Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani

Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani

Son dakika Şeyh Temim bin Hamad Al Sani haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şeyh Temim bin Hamad Al Sani haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şeyh temim bin hamad al sani gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 şeyh temim bin hamad al sani haberi bulunmuştur. Tüm şeyh temim bin hamad al sani haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere Katar'a kritik ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir araya geldi. Erdoğan kritik toplantıda dünyaya önemli mesajlar verdi. Katar ziyareti sonrası Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyonla mücadele ve fiyat istikrarında kararlılık vurgusunda bulundu.
6.12.2023 Gündem
Dünya liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun telefonu
Dünya liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun telefonu Azerbaycan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Pakistan ve Özbekistan liderleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak deprem dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini iletti.
6.02.2023 Gündem
Türkiye ve Katar arasında 'afet yardımı' protokolü
Türkiye ve Katar arasında 'afet yardımı' protokolü Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) ile Katar Kızılayı arasında, orman yangınları ve sel afetlerinden etkilenen bölgelerde kullanılan hibe desteği kapsamında yardım protokolü imzalandı.
20.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Al Sani ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Al Sani ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan-Al Sani görüşmesinde, Türkiye-Katar ilişkilerini geliştirecek adımlar ele alındı, bölgesel meseleler değerlendirildi.
5.04.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2020'de yoğun mesai
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2020'de yoğun mesai Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yüz yüze ve çevrim içi programlarla yoğun bir mesai dönemini geride bıraktı. Bu yıl yurt dışına 13 ziyaret gerçekleştiren Erdoğan, ilk yurt dışı seyahatini Almanya'ya, sonuncusunu Azerbaycan'a yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yurt içinde Ankara ve İstanbul dışında 16 şehre 19 ziyaret gerçekleştirirken, pek çok programa da çevrim içi bağlantıyla katıldı.
30.12.2020 Siyaset
Türkiye ve Katar'dan önemli anlaşma! İmzalar atıldı...
Türkiye ve Katar'dan önemli anlaşma! İmzalar atıldı... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'ye gelen Katar Emiri Al Sani'yi resmi törenle karşıladı. Erdoğan ve Al Sani, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından iki ülke arasında imza töreni düzenlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'nin huzurunda iki ülke arasında 10 anlaşma imzalandı.
26.11.2020 Gündem
Türkiye ve Katar arasında 7 anlaşma imzalandı!
Türkiye ve Katar arasında 7 anlaşma imzalandı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'nin huzurunda iki ülke arasında 7 anlaşma imzalandı.
25.11.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye ile Katar arasındaki Yüksek Stratejik Komitesinin Beşinci Toplantısı'nın icrası kapsamında bu ülkeye gitti.
25.11.2019 Siyaset
Salim Mubarek Al Şafi: Türkiye Barış Pınarı'nda diplomatik zafer kazandı
Salim Mubarek Al Şafi: Türkiye Barış Pınarı'nda diplomatik zafer kazandı Katar'ın Ankara Büyükelçisi Salim Mubarek Al Şafi, Katar-Türkiye ilişkilerinin, iki devletin karşılaştığı her sorundan sonra daha da geliştiğini belirterek, Türkiye'nin, Barış Pınarı Harekatı'nda diplomatik bir zafer elde ettiğini bildirdi.
27.10.2019 Dünya
ABD ve Katar imzaları attı
ABD ve Katar imzaları attı ABD Başkanı Donald Trump ile Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani arasındaki görüşmede, iki ülke arasındaki ekonomik ve askeri iş birliğinin artırılması kararlılığı öne çıktı.
9.07.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile görüştü CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, çalışma ziyareti için Türkiyeye gelen Katar Emiri Şeyh Tamim Bin Hamad Al Saniyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya geldi.
15.01.2018 Siyaset
Liderler peş peşe İstanbul'a indi
Liderler peş peşe İstanbul'a indi Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Olağanüstü Zirvesi'ne katılmak üzere özel uçakla İstanbul'a geldi. KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, ise tarifeli uçakla İstanbul'a indi.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'ın Katar ziyaretinde 'Diriliş Ertuğrul' sürprizi
Erdoğan'ın Katar ziyaretinde 'Diriliş Ertuğrul' sürprizi 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin yapmıcısı Mehmet Bozdağ ve bazı oyuncular Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir süre sohbet etti.
29.09.2021 Gündem
İran Dışişleri Bakanı Zarif Katar'da
İran Dışişleri Bakanı Zarif Katar'da Resmi ziyaret için Katar'a giden İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, Emir Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir araya geldi.
3.10.2017 Dünya
Erdoğan'dan İslam ülkelerine acil çağrı!
Erdoğan'dan İslam ülkelerine acil çağrı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı vesilesiyle İslam ülkelerinin liderleriyle yaptığı telefon görüşmelerinde, Myanmar'da yaşanan insani krize çözüm bulmaya yönelik çabaların yoğunlaştırılması çağrısında bulundu
31.08.2017 Dünya
Türkiye yakaladı
Türkiye yakaladı Katar Emiri Al Sani’nin ağzından yayınlanan İran yanlısı haberler sonrası Körfez ülkeleri Katar’a ambargo başlatmış, Katar ise ‘hacklendik’ demişti. O sanal saldırının sorumlusu 5 kişi Türkiye’de gözaltında
26.08.2017 Dünya
ABD heyeti Katar'da
ABD heyeti Katar'da Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'nin, ABD'li üst düzey heyeti kabul ettiği bildirildi.
22.08.2017 Dünya
Katar krizinde son dakika gelişmesi! Yeni hamle...
Katar krizinde son dakika gelişmesi! Yeni hamle... Katar krizinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Senegal'in, Katar ile Arap ülkeleri arasındaki krizin ardından çektiği Doha Büyükelçisini geri gönderdiği bildirildi.
22.08.2017 Dünya
Katar Emiri'nden "kriz" açıklaması: Daha da güçlendik!
Katar Emiri'nden "kriz" açıklaması: Daha da güçlendik! Katar Emiri Şeyh Temim "Haziran 2017'de olanlar bizi güçlendirdi ve ülkemiz için daha fazla çalışmaya sevk etti. Katar devleti, Körfez krizini diyalog yoluyla çözmeye hazır" dedi.
2.08.2017 Dünya
BM'den Katar krizinde taraflara çağrı!
BM'den Katar krizinde taraflara çağrı! BM Genel Sekreter sözcülerinden Haq: "Genel Sekreter, tarafları diyalog kurmaya ve karşılıklı kabul edilebilir çözümler aramaya teşvik ediyor"
24.07.2017 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar'a geldi! İşte ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar'a geldi! İşte ilk açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan, özel uçak "TUR" ile saat 12.25'te Katar'ın başkenti Doha'ya geldi. Körfez ülkelerini kapsayan ziyaretinin son durağı Doha'da bazı temaslarda bulunacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, havalimanında Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani karşıladı. Erdoğan ve Katar Emiri Al Sani, aynı araçla Emirlik Divanı'na geçti. Cumhurbaşkanlığı'ndan ziyaretle ilgili açıklama geldi.
24.07.2017 Siyaset
"Erdoğan'ın ziyareti eşik olacak"
"Erdoğan'ın ziyareti eşik olacak" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 23-24 Temmuz'da Suudi Arabistan, Kuveyt ve Katar’a yapacağı ziyaret, krizin çözümünde önemli bir eşik olarak değerlendirildi. Uzmanlar, Erdoğan'ın ziyarette bölgenin güvenliği ve Araplar arasındaki birliktelik gibi konuları vurgulayacağını belirterek, krize yönelik bir uzlaşma zemininin yakalanabileceği yorumunda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Katar Emiri Al Sani: Bu kampanya önceden planlanmıştır
Katar Emiri Al Sani: Bu kampanya önceden planlanmıştır Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani, Körfez krizinden bu yana yaptığı ilk açıklamada, "Maruz kaldığımız bu kampanya önceden planlanmıştır. Biz bir sınava girdik ve sınavı başardık" dedi.
21.07.2017 Dünya
Katar terör yasalarında değişikliğe gidiyor
Katar terör yasalarında değişikliğe gidiyor Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'nin terörle mücadele konusundaki bazı kanunların değiştirilmesini öngören bir kararname yayımladığı bildirildi.
20.07.2017 Dünya
'QNA'ya siber saldırı yapıldığı kesinleşti'
'QNA'ya siber saldırı yapıldığı kesinleşti' Katar Hükümet İrtibat Bürosu Başkanı Sani, Washington Post gazetesinde yer alan bilgilerin, Katar resmi haber ajansı QNA'ya siber saldırı yapıldığına dair hiçbir şüphe bırakmadığını söyledi.
17.07.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şeyh temim bin hamad al sani haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.