Eurovision

Eurovision

Son dakika Eurovision haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eurovision ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eurovision haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eurovision

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eurovision gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.028 eurovision haberi bulunmuştur. Tüm eurovision haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sertab Erener 21 yıl sonra yeniden Eurovision sahnesine çıkacak
Sertab Erener 21 yıl sonra yeniden Eurovision sahnesine çıkacak Sertab Erener 21 yıl sonra Eurovision heyecanı yaşayacak. 2003 yılında Eurovision’da Türkiye’ye “Everyway That I Can” şarkısıyla birincilik kazandıran sanatçı, “Bu yıl Eurovision’un gerçekleşeceği İsveç’ten davet aldım. Yarışma gecesinin hazırlıklarına başladım” dedi.
12.03.2024 Magazin
Sertab Erener'in arşivinden! Uzay ile beraber ilk kez seslendiriyoruz, çok tarihi bir andır!
Sertab Erener'in arşivinden! Uzay ile beraber ilk kez seslendiriyoruz, çok tarihi bir andır! 'Yanarım', 'Aldırma Deli Gönlüm' ve 'Mecbursun' gibi şarkılarla uzun yıllardır dinlenen şarkıcı Sertab Erener, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla takipçilerini hem geçmişe götürdü hem de hüzünlendirdi. Erener, Sezen Aksu'nun yazdığı ve Uzay Heparı'nın bestelediği 'Sakin Ol' şarkısının arşiv görüntülerini paylaştı.
19.12.2023 Magazin
Eurovision'da Türkiye'yi eden Şebnem Paker öğretmenliği yıldızlığa tercih etmişti! Fethiye için Milas’tan vazgeçti
Eurovision'da Türkiye'yi eden Şebnem Paker öğretmenliği yıldızlığa tercih etmişti! Fethiye için Milas’tan vazgeçti Türkiye’nin Eurovision yıldızlarından biri olan Şebnem Paker, Muğla’nın Milas ilçesinde bulunan Kırcağız Ortaokulu’na müzik öğretmeni olarak atanmasının ardından sürpriz bir kararla bu atamadan vazgeçerek Fethiye’de görev almak için Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne başvuruda bulunduğu öğrenildi.
20.09.2023 Magazin
MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?
MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli? MFÖ grubu, Türk müzik tarihinde eşsiz bir yere sahip olan ve milyonlarca hayranı bulunan bir müzik topluluğudur. Grubun üyelerinden Fuat Güner’in hayatı merak ediliyor. Peki, MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?
8.07.2023 Magazin
Burcu Güneş: Eurovision'u kazanmak bir başarı değil
Burcu Güneş: Eurovision'u kazanmak bir başarı değil Ünlü şarkıcı Burcu Güneş, önceki akşam Yeni Gazino Maslak'ta sahne aldı. Ünlü şarkıcı, kendisine yöneltilen ''Dizilerde ve sinemada uluslararası başarılar yakalıyoruz. Ama müzikte bu başarıyı pek fazla yenileyemiyoruz. En son Eurovision başarımız var. Bu neden kaynaklanıyor sizce?'' sorusuna yanıt verdi.
11.06.2023 Magazin
Eurovision 2023 hangi ülke kazandı? Eurovision 2023 şampiyonu hangi ülke oldu? Yarı final ve final ülkeleri...
Eurovision 2023 hangi ülke kazandı? Eurovision 2023 şampiyonu hangi ülke oldu? Yarı final ve final ülkeleri... Eurovision 2023 hangi ülke kazandı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 13 Mayıs 2023 Cumartesi günü Youtube kanalından canlı yayınlanan Eurovision 2023'e katılan ülkeler arasında yarı final ve final ülkeleri de açıklandı. Geçtiğimiz yıl Ukrayna'nın kazandığı şarkı yarışması Eurovision 2023'te şampiyon kim oldu?
13.05.2023 Ünlüler Dünyası
Nilüfer'den Kayahan itirafı! 'İki taraf da inatçı olunca işler uzun sürüyor'
Nilüfer'den Kayahan itirafı! 'İki taraf da inatçı olunca işler uzun sürüyor' Nilüfer ile Kayahan, hafızalara kazınan birçok eseri müzikseverlerle buluşturdu. Nilüfer'in yorumladığı 'Geceler', 'Kar Taneleri' ve 'Esmer Günler' gibi Kayahan parçaları klasik hâline geldi. Merhum sanatçı ile uzun yıllar birlikte çalışan Nilüfer, bir dönem küs kaldıktan sonra hastalık sürecinde barıştığı usta müzisyen hakkında konuştu.
11.05.2023 Magazin
Betül Akmar kimdir? Almanya'yı Eurovision'da Betül Akmar mı temsil edecek?
Betül Akmar kimdir? Almanya'yı Eurovision'da Betül Akmar mı temsil edecek? Türk kızı Betül Akmar, Almanya'yı Eurovision'da temsil etme yolunda adaylığını koydu. Almanya'nın başkenti Berlin'de doğan Türk vatandaşı Betül Akmar ilk iki elemeyi geçti, son elemeyi de geçerse finale katılmaya hak kazanacak. Peki, Betül Akmar kimdir?
28.01.2023 Gündem
Ayşegül Aldinç'ten yaş konusuna takılanlara tepki!
Ayşegül Aldinç'ten yaş konusuna takılanlara tepki! Ünlü şarkıcı Ayşegül Aldinç, 1985-2011 arasında birçok projede rol aldı. Sosyal medya hesabından 1987 yılında çekilen bir fotoğrafını paylaşan ünlü sanatçı, yazdığı mesajında yaş konusuna takılanlara tepki gösterdi.
13.11.2022 Magazin
Sanat camiası Bülent Özveren'in vefatıyla yıkıldı! Bir 'tarihi' uğurluyoruz...
Sanat camiası Bülent Özveren'in vefatıyla yıkıldı! Bir 'tarihi' uğurluyoruz... Eurovision şarkı yarışmasındaki sunumu ile hafızalara kazınan Bülent Özveren 79 yaşında hayatını kaybetti. 1975 ve 2012 yılları arasında aralıklarla Eurovision Şarkı Yarışması'nın Türkçe sunuculuğunu yapan Bülent Özveren'in müzik tarihi...
18.10.2022 Magazin
Bülent Özveren kimdir, kaç yaşındaydı? Bülent Özveren’in hastalığı neydi? İşte  Eurovision'un efsane sunucusu Bülent Özveren’in biyografisi!
Bülent Özveren kimdir, kaç yaşındaydı? Bülent Özveren’in hastalığı neydi? İşte Eurovision'un efsane sunucusu Bülent Özveren’in biyografisi! TRT’de bir dönemin sunucusu ve spor spikeri Bülent Özveren hayatını kaybetti. Eurovision Şarkı Yarışması sunumuyla tanınan ünlü isim yoğun bakımda tedavi görüyordu. Peki, Bülent Özveren kimdir, kaç yaşındaydı? Bülent Özveren’in hastalığı neydi? İşte Bülent Özveren’in biyografisi!
18.10.2022 Gündem
Bülent Özveren hayatını kaybetti
Bülent Özveren hayatını kaybetti TRT'de uzun yıllar çalışan ve Eurovision şarkı yarışmalarındaki sunumu ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Bülent Özveren 79 yaşında hayatını kaybetti.
18.10.2022 Magazin
Dünya Astsubaylar Günü ne zaman, Astsubaylar Günü neden 17 Ekim? Astsubaylar günü tarihi…
Dünya Astsubaylar Günü ne zaman, Astsubaylar Günü neden 17 Ekim? Astsubaylar günü tarihi… Astsubaylar Günü ne zaman ilen edildi, 17 Ekim neden astsubaylar günü? Dünya Astsubaylar Günü 2012 yılından beri her 17 Ekim’de kutlanıyor. İlk kez 2012 yılında kutlanmaya başlanan astsubaylar günü Büyükelçi ve Askeri ataşeler ve siyasi liderlerin katılımlarıyla gerçekleştiriliyor. Peki, Dünya Astsubaylar Günü ne zaman ilan edildi, Dünya Astsubaylar Günü neden 17 Ekim?
17.10.2022 Gündem
Melike Şahin’in nazar önlemi şaşırttı!
Melike Şahin’in nazar önlemi şaşırttı! Melike Şahin önceki akşam konser verdi. Ünlü şarkıcı, nazara önlem olarak kurşun döktürdüğünü söyledi.
3.10.2022 Magazin
Bülent Özveren'in sağlık durumu nasıl? Eşi Sebla Özveren açıkladı
Bülent Özveren'in sağlık durumu nasıl? Eşi Sebla Özveren açıkladı Uzun yıllar TRT'de görev yapan ve Eurovision Şarkı Yarışması'ndaki sunumu ile hafızalarda yer eden Bülent Özveren, iki hafta önce ani bir rahatsızlık nedeniyle Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde yoğun bakıma alınmıştı. Hakkında 'öldü' haberleri çıkan 79 yaşındaki ünlü sunucunun sağlık durumuna ilişkin eşi Sebla Özveren'den yeni açıklama geldi.
30.09.2022 Magazin
Ozan Çolakoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Şarkıcı Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu ne iş yapıyor? Ozan Çolakoğlu’nun ilk eşi, şarkıları ve diğer merak edilenler!
Ozan Çolakoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Şarkıcı Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu ne iş yapıyor? Ozan Çolakoğlu’nun ilk eşi, şarkıları ve diğer merak edilenler! Şarkıcı Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Gülşen’in konseri sırasında imam hatiplilere yönelik ifadesi nedeniyle ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçundan tutuklanması sonrası eşi Ozan Çolakoğlu araştırılmaya başlandı. Besteci, aranjör ve müzik yapımcısı olan Ozan Çolakoğlu'nun yaşamı, ne iş yaptığı, şarkıları merak konusu oldu. İşte Ozan Çolakoğlu’nun biyoğrafisi, ilk eşi, şarkıları ve diğer merak edilenler…
26.08.2022 Magazin
İlhan İrem neden öldü, hastalığı neydi? İlhan İrem kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, şarkıları nelerdir, son hali nasıldı?
İlhan İrem neden öldü, hastalığı neydi? İlhan İrem kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, şarkıları nelerdir, son hali nasıldı? İlhan İrem, 66 yaşında hayata gözlerini yumdu. Doktorlar tarafından sağlık durumun kötüye gittiği belirtilen İlhan İrem ölüm haberi sanat dünyasını ve sevenlerini derinden üzdü. Peki, İlhan İrem neden öldü, hastalığı neydi? İlhan İrem kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, şarkıları nelerdir, son hali nasıldı?
29.07.2022 Magazin
İlhan İrem kimdir? İlham İrem kaç yaşında, nereli? İlhan İrem'in hastalığı ne?
İlhan İrem kimdir? İlham İrem kaç yaşında, nereli? İlhan İrem'in hastalığı ne? Bir döneme damga vuran şarkılarıyla hayranlarının gönlünü fetheden usta sanatçı İlhan İrem hayatını kaybetti. Peki, İlhan İrem kimdir, kaç yaşında? İlhan İrem'in hastalığı ne? İşte son dakika haberinin detayları....
28.07.2022 Magazin
Linet: Ağlama Duvarı'nda hayallerimi yazdım ve gerçek oldu
Linet: Ağlama Duvarı'nda hayallerimi yazdım ve gerçek oldu İlk albümünü doğup büyüdüğü İsrail'de yapan, Türkiye'deki ilk albümünü ise 1995 yılında çıkaran Linet Menaşi, Girne'de sahneye çıktı. Hayallerinin gerçekleşip gerçekleşmediği sorulan şarkıcı, 11 yaşında okul gezisiyle Kudüs'teki Ağlama Duvarı'nda gittiğini açıklarken, yıllar öncesine ait dileğini paylaştı.
11.07.2022 Magazin
Eurovision 2022 şampiyonu açıklandı! Eurovision kim kazandı, hangi ülke birinci oldu?
Eurovision 2022 şampiyonu açıklandı! Eurovision kim kazandı, hangi ülke birinci oldu? 2022 Eurovision heyecanı sona erdi. Tüm dünyada coşku ile izlenen Eurovision şarkı yarışmasının finali bu akşam gerçekleştirildi. 10 Mayıs'ta ilk yarı finali, 12 Mayıs'ta ise ikinci yarı finali yaşanan Eurovision şarkı yarışmasını kazanan ülke merak ediliyor. Peki, 66. Eurovision finali: Eurovision şarkı yarışmasını kim kazandı? İşte, detaylar...
14.05.2022 Dünya
Eurovision 2022 ne zaman? Hangi gün ve kanalda, saat kaçta canlı yayınlanacak? Eurovision 2022 final ne zaman?
Eurovision 2022 ne zaman? Hangi gün ve kanalda, saat kaçta canlı yayınlanacak? Eurovision 2022 final ne zaman? Eurovision ne zaman, saat kaçta, hangi gün 2022? Eurovision 2022 için az bir süre kaldı. Avrupa'nın en prestijli müzik yarışması Eurovision İtalya ev sahipliğinde yapılacak. Türkiye’nin yer almadığı Eurovision 2022 hakkında merak edilenler…
9.05.2022 Televizyon
Eurovision 2022 ne zaman? Eurovision nerede yapılacak? Türkiye Eurovision 2022’ye katılacak mı?
Eurovision 2022 ne zaman? Eurovision nerede yapılacak? Türkiye Eurovision 2022’ye katılacak mı? 2022 yılı Eurovision Şarkı Yarışması için geri sayım başladı. 66. kez gerçekleşecek Eurovision yarışması, dünyanın her yerinden takip ediliyor. 2022 Eurovision yarışmasına dair detaylar belli oldu. Peki, Eurovision 2022 ne zaman? Eurovision nerede yapılacak? Türkiye Eurovision 2022’ye katılacak mı? İşte detaylar…
2.05.2022 Kültür Sanat
Ferman Akgül: Evliliği tazeledik, balayına çıkacağız
Ferman Akgül: Evliliği tazeledik, balayına çıkacağız maNga grubunun solisti Ferman Akgül, önceki gün alışveriş merkezinden çıkarken görüntülendi. Turnede olduğunu söyleyen Akgül, yeni film şarkıları ve müzik projeleri hakkında konuştu.
16.04.2022 Magazin
Nilüfer: Pop geride kaldı ama hiçbir zaman bitmez
Nilüfer: Pop geride kaldı ama hiçbir zaman bitmez 'Dünya Dönüyor', 'Başıma Gelenler', 'Boşver', 'Kim Arar Seni', 'Mavilim', 'Çok Uzaklarda' ve 'Namussuz Akşamlar' şarkıları Türk popunun klasikleri arasına giren Nilüfer, önceki gün kızı Ayşe Nazlı ile görüntülendi. Son yıllarda rap müziğin öne çıktığını belirten sanatçı, "Pop geride kaldı ama hiçbir zaman bitmez" dedi.
13.04.2022 Magazin
Annesini kaybeden Linet'ten duygulandıran paylaşım!
Annesini kaybeden Linet'ten duygulandıran paylaşım! Şarkıcı Linet'in annesi Leyla Özgecan, 19 Mart'ta hayatını kaybetmişti. Anne acısıyla sarsılan Linet, sosyal medya hesabından görenleri duygulandıran bir paylaşım yaptı.
23.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Eurovision ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eurovision haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.