Seyahat Yasağı

Seyahat Yasağı

Son dakika seyahat yasağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seyahat yasağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seyahat yasağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seyahat Yasağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seyahat yasağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 786 seyahat yasağı haberi bulunmuştur. Tüm seyahat yasağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İtalya’da Ndrangheta mafyasına yönelik baskın: 30’dan fazla tutuklama
İtalya’da Ndrangheta mafyasına yönelik baskın: 30’dan fazla tutuklama İtalyan polisi, mafya örgütü Ndrangheta’ya düzenlediği baskında 30’dan fazla kişiyi tutukladı.
27.06.2023 Dünya
Trump yeniden hakim karşısında! Ve karar çıktı
Trump yeniden hakim karşısında! Ve karar çıktı ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, gizli belgeler soruşturması kapsamında açılan davanın ilk duruşmasının sona ermesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
13.06.2023 Dünya
İngiltere’den Rusya'ya yeni yaptırım! 42 isim kritik listede
İngiltere’den Rusya'ya yeni yaptırım! 42 isim kritik listede İngiltere, Ukrayna’ya saldırıları nedeniyle aralarında Rusya Adalet Bakanı Konstantin Chuychenko ve Adalet Bakan Yardımcısı Oleg Sviridenko ile 29 Rus valinin de bulunduğu 42 ismi yaptırım listesine ekledi.
26.07.2022 Dünya
Avrupa'dan flaş altın kararı! Resmen yasakladılar
Avrupa'dan flaş altın kararı! Resmen yasakladılar Avrupa harekete geçti. Son dakika altın kararı. Resmen yasakladılar. Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırılarına cevap olarak Rusya’dan altın alımına yasak getiren yeni yaptırım paketini onayladı. İşte haberin detayları...
20.07.2022 Dünya
Antalya'daki otellerin tamamı dolu
Antalya'daki otellerin tamamı dolu Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Ülkay Atmaca, "Antalya genelinde otellerde doluluklar devam ediyor. Okulların kapanması ve Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkartılması nedeniyle iç pazarda da yoğun talep aldık. Bugün itibarıyla Antalya'nın tamamı dolu" dedi.
12.07.2022 Ekonomi
Suudi Arabistan'dan flaş Türkiye kararı! Ambargo kaldırıldı
Suudi Arabistan'dan flaş Türkiye kararı! Ambargo kaldırıldı Prens Selman'ın ziyareti sonrası iki ülke arasındaki ilişkilerde yeni döneme girilirken, Suudi Arabistan Türk mallarına uyguladığı ambargoyu kaldırdı.
25.06.2022 Ekonomi
THY'den Suudi Arabistan açıklaması
THY'den Suudi Arabistan açıklaması Türk Hava Yolları (THY), koronavirüs tedbirleri kapsamında Suudi Arabistan tarafından Türkiye'ye uygulanan seyahat yasağının kaldırıldığını duyurdu.
23.06.2022 Ekonomi
Güney Kore'den Rusya ve Belarus'a seyahat yasağı
Güney Kore'den Rusya ve Belarus'a seyahat yasağı Güney Kore hükümeti, vatandaşlarının Rusya ve Belarus'un Ukrayna sınırındaki bölgelerine seyahat etmesini yasaklama kararı aldığını ve kararın yarın itibariyle yürürlüğe gireceğini duyurdu.
7.03.2022 Dünya
ABD Başkanı Biden'dan son dakika Ukrayna talimatı! Askerler harekete geçiyor
ABD Başkanı Biden'dan son dakika Ukrayna talimatı! Askerler harekete geçiyor ABD Başkanı Joe Biden'dan son dakika açıklama geldi. Biden yaptığı açıklamada, "Putin Batı'yı bölemedi" dedi. Biden, ABD'nin Avrupa'daki kapasitesini artırmak ve NATO'ya destek olmak için Avrupa'ya ek asker gönderme emri verdi.
25.02.2022 Dünya
Ukrayna uçuşları kapatıldı mı? Ukrayna hava sahası kapalı mı? THY-Pegasus uçak seferleri iptal edildi mi?
Ukrayna uçuşları kapatıldı mı? Ukrayna hava sahası kapalı mı? THY-Pegasus uçak seferleri iptal edildi mi? Rusya Ukrayna savaşı başladı. Ukrayna hava sahasını kapattı. Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna’da yaşayan vatandaşlar için bir duyuru yayımladı. Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada "Ukrayna hava sahası halen kapalıdır. Mevcut aşamada evlerinizde veya güvenli bir yerde kalmanızı, seyahatten kaçınmanızı rica ediyoruz. Ülkeden ayrılmak isteyenler için gerekli destek ve yönlendirme sağlanacaktır" denildi. Bu uyarının ardından THY ve Pegasus açıklama yaptı. Peki, Ukrayna uçuşları kapatıldı mı? Ukrayna hava sahası kapalı mı? THY-Pegasus uçak seferleri iptal edildi mi? İşte detaylar…
24.02.2022 Dünya
Avustralya’dan Rusya’ya genişletilmiş yaptırım kararı
Avustralya’dan Rusya’ya genişletilmiş yaptırım kararı Avustralya Başbakanı Scott Morrison, Ukrayna'nın ayrılıkçı bölgeleri Donetsk ve Luhansk'ın bağımsızlıklarını tanıyan Rusya’ya karşı ulaşımdan enerjiye, turizmden gıda sektörüne kadar birçok alanda genişletilmiş yaptırım uygulayacaklarını ifade etti.
23.02.2022 Dünya
Hazine ve Maliye Bakanlığından, DEAŞ ve El-Kaide ile bağlantılı kişilerin mal varlığına ilişkin açıklama
Hazine ve Maliye Bakanlığından, DEAŞ ve El-Kaide ile bağlantılı kişilerin mal varlığına ilişkin açıklama Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK), DEAŞ ve El-Kaide ile bağlantılı kişilerin mal varlığına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.
27.01.2022 Ekonomi
SHGM: Türk yolcularına yönelik seyahat yasağı söz konusu değil
SHGM: Türk yolcularına yönelik seyahat yasağı söz konusu değil 7 Avrupa ülkesine Türk yolcuların kabul edilmeyeceği yönünde açıklama yapan Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, yaptığı yeni güncelleme ile yasağın söz konusunu olmadığını paylaştı.
30.12.2021 Ekonomi
'7 Avrupa ülkesinden seyahat yasağı geldi' haberine THY'den açıklama
'7 Avrupa ülkesinden seyahat yasağı geldi' haberine THY'den açıklama Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, Omicron varyantı nedeniyle 7 ülkenin Türk vatandaşlarına giriş yasağı getirdiği haberini sosyal medya hesabı üzerinden yalanladı.
30.12.2021 Ekonomi
Kanada, yurtdışından gelen tüm yolculara test zorunluluğu getirdi
Kanada, yurtdışından gelen tüm yolculara test zorunluluğu getirdi Kanada, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında yurtdışından gelen tüm yolculara seyahat öncesi negatif sonuçlu test zorunluluğu getirirken, 10 ülkesiye uygulanan seyahat yasağını ise kaldırdı.
17.12.2021 Dünya
İngiltere'den son dakika seyahat yasağı kararı! 11 ülkeyi listeden çıkardı
İngiltere'den son dakika seyahat yasağı kararı! 11 ülkeyi listeden çıkardı İngiltere Sağlık Bakanı Sajid Javid, kırmızı seyahat listesinden 11 ülkenin çıkarıldığını duyurdu.
14.12.2021 Dünya
Omicron varyantı belirtileri neler? İşte yeni varyant Omicron’un semptomları!
Omicron varyantı belirtileri neler? İşte yeni varyant Omicron’un semptomları! Koronavirüsün Omicron varyantı tüm dünyada endişeye neden oldu. Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Güney Afrika'da tespit edilen yeni koronavirüs varyantına "Omicron" adını vermesinin ardından, Güney Afrikalı doktor, tehlikeli varyantının semptomlarını açıkladı. Dr. Angelique Coetzee, Omicron varyantı belirtilerinin sağlıklı hastalarda "sıra dışı ama hafif" olduğunu söyledi. Dr. Coetzee, B.1.1.529 olarak da bilinen Omicron varyantında yaşlılarda ve aşılanmamış kişilerin risk altında olduğu konusunda uyardı. Peki, Omicron varyantı belirtileri neler? İşte yeni varyant Omicron’un semptomları!
28.11.2021 Sağlık
'Nu' mutasyonuyla ilgili flaş açıklama! Çocuklar için korkutan uyarı: Tedbir almazsak 1-2 ay sonra...
'Nu' mutasyonuyla ilgili flaş açıklama! Çocuklar için korkutan uyarı: Tedbir almazsak 1-2 ay sonra... Koronavirüsle mücadele devam ederken, DSÖ çok tehlikeli yeni bir mutasyonu daha dünyaya duyurdu. Uyarılar art arda geldi, dünyanın pek çok ülkesi kapanmaya gidiyor. Haberler sonrası Türkiye de pek çok ülkeye seyahat yasağı getirileceğini duyurdu. Konuyla ilgili açıklama yapan Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ümit Savaşçı, Güney Afrika'da görülen 'Nu' mutasyonunun çok tehlikeli olduğunu belirterek, "Tedbir almazsak ve Avrupa'da da yayılırsa, 1-2 ay sonra Türkiye'de bir yayılım söz konusu olacaktır" dedi.
27.11.2021 Sağlık
Omicron varyantı nedir? Omicron varyantı belirtileri neler?
Omicron varyantı nedir? Omicron varyantı belirtileri neler? Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) duyurdu. Yeni vartyant tüm dünyada paniğe neden oldu. DSÖ, Güney Afrika'da tespit edilen yeni koronavirüs varyantına "Omicron" adını verdi. Omicron varyantı, Güney Afrika ve Botsvana'dan yayıldı ve yüksek bulaşma riski bulunuyor. Koronavirüste yeni varyant omicron endişelere neden olurken Türkiye’den de 5 ülkeye seyahat kısıtlaması geldi. Peki, Omicron varyantı nedir? Omicron varyantı belirtileri neler? İşte omciron varyantı hakkında bilmeniz gerekenler…
27.11.2021 Sağlık
AB’ye seyahatte kritik karar! Ücretli olacak, şartlar belli oldu
AB’ye seyahatte kritik karar! Ücretli olacak, şartlar belli oldu Avrupa Birliği'ne seyahat etmek isteyenleri yakından ilgilendiren son dakika gelişmesi! Ülkeler tek tek açıklandı, şartlar belli oldu. Schengen Bölgesi'ne seyahat etmek isteyenlerin 2022'den itibaren ödeyeceği miktar açıklandı.
16.11.2021 Dünya
Avrupa Birliği'nden kritik Türkiye açıklaması! 'Büyük fark var' dedi ve duyurdu
Avrupa Birliği'nden kritik Türkiye açıklaması! 'Büyük fark var' dedi ve duyurdu AB Komisyonunun İçişlerinden Sorumlu Üyesi Johansson, "göçmenleri kullanmak" ile suçladığı Belarus yönetimini "gayrimeşru ve umutsuz" olarak tanımlarken, Türkiye'nin dünyada en fazla mülteciye ev sahipliği yapan ülke olduğunu vurguladı.
10.11.2021 Dünya
İngiltere yasağı kaldırdı 200 bin İngiliz Türkiye'ye geliyor
İngiltere yasağı kaldırdı 200 bin İngiliz Türkiye'ye geliyor Son dakika haberine göre; Turizm sektörünün İngiltere'den uzun süredir beklediği haber geldi. İngiltere'nin, Türkiye'yi seyahat sonrası zorunlu otel karantinası gerektiren kırmızı listeden çıkarması turizmcilerin yüzünü güldürdü.
22.09.2021 Ekonomi
Koronavirüs paniği! Ülkeyi bir bir terk ediyorlar
Koronavirüs paniği! Ülkeyi bir bir terk ediyorlar Koronavirüs salgınında Güney Asya'da en fazla vakanın görüldüğü ülke olan Endonezya'da, yabancılar ülkeyi terk etmeye başladı.
27.07.2021 Dünya
Kurban Bayramı'nda şehirler arası seyahat yasağı var mı? İşte Kurban Bayramı kararları!
Kurban Bayramı'nda şehirler arası seyahat yasağı var mı? İşte Kurban Bayramı kararları! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısı sona erdi. Kurban Bayramı tatili ve gündeme ilişkin konular Kabine'de görüşüldü. Milyonlarca kişinin gözü Kabine'de alınan kararlara çevrilmişti. Özellikle de Kurban Bayramı'nda şehirlerarası seyahat yasağı ile ilgili yeni bir kararın alınıp alınmayacağı merak ediliyordu. Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı ile ilgili alınan yeni kararları duyurdu. Peki, Kurban Bayramı'nda seyahat yasağı var mı? İşte detaylar...
12.07.2021 Gündem
Yarın sokağa çıkma yasağı var mı, 1 Temmuz sokağa çıkma yasağı kalkıyor mu?
Yarın sokağa çıkma yasağı var mı, 1 Temmuz sokağa çıkma yasağı kalkıyor mu? Sokağa çıkma yasaklarının biteceği tarih merakla bekleniyordu. 21 Haziran tarihinde gerçekleşen Kabine Toplantısı’nın ardından beklenen haber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi, detaylar da İçişleri bakanlığı tarafından paylaşıldı. Yayınlanan genelgede şehirler arası seyahat yasağı, kamuda normal mesai düzeni, toplu taşıma yaş sınırı gibi merak edilen pek çok konu başlığı yer alıyor. Yarın sokağa çıkma yasağı var mı, 1 Temmuz sokağa çıkma yasağı kalkıyor mu?
30.06.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Seyahat Yasağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seyahat yasağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.