Al Sani

Al Sani

Son dakika al sani haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan al sani ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını al sani haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Al Sani

haberleri sayfasında son dakika yaşanan al sani gelişmeleri de dahil olmak üzere 427 al sani haberi bulunmuştur. Tüm al sani haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze diplomasisi! Katar Emiri ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze diplomasisi! Katar Emiri ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
15.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere Katar'a kritik ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir araya geldi. Erdoğan kritik toplantıda dünyaya önemli mesajlar verdi. Katar ziyareti sonrası Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyonla mücadele ve fiyat istikrarında kararlılık vurgusunda bulundu.
6.12.2023 Gündem
Türkiye ile Katar arasında 12 anlaşma imzalandı
Türkiye ile Katar arasında 12 anlaşma imzalandı Türkiye ve Katar arasında çeşitli alanlarda 12 iş birliği anlaşması ile Yüksek Stratejik Komite’nin 9’uncu toplantısına ilişkin ortak bildiri imzalandı.
4.12.2023 Ekonomi
Bakan Fidan, Katar Başbakanı Al Sani ile telefonda görüştü
Bakan Fidan, Katar Başbakanı Al Sani ile telefonda görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile telefonda görüştü.
13.11.2023 Gündem
Bakan Fidan: Kara harekatı bu vahşeti tam bir katliama çevirecektir
Bakan Fidan: Kara harekatı bu vahşeti tam bir katliama çevirecektir Katar'ın başkenti Doha'da İsrail'in Gazze'ye düzenleyeceği olası kara harekatı hakkında konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan 'Gazze'ye yönelik bir kara harekatı bu vahşeti tam bir katliama çevirecektir' dedi.
25.10.2023 Gündem
Türkiye barış için devrede! Erdoğan, Filistin ve İsrail liderleriyle görüştü
Türkiye barış için devrede! Erdoğan, Filistin ve İsrail liderleriyle görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısına ara vererek Mahmud Abbas ile kritik görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan ayrıca İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan, sağduyuyla hareket edilmesi gerektiğini ve bölgede sükunetin bir an evvel tesis edilmesinin tüm bölgenin selameti açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.
9.10.2023 Gündem
Erdoğan, Malezya Başbakanı Enver İbrahim ile görüştü
Erdoğan, Malezya Başbakanı Enver İbrahim ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malezya Başbakanı Enver İbrahim ile telefonda görüştü. Görüşmede, İsrail-Filistin bağlamında yaşanan son gelişmeler ele alındı.
9.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katar'daki görüşmelerimiz gayet iyi geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katar'daki görüşmelerimiz gayet iyi geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez turunun ikinci ayağı olan Katar'daki temaslarını tamamlayarak Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitti. Abu Dabi seyahati öncesi CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'e konuşan Erdoğan, "Görüşmelerimiz çok iyi geçti" dedi.
19.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Körfez Turu’nun ikinci durağı olan Katar’da
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Körfez Turu’nun ikinci durağı olan Katar’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez Turu’nun ikinci durağı olan Katar’a gitti. Erdoğan, Katar Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman bin Casim El Sani tarafından karşılandı.
18.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor! Ana gündem ekonomik yatırımlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor! Ana gündem ekonomik yatırımlar Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bugün başlayacak Körfez turunda Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri’ni ziyaret edecek. Ziyaretin başlıca gündemi karşılıklı ekonomik yatırımlar.
17.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ziyaretine çıkıyor! Çok sayıda iş insanı eşlik edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ziyaretine çıkıyor! Çok sayıda iş insanı eşlik edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik ziyaretler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın, Suudi Arabistan, Katar Ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turuna çıkıyor. Körfez turunda iş forumlarının da gerçekleşmesi beklenirken, Erdoğan'a bu ziyaretlerinde 200'den fazla iş insanı eşlik edecek.
16.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın 3 gün sürecek Körfez turuna çıkıyor. Erdoğan; sırasıyla Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni ziyaret ederek mevkidaşlarıyla bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı, 20 Temmuz'da da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gidecek.
16.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kurban Bayramı'nda yoğun diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kurban Bayramı'nda yoğun diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı süresince 21 ülke ve uluslararası kuruluş lideriyle diplomasi görüşmeleri gerçekleştirdi.
30.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile telefonda görüştü.
27.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan önce yemin edecek, sonra yeni kabineyi açıklayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan önce yemin edecek, sonra yeni kabineyi açıklayacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ikinci kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çankaya Köşkü’nde açıklanacak. Erdoğan’ın yemin ve göreve başlama törenlerine, aralarında Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in de aralarında bulunduğu 20 dünya lideri, çok sayıda bakan ve temsilci katılacak.
3.06.2023 Gündem
Dünya liderlerinin eşlerinden Emine Erdoğan'a dayanışma ve taziye mesajları
Dünya liderlerinin eşlerinden Emine Erdoğan'a dayanışma ve taziye mesajları Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle lider eşleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a dayanışma ve taziye mesajları gönderdi.
18.02.2023 Gündem
Lider eşlerinden Emine Erdoğan'a dayanışma ve taziye mesajları
Lider eşlerinden Emine Erdoğan'a dayanışma ve taziye mesajları Lider eşleri, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.
18.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Sani'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Sani'yi kabul etti Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere Türkiye'ye geldi.
12.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 7. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 7. gün! Son durum açıklandı 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde 29 bin 605 kişi hayatını kaybetti.
12.02.2023 Gündem
Dünya liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun telefonu
Dünya liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun telefonu Azerbaycan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Pakistan ve Özbekistan liderleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak deprem dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini iletti.
6.02.2023 Gündem
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Arjantin-Fransa (Maç özeti)
Arjantin-Fransa (Maç özeti) Arjantin ile Fransa karşı karşıya geldi. Dev karşılaşmayı Arjantin, penaltılar sonucunda kazanarak 3. kez Dünya Kupası'nı müzesine götürdü.
18.12.2022 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doha’da
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doha’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin davetine icabetle 2022 FIFA Dünya Kupası'nın açılışına katılmak üzere başkent Doha’ya geldi.
20.11.2022 Siyaset
Dünya liderlerinden maden faciası için taziye ve acil şifa mesajları
Dünya liderlerinden maden faciası için taziye ve acil şifa mesajları Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Bartında dün akşam meydana gelen maden faciası münasebetiyle Cumhurbaşkanı Erdoğana hitaben Sevgili Kardeşim, Bartın eyaletindeki madende meydana gelen patlamada çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı haberi bizleri derinden sarstı ifadelerini kullanarak hayatını kaybedenler için başsağlığı diledi. Öte yandan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.
15.10.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturya Cumhurbaşkanı ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturya Cumhurbaşkanı ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Avusturya Cumhurbaşkanı Alexander Van der Bellen’le görüşmesi başladı.
21.09.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Al Sani ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki al sani haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.