Semra Özal

Semra Özal

Son dakika Semra Özal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Semra Özal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Semra Özal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Semra Özal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan semra özal gelişmeleri de dahil olmak üzere 289 semra özal haberi bulunmuştur. Tüm semra özal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turgut Özal ölümünün 29. yıl dönümünde mezarı başında anıldı
Turgut Özal ölümünün 29. yıl dönümünde mezarı başında anıldı Türkiye'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal, ölümünün 29'uncu yılında mezarı başında anıldı. Anma törenine çok sayıda siyasetçi katılırken eşi Semra Özal, "Bu acı hiç bitmiyor, her gün daha da artıyor" dedi.
17.04.2022 Siyaset
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasında dosya savaşı
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasında dosya savaşı Bakan Soylu, telefonlarının dinlenildiğini iddia eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, “Konuşmalarını kaydetseydik Pensilvanya ile konuşmasını duyardık” diye karşılık vermişti. Kılıçdaroğlu hakkındaki iddiaya, CHP’ye yakın medyanın bir kısmının olağanüstü ilgi göstermesi. Neden acaba?
17.01.2022 Siyaset
Turgut Özal vefatının 28. yılında anıldı
Turgut Özal vefatının 28. yılında anıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal için vefatının 28. yılında kabri başında düzenlenen anma törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özal'ın vefat yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında "Her zaman hayırla yâd edilecek olan merhum Turgut Özal'a vefat yıl dönümünde bir kez daha Allah'tan rahmet niyaz ediyor, kendisini saygıyla anıyorum." ifadeleri yer vermişti.
17.04.2021 Siyaset
Turgut Özal kimdir, ne zaman vefat etti? Turgut Özal kaç yaşında vefat etti?
Turgut Özal kimdir, ne zaman vefat etti? Turgut Özal kaç yaşında vefat etti? Turgut Özal’ın ölümünün üzerinden 27 yıl geçti. Türk siyasetinin renkli simalarından 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal vefatının yıldönümünde de merak ediliyor. Peki, Turgut Özal kimdir, ne zaman vefat etti? Turgut Özal kaç yaşında vefat etti? İşte Turgut Özal hakkında merak edilenler…
17.04.2020 Gündem
Turgut Özal, vefatının 26. yılında anılıyor
Turgut Özal, vefatının 26. yılında anılıyor Türkiye Cumhuriyetinin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın vefatının üzerinden 26 yıl geçti.
17.04.2019 Siyaset
Özal Ailesi'nin köşkü 20 milyona satışa çıkarıldı
Özal Ailesi'nin köşkü 20 milyona satışa çıkarıldı Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın eşi Semra Özal’ın yaklaşık 23 yıl yaşadığı köşk satılığa çıkarıldı.
14.11.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Özal'ın  kabrinde
Cumhurbaşkanı Erdoğan Özal'ın kabrinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8. Cumhurbaşkanı Özal'ın kabrini ziyaret etti. Erdoğan'ın referandum sonrası ilk ziyareti oldu
29.09.2021 Gündem
Biz kadına vurgunuz!
Biz kadına vurgunuz! Erol Evgin, önceki akşam Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Mustafa Kemal KM’nde konser verdi.
9.03.2017 Magazin
Turgut Özal'a kabri başında anma töreni
Turgut Özal'a kabri başında anma töreni 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal, vefatının 23. yılında kabri başında anıldı.
29.09.2021 Gündem
Özal için söyledi
Özal için söyledi 8’inci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın eşi Semra Özal, Nanna isimli kulüpte Soner Arıca’yı dinledi...
10.01.2016 Magazin
Ersöz’ün beraati isteniyor
Ersöz’ün beraati isteniyor Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, 8...
29.09.2021 Gündem
Doğum günü sahnesi
Doğum günü sahnesi Günay Restaurant’ta önceki gece Muazzez Abacı ve Fatih Ürek sahne aldı...
15.11.2015 Magazin
Dualarımız seninle anne
Dualarımız seninle anne Şarkıcı Ferman Toprak’ı izlemeye giden Semra Özal, “Eşimin en güzel tespihlerinden biri evladıma layıktır” diyerek Turgut Özal’ın özel yapım tesbihini Toprak’a hediye etti...
7.11.2015 Magazin
Korumalı eğlence
Korumalı eğlence Eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın eşi Semra Özal önceki gece Coşkun Sabah’ı dinlemeye gitti...
5.11.2015 Magazin
Özal'ların acı günü!
Özal'ların acı günü! 8. Cumhurbaşkanı Özal'ın eşi Semra Özal'ın kardeşi Mehmet Yeyinmen vefat etti.
29.09.2021 Gündem
Diva'dan korkutan açıklama!
Diva'dan korkutan açıklama! Bir dernek için ücret almadan sahneye çıkan Ersoy, kendisine plaket verilirken "Böyle yardımlara başlamışsam ölümüm yakındır" dedi.
22.01.2015 Magazin
Ahmet Özal siyasete geri dönüyor
Ahmet Özal siyasete geri dönüyor 8'inci Cumhurbaşkanı ve 45 - 46'ıncı hükümetlerin Başbakanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, yeni bir parti ile yeniden siyasete gireceğini açıkladı...
29.09.2021 Gündem
'Ahmet Özal babasını öldürenleri biliyordur'
'Ahmet Özal babasını öldürenleri biliyordur' "Turgut Özal’a suikast" suçundan yargılanan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, suçlamaları reddetti.
11.09.2014 Dünya
Erdoğan çifti taşınıyor!
Erdoğan çifti taşınıyor! Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 10 Ağustos’ta yapılan seçimin ardından Türkiye'nin 12...
29.09.2021 Gündem
Türk siyasetine damga vuran isimler 'Tanıklar'da
Türk siyasetine damga vuran isimler 'Tanıklar'da TRT 1, Türk siyasetine damgasını vuran isimlerin yaşamlarını 'Tanıklar' adlı belgeselle ekrana taşıyor. Tanıklar'ın ilk bölümü bu akşam 19:55'te TRT1'de.
14.03.2014 Magazin
Bali Bey daha erkeksi Kamran ise...
Bali Bey daha erkeksi Kamran ise... Burak Özçivit, Arap kanalına konuk oldu...
2.03.2014 Magazin
Semra Özal 90'lar setinde
Semra Özal 90'lar setinde Birol Güven’in yapımcılığını üstlendiği ‘Doksanlar’ dizisini Semra Özal ziyaret etti.
29.12.2013 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Semra Özal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki semra özal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.