Seni Seviyorum

Seni Seviyorum

Son dakika seni seviyorum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seni seviyorum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seni seviyorum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seni Seviyorum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seni seviyorum gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.075 seni seviyorum haberi bulunmuştur. Tüm seni seviyorum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilber'le Azem ayrıldı! Gizemli birinden mesaj aldı
Dilber'le Azem ayrıldı! Gizemli birinden mesaj aldı Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 11. bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen dizide, Cihan, Reyyaz'ı kurtardı, Sırat'a çok ağır ceza verildi. Azem müzikoldeyken Piraye geldi. Azem yaşadıklarından sonra ne yaptığını sorguladı. Azem hislerini kaleme alırken gizemli birinden mesaj geldi. İşte detaylar...
18.04.2024 Magazin
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
Uzaktaki sevgilinin sevgililer gününü kutlama | Uzakta olan sevgiliye sevgililer günü mesajı ve uzaktaki sevgiliye sevgililer günü sözleri
Uzaktaki sevgilinin sevgililer gününü kutlama | Uzakta olan sevgiliye sevgililer günü mesajı ve uzaktaki sevgiliye sevgililer günü sözleri Dünya, sevgi ve romantizmin en parlak günlerinden birine hazırlanırken, uzaklardaki sevdalılar da mesajlarıyla kalpleri ısıtacak. Sevgililer Günü, coşkuyla kutlanırken, binlerce kilometre uzakta olan çiftler, duygularını ifade etmenin yollarını arıyorlar. Modern iletişim araçları sayesinde, uzaklık artık bir engel olmaktan çıkıyor ve sevgililer, dijital dünyanın kucaklayıcı kollarında buluşuyor. Bu romantik gün, özlemi daha da derinleştirenler için daha da bir anlam ve değer kazanıyor. Biz de uzaktaki sevgililer için sevgililer günü mesajları derledik. İşte uzakta olan sevgiliye sevgililer günü mesajı ve uzakta olan sevgiliye seni seviyorum sözleri…
14.02.2024 Gündem
Kalp İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Kalp İşareti Nasıl Yapılır?
Kalp İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Kalp İşareti Nasıl Yapılır? Kalp işareti, özellikle sosyal iletişimin ilerlemesiyle popülerlik kazanmıştır. Sevgi, aşk, dostluk gibi duyguların pekiştirilmesi için oldukça sık kullanılmaktadır. Kalp işareti gerek bilgisayarda gerekse telefonlarda rahatlıkla yapılabilir.
31.01.2024 Yaşam
IcardI’den Cem Karaca sürprizi! “Bekle Beni!
IcardI’den Cem Karaca sürprizi! “Bekle Beni! Icardi, “Aşkın Olayım”ın ardından bir Cem Karaca şarkısıyla sevenlerine sürpriz yaptı. “Bekle Beni”yi söyleyen futbolcu, sinema filminde Cem Karaca’yı oynayan İsmail Hacıoğlu’na selam gönderdi.
25.01.2024 Magazin
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti Türk sinemasının duayen oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu 86 yaşında aramızdan ayrıldı. Algan, Cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak. Algan için, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde cenaze töreni düzenlenecek.
4.01.2024 Magazin
Lucas Torreira'dan Devrim Özkan'a jest! Not dikkat çekti
Lucas Torreira'dan Devrim Özkan'a jest! Not dikkat çekti Ünlü futbolcu Lucas Torreira, oyuncu Devrim Özkan'a çiçek gönderdi. O anları sosyal medya hesabından yayınlayan Devrim Özkan'a gönderilen çiçekteki İspanyolca nottaki aşk dolu cümleler kıskandırdı.
26.10.2023 Magazin
Fön makinesi yerine kalas, çekirdek paketinin içinden yılan kafası! İşte 2023'ün en ilginç şikayetleri...
Fön makinesi yerine kalas, çekirdek paketinin içinden yılan kafası! İşte 2023'ün en ilginç şikayetleri... 2023'ün en ilginç şikayetleri belirlendi. 2023'ün ilk yarısında iletilen şikayetler derlenip hazırlanan raporun detaylarını paylaşıldı. Buna göre, 6 ayda gelen 247 bin 946 şikayetten öne çıkanlar şöyle: "Bilinen bir zincir mağazadan tuzlu çekirdek aldım. İçinden yılan kafası çıktı ve yedik afiyetle birazını. Yazıklar olsun." "1 adet fön makinesi sipariş verdim ve gelen kargoyu ben olmadığım için arkadaş teslim aldı ve gelen kargodan fön makinesi yerine kalas odun çıktı." "Hamam böcekleri ölsün ve benim rüyama girmesin lütfen. Çok şikayetçiyim bu durumdan ama elimden bir şey gelmiyor. Kim bu hamam böcekleri ve dev saman balyalarını hazırlayıp rüyama gönderiyorsa Allah onun belasını versin.”
9.08.2023 Gündem
Eski güzellik kraliçesinin kiralık katil planı şok etti! Flaş yasak aşk detayı
Eski güzellik kraliçesinin kiralık katil planı şok etti! Flaş yasak aşk detayı Üç çocuk annesi bir kadın, eşi ona boşanma davası açınca cinayet planına başvurdu. Eski bir güzellik kraliçesi olan 36 yaşındaki kadının sevgilisiyle birlikte kurduğu plan, polis tarafından tesadüfen fark edildi.
31.07.2023 Gündem
Ünlü şarkıcıya böbreğini vermişti! Selena Gomez ve arkadaşı buzları eritti
Ünlü şarkıcıya böbreğini vermişti! Selena Gomez ve arkadaşı buzları eritti Selena Gomez ile yıllar önce ona böbreğini vererek hayatını kurtaran, ABD'li şarkıcının en iyi arkadaşı Francia Raisa'nın arası; Gomez'in geçtiğimiz sene yaptığı bir açıklamanın ardından açılmıştı. Gomez, son hamlesiyle aralarındaki buzların eridiğinin sinyalini verdi.
27.07.2023 Magazin
Ziya, Alanur'a aşkını Seher'e itiraf etti!
Ziya, Alanur'a aşkını Seher'e itiraf etti! Pazartesi akşamlarına damga vuran dizi 'Veda Mektubu', nefes kesen yeni bölümüyle ekranlara geldi. Ziya, yazdığı iki mektuptan birini Seher'e verdi ve o mektupta da Alanur'a olan aşkını itiraf etti. Seher her şeye rağmen 30 yıllık hayat arkadaşı Ziya ile evliliğini sürdürmeyi kabul etse de, intikam planları tutmayınca ikinci bir yıkım yaşadı.
11.07.2023 Magazin
Dünyaca ünlü vokalist ve gitarist Rick Froberg yaşamını yitirdi
Dünyaca ünlü vokalist ve gitarist Rick Froberg yaşamını yitirdi Hot Snakes ve Drive Like Jehu gibi post-hardcore gruplara öncülük etmesiyle tanınan vokalist ve gitarist Rick Froberg, 55 yaşında hayata veda etti.
3.07.2023 Magazin
Ailesine hayat dersi vermek için kendini 'öldü' gösterdi, cenazesine helikopterle indi
Ailesine hayat dersi vermek için kendini 'öldü' gösterdi, cenazesine helikopterle indi Belçika'da yaşayan bir adam ailesine hayat dersi vermek için ölü taklidi yaptı. Cenazesine dramatik bir giriş yapan adam gözyaşları içinde karşılandı. 45 yaşındaki adamın ailesine vermek istediği ders, bazı çevrelerce tepkiyle karşılanınca açıklama yaptı.
14.06.2023 Dünya
Fahriye Evcen 37 yaşına bastı! 'Nice senelerin olsun kuzum'
Fahriye Evcen 37 yaşına bastı! 'Nice senelerin olsun kuzum' Kısa bir süre önce ikinci çocuğunu kucağına alan oyuncu Fahriye Evcen, 37 yaşına bastı. Burak Özçivit, eşinin doğum gününü "Aşkım iyi ki… Nice senelerin olsun kuzum seni seviyorum ve seviyoruz" sözleriyle kutladı.
6.06.2023 Magazin
'MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kızı kandırmışlardı! 2 okul müdürü ile ilgili flaş gelişme
'MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kızı kandırmışlardı! 2 okul müdürü ile ilgili flaş gelişme Konya'da lise öğrencisi G.A.'nın (17), 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na (MİT) memur olarak alacağız' diyerek kandırılıp, elektrik ustası Ahmet Mandal'ın (35) cinsel istismarına uğramasına ilişkin davada tutuklanan okul müdürleri Harun Avcu (57) ile Asuman Sahar Koleri'nin (48), Milli Eğitim Bakanlığı'nın yürüttüğü idari soruşturma kapsamında memurluktan ihraç edildiği ortaya çıktı.
2.06.2023 Yaşam
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırmışlardı! Sanık: Kendimi istihbaratçı olarak tanıtmadım
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırmışlardı! Sanık: Kendimi istihbaratçı olarak tanıtmadım Konya'da 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' yalanıyla kandırılan lise öğrencisi G.A.’ya (17) cinsel istismarda bulunan elektrik ustası Ahmet Mandal (35), duruşmadaki savunmasında, ''Benim MİT veya başka bir istihbarat kuruluşuyla bağlantım yoktur. Kendimi istihbaratçı olarak tanıtmadım” dedi. Aynı davada haklarında 37'şer yıl hapis cezası istenen okul müdürleri Harun Avcu (57) ile Asuman Sahar Koleri (48) ise Mandal'ın kendisini MİT elemanı olarak tanıttığını öne sürdü.
1.06.2023 Gündem
Nesrin Cavadzade göğüslerini çiçeklerle kapattı! 'Modellere taş çıkarırsın'
Nesrin Cavadzade göğüslerini çiçeklerle kapattı! 'Modellere taş çıkarırsın' Ekranlardan bir süredir uzak olan oyuncu Nesrin Cavadzade, sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri. Güzelliği ve fiziği ile dikkat çeken güzel oyuncu iddialı tarzıyla da sık sık gündem oluyor. Nesrin Cavadzade'nin son pozu yine olay oldu. Tamamen transparan bir elbise giyen Cavadzade, göğüslerini ise çiçeklerle kapattı.
8.05.2023 Magazin
Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Mezarı açılacaktı, flaş karar verildi
Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Mezarı açılacaktı, flaş karar verildi Türkiye’nin gündemine oturan Münevver Karabulut cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut’un babası cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne sürmüştü. Süreyya Karabulut Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuş ve Başsavcılık bu şüpheye yanıt vermişti. Konuyla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. İşte detaylar...
10.04.2023 Gündem
Sevil Atasoy'dan şaşırtan itiraf geldi: Evliyken bavulumu alıp sevdiğime kaçtım
Sevil Atasoy'dan şaşırtan itiraf geldi: Evliyken bavulumu alıp sevdiğime kaçtım Adli Bilimler Uzmanı Prof. Dr. Sevil Atasoy, katıldığı programda özel hayatına ilişkin şaşırtan bir itirafta bulundu. Atasoy, yıllar önce babasının zoruyla evlendiği adamı istemediği için bavulunu alıp yıllarca aşk yaşadığı sevgilisine kaçtığını anlattı.
6.04.2023 Magazin
Baroni dayanamadı paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı
Baroni dayanamadı paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı Fenerbahçe'nin eski Brezilyalı orta sahası Cristian Baroni, 4-2'lik mağlubiyetin ardından "Bu onurlu forma çok ağırdır, biraz daha saygı lütfen" paylaşımında bulundu.
3.04.2023 Fenerbahçe
Birlikte yaşadığı kadını öldürüp parçalara ayırdı! İfadesi dehşete düşürdü
Birlikte yaşadığı kadını öldürüp parçalara ayırdı! İfadesi dehşete düşürdü İstanbul Bahçelievler'de, birlikte yaşadığı Özbekistanlı uyruklu Umıda Tulyaganova'yı taşla öldürüp vücudunu parçalara ayırdıktan sonra buzdolabına koyan Rıza Beler, gözaltına alındı. Dehşete düşüren olay sonra Beler, ifadesi ortaya çıkan Beler’in sözleri kan dondurdu.
24.03.2023 Yaşam
Bella Hadid'in paylaştığı mektup herkesi duygulandırdı!
Bella Hadid'in paylaştığı mektup herkesi duygulandırdı! 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük deprem Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerini salladı. Yaşanan felaketin ardından Türkiye ve Suriye'ye destek veren dünyaca ünlü isimlerden Bella Hadid, Intsagram hesabından ismi paylaşılmayan birinin depremde kaybettiği arkadaşına yazdığı mektubu yayınladı.
14.02.2023 Magazin
Aleyna Kalaycıoğlu enkazın içinden çıkan o notu paylaştı! 'Özür dilerim sevgilim'
Aleyna Kalaycıoğlu enkazın içinden çıkan o notu paylaştı! 'Özür dilerim sevgilim' Türkiye'yi yıkan büyük depremin ardından enkaz çalışmaları sürerken enkaz alanında gelen fotoğraflar yürekleri dağlıyor. Aleyna Kalaycıoğlu enkazda sevgiliye yazılan bir notu paylaşarak duygularını aktardı.
13.02.2023 Magazin
101 saat sonra kurtarılan Tanem: "Babacım seni seviyorum, ben çok iyiyim”
101 saat sonra kurtarılan Tanem: "Babacım seni seviyorum, ben çok iyiyim” Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Hatay’da yürütülen arama kurtarma çalışmalarının 101. saatinde bir güzel bir haber daha geldi. Küçük Tanem ve babası uzun uğraşlar sonucu enkaz altından kurtarılarak Esenyurt Belediyesi’nin hasta nakil ambulansları ile hastaneye nakledildi.
13.02.2023 Yaşam
Sosyal medyadan tanıştığı evli erkekle ilişki yaşadı! Gizli yazdığı not kağıtlarında rezaleti itiraf etti
Sosyal medyadan tanıştığı evli erkekle ilişki yaşadı! Gizli yazdığı not kağıtlarında rezaleti itiraf etti İstanbul Esenyurt'ta dehşet bir olay yaşandı. 36 yaşındaki Emine Özdemir, aylar önce sosyal medya üzerinden evli bir erkekle tanıştı. İlk aylarda ilişkilerinde sorun olmayan çift, ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaşamaya başladı. Evli olduğu sevgilisinin eşinden ayrılmasını bekleyen Özdemir günler geçtikçe umudunu yitirdi. Şiddet görmeye başlayan Özdemir, geçtiğimiz günlerde Esenyurt'ta oturduğu evin penceresinden atladı. Yoğun bakımda tedavi gören Özdemir'in gizli olarak yazdığı not kağıtları ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
4.02.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Seni Seviyorum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seni seviyorum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.