtiğimiz günlerde Yeşim Salkım'a küfür etmiş, olay mahkemeye taşınmıştı. Övüç'ün, bu kez de yakın arkadaşı Seyhan Soylu ile kavga ettiği iddia edildi. Fenerbahçe'nin eski basketbolcusu Zaza Enden, Marmaris'te tatil yapan Murat Övüç'e tokat attı. Görüntülerde "O benim ablam, küfür etmedim' diyen Murat Övüç'ün o anları sosyal medyada gündem olurken, flaş bir açıklama da geldi.
31.08.2020 Magazin
Yeşim Salkım’dan, Murat Övüç’e 1 liralık manevi tazminat davası
Yeşim Salkım’dan, Murat Övüç’e 1 liralık manevi tazminat davası Sanatçı Yeşim Salkım, kendisine hakaret eden Murat Övüç hakkında 1 TL’lik sembolik manevi tazminat davası açtı. Dava dilekçesinde Övüç’ün ağır hakaret içeren sözlerini yüzlerce kişiye karşı sahnede söylediği kaydedildi.
19.08.2020 Magazin
Yeşim Salkım'dan Murat Övüç hakkında ek şikayet!
Yeşim Salkım'dan Murat Övüç hakkında ek şikayet! Şarkıcı Yeşim Salkım, Instagram hesabında adresini ifşa eden sosyal medya fenomeni Murat Övüç hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Salkım, uzaklaştırma kararı aldırdığı 'sisi' lakaplı Seyhan Soylu’nun ise tedbir kararını ihlal ettiği gerekçesiyle mahkemeye başvurdu. Açıklama yapan şarkıcı, "Davamın sonuna kadar arkasında olacağım. Hiç kimsenin benimle bu konuda tartışmasını istemiyorum. Hak var, hukuk var. Benimle ilgili sorunu olan gelir adliyede halleder" dedi.
12.08.2020 Magazin
Yeşim Salkım-Murat Övüç kavgasında flaş gelişme!
Yeşim Salkım-Murat Övüç kavgasında flaş gelişme! Sanatçı Yeşim Salkım; kendisine ağır hakaretlerde bulunan Murat Övüç ile Sisi lakaplı Seyhan Soylu hakkında uzaklaştırma kararı alındı. İki isim, sanatçı Salkım’a 2 ay boyunca yaklaşmayacak. Salkım, Övüç hakkında ayrıca suç duyurusunda da bulundu.
11.08.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Seyhan Soylu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seyhan soylu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.