Seks Kasedi

Seks Kasedi

Son dakika seks kasedi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seks kasedi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seks kasedi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seks Kasedi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seks kasedi gelişmeleri de dahil olmak üzere 107 seks kasedi haberi bulunmuştur. Tüm seks kasedi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kanye West'ten flaş hamle!  Kim Kardashian'dan şimdi de özür diledi...
Kanye West'ten flaş hamle! Kim Kardashian'dan şimdi de özür diledi... Boşanmak üzere olduğu eşi Kim Kardashian kendisini istemediği için ilginç yollara başvuran Kanye West önce Kim'in yeni aşkına kafayı takmış ardından eski karısının ikinci bir seks kasedi olduğunu söylemiş bununla da yetinmeyip attığı mesajları da ifşa etmişti. Yaşanan bu olaylardan sonra tepki çeken West Sevgililer Günü'nde de Kim'i kamyon dolusu gül gönderdi. Tüm bunlardan sonra Kanye West'ten özür geldi.
17.02.2022 Magazin
Benzema'dan Valbuena'ya hakaret!
Benzema'dan Valbuena'ya hakaret! Seks kasedi şantajı nedeniyle isimleri sık sık yan yana gelen iki futbolcudan Karim Benzema, Fenerbahçeli Mathieu Valbuena’nın boyuyla dalga geçti.
7.12.2018 Fenerbahçe
Yargı yolu açıldı! 7 yıl hapis...
Yargı yolu açıldı! 7 yıl hapis... Paris Tahkim Mahkemesi, Fenerbahçeli Mathieu Valbuena’nın seks kasedi şantajı incelemesine yapılan itirazı görüştü, soruşturmayı onaylayarak Karim Benzema’ya mahkeme yolunu açtı.
9.11.2018 Fenerbahçe
Valbuena'dan flaş Kocaman açıklaması! "Küçük çaplı..."
Valbuena'dan flaş Kocaman açıklaması! "Küçük çaplı..." Fenerbahçe'nin Fransız futbolcusu Mathieu Valbuena, Le Parisien gazetesine dikkat çekici ifadeler barındıran bir röportaj verdi.
18.03.2018 Fenerbahçe
1 milyon abone karşılığında +18 kasetini yayınlayacak!
1 milyon abone karşılığında +18 kasetini yayınlayacak! Abone toplama işi çığrından çıkıyor! ABD'li Lena The Plug rumuzlu YouTube kullanıcısı, 1 milyon abone karşılığında bir erkek abonesi ile gireceği cinsel ilişkinin görüntülerini yayınlama sözünü verdi.
11.12.2017 Bilim ve Teknoloji
İş adamlarının kasetlerini saklamışlar
İş adamlarının kasetlerini saklamışlar Bursa’da FETÖ üyelerinin 11 iş adamının seks kasetlerini ve yıllık ekonomik karlılık durumunu belirten verileri bankanın kasasında sakladığı iddianamede yer aldı
29.09.2021 Gündem
ŞOK! Kaset olayı doğru çıktı...
ŞOK! Kaset olayı doğru çıktı... Faryal Makhdoom-Amir Khan evliliğinde büyük kriz... Ünlü boksörün, 3 yıl önce Arizonalı bir model ile yaşadığı ilişkiyi içeren görüntülerin internete sızdırıldığı iddia edildi.
17.01.2017 Magazin
Trump ne dediyse tersini söylediler
Trump ne dediyse tersini söylediler Trump’ın kabinesi için aday gösterdiği isimler Senato üyeleri karşısında müstakbel Başkan’ın seçim kampanyasında dile getirdiği tüm vaatlerinin tersini savundu
17.06.2021 Dünya
‘Trump’ın daha çok kasedi var’
‘Trump’ın daha çok kasedi var’ Merkezi Haber Alma Teşkilatı (CIA), Trump’ın inkar etmesine karşın, Rusların elinde müstakbel Başkan’a şantaj için kullanılabilecek video ve ses kayıtları olduğuna inanıyor
17.06.2021 Dünya
‘Rusya’nın elinde Trump’ın kasedi var’
‘Rusya’nın elinde Trump’ın kasedi var’ ABD istihbaratının Başkan Obama ve Trump’a sunduğu ‘Rusya raporunda’, Moskova’nın elinde Trump’ın ‘seks kasedi’ bulunduğuna yönelik bilgiler olduğu ortaya çıktı. Trump ve Kremlin iddiayı yalanladı
17.06.2021 Dünya
Facebook'ta "sızıntı seks kasedi" tuzağı
Facebook'ta "sızıntı seks kasedi" tuzağı Pek çok ünlünün "sızıntı seks kasetini" vaat eden Facebook bağlantıları, can yakmaya devam ediyor!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
ABD seçimlerinde 'seks kasedi' tartışması!
ABD seçimlerinde 'seks kasedi' tartışması! ABD’de başkan adayı Donald Trump’ın polemik yaşadığı eski Kainat Güzeli Alicia Machado’nun seks kasedi olduğu yolunda tweet atması ortalığı karıştırdı. Trump, rakibi Hillary Clinton’ı da vatandaş olması için Machado’ya yardım etmekle suçladı. Ancak Trump’ın sabaha karşı attığı tweet’ler geri tepti.
2.10.2016 Dünya
"Gülen'in seks kaseti var" diyen polis muhbirinin ölümünde cemaat izi!
"Gülen'in seks kaseti var" diyen polis muhbirinin ölümünde cemaat izi! Fetullah Gülen'in özel hayatına dair kitap yazarken öldürülen gazeteci Haydar Meriç'in ardından, "uygunsuz kaseti var" diyen polis muhbiri İrfan Erbaşaran'ın ölümünde de Cemaat'in izine ulaşıldığı iddia edildi.
29.09.2021 Gündem
3 çocuk annesine seks kasetli şantaj!
3 çocuk annesine seks kasetli şantaj! İngiltere'nin reyting rekorları kıran dizisi Coronation Street'in yıldızı Kym Marsh'a seks kasedi şoku! 40 yaşındaki ünlü oyuncu, birtakım karanlık kimseler tarafından 57 saniyelik seks kasedinin yayınlamasıyla tehdit ediliyor...
17.06.2021 Dünya
Laura Carter'a seks kasedi şoku!
Laura Carter'a seks kasedi şoku! İngiltere'de yayımlanan Big Brother programında Marco Pierre ile ilişkiye girerken çekilen görüntüleri yayımlanan Laura Carter'a bir şok daha...
17.06.2021 Dünya
Çok sayıda seks kasedi çektiler! Gizlice yayınlayacaklar
Çok sayıda seks kasedi çektiler! Gizlice yayınlayacaklar ABD'li rap'çi Tyga ile eski sevgilisi Kylie Jenner hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Çok sayıda seks kasedi çeken ikilinin, bunları gizlice yayınlamaya hazırlandığı öne sürüldü.
24.05.2016 Magazin
Kim Kardashian seks kasedini kendisi mi sızdırdı?
Kim Kardashian seks kasedini kendisi mi sızdırdı? Yeni yayınlanan bir kitapta, Kim Kardashian'ın ünlü seks kasedini kendisinin sızdırdığı iddia ediliyor.
28.03.2016 Magazin
Cübbeli Ahmet beraat etti
Cübbeli Ahmet beraat etti Kamuoyunda ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, 2011 yılında Karagümrük Çetesi’ne yönelik operasyonda gözaltına alınmıştı...
29.09.2021 Gündem
Benzema şimdi yandı!
Benzema şimdi yandı! Fransa Milli Takımı'nın ve Lyon'un futbolcusu Valbuena seks kasedi skandalından sonra İlk defa basına konuştu.
27.11.2015 Futbol
Eski eşinin seks kasedi çıktı, 300 bin TL tazminat istedi
Eski eşinin seks kasedi çıktı, 300 bin TL tazminat istedi 700 TL nafaka ve 10 bin TL maddi tazminat ödemeyi kabul eden koca, aldatıldığını öğrenince karısından 300 bin TL maddi ve manevi tazminat ile çocuğunun velayetini istedi. Mahkeme davayı kabul etti
23.11.2015 Yaşam
Pique ve Shakira'ya seks kasedi şantajı mı yapıldı?
Pique ve Shakira'ya seks kasedi şantajı mı yapıldı? Pique ve eşi Shakira'nın da adı karıştı...
18.11.2015 Magazin
Ünlü ismin seks kasedi çıktı
Ünlü ismin seks kasedi çıktı Kenya'nın en ünlü DJ'i Creme De La Creme'in seks kasedinin çıkması ülkede skandal yarattı.
3.11.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Seks Kasedi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seks kasedi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.