Şelale

Şelale

Son dakika şelale haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şelale ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şelale haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şelale

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şelale gelişmeleri de dahil olmak üzere 344 şelale haberi bulunmuştur. Tüm şelale haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çalıştığı markette eşini kalbinden bıçaklayıp öldüren sanığın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Çalıştığı markette eşini kalbinden bıçaklayıp öldüren sanığın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Antalya'da boşanma aşamasındaki eşi Sümeyye Yavlak'ı (28), çalıştığı markette kalbinden bıçaklayıp, öldüren Mehmet Yavlak (33), "Olay esnasında uyuşturucunun etkisindeydim. Affınıza sığınıyorum" dedi.
28.03.2024 Gündem
Mardin’de ‘bereketin müjdeleyicisi’ GAP Şelalesi, akmaya başladı
Mardin’de ‘bereketin müjdeleyicisi’ GAP Şelalesi, akmaya başladı Mardin'in Derik ilçesinde 20 bin dönümlük meyve ve zeytin ağaçlarını bulunduğu GAP Bahçeleri’ni sulayarak hayat veren GAP Şelalesi, son günlerde etkili olan yağışlarla birlikte akmaya başladı. ‘Bereketin müjdeleyicisi’ olarak bilinen ve aktığı yıllarda ürün rekoltelerinin arttığına inanan bölge halkı, şelaleye giderek hatıra fotoğrafı çektirdi.
4.02.2024 Gündem
9 günlük ara tatil başladı! Rezervasyonlar arttı, işte indirimli tatil rotaları...
9 günlük ara tatil başladı! Rezervasyonlar arttı, işte indirimli tatil rotaları... Okulların 9 günlük ara tatile girmesiyle turizmde hareketlilik başladı. Her şehirde yakın rotalar daha fazla tercih edilirken, Antalya, Afyon, Bolu ve Sapanca gibi bölgeler öne çıkıyor. İşte detaylar...
11.11.2023 Ekonomi
Çamaş Kanyonu Guinness yolcusu
Çamaş Kanyonu Guinness yolcusu Ordu’nun Çamaş ilçesinde bulunan Çamaş Kanyonu, eşsiz doğal güzellikleriyle ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor. Türkiye'nin en uzun kanyonlarından olan Çamaş Kanyonu, Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeye hazırlanıyor.
14.10.2023 Yaşam
Arjantin Bayrağı Anlamı Nedir? Arjantin Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Arjantin Bayrağı Anlamı Nedir? Arjantin Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Amerika kıtasında bulunan Arjantin güney Amerika'nın güney kısmında yer alır. And dağları ve Atlas okyanusunun arasında bulunan Arjantin Güney Amerika'nın 2. en büyük ülkesidir. 
3.09.2023 Eğitim
Rize'de şelalede tehlikeli serinlik!
Rize'de şelalede tehlikeli serinlik! Rize'nin Güneysu ilçesinde, sıcaktan bunalanlar, Katarahte Şelalesi'nde ıslak kayalardan tırmanıp ulaştıkları zirveden, tehlikeye aldırış etmeden dereye atlayıp yüzerek serinledi.
31.08.2023 Yaşam
Şelalede tehlikeli serinlik
Şelalede tehlikeli serinlik Rize'nin Güneysu ilçesinde, sıcaktan bunalanlar, Katarahte Şelalesi'nde ıslak kayalardan tırmanıp ulaştıkları zirveden, tehlikeye aldırış etmeden dereye atlayıp yüzerek serinledi.
31.08.2023 Haber
Saklı cenneti görebilmek için kilometrelerce yol yürüyorlar
Saklı cenneti görebilmek için kilometrelerce yol yürüyorlar Sakarya’nın saklı cenneti olan Doğançay Şelalesi, her mevsim farklı güzellikleriyle yerli ve yabancı turistleri ağırlıyor. Yol yenileme çalışması çerçevesinde araç trafiğine kapalı olan güzergahta vatandaşlar, doğal güzelliği görmek için kilometrelerce yol kat ediyor.
2.08.2023 Yaşam
Mangal yasak mı? Ormanlarda mangal yapmak yasaklandı mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı?
Mangal yasak mı? Ormanlarda mangal yapmak yasaklandı mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı? Ormanda piknik ve mangal yasak mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı? Yaz dönemiyle birlikte yangınların önüne geçilebilmek için ormanlık alanlara giriş yasakları uygulanmaya başlandı. İstanbul’un da yer aldığı birçok şehirde ormanlara giriş yasağı uygulanıyor. Vatandaşlar ise ormanlarda mangal yapıp yapmayacaklarını araştırıyor. Peki, Mangal yasak mı, ormanlara giriş vat mı?
29.06.2023 Gündem
Pınar Deniz şelalede yüzdüğü anları paylaştı!
Pınar Deniz şelalede yüzdüğü anları paylaştı! Yargı dizisinde Avukat Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz, oyunculuktaki başarısının yanı sıra güzelliğiyle de son dönemde ekranların aranılan isimlerinden. Pınar Deniz, dizinin sezon finaline girmesinin ardından Yunanistan’da sıcak havanın tadını çıkarıyor. Deniz, son olarak şelalede yüzdüğü anları yayınladı.
28.06.2023 Magazin
“Teknolojiyle Geleceğe Gülümse” projesinde hedef bir yılda 4 bin genç
“Teknolojiyle Geleceğe Gülümse” projesinde hedef bir yılda 4 bin genç Amazon Türkiye, Tuzla Belediyesi ve Habitat Derneği ortaklığında İstanbul Tuzla Şelale Eğitim Parkı’nda Teknoloji Sınıfı açıyor. “Teknolojiyle Geleceğe Gülümse” projesi ilk yılında 4 binden fazla gencin bilgisayar bilimi, kodlama, makine öğrenimi ve 3D tasarım becerileri edinmesine yardımcı olmayı hedefliyor.
21.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Tortum Gölü yüzde 100 doldu, şelale coştu
Tortum Gölü yüzde 100 doldu, şelale coştu Erzurum'un Uzundere ilçesinde Tortum Gölü'nün yüzde 100 doluluk oranına ulaşmasıyla Türkiye'nin en yüksek şelalesi de coştu. Tortum Şelalesi'nde güzel görüntüler oluştu.
8.06.2023 Yaşam
Amasya ve Samsun'dan acı haber! Sele kapılan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı
Amasya ve Samsun'dan acı haber! Sele kapılan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı Amasya'da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak sele yol açtı. Sele kapılan otomobildeki 1 kişi kurtuldu, kayıp 2 kişiden birinin ise sabah saatlerinde cesedine ulaşıldı. Samsun'un Ladik ilçesinde de 1 kişi sele kapılarak hayatını kaybetti. Meteoroloji'den bölge için kritik uyarı geldi.
5.06.2023 Gündem
Her yağmurda şelaleye dönen binayla ilgili ilginç detay
Her yağmurda şelaleye dönen binayla ilgili ilginç detay Ankara'da dün sağanak nedeniyle sel sularının girip, balkondan şelale gibi aktığı apartmanın eksi 1'inci katındaki 2 dairei daha önce de 2 kez su bastığı, bu yüzden de boş bırakıldıkları ortaya çıktı.
4.06.2023 Gündem
Gizemli araba ihbarı polisi harekete geçirdi! Gerçek bambaşka çıktı
Gizemli araba ihbarı polisi harekete geçirdi! Gerçek bambaşka çıktı Galatasaray’ın Ankaragücü’nü yenerek şampiyon olmasının ardından kutlamalara katılan genç, park ettiği aracının camlarını açık unutup evine gitti. Sabah, camı açık ve içerde alkol şişeleri bulunan otomobil ihbarı polis ekiplerini harekete geçirdi. Polis, 1 saati aşkın bir süre aracın sahibini bulabilmek için araştırma yaparken, mahalle ve apartman sakinleri aracı ve sahibini tanımadığını dile getirdiler. Uzun süre sonra aracın başına gelen ve üzerinde Galatasaray forması bulunan Ramazan Adıgüzel, aracın kendisine ait olduğunu, şampiyonluk kutlamasının ardından camları açık unuttuğunu söyledi.
1.06.2023 Yaşam
Adana'da 45 dakika sağanak! Yollar göle döndü, ağaçlar araçların üzerine devrildi
Adana'da 45 dakika sağanak! Yollar göle döndü, ağaçlar araçların üzerine devrildi Adana'da sabahın ilk saatlerinde etkili olan fırtına ve sağanak yağış nedeniyle bazı caddeler göle döndü, kökü zayıf ağaçlar ise araçların üzerine devrildi. Öte yandan Mersin'de de gece saatlerinde başlayan sağanak yağmur hayatı felç etti. Tarsus ilçesinde araçlar suya gömülürken tarım alanları zarar gördü.
23.05.2023 Gündem
Münevver Karabulut'un katledildiği 'lanetli villa' yıkıldı! Yerine yeni site yapılacak
Münevver Karabulut'un katledildiği 'lanetli villa' yıkıldı! Yerine yeni site yapılacak İstanbul Bahçeşehir'de 3 kattan oluşan villaların 2021 yılında kentsel dönüşüm kapsamında yıkım kararı çıkmıştı. Yıkımı gerçekleştirilen villalardan biri de Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği villa oldu. Yıkılan villaların yerine 12 katlı bloklardan oluşan yeni site yapılacağı belirtildi.
20.05.2023 Gündem
Münevver Karabulut'un vahşice katledildiği villa yıkıldı
Münevver Karabulut'un vahşice katledildiği villa yıkıldı Türkiye'yi yasa boğan Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği villa yıkıldı. Bahçeşehir'de korkunç cinayetin işlendiği evin de aralarında bulunduğu villa sitesi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılarak yerine 12 katlı apartmanların yapılacağı öğrenildi.
19.05.2023 Yaşam
Yargı’da romantizm çanları çalıyor!
Yargı’da romantizm çanları çalıyor! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın bu akşamı yayınlanacak heyecan dolu 61’inci bölümden ikinci tanıtım yayınlandı. Tanıtıma Ilgaz ve Ceylin’in şelaledeki romantik anları damga vuruyor.
16.04.2023 Televizyon
Tapu sahibi milyonları ilgilendiriyor! Sizin de başınıza gelebilir, hemen kontrol edin
Tapu sahibi milyonları ilgilendiriyor! Sizin de başınıza gelebilir, hemen kontrol edin Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşanan olay ev ve arsa sahibi milyonları ilgilendiriyor. Başkasına ait arsayı bir internet sitesinde satılığa çıkaran dolandırıcıların, sahte tapu oyunu ortaya çıktı. İşte internette kendi mülkünün satılık olduğunu gören vatandaşın yaşadıkları.
7.04.2023 Yaşam
Antalya'da hayat felç oldu! Şiddetli fırtına dünyaca ünlü şelaleyi ters akıttı
Antalya'da hayat felç oldu! Şiddetli fırtına dünyaca ünlü şelaleyi ters akıttı Meteorolojinin ‘turuncu kod’ ile uyardığı Antalya’da akşam saatlerindeki şiddetli fırtına ve sağanak hayatı felç etti. Saatteki hızı 153 kilometreye kadar çıkan rüzgar, dünyaca ünlü şelaleyi terse doğru akıttı. Aşırı sağanak nedeniyle su dolan alt geçitlerde araçlar ve vatandaşlar mahsur kaldı, balıkçı barınağında 1 tekne battı.
27.01.2023 Yaşam
Girlevik Şelalesi dondu, görenler hayran kaldı!
Girlevik Şelalesi dondu, görenler hayran kaldı! Erzincan'da doğal güzelliğiyle öne çıkan Girlevik Şelalesi, geceleri yaşanan soğuk havayla birlikte buz tuttu. Ortaya çıkan görüntü ise görenleri kendine hayran bıraktı.
25.01.2023 Vatan TV
Malezya'da heyelan felaketi! Ölü sayısı 21'e yükseldi
Malezya'da heyelan felaketi! Ölü sayısı 21'e yükseldi Malezya'nın Selangor eyaletindeki bir kamp alanında meydana gelen toprak kaymasında hayatını kaybedenlerin sayısı 21'e yükseldi. Kayıp 14 kişi için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor
16.12.2022 Dünya
14 Ekim BİM kataloğu 2022! BİM 14 Ekim 2022 kataloğu aktüel ürünler listesinde hangi ürünler indirimli? 14 Ekim BİM aktüel ürünleri!
14 Ekim BİM kataloğu 2022! BİM 14 Ekim 2022 kataloğu aktüel ürünler listesinde hangi ürünler indirimli? 14 Ekim BİM aktüel ürünleri! BİM 14 Ekim 2022 kataloğu yayınlandı. BİM aktüel ürünle kataloğunda bu hafta birbirinden farklı indirimli ürünler raflardaki aldı. BİM indirimli ürünler listesinde spor ve kozmetik ürünlerinden, mutfak araç gereçlere, teknolojik aletlerden, bisiklete kadar birçok ürünler ön plana çıkıyor. Peki, BİM 14 Ekim 2022 kataloğu aktüel ürünler listesinde hangi ürünler indirimli? İşte 14 Ekim BİM kataloğu 2022…
14.10.2022 Ekonomi
Hatay'da ağaçlar arasında keşfedildi! Görenler hayran kalıyor
Hatay'da ağaçlar arasında keşfedildi! Görenler hayran kalıyor Hatay Amanos Dağlarında terörden temizlenen bölgelerde yeni bir şelale bulundu.
17.09.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Şelale ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şelale haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.