Semazen

Semazen

Son dakika semazen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan semazen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını semazen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Semazen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan semazen gelişmeleri de dahil olmak üzere 126 semazen haberi bulunmuştur. Tüm semazen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana Seyhan'da ilk iftar sofrası kuruldu
Adana Seyhan'da ilk iftar sofrası kuruldu Seyhan Belediyesi'nin ilk iftar sofrası Pınar Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nda kuruldu. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Ramazan boyunca 16 noktada iftar yemeğinin planlandığını belirterek, " Ramazan ayı birlik ve beraberliktir, paylaşmaktır, berekettir. Aşımız, paylaştıkça bereketlenir " dedi.
14.03.2024 Adana
Seyhan’da 16 ayrı noktada iftar sofrası! "Aşımız, paylaştıkça bereketlenir"
Seyhan’da 16 ayrı noktada iftar sofrası! "Aşımız, paylaştıkça bereketlenir" Seyhan Belediyesi’nin ilk iftar sofrası Pınar Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nda kuruldu. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Ramazan boyunca 16 noktada iftar yemeğinin planlandığını belirterek, “Ramazan ayı birlik ve beraberliktir, paylaşmaktır, berekettir. Aşımız, paylaştıkça bereketlenir ” dedi.
12.03.2024 Adana
Falda Semazen Görmek Ne Demek? Kahve Falında Semazen Nasıl Yorumlanır?
Falda Semazen Görmek Ne Demek? Kahve Falında Semazen Nasıl Yorumlanır? Falda semazen görmek fal sahibinin yaptığı günahlardan dolayı pişmanlık duyacağı üzerine delalet eder. Bu konuda tövbe edeceği ve bir daha böylesi günahlara kalkışmayacağı yönünde yorumlar yapılır. Ayrıca yakın zamanda zor dönemler geçireceğini ve bu dönemin kolay kolay bitmeyeceği üzerine işaret eder. Buna rağmen fal sahibinin sabır göstermesi ve mücadele etmesi gerektiğini anlatır. Kalbini kırmış olduğu biri ile karşı karşıya gelebileceği yönünde rivayet edilir.
27.07.2023 Gündem
İstanbul Boğazı’nda ‘Türk Gecesi'! Bahşişler havada uçuştu
İstanbul Boğazı’nda ‘Türk Gecesi'! Bahşişler havada uçuştu İstanbul Boğazı’ndaki ‘Türk Gecesi’ etkinlikleri, dünyanın dört bir yanından gelen turistlerin ilgi odağı olmayı sürdürüyor. ABD’den Avustralya’ya, Peru’dan Kolombiya’ya farklı ülkelerden turistlerin doldurduğu masalarda eğlence dinmiyor. Girişler 70 Euro. Gecede yöresel gösteriler düzenleniyor, semazen ve dansöz şovları yapılıyor. Kısmen üst gelir grubu turistlerin katıldığı eğlencede bahşişler havada uçuşuyor.
11.06.2023 Ekonomi
Mevlana Haftası (Şeb-i Arus) ne zaman başlıyor? Şeb-i Arus törenleri nerede yapılır, hangi şehirde düzenlenir? Mevlana'yı anma haftası 2021!
Mevlana Haftası (Şeb-i Arus) ne zaman başlıyor? Şeb-i Arus törenleri nerede yapılır, hangi şehirde düzenlenir? Mevlana'yı anma haftası 2021! Mevlana'yı anma haftası ne zaman başlıyor? Hazreti Mevlana'nın 748. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri kapsamında, Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu üyelerince icra edilecek sema ayin-i şerifleri için son hazırlıklar tamamlandı. Peki, Mevlana Haftası ne zaman başlıyor? Şeb-i Arus törenleri nerede yapılır, hangi şehirde düzenlenir?
6.12.2021 Gündem
AK Parti'li Turan'dan semazen tepkisi: Hiç kimse Mevlana’yı o hale düşüremez
AK Parti'li Turan'dan semazen tepkisi: Hiç kimse Mevlana’yı o hale düşüremez Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde, sağlık tesisinin açılış töreninde konuşan AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, İzmir'de 'semazen' temasıyla yapılan ve üzeri çıplak dansçının sergilediği gösteri üzerinden muhalefete tepki gösterdi. Turan, "Muhalefet başka, ihanet başka. Hiç kimse bu topraklarda 'PYD komşumuz olsun' diyemez. Hiç kimse bu topraklarda Mevlana'yı o hale düşüremez" dedi.
17.09.2021 Siyaset
İzmir'deki 'çıplak semazen' gösterisi tepkilere neden oldu!
İzmir'deki 'çıplak semazen' gösterisi tepkilere neden oldu! İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümde düzenlenen yarı çıplak semazen gösterisi tepkilere neden oldu. AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, uluslararası organizasyonun galasında sergilenen dansı eleştirerek ‘yarı çıplak semazen görüntülerinin kabul edilemez’ olduğunu söyledi.
15.09.2021 Gündem
Düğünde rezalet anları! 'Edepsizliği kınıyorum, Yasal işlem başlatacağız'
Düğünde rezalet anları! 'Edepsizliği kınıyorum, Yasal işlem başlatacağız' Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bir düğünde semazenin eteklerine ve kollarına meşale ve ışıklandırılmalar takılarak yapılan sema gösterisine Twitter hesabından tepki gösterdi. Altay, "Sosyal mecralarda paylaşılan semazen kıyafeti ile yapılan gösteri hakkında yasal işlem başlatacağız. Bu edepsizliği kınıyorum, konunun takipçisi olacağız" dedi.
21.07.2021 Gündem
Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı 2021! Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli orkestra sanatçısı alıyor!
Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı 2021! Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli orkestra sanatçısı alıyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı ilanı yayınlandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı, sözleşmeli sanatçı alıyor. Başvuru şartları Resmi Gazete'de yayınlandı. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli sanatçı alımı başvuru şartları!
5.02.2021 Personel Alımı
Side Sualtı Müzesi'ne, 6 yılda 70 bin kişi daldı
Side Sualtı Müzesi'ne, 6 yılda 70 bin kişi daldı Antalya'nın Manavgat ilçesinde, 115 heykelin sergilendiği Side Sualtı Müzesi'ne, açıldığı 2015 yılından bu yana 70 bin kişi dalış yaptı.
21.01.2021 Kültür Sanat
Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı! Semazen, postnişin ve sanatçı alınacak!
Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı! Semazen, postnişin ve sanatçı alınacak! Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı İstanbul Devlet Türk Müziği Araştırma ve Uygulama Topluluğu’nun Tasavvuf, İrfan ve Meydan Meşkleri Bölümü’ne stajer sanatçı alınacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı stajer sanatçı başvurusu nasıl yapılır? İşte Semazen, postnişin ve sanatçı ilanının detayları...
14.07.2020 Personel Alımı
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi...
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi... BEDAŞ ve AYEDAŞ İstanbul'da 7 Temmuz 2020 Salı günü (bugün) elektrik kesintisi yaşanacak ilçelerin listesi duyurdu. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek? İşte 7 Temmuz elektrik kesintisi uygulanacak ilçelerin listesi...
7.07.2020 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Ahmet Özhan konseri
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Ahmet Özhan konseri Türk Klasik ve Tasavvuf müziğinin usta yorumcu ve bestecisi Ahmet Özhan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Ankaralılar’a unutulmaz bir konser verdi. Ahmet Özhan ve İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu'nun birbirinden seçkin 30 eseri icra ettiği konsere Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da katıldı.
12.03.2019 Kültür Sanat
Binali Yıldırım Sultanbeyli'de
Binali Yıldırım Sultanbeyli'de AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Sultanbeyli'ye metro biraz gecikti. Çekmeköy'e geldi, 11 kilometre oradan itibaren ilk işimiz bu projeyi hızlandırmak. Bu ciddi bir rahatlama sağlayacak." dedi.
22.02.2019 Siyaset
Gençlerin rock eğlencesi
Gençlerin rock eğlencesi Edremit’de gerçekleşen Zeytinli Rock Festivali’nin 4üncü gününde ana sahnede Şebnem Ferah, Hayko Cepkin, Mabel Matiz, Umut Kuzey, Melis Danişmend, Sattas ve TNK konser verdi.
27.08.2017 Magazin
AVM'lerde Ramazan değişikliği
AVM'lerde Ramazan değişikliği İstanbul'daki birçok AVM Ramazan ayı dolayısıyla kapanış saatlerine düzenleme getirdi.
3.06.2017 Ekonomi
Ramazan gelenekleri Beylikdüzü Migros AVM’de hayat bulacak
Ramazan gelenekleri Beylikdüzü Migros AVM’de hayat bulacak Her yıl Ramazan etkinliklerinin değişmeyen adreslerinden Beylikdüzü Migros AVM, bu yıl da tüm Ramazan geleneklerini misafirlerinin beğenisine sunuyor.
17.05.2018 Ramazan Haberleri
Ramazan gelenekleri Beylikdüzü Migros AVM’de hayat bulacak
Ramazan gelenekleri Beylikdüzü Migros AVM’de hayat bulacak Her yıl Ramazan etkinliklerinin değişmeyen adreslerinden Beylikdüzü Migros AVM, bu yıl da tüm Ramazan geleneklerini misafirlerinin beğenisine sunuyor.
17.05.2018 Ramazan Haberleri
Skandal karar! Almanya, Türklere yasakladı!
Skandal karar! Almanya, Türklere yasakladı! Almanya'da FETÖ'nün Türkiye'deki darbe girişimini konu alan tiyatro gösterimine izin verilmedi.
11.02.2017 Dünya
İstanbul'da elektrik kesintisi
İstanbul'da elektrik kesintisi İstanbul'un Anadolu yakasında 9 ilçede yarın elektrik kesintisi uygulanacak.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da elektrik kesintisi
İstanbul'da elektrik kesintisi Kadıköy, Kartal, Maltepe, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine 24 Kasım'da elektrik verilemeyecek
29.09.2021 Gündem
Türkiye Halk Oyunları Şampiyonası İstanbul'da!
Türkiye Halk Oyunları Şampiyonası İstanbul'da! "Biz Birlikte Türkiye'yiz" sloganıyla hafta sonu Harbiye Cemil Topuzlu açık hava sahnesinde Büyükler Türkiye Halk Oyunları Şampiyonası yapılacak...
23.09.2016 Kültür Sanat
İstanbul'da elektrik kesintisi!
İstanbul'da elektrik kesintisi! Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine 21 Eylül'de elektrik verilemeyecek...
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da elektrik kesintisi
İstanbul'da elektrik kesintisi Anadolu Yakası'nda bazı ilçelere 6 Ağustos'ta elektrik verilemeyecek
29.09.2021 Gündem
Halkın demokrasi nöbeti sürüyor
Halkın demokrasi nöbeti sürüyor 15 Temmuz darbe girişimine tepki gösteren halk, demokrasi nöbetinin 18'inci gününde de Türkiye'nin dört bir yanında meydanları doldurdu
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Semazen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki semazen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.