Oya Aydoğan

Oya Aydoğan

Son dakika Oya Aydoğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Oya Aydoğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Oya Aydoğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oya Aydoğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oya aydoğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 251 oya aydoğan haberi bulunmuştur. Tüm oya aydoğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüz Numaralı Adam filmi nerede çekildi? Yüz Numaralı Adam kaç yılında vizyona girdi?
Yüz Numaralı Adam filmi nerede çekildi? Yüz Numaralı Adam kaç yılında vizyona girdi? Yüz Numaralı Adam filmi nerede çekildi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de bu akşam yayınlanacak Yüz Numaralı Adam'da Oya Aydoğan, Kemal Sunal, Ali Şen gibi isimler başrolde yer alıyor. Kardeşlerinden sigara otlanan, girdiği hiçbir işte başarılı olamayan Şaban, bir gün Ayşe ile trende karşılaşır ve hayatı değişir. Televizyon reklamlarında oynayan Şaban, halkın içinden olması nedeniyle sevilir. Ancak bu durum bir süre sonra değişir. Peki Yüz Numaralı Adam kaç yılında vizyona girdi? İşte Yüz Numaralı Adam konusu ve oyuncu kadrosu...
3.06.2023 Gündem
Gurur Aydoğan'dan annesiyle ilgili itiraf: Dünyanın en iyi kadınıydı
Gurur Aydoğan'dan annesiyle ilgili itiraf: Dünyanın en iyi kadınıydı Oyuncu Gurur Aydoğan, 'Pembe Masa' programına konuk oldu. Oyunculuk kariyeri ve yaşantısı ile ilgili bilinmeyenleri anlatan 34 yaşındaki Gurur Aydoğan, 15 Mayıs 2016 tarihinde hayatını kaybeden Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden olan annesi Oya Aydoğan ile ilgili de itiraflarda bulundu.
5.01.2023 Magazin
Gurur Aydoğan'dan duygusal paylaşım: Bugün sensiz altıncı yıl...
Gurur Aydoğan'dan duygusal paylaşım: Bugün sensiz altıncı yıl... 2016 yılında 59 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Oya Aydoğan, ölümünün altıncı yılında, oğlu Gurur Aydoğan tarafından anıldı.
16.05.2022 Magazin
Fehmi Dalsaldı kimdir, hastalığı ne? Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler…
Fehmi Dalsaldı kimdir, hastalığı ne? Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler… Fehmi Dalsaldı ve hastalığı ile ilgili yapılan aramalar arttı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Fehmi Dalsaldı’nın bir süredir AIDS hastalığıyla savaştığını belirtti. İşte Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler…
21.03.2022 Televizyon
Yıllar sonra gelen itiraf! Ah Nerede filminin yıldızı Serpil Nur: "O sahne için 30 prova aldık"
Yıllar sonra gelen itiraf! Ah Nerede filminin yıldızı Serpil Nur: "O sahne için 30 prova aldık" Ah Nerede filmindeki oynayan şarkıcı ve oyuncu Serpil Nur, yıllar sonra ortaya çıktı. Serpil Nur, Ah Nerede filmiyle ilgili yıllar sonra bir itirafta bulundu.
6.03.2022 Magazin
Gurur Aydoğan: Aman aklınıza yanlış bir şey gelmesin!
Gurur Aydoğan: Aman aklınıza yanlış bir şey gelmesin! Türk sinemasının ünlü oyuncularından merhum Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan ile İlay Erkök, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Aydoğan, gazetecilerle konuşup soruları yanıtlamayı ihmal etmedi.
11.12.2021 Magazin
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı!
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı! Hakan Ural neden yok, programdan ayrıldı mı? Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında yorumcu olarak yer alan Hakan Ural’ı göremeyenler nedenini sorgulamaya başladı. Hakan Ural neden yok, sorusuna yanıt arayanlara cevap Hakan Ural’dan geldi. Peki, Hakan Ural hasta mı? Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı?
3.11.2021 Gündem
Oya Aydoğan kimdir? Oya Aydoğan vefatının 5. yıl dönümünde anılıyor!
Oya Aydoğan kimdir? Oya Aydoğan vefatının 5. yıl dönümünde anılıyor! Türk sinemasının ünlü oyuncularından Oya Aydoğan'ın vefatının üzerinden 5 yıl geçti. Güzelliği ile bir döneme damgasını vuran Oya Aydoğan Yeşilçam'da sayısız filmde rol aldı. 80'li yılların en beğenilen oyuncularından Oya Aydoğan, İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Kemal Sunal gibi sanatçılarla filmlerde oynadı. Peki, Oya Aydoğan kimdir? Oya Aydoğan kaç yaşında öldü? Oya Aydoğan'ın neden öldü? İşte Oya Aydoğan'ın hayatı, filmleri ve dizileri...
15.05.2021 Gündem
Gurur Aydoğan ve Hilal Altınbilek denizden el ele çıktı
Gurur Aydoğan ve Hilal Altınbilek denizden el ele çıktı Merhum sanatçı Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan, önceki gün Hilal Altınbilek'le Çeşme Dalyan The Beach Of Momo'da görüntüledi.
28.07.2020 Magazin
Yüz Numaralı Adam fragmanı yayınlandı!
Yüz Numaralı Adam fragmanı yayınlandı! Başrollerinde Kemal Sunal ve Oya Aydoğan'ın olduğu 'Yüz Numaralı Adam' pazartesi akşamı seyirci ile buluşuyor.
25.06.2020 Televizyon
"Onun oğlu olduğum için çok şanslıyım"
"Onun oğlu olduğum için çok şanslıyım" Gurur Aydoğan ölümünün 4'üncü yıldönümünde annesi Oya Aydoğan'ın kabrini ziyaret etti.
17.05.2020 Magazin
Oya Aydoğan kimdir? Usta Oyuncu Oya Aydoğan'ın hayatı
Oya Aydoğan kimdir? Usta Oyuncu Oya Aydoğan'ın hayatı Usta oyuncucu Oya Aydoğan'ın bugün ölüm yıldönümü. Güzelliği ile bir döneme damgasını vuran Oya Aydoğan Yeşilçam'da sayısız filmde rol aldı. Oya Aydoğan vefatının dördüncü yılında unutulmadı. Peki, Oya Aydoğan kimdir? Usta Oyuncu Oya Aydoğan'ın hayatı...
15.05.2020 Gündem
Gurur Aydoğan kimdir? Gurur Aydoğan kaç yaşında, babası kim?
Gurur Aydoğan kimdir? Gurur Aydoğan kaç yaşında, babası kim? Sinema sanatçısı Yeşilçam'da bir döneme damga vuran isim Oya Aydoğan'ın ölüm yıldönümü nedeniyle oğlu Gurur Aydoğan sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaştı. Gurur Aydoğan Instagram hesabından Oya Aydoğan'ın gençlik fotoğrafını, "Bugün sen gideli tam 4 sene oldu meleğim. Seni çok seviyorum. Her gün aklımdasın." notuyla paylaştı. Gurur Aydoğan haberlerinin ardından pek çok kişi de internette Gurur Aydoğan kimdir? Gurur Aydoğan kaç yaşında, babası kim? sorularını merak ediyor. İşte Gurur Aydoğan hakkında merak edilenler...
15.05.2020 Gündem
'Sen gideli tam 4 sene oldu meleğim'
'Sen gideli tam 4 sene oldu meleğim' Gurur Aydoğan'dan, dört yıl önce yaşamını yitiren annesi Oya Aydoğan'a duygusal mesaj...
15.05.2020 Magazin
Neşeli Günler filmi ne zaman ve nerede çekildi? İşte oyuncuları ve unutulmaz replikleri
Neşeli Günler filmi ne zaman ve nerede çekildi? İşte oyuncuları ve unutulmaz replikleri Türk sinemasının unutulmaz filmleri arasında olan Neşeli Günler bugün bile hala severek izlediğimiz filmlerden. Türk sinemasının iki büyük emektarı Münir Özkul ve Adile Naşit’in tadına doyum olmaz oyunculuklarını sergiledikleri Neşeli Günler filmi Şener Şen, Ayşen Gruda ve Oya Aydoğan gibi önemli oyunculardan oluşan geniş bir oyuncu kadrosu ile çekilmiştir. Peki, Neşeli Günler filmi ne zaman ve nerede çekildi? İşte oyuncuları ve unutulmaz replikleri ile Neşeli Günler filmi ile ilgili bilmeniz gerekenler…
3.05.2020 Gündem
Yedi Bela Hüsnü kaç yılında, nerede çekildi? İşte Yedi Bela Hüsnü konusu ve oyuncuları
Yedi Bela Hüsnü kaç yılında, nerede çekildi? İşte Yedi Bela Hüsnü konusu ve oyuncuları Başrollerinde Kemal Sunal ve Oya Aydoğan’ın oynadığı Yedi Bela Hüsnü aşık olduğu kızı tavlayabilmek için türlü belalara bulaşan Hüsnü’nün başından geçenleri anlatır. Yedi Bela Hüsnü kaç yılında, nerede çekildi? İşte Yedi Bela Hüsnü konusu ve oyuncuları...
20.04.2020 Gündem
Yüz Numaralı Adam Kanal D'de!
Yüz Numaralı Adam Kanal D'de! Kemal Sunal'ın unutulmaz filmi 'Yüz Numaralı Adam Kanal D'de izleyicilerle buluşuyor.
31.03.2020 Televizyon
Mektubu görünce şaşkına döndü! Mart korkusu başladı...
Mektubu görünce şaşkına döndü! Mart korkusu başladı... Boşandığı eşi tarafından defalarca bıçaklanan ve şah damarı kesilen Oya Aydoğdu, cezaevinden aldığı mektupla şaşkına döndü. Genç kadın, "Bana mektup yazdı. Mart ayında geleceğini söyledi.Lütfen sesimi duysunlar. Artık kadınlar, anneler ölmesin" diye konuştu.
20.11.2019 Yaşam
Lerzan Mutlu: Küs değilim kalbim kırık
Lerzan Mutlu: Küs değilim kalbim kırık Lerzan Mutlu, özel bir okulun düzenlediği ödül töreninde ‘Yılın En İyi Kadın Arabesk Sanatçısı’ seçildi
25.04.2019 Magazin
Lerzan Mutlu: Kalbim kırıldı, asla pişman değilim
Lerzan Mutlu: Kalbim kırıldı, asla pişman değilim Lerzan Mutlu Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Mutlu, rahmetli sanatçı Oya Aydoğan ile yaptıkları program esnasında arasında geçenleri canlı yayında anlattı.
25.12.2018 Magazin
Bülent Ersoy'u topa tuttu
Bülent Ersoy'u topa tuttu Ünlü gazinocu Fahrettin Aslan'ın oğlu Sacit Aslan, '2. Sayfa' programına konuk oldu ve kendisine 'bitik' diyen Bülent Ersoy'a cevap verdi.
6.12.2018 Magazin
Bülent Ersoy icralık oldu!
Bülent Ersoy icralık oldu! Lerzan Mutlu'ya hakaret ettiği gerekçesiyle mahkemelik olan ve 900 lira para cezasına çarptırılan Bülent Ersoy icralık oldu. Lerzan Mutlu, para cezasını ödemeyen Bülent Ersoy hakkında icra takibi başlattı.
16.09.2018 Magazin
Mutlu ve ‘Gurur’lu
Mutlu ve ‘Gurur’lu Merhum sanatçı Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur Aydoğan, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Başak Güröz’le Bodrum Küçükbük’teydi.
19.06.2018 Magazin
Sesimle döverim Bilgimle gömerim
Sesimle döverim Bilgimle gömerim Bülent Ersoy kendisine dava açan Lerzan Mutlu’ya sert çıktı: “Bu insan benim muhatabım bile olamaz. Ben sesimle döver, bilgimle gömerim!”
25.02.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Oya Aydoğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oya aydoğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.