Serpil Çakmaklı

Serpil Çakmaklı

Son dakika Serpil Çakmaklı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serpil Çakmaklı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serpil Çakmaklı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serpil Çakmaklı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serpil çakmaklı gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 serpil çakmaklı haberi bulunmuştur. Tüm serpil çakmaklı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti Yeşilçam'da Türkan Şoray, Filiz Akın, Belgin Doruk, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Emel Sayın, Gülşen Bubikoğlu ve Necla Nazır'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü ismi seslendiren 94 yaşındaki ses sanatçısı ve oyuncu Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti. Usta ismin ölümü sevenlerini yasa boğdu.
29.10.2023 Magazin
Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Serpil Çakmaklı son halini paylaştı olay oldu!
Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Serpil Çakmaklı son halini paylaştı olay oldu! Yeşilçam'ın sevilen isimlerinden Serpil Çakmaklı son halini paylaştı. Serpil Çakmaklı'yı görenler "Kadın hâlâ güzel" yorumların da bulundu. Serpil Çakmaklı uzun süredir ekranlarda yer almıyor.
1.12.2022 Magazin
Serpil Çakmaklı: Yeni döneme ayak uydururum yaşlı değilim
Serpil Çakmaklı: Yeni döneme ayak uydururum yaşlı değilim Oyuncu Serpil Çakmaklı önceki gün alışveriş merkezinden çıkarken objektiflere takıldı. Çakmaklı, Covid-19 nedeniyle hep tedbirli olduğunu belirterek, maskesini çıkarmadığını söyledi.
20.02.2022 Magazin
Seyhan Soylu'dan bir bomba iddia daha! Çocuk aldırdı!
Seyhan Soylu'dan bir bomba iddia daha! Çocuk aldırdı! "Al Sana Haber"de Seyhan Soylu, türkücü Nihat Doğan için bir dönem Serpil Çakmaklı ile Banu Alkan’ın birbirine girdiğini iddia etmişti. Soylu şimdi de "Serpil Çakmaklı Nihat Doğan'dan çocuk aldırdı" açıklamasında bulundu.
28.11.2021 Magazin
Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır neden yoğun bakımda, nasıl oldu? Doktoru açıkladı!
Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır neden yoğun bakımda, nasıl oldu? Doktoru açıkladı! Aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve halen Pamukkale Üniversitesi Hastanesi nöroloji servisinde gözetim altında tutulan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve sanatçının doktoru Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan ilk kez açıklama yaptı. Peki, Kadir İnanır neden yoğum bakımda, nasıl oldu? İşte Kadir İnanır’ın son durumu…
22.11.2021 Magazin
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı!
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı! Hakan Ural neden yok, programdan ayrıldı mı? Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında yorumcu olarak yer alan Hakan Ural’ı göremeyenler nedenini sorgulamaya başladı. Hakan Ural neden yok, sorusuna yanıt arayanlara cevap Hakan Ural’dan geldi. Peki, Hakan Ural hasta mı? Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı?
3.11.2021 Gündem
Yoğun bakıma alınan Kadir İnanır'dan haber var!
Yoğun bakıma alınan Kadir İnanır'dan haber var! Kadir İnanır, rahatsızlığı nedeniyle gece saatlerinde hastaneye kaldırıldı. Beynine pıhtı atması nedeniyle ameliyata alınan Kadir İnanır, tedbir amaçlı yoğun bakıma alındı. Hastane başhekimi Prof. Dr. Reha Baran; '(Kadir İnanır'ın sağlık durumu) Genel durumu şu an iyi. Hayati tehlikesi yok.' dedi.
12.02.2018 Magazin
'Bunu da ancak Hülya Avşar yapardı'
'Bunu da ancak Hülya Avşar yapardı' Sanatçı Hülya Avşar'ın, "Beğendiğim kişiyle öpüşme sahnem olduğunda sete koşarak gidiyordum.' açıklamasının yankıları sürüyor.
30.09.2017 Magazin
'Beni orgazma çıkartacak rolü bekliyorum'
'Beni orgazma çıkartacak rolü bekliyorum' Türk sinemasında 80'li yıllara damgasını vuran oyuncu Serpil Çakmaklı, "Nasıl bir rol sizi doyuma ulaştırır?" sorusuna bu yanıtı verdi.
23.09.2017 Magazin
Mahmut Hekimoğlu son yolculuğuna uğurlandı
Mahmut Hekimoğlu son yolculuğuna uğurlandı PROSTAT kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 61 yaşında dün hayatını kaybeden Yeşilçam’ın ünlü oyuncularından Mahmut Hekimoğlu, son yolculuğuna uğurlandı...
11.09.2016 Magazin
Oya Aydoğan son yolculuğuna uğurlandı...
Oya Aydoğan son yolculuğuna uğurlandı... AORT yırtılması nedeniyle bir haftadır tedavi gördüğü hastanede dün hayata veda eden Türk Sineması’nın ünlü oyuncusu Oya Aydoğan, Levent’teki Afet Yolal Camii’nde ikindi vakti düzenlenen törenin ardından Ulus Mezarlığı’na defnedildi.
16.05.2016 Magazin
Oya Aydoğan'dan haber var!
Oya Aydoğan'dan haber var! Aort damarının çatlaması sonucu hastaneye kaldırılan sinema ve dizi oyuncusu Oya Aydoğan'ın 12 saat süren ameliyatın ardından uyutulduğu öğrenildi. Aydoğan'ın doktorundan bilgi alan sinema oyuncusu Nuri Alço, “Sevindirici haber aldık. Hayati tehlikesi yok” dedi. AA'nın geçtiği son bilgilere göre ise, sanatçının tedavi gördüğü hastane olan Liv Hospital'den yapılan açıklamada yoğun bakımda tedavisi süren Aydoğan'ın durumu ciddiyetini koruyor...
9.05.2016 Magazin
Oya Aydoğan'dan itiraf!
16.05.2015 Magazin
Erkeklerin etekli isyanı
Erkeklerin etekli isyanı Özgecan Arslan’ın öldürülmesine ve kadına şiddete tepki gösteren bir grup erkek İstanbul ve İzmir’de etek giyerek eylem yaptı
21.02.2015 Yaşam
Nur Yerlitaş'a eleme şoku!
Nur Yerlitaş'a eleme şoku! Bu Tarz Benim'in 6 Kasım eleme gecesinde, Ayşenur Balcı ve Gizem Güler elenmek üzere jürinin önüne çıkan isimler oldu. Elenen isim Gizem Güler oldu.
7.12.2014 Magazin
Bu Tarz Benim'de kim elendi?
Bu Tarz Benim'de kim elendi? Bu Tarz Benim'in 6 Kasım eleme gecesinde, Ayşenur Balcı ve Gizem Güler elenmek üzere jürinin önüne çıkan isimler oldu. Elenen isim Gizem Güler oldu
7.12.2014 Televizyon
Bu Tarz Benim'de eleme heyecanı sona erdi
Bu Tarz Benim'de eleme heyecanı sona erdi Bu Tarz Benim'de bu hafta konuk jüri olan Yıldız Tilbe'nin oyuna kalan iki yarışmacıdan biri elendi. Yıldız Tilbe, Ayşenur Balcı'yı tarz buldu ve Gizem Güler elenen isim oldu.
7.12.2014 Magazin
“Sensei” Bonzai’ye karşı
“Sensei” Bonzai’ye karşı Türkiye’de karate denince ilk akla gelen isimlerden biri Doğan Kılıç...
25.07.2014 Arşiv
Bir roman daha dizi oluyor
Bir roman daha dizi oluyor İki kere sinemaya uyarlanan roman yeni sezonda dizi olarak izleyici karşısına çıkacak.
13.05.2014 Magazin
Hapis yatabilirler!
Hapis yatabilirler! Ünlülere uyuşturucu operasyonunda yeni dalga!
7.11.2013 Magazin
İbo ilk kez konuştu!
İbo ilk kez konuştu! İbrahim Tatlıses, bir kızı daha (Dilan) olduğu iddiasıyla ilgili açıklama yaptı
24.03.2013 Magazin
'Gerekirse şahitlik yaparım'
'Gerekirse şahitlik yaparım' Serpil Çakmaklı'dan Tatlıses'le ilgili şaşırtan iddia
21.03.2013 Magazin
'Kırkpınar pehlivanı gibi!'
'Kırkpınar pehlivanı gibi!' Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncusunun bu sözleri kavga çıkartakacak...
17.12.2012 Magazin
Çakmaklı: Hatamı anladım!
Çakmaklı: Hatamı anladım! Serpil Çakmaklı, Ece Erken'in o açıklamalarını eleştirdi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Serpil Çakmaklı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serpil çakmaklı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.