Semiha Yankı

Semiha Yankı

Son dakika semiha yankı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan semiha yankı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını semiha yankı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Semiha Yankı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan semiha yankı gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 semiha yankı haberi bulunmuştur. Tüm semiha yankı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Baha Boduroğlu kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte Baha Boduroğlu şarkıları…
Baha Boduroğlu kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte Baha Boduroğlu şarkıları… Baha Boduroğlu vefat etti. Bodruoğlu’nun vefatıyla birlikte kariyeri ve hayatı merak edilmeye başlandı. Baha Boduroğlu, Güzin Sokullu ile yolunun kesişmesinin ardından müziğe yöneldi. Gençlik Başımda Duman şarkısı bugün hala dinlenmeye devam ediyor. Peki, Baha Boduroğlu kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte Baha Boduroğlu şarkıları…
20.07.2023 Magazin
Usta sanatçı Baha Boduroğlu hayatını kaybetti
Usta sanatçı Baha Boduroğlu hayatını kaybetti Şarkıcı ve besteci Baha Boduroğlu hayatını kaybetti. 
20.07.2023 Magazin
Otel odasında cansız bedeni bulunmuştu! Nuray Demir hakkında flaş iddia: Eski nişanlısı zorla götürdü...
Otel odasında cansız bedeni bulunmuştu! Nuray Demir hakkında flaş iddia: Eski nişanlısı zorla götürdü... Antalya'da otel odasında ölü bulunan 17 yaşındaki Nuray Demir'in teyzesi Nur Çevik, yeğeninin eski nişanlısı T.B. tarafından tehdit edildiğini iddia ederek, "Nişanlısı, Nuray'ı sinema salonu önünden götürmeye çalışıyor. Arkadaşı da bu duruma şahit. Nuray'ı zorla konuşmak için otele götürüyor. Daha sonra Nuray'ın cansız bedenine ulaşılıyor" dedi.
20.03.2022 Gündem
Ünlü şarkıcı Semiha Yankı'ya hapis şoku! Trans şarkıcı...
Ünlü şarkıcı Semiha Yankı'ya hapis şoku! Trans şarkıcı... İzmir Çeşme ilçesinde, 'Anıl Petek' adıyla tanınan trans şarkıcı Anıl Şişman'ı darbedip, tehdit ve hakaretlerde bulunduğu gerekçesiyle yargılanan şarkıcı Semiha Yankı'ya (64) 'kasten basit yaralama suçu'ndan 75 gün hapis cezası verildi. Hapis cezası para cezasına çevrilip, hükmün açıklanması geri bırakıldı. Yankı'nın ise darbedildiğini söyleyerek, şikayetçi olması üzerine aynı davada yargılanan Şişman'a da aynı ceza verildi.
20.03.2022 Gündem
Semiha Yankı'ya beş yıl hapis istemiyle dava açıldı!
Semiha Yankı'ya beş yıl hapis istemiyle dava açıldı! İzmir'in Çeşme ilçesinde darbedilip, hakarete uğradığını iddia eden trans şarkıcı Anıl Şişman'ın suç duyurusu ile hazırlanan iddianamede, şarkıcı Semiha Yankı hakkında 'hakaret', 'tehdit' ve 'basit yaralama' suçlarından beş yıl hapis cezası istendi.
28.12.2021 Magazin
Ercan Turgut yaşamını yitirdi
Ercan Turgut yaşamını yitirdi Bir süredir kanser ile mücadele eden ünlü sanatçı Ercan Turgut, bugün hayatını kaybetti. Ünlü sanatçının ölüm haberi, Semiha Yankı tarafından duyuruldu.
23.11.2021 Magazin
Semiha Yankı acı olayı gözyaşlarıyla anlattı: 'Gözümün önünde oldu'
Semiha Yankı acı olayı gözyaşlarıyla anlattı: 'Gözümün önünde oldu' Bir döneme damgasını vuran 63 yaşındaki şarkıcı Semiha Yankı, abisi Metin Yankı'yı gözlerinin önünde hayatını kaybedişini ve evinde yaşadığı saldırıyı Armağan Çağlayan'ın sunduğu 'Dur Bi Dinle' programında anlattı.
16.10.2021 Magazin
Müge Anlı: Her zaman mutluyum
Müge Anlı: Her zaman mutluyum Sosyal medyada başlayan 20'li yaşlara ait fotoğraf paylaşma akımına ünlüler de katıldı. Gençlik yıllarına ait fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunan isimlerden biri de Müge Anlı oldu.
5.05.2021 Magazin
Anıl Petek'ten Semiha Yankı'ya karşı koruma kararı!
Anıl Petek'ten Semiha Yankı'ya karşı koruma kararı! Şarkıcı Anıl Petek, avukatı aracılığıyla şiddete uğradığını öne sürdüğü şarkıcı Semiha Yankı'ya karşı koruma kararı aldırdı.
28.04.2021 Magazin
Semiha Yankı'dan Hadise'ye büyük taş!
Semiha Yankı'dan Hadise'ye büyük taş! 1975 yılında 'Seninle Bir Dakika' şarkısıyla Eurovision'a katılan ve yarışmadaki başarısızlığa rağmen efsane olan Semiha Yankı Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu
17.01.2019 Magazin
Demet Akalın: Teklif gelse kabul etmem
Demet Akalın: Teklif gelse kabul etmem Şarkıcı Demet Akalın, 'Şarkılar Seni Söyler' müzikalinde sahne alan yakın arkadaşı Fatih Ürek'i ön sıradan izledi.
16.11.2018 Magazin
Bülent Ersoy paramparça!
Bülent Ersoy paramparça! Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda konser veren Bülent Ersoy, seyircilerin isteği üzerine sahneden inerek halkın arasına karıştı.
21.08.2018 Magazin
Ünlülerin hakları  iflas masasında
Ünlülerin hakları iflas masasında İflas eden Kiss Müzik’te bulunan 34 çalışmanın eser işletme belgeleri iflas masası tarafından 750 TL ve 10 bin TL arasında değişen bedellerle satışa çıkartıldı. Sezen Aksu, Zerrin Özer, Edip Akbayram gibi sanatçıların da eserleri var
11.08.2018 Magazin
Manga'dan 'Eurovision' açıklaması!
Manga'dan 'Eurovision' açıklaması! Türkiye'nin, 6 yıl aradan sonra Eurovision Şarkı Yarışması'na yeniden katılması gündeme geldi. Manga'dan konuyla ilgili açıklama geldi...
2.08.2017 Kültür Sanat
Semiha Yankı'nın son fotoğrafları olay oldu
Semiha Yankı'nın son fotoğrafları olay oldu Geçtiğimiz yıllarda da bikinili pozlarıyla adından söz ettiren Semiha Yankı son Instagram paylaşımıyla, sosyal medyayı salladı.
29.07.2017 Magazin
'Kimse yaşıma inanmıyor'
'Kimse yaşıma inanmıyor' Şarkıcı Semiha Yankı (58) önceki akşam Nişantaşı’ndaki kulüp Frankie’de konser verdi. Yankı'nın cesur kıyafeti izleyenleri mest etti.
21.03.2017 Magazin
Tarkan’dan başkası kalmaz
Tarkan’dan başkası kalmaz Semiha Yankı önceki gün sahne aldığı mekanda yeni dönem şarkıcıları eleştirdi
20.03.2017 Magazin
Sevgilisi evli çıktı
Sevgilisi evli çıktı Oryantal Asena’nın “3 yıldır bir boksörle beraberim. Aslan parçası” diye anlattığı sevgilisi Hasan Dere evli çıktı
15.03.2017 Magazin
Tarkan’ın kalça hareketleri nostaljik şarkılara damga vurdu
Tarkan’ın kalça hareketleri nostaljik şarkılara damga vurdu Yılbaşı gecesi ekranlara Tarkan’ın kalça hareketleri ve nostaljik şarkılar damga vururken, geçmiş yıllarda yayınlanan görkemli eğlencelerden ise eser yoktu
5.01.2017 Arşiv
Semiha Yankı'dan olay pozlar
Semiha Yankı'dan olay pozlar 1970'li yılların en popüler şarkıcılarından 58 yaşındaki Semiha Yankı, geçtiğimiz günlerde Instagram'da bikinili fotoğrafını paylaşmış, sosyal medyada büyük ilgi görmüştü...
20.09.2016 Magazin
58 yaşında bikini giydi!
58 yaşında bikini giydi! Oryantal Asena ile birlikte tatil yapan Yankı, bikinili fotoğrafını ‘ Ohh keyif...
13.09.2016 Magazin
Asena’ya albüm sözü
Asena’ya albüm sözü Kıbrıs’ta önceki akşam Gazino Show rüzgarı esti...
29.08.2016 Magazin
Komşuyla yüksek ses kavgası...
Komşuyla yüksek ses kavgası... "Seninle Bir Dakika" isimli şarkısıyla tanınan sanatçı Semiha Yankı'nın başı, komşusuyla derde girdi...
7.07.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Semiha Yankı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki semiha yankı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.