Seyahat İzni

Seyahat İzni

Son dakika seyahat izni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seyahat izni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seyahat izni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seyahat İzni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seyahat izni gelişmeleri de dahil olmak üzere 382 seyahat izni haberi bulunmuştur. Tüm seyahat izni haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni Zelanda'dan flaş karar! İki yıl sonra yeniden başlıyor, 1 Mayıs'tan itibaren...
Yeni Zelanda'dan flaş karar! İki yıl sonra yeniden başlıyor, 1 Mayıs'tan itibaren... Yeni Zelanda, koronavirüs pandemisi yüzünden iki yıldır kapalı olan sınırlarını yabancı ziyaretçilere önümüzdeki aydan itibaren açmaya hazırlanıyor.
16.03.2022 Dünya
AB’ye seyahatte kritik karar! Ücretli olacak, şartlar belli oldu
AB’ye seyahatte kritik karar! Ücretli olacak, şartlar belli oldu Avrupa Birliği'ne seyahat etmek isteyenleri yakından ilgilendiren son dakika gelişmesi! Ülkeler tek tek açıklandı, şartlar belli oldu. Schengen Bölgesi'ne seyahat etmek isteyenlerin 2022'den itibaren ödeyeceği miktar açıklandı.
16.11.2021 Dünya
AB seyahat listesini güncelledi! 6 ülkenin kısıtlaması kaldırıldı
AB seyahat listesini güncelledi! 6 ülkenin kısıtlaması kaldırıldı Avrupa Birliği (AB) üyelerinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle seyahat kısıtlaması uygulamayabileceği ülkelerin bulunduğu listeden 6 ülke çıkarıldı, bir ülke listeye eklendi.
9.09.2021 Dünya
AB, seyahat kısıtlamalarının kaldırılabileceği ülkeler listesini güncelledi
AB, seyahat kısıtlamalarının kaldırılabileceği ülkeler listesini güncelledi Avrupa Birliği (AB), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle uygulanan seyahat kısıtlamalarından muaf tutulabilecek ülkeler listesine Ukrayna'yı ekledi, Tayland ve Ruanda listeden çıkarıldı.
15.07.2021 Gündem
AB, seyahat kısıtlamalarının kaldırılabileceği ülkeler listesine ABD'yi de ekledi
AB, seyahat kısıtlamalarının kaldırılabileceği ülkeler listesine ABD'yi de ekledi Avrupa Birliği (AB), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle uygulanan seyahat kısıtlamalarından muaf tutulabilecek ülkeler listesine aralarında ABD'nin de bulunduğu 5 ülkeyi ekleme kararı aldı.
18.06.2021 Dünya
Pazar günü yasak var mı? Pazar yasağı kalktı mı? Pazar günü seyahat edilebilir mi?
Pazar günü yasak var mı? Pazar yasağı kalktı mı? Pazar günü seyahat edilebilir mi? 1 Haziran'dan itibaren başlayan kademeli normalleşme süreci devam ediyor. Hafta sonu yasağı pek çok vatandaşın gündeminde. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri Genelgesi merak ediliyor. Tedbirlerin esnetilmesiyle birlikte pek çok kişi pazar günleri yasakların devam edip etmediğimi araştırıyor. Peki, Pazar günü yasak var mı? Pazar yasağı kalktı mı? Pazar günü seyahat edilebilir mi? Pazar günü sokağa çıkma yasağı saatleri...
12.06.2021 Gündem
Yasaklardan kimler muaf? Sokağa çıkma yasağından muaf olan yerler ve kişiler listesi!
Yasaklardan kimler muaf? Sokağa çıkma yasağından muaf olan yerler ve kişiler listesi! İçişleri Bakanlığı duyurdu. Kademeli normalleşmede yeni aşamaya geçildi. Hükümet tarafından alınan kararlar İçişleri Bakanlığı’nın 81 ile gönderdiği Haziran Ayı Normalleşme Genelgesi'nde tek tek açıklandı. Sokağa çıkma yasağı, seyahat kısıtlaması, mesai saatleri ve açık olacak işletmeler genelgede yer aldı. Sokağa çıkma yasağının uygulanacağı günlerde muaf kapsamında olanlar da listelendi. Peki, Yasaklardan kimler muaf? Yasaklardan muaf olan yerler nereler? İşte Genelgeye göre, sokağa çıkma yasağından muaf olan yerler ve kişiler listesi!
1.06.2021 Gündem
65 yaş üstü şehirler arası seyahat yapabilir mi, 65 yaş üstü seyahat yasağı var mı? 1 Haziran 65 yaş üstü seyahat izni kalktı mı?
65 yaş üstü şehirler arası seyahat yapabilir mi, 65 yaş üstü seyahat yasağı var mı? 1 Haziran 65 yaş üstü seyahat izni kalktı mı? 65 yaş üstü şehirler arası seyahat yasağı var mı? İçişleri Bakanlığı genelgesi yayımlandı. Genelgeyle birlikte 65 yaş üstü sokağa çıkma ve seyahat yasağı ile ilgili detaylar vatandaşlarla paylaşıldı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma saatleri kısıtlanan 65 yaş üstü seyahat izni kalktı mı, 65 yaş üstü izinsiz şehirler arası seyahat yapabilir mi?
1.06.2021 Gündem
Seyahat yasağı kalktı mı? Özel araçla seyahat yasak mı? Seyahat kısıtlaması var mı? 1 Haziran sonrası seyahat yasağı detayları!
Seyahat yasağı kalktı mı? Özel araçla seyahat yasak mı? Seyahat kısıtlaması var mı? 1 Haziran sonrası seyahat yasağı detayları! Milyonların beklediği Haziran ayı normalleşme tedbirleri açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine'de yeni kararlar alındı. Alınan kararlara göre koronavirüsle mücadelede normalleşme dönemi devreye alındı ve kısıtlamalar büyük oranda kaldırıldı. İçişleri Bakanlığı sosyal hayatı kapsayan kararları tek tek açıklayan yeni bir genelge yayınladı. Genelgede seyahat yasağı ile ilgili yeni kararlar da bulunuyor. Peki, Seyahat yasağı kalktı mı? Seyahat kısıtlaması var mı? Şehirler arası seyahat yasak mı? 1 Haziran sonrası seyahat yasağı var mı? Seyahat izin belgesi zorunlu mu? İşte haziran ayı normalleşme tedbirleri ve seyahat yasağı ile ilgili merak edilenler..
1.06.2021 Gündem
İçişleri'nden 81 il valiliğine genelge! İşte yeni normalleşmenin detayları
İçişleri'nden 81 il valiliğine genelge! İşte yeni normalleşmenin detayları İçişleri Bakanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında haziran ayı boyunca uygulanacak olan kademeli normalleşme sürecinin ikinci etabına ilişkin tedbirleri duyurdu.
1.06.2021 Gündem
Hafta sonu seyahat yasağı var mı? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman başlıyor? Cumartesi Pazar seyahat yasağı saat kaçta başlıyor? Seyahat izni gerekli mi?
Hafta sonu seyahat yasağı var mı? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman başlıyor? Cumartesi Pazar seyahat yasağı saat kaçta başlıyor? Seyahat izni gerekli mi? Türkiye genelinde Kademeli Normalleşme Tedbirleri uygulanmaya devam ediyor. 1 Haziran'da sona erecek kademeli normalleşme döneminin ardından tam normalleşme sürecine geçilip geçilmeyeceği de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısının ardından netlik kazanacak. Kademeli Normalleşmenin 2 haftası sona ererken binlerce kişi şehirler arası seyahat yasağının bu hafta sonu da uygulanıp uygulanmayacağını merak ediyor. Peki, Hafta sonu seyahat yasağı var mı? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman başlıyor? Cumartesi Pazar seyahat yasağı saat kaçta başlıyor? Seyahat izni gerekli mi? 65 yaş üstü ve 18 yaş altı seyahat yasağı var mı? İşte seyahat yasağı ile ilgili detaylar...
28.05.2021 Gündem
Şehirlerarası seyahat yasağı var mı, sokağa çıkma yasağında seyahat edilir mi? Yasak gün ve saatlerde şehirler arası yolculuk!
Şehirlerarası seyahat yasağı var mı, sokağa çıkma yasağında seyahat edilir mi? Yasak gün ve saatlerde şehirler arası yolculuk! Şehirlerarası seyahat yasağı var mı, sokağa çıkma yasağında seyahat edilir mi? Kademeli normalleşme adımlarından sonra şehirlerarası seyahat yasağı uygulamasında değişiklik yapıldı. Sokağa çıkma yasağının uygulandığı süre ve günlerde vatandaşlar, uçak, tren, otobüs gibi toplu taşıma vasıtalarıyla şehirlerarası seyahat yapıp yapmayacaklarını merak ediliyor. Yasağın olduğu saatlerde seyahat izni alınmasına gerek olmadan, şehirlerarası seyahat edilebilecek. Bilet, rezervasyon kodu ibraz etmek şehir dışı yolculuk için yeterli olacak.
27.05.2021 Gündem
Hafta sonu yasak var mı, 22-23 Mayıs (Cumartesi Pazar) hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı?
Hafta sonu yasak var mı, 22-23 Mayıs (Cumartesi Pazar) hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı, cumartesi pazar sokağa çıkmak yasak mı? İçişleri Bakanlığı genelgesine göre sokağa çıkma yasakları devam ediliyor. Kademeli normalleşmeye geçildi hafta içi 21.00-05.00 arası sokağa çıkmak yasak. Cuma günü 21.00'da başlayan kısıtlama nedeniyle çalışma izin belgesi olan vatandaşların dışında kişilerin dışarıya çıkması yasaklandı. İşte Bakanlık tarafından yayımlanan hafta sonu yasağı…
22.05.2021 Gündem
Şehirler arası seyahat yasağı hafta sonu var mı? Cumartesi pazar uçakla, otobüsle, trenle ve özel araçla şehirler arası yolculuk serbest mi?
Şehirler arası seyahat yasağı hafta sonu var mı? Cumartesi pazar uçakla, otobüsle, trenle ve özel araçla şehirler arası yolculuk serbest mi? Türkiye’de kademeli normalleşme dönemi başladı. Kademeli normalleşmede yarın ilk hafta sonu. Kademeli normalleşme sonrası ilk hafta sonuna saatler kala, hafta sonu kısıtlamaları özellikle de şehirler arası seyahat yasağının olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Cumartesi Pazar şehirler arası seyahat yasak mı? Hafta sonu şehirler arası yasak var mı? Şehirler arası seyahat için izin belgesi gerekli mi?
21.05.2021 Gündem
Hafta sonu şehirler arası seyahat yasak mı? Şehirler arası seyahat izin belgesi gerekli mi?
Hafta sonu şehirler arası seyahat yasak mı? Şehirler arası seyahat izin belgesi gerekli mi? Türkiye kademeli normalleşme dönemine geçti. İçişleri Bakanlığı da yeni dönemin ayrıntılarını daha önce paylaşmıştı. Kademeli normalleşmede ilk hafta sonuna yaklaşılırken hafta sonu yasakları ve kısıtlamaları özellikle de şehirler arası seyahat yasağı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, Hafta sonu yasak var mı? Hafta sonu şehirler arası seyahat yasak mı? Şehirler arası seyahat izin belgesi gerekli mi? İşte iller arası seyahat ile ilgili merak edilenler...
20.05.2021 Gündem
Seyahat yasağı kalktı mı? Özel araçla şehirler arası yolculuk, serbest mi? Cumhurbaşkanı açıkladı!
Seyahat yasağı kalktı mı? Özel araçla şehirler arası yolculuk, serbest mi? Cumhurbaşkanı açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine Toplantısı sona erdi. Pandemi sürecinde atılacak normalleşme adımlarına ilişkin kritik kararların alınacağı toplantıda ayrıca tam kapanmanın bitmesiyle vatandaşla seyahat yasağı kalktı mı, sorusuna yanıt arama başladı.
17.05.2021 Gündem
Şehirler arası yasak kalktı mı? Şahsi araçla şehirler arası yolculuk yapılabilir mi? Özel araçla şehirler arası seyahat serbest mi?
Şehirler arası yasak kalktı mı? Şahsi araçla şehirler arası yolculuk yapılabilir mi? Özel araçla şehirler arası seyahat serbest mi? Kademeli normalleşme dönemi başladı. Ülke genelinde uygulanan tam kapanma sonrası bugünden geçerli olmak üzere kademeli normalleşme sürecine geçildi. Milyonlar hafta içi ve hafta sonu şehirler arası seyahat kısıtlaması olup olmadığını merak ediyor. İçişleri Bakanlığı Kademeli Normalleşme Genelgesi'nde detayları tek tek açıkladı. Milyonlar sıklıkla "Kendi aracımla şehirler arası yolculuk yapabilir miyim? Şahsi araçla şehirler arası yolculuk yapılabilir mi?" sorularını araştırırken 81 İl valiliğine gönderilen genelge de şehirler arası seyahat ile ilgili detaylar yer aldı. Peki, Şehirler arası yasak kalktı mı? Özel araçla şehirler arası seyahat serbest mi? Şehirler arası yasak özel araçla yasak mı? İşte normalleşmede şehirler arası seyahat ile ilgili merak edilenler...
17.05.2021 Gündem
18 yaş altı toplu taşıma kullanabilecek mi? 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı saatleri belli oldu mu?
18 yaş altı toplu taşıma kullanabilecek mi? 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı saatleri belli oldu mu? Milyonlar bekliyordu ve belli oldu. Bakanlık resmen açıkladı. Yarından itibaren geçerli olacak ve kalıcı normalleşmenin sağlanması için tedbirler denetlenecek. Türkiye'de tam kapanma dönemi sona ererken 17 Mayıs'tan itibaren yasaklar ve kısıtlamalar ile ilgili kafa karışıklığı vardı. İçişleri Bakanlığı tüm soru işaretlerini giderdi ve Kademeli Normalleşme Genelgesi'ni yayınladı. 81 il valiliğine gönderilen genelgede kademeli normalleşme adım adım anlatıldı. Milyonlar 1 Haziran'a kadar devam edecek normalleşme sürecini merak ediyor. Özellikle bu süreçte sokağa çıkma yasağı kapsamı, hafta içi sokağa çıkma saatleri, hafta sonu yasakları ile açılacak iş yerleri ile ilgili detaylar araştırılırken 18 yaş altı içi getirilen kısıtlamalar da en çok sorgulanan konular arasında geliyor. Peki, 18 yaş altı sokağa çıkma saatleri değişti mi? 18 yaş altı toplu taşıma kullanabilecek mi? 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı saatleri belli oldu mu? 8 yaş altı seyahat edebilir mi? 18 yaş altı toplu taşıma yasağı kalktı mı? 18 yaş altı dolmuşa ve otobüse binebilir mi? İşte İçişleri Bakanlığı kademeli normalleşme genelgesi ve 18 yaş altı için getirilen yasaklar...
16.05.2021 Gündem
Şehirler arası seyahat yasak mı? Seyahat izni nasıl alınır? İşte İçişleri Bakanlığı normalleşme genelgesi!
Şehirler arası seyahat yasak mı? Seyahat izni nasıl alınır? İşte İçişleri Bakanlığı normalleşme genelgesi! İçişleri Bakanlığı normalleşme genelgesini yayımladı. Yeni normalleşme genelgesine göre Kademeli normalleşme döneminde; hafta içerisinde yer alan günlerde 21.00­5.00 saatleri arasında, hafta sonları ise Cuma günleri saat 21.00’den başlayıp, Cumartesi ve Pazar günlerinin tamamını kapsayacak ve Pazartesi günleri saat 05.00’de tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Milyonlar seyahat yasağının olup olmadığını merak ediyor. Peki, Şehirler arası seyahat yasak mı? Şehirler arası seyahat kısıtlaması geldi mi? Seyahat izni nasıl alınır? İşte İçişleri Bakanlığı normalleşme genelgesi!
16.05.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman?
Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman? Kademeli normalleşme ile ilgili detaylar belli oldu. İçişleri Bakanlığı resmen açıkladı. 17 günlük tam kapanmanın ardından kademeli normalleşme sürecinin nasıl olacağı merak ediliyordu. İçişleri Bakanlığı'ndan tam kapanma dönemi sonrası başlayacak kademeli normalleşme planını açıkladı. Peki, Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Sokağa çıkma kısıtlaması saatleri değişti mi? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman? İçişleri Bakanlığı yeni genelgesi ve Sokağa çıkma yasağı saatleri...
16.05.2021 Gündem
Kademeli normalleşme ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu
Kademeli normalleşme ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu Milyonlarca vatandaş merakla bekliyordu. Ve belli oldu. Kademeli normalleşme ile ilgili son dakika haberi geldi. İçişleri Bakanlığı yeni genelge yayınladı. Bakanlık yarın sabah 05.00'te sona erecek tam kapanma dönemi sonrası başlayacak kademeli normalleşme planını açıkladı.
16.05.2021 Gündem
Kadının başına gelenler şaşırttı! "Sen yaşamıyorsun' dediler'
Kadının başına gelenler şaşırttı! "Sen yaşamıyorsun' dediler' Delia Simona, çalışmak için 20 yıl önce Romanya'dan Türkiye'ye göç etti, burada tanıştığı Arkın Çavdar ile dünya evine girdi. 15 yılık evliğin ardından eşi vefat eden Delia, hayatının şokunu yaşadı. İşte Kaan ve Aras adında iki çocuğu olan kadının başına gelenler…
14.05.2021 Gündem
Çalışma izin belgesi alma! e devlet görev belgesi nasıl alınır, formu nasıl indirilir? (görev belgesi e devlet başvuru ekranı)
Çalışma izin belgesi alma! e devlet görev belgesi nasıl alınır, formu nasıl indirilir? (görev belgesi e devlet başvuru ekranı) İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan yeni genelgeyle muafiyet kapsamındaki iş yerleri tarafından el yazısıyla doldurulan çalışma izin görev belgeleri 7 Mayıs saat 24.00'e kadar geçerli olacak. Sokağa çıkma kısıtlaması sırasında muafiyet tanınan işkollarında çalışan kişilerin başvurularının değerlendirildiği, e-devlet platformunda yer alan İçişleri Bakanlığı e-başvuru sistemi üzerinden 02.05.2021 saat 17.00'ye kadar 2.677.000 başvuru gerekli sorgulamalar yapılarak neticelendirilmiş ve ilgili vatandaşlarımız için çalışma izni görev belgesi düzenlenmişti. e devlet görev belgesi nasıl alınır? e devlet görev belgesi formu nasıl indirilir? Çalışma izin belgesi alma…
Emekli maaşı ve ikramiye ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması! İçişleri Bakanlığı duyurdu...
Emekli maaşı ve ikramiye ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması! İçişleri Bakanlığı duyurdu... İçişleri Bakanlığı tek tek açıkladı. Emekli, yaşlı ve engelli aylıklarının ödemesiyle ilgili yeni gelişme. Belli oldu. Engelli ve yaşlı aylıkları ile sosyal destek ödemeleri hak sahiplerine nasıl ulaştırılacak? sorusu yüz binlerce vatandaş tarafından aranıyor. İçişleri Bakanlığı konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: 5-10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek engelli ve yaşlı aylıkları ile sosyal destek ödemeleri kapsamında; PTT kartına ya da İban numarasına gönderilecek olanların haricindeki toplam 1 milyon 633 bin 094 hak sahibinin ödemeleri; valilerimizin koordinasyonunda ve Vefa sosyal destek grupları bünyesinde, PTT dağıtıcıları, kolluk görevlileri ve diğer kamu personeli aracılığıyla hak sahiplerine ikametlerinde teslim şeklinde yapılacaktır. Öte yandan İçişleri Bakanlığınca Çalışma İzinleri Görev Belgelerine ilişkin genelge yayımlandı. Çalışan ve iş yeri yetkilisinin imzasıyla düzenlenen manuel çalışma izni görev belgesinin geçerlilik süresi 7 Mayıs Cuma 24.00'e kadar uzatıldı.
2.05.2021 Gündem
İç hat ve dış hat uçuşlarında izin belgesi şart mı? Flaş açıklama
İç hat ve dış hat uçuşlarında izin belgesi şart mı? Flaş açıklama Koronavirüs önlemleri kapsamında bu akşam başlayıp, 17 Mayıs sabahı sona erecek 17 günlük tam kapanma öncesi İstanbul Havalimanı Mülki İdari Amirliği'nden uçak yolcularına yönelik açıklama geldi. Açıklamada, kısıtlama süresinde iç hat uçuşu olan yolcuların seyahat belgesi ibraz etme zorunluluğu olduğu, dış hat uçuşu olan yolculara ise herhangi bir kısıtlama ve sınırlandırma getirilmediği kaydedildi.
29.04.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Seyahat İzni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seyahat izni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.