Semra San

Semra San

Son dakika Semra San haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Semra San ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Semra San haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Semra San

haberleri sayfasında son dakika yaşanan semra san gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 semra san haberi bulunmuştur. Tüm semra san haberleri aşağıda listelenmiştir.
Semra San'dan Sinan Akçıl - Burcu Kıratlı açıklaması!
Semra San'dan Sinan Akçıl - Burcu Kıratlı açıklaması! Semra San, önceki gün Etiler’de alışveriş yaparken objektiflere takıldı. Ayaküstü gazetecilerle sohbet eden San, Sinan Akçıl ile yaptığı şarkı sırasında ünlü müzisyenin eşi Burcu Kıratlı’nın kıskançlık krizine girdiği iddiası hakkında konuştu.
8.04.2022 Magazin
Köpeğe kameralı koruma
Köpeğe kameralı koruma OYUNCU ve şarkıcı Semra San, 40 bin TL değerindeki Pomeranian cinsi köpeği için evinin her yerine güvenlik kameraları taktırdığını söyledi.
29.09.2018 Magazin
50 bin dolarlık  yemek
50 bin dolarlık yemek Genç oyuncu İdris Nebi Taşkan, önceki akşam Filiz Taçbaş ve Semra San’la yemek yedi.
16.01.2018 Magazin
Oyunculuğunu kullandı
Oyunculuğunu kullandı Semra San, iki yıl aranın ardından “Son Söz” adını verdiği maxi single çalışması ile müzik marketlerde yerini aldı.
23.02.2017 Magazin
‘Son Söz’ sevenlerimin
‘Son Söz’ sevenlerimin İki yıl aranın ardından Semra San, “Son Söz” adını verdiği maxi single çalışması ile müzik marketlerde yerini almaya hazırlanıyor.
10.02.2017 Magazin
Semra San
12.07.2016 Magazin
Yusuf Güney kimdir?
Yusuf Güney kimdir? Bu akşam Beyaz Show'a konuk olacak isimlerden Yusuf Güney kimdir? İzleyicilere renkli bir akşam yaşatacak olan Beyaz Show'a Yusuf Güney'de şarkılarıyla renk katacak. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Yusuf Güney'in ayrıntıları...
13.05.2016 Magazin
Amerika yolcusu!
Amerika yolcusu! Son çıkardığı “Kendine İyi Bak” adlı single ile tanınan Semra San, oyunculuğa göz dikti...
24.12.2014 Magazin
Müthiş ikili olduk
Müthiş ikili olduk Semra San, yeni single çalışması ‘Kendine İyi Bak’ta Yusuf Güney’le biraraya geldi...
10.10.2014 Magazin
Hafız olmak üzereydi şarkıcı oldu
Hafız olmak üzereydi şarkıcı oldu Semra San, annesinin de isteğiyle hafız olmak üzereydi ama babasının desteğiyle şarkıcı olmaya karar verdi
17.06.2010 Magazin
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri! Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nedret Güvenç 90 yaşında hayatını kaybetti. Nedret Güvenç, 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almış, Türkiye'nin 2009 Dünya Tiyatro Günü bildirisini yazmıştı. Peki, Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
1.08.2021 Gündem
Sanat müziğinin usta ismi Semra İnanç hayatını kaybetti
Sanat müziğinin usta ismi Semra İnanç hayatını kaybetti Türk Sanat Müziği sanatçısı İzmir'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
12.10.2017 Magazin
Ankara'da trafik kazası sonrası bıçaklı kavga
Ankara'da trafik kazası sonrası bıçaklı kavga Ankara'nın Çubuk ilçesinde, yayaya çarparak yaralayan otomobildekiler ile vatandaşlar arasında çıkan bıçaklı kavgada da 4 kişi yaralandı.
18.08.2016 Yaşam
Sürpriz nikahın perde arkası
Sürpriz nikahın perde arkası Gülben Ergen, Seda Sayan’a düğün hediyesi olarak kolye taktı. Çiftin nikah şekerleri özenle hazırlanmıştı
14.02.2008 Magazin
3 aylık aşkıyla 6’ncı evlilik
3 aylık aşkıyla 6’ncı evlilik Ünlü şarkıcı, 3 aydan bu yana birliktelik yaşadığı genç türkücü Onur Şan’la Çırağan Sarayı’nda dünya evine girdi
2.02.2008 Magazin
Şemdinli hakimlerine sürgün
Şemdinli hakimlerine sürgün 1499 hakim ve savcını yeri değiştirildi İşte tam liste...
29.09.2021 Gündem
TKP'nin tam aday listesi
TKP'nin tam aday listesi Aday listesini YSK'ya bildiren ilk parti Türkiye Komünist Partisi oldu. İşte TKP'nin tüm Türkiye'deki aday listesi...
14.06.2007 Siyaset
Sabancılar’ı ölümsüzleştiren İngiliz heykeltraş
Sabancılar’ı ölümsüzleştiren İngiliz heykeltraş İngiliz Kraliyet Unvanı sahibi ünlü heykeltıraş David Cregeen, Sabancı Ailesi’nin büstlerini yapmaya 10 yıl önce Sakıp Sabancı’yla başladı.
19.05.2007 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Semra San ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki semra san haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.