Şeker Hastası

Şeker Hastası

Son dakika ŞEKER HASTASI haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ŞEKER HASTASI ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ŞEKER HASTASI haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şeker Hastası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şeker hastası gelişmeleri de dahil olmak üzere 859 şeker hastası haberi bulunmuştur. Tüm şeker hastası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bastonla bakkala gitti, dönüşte eşini ve oğlunu katletti
Bastonla bakkala gitti, dönüşte eşini ve oğlunu katletti Ankara'nın Mamak ilçesinde Metin Çimen (77), tartıştığı eşi Sabiha Çimen (71) ile oğlu Sinan Çimen'i (31) tabanca ile vurarak öldürdü.
4.03.2024 Gündem
Tüfekle gelinini vurup cesedini benzinle yaktı! Cani kayınpederin ifadesi ortaya çıktı
Tüfekle gelinini vurup cesedini benzinle yaktı! Cani kayınpederin ifadesi ortaya çıktı Muğla'nın Seydikemer ilçesinde gelini Hatice Öğüt'ü öldürüp cesedini ateşe veren kayınpeder Kamil Öğüt, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle ilk kez hakim karşısına çıktı. Fethiye 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, olay günü ile ilgili olarak konuşmak istemediğini belirten Kamil Öğüt, "Hap kullanıyordum, şeker hastasıydım. Ne yaptığımı bilmiyorum, hiçbir şey hatırlamıyorum. Beni zorlamayın, konuşmak istemiyorum" dedi.
14.12.2023 Gündem
Tartıştığı babasını vurarak öldürdü, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: Ölünün arkasından önünden konuşulmaz ama asabi sinirli biriydi
Tartıştığı babasını vurarak öldürdü, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: Ölünün arkasından önünden konuşulmaz ama asabi sinirli biriydi Bağcılar’da tartıştığı babasını silahla vurarak öldüren Mehmet Cem Ayvacı’nın yargılanmasına başlandı. Duruşmada savunma yapan tutuklu sanık Ayvacı, “Babama ‘yeter artık’ dedikçe durmadı. Daha sonra silah bir anda patladı. Sadece sol göğsünün üstünden yaralandığını hatırlıyorum” dedi. Sanığın annesi Sevgi Ayvacı ise “Eşim çok sinirli biriydi. Çevresindeki herkesi kırardı” şeklinde beyanda bulunarak oğlundan hiçbir şikayetinin olmadığını söyledi. Duruşmada anne Ayvacı’nın beyanda bulunurken ağlaması üzerine sanık da gözyaşlarına boğuldu.
18.10.2023 Gündem
Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak ölümden döndü! "Dişlerim elimde geziyorum"
Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak ölümden döndü! "Dişlerim elimde geziyorum" Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak, diş tedavisi için gittiği klinikte ölümden döndü. Çenesi kırılan Yüzüak, hastaneye kaldırıldı. Kanal D Haber'e konuşan müzisyen, diş hekiminden şikayetçi oldu. Yüzüak, "Dişlerim elimde geziyorum. Hakkımı arayacağım. İki dişim için gitmiştim. Bana 9 tane implant takmış. 9 implantı ben nasıl taşırım 73 yaşındaki bir adam beyin kanaması geçirir. Meğerse benim çene kemiğim kırıkmış. 6 tanesini alamıyoruz. Atom bombası taşıyorum ağzımda." diye konuştu. Öte yandan İstanbul Diş Hekimleri Odası diş hekimine kınama cezası verdi.
17.10.2023 Yaşam
Öğle yemeğini sakın böyle yemeyin! Bu hatalar şeker hastası yapıyor
Öğle yemeğini sakın böyle yemeyin! Bu hatalar şeker hastası yapıyor Türkiye’de 7 milyondan fazla insan diyanet hastası, bu oran toplam yetişkin nüfusun yaklaşık yüzde 15’ine denk geliyor. Bu rakam sizi şaşırttıysa, günün en büyük öğünü olarak kabul edilen öğle yemeği sırasında yaptığınız hataların sizi nasıl potansiyel şeker hastası yaptığını bilmiyorsunuz. Diyabetin çeşitli risk faktörleri olsa da en büyüğünün beslenme alışkanlıkları olduğunu uzmanlar sık sık vurguluyor. İşte Diyanet riskini arttıran 5 hata…
20.07.2023 Sağlık
Şeker hastalığı ve kolesterole iyi geliyor! İşte İbn-i Sina’nın şifa diye önerdiği bitkinin faydaları
Şeker hastalığı ve kolesterole iyi geliyor! İşte İbn-i Sina’nın şifa diye önerdiği bitkinin faydaları Yatıştırıcı özelliği sayesinde depresyon, stres ve yorgunluğa iyi geliyor. Sindirim sistemini düzenliyor, iştah açıcı özelliği bulunuyor. Kalp kaslarının güçlendiriyor, kan şekerini dengede tutuyor. Kolesterolü dengeliyor, kan dolaşımını hızlandırarak vücuda güç ve enerji veriyor. Karaciğeri iyileştiriyor. İşte İbn-i Sina tarafından şeker hastası olanların kullanması için tavsiye edilen besinin saymakla bitmeyen faydaları...
11.04.2023 Sağlık
Kolesterol ve kan şekerini dengeliyor, şeker hastalığına karşı şifa! İşte ışıl ışıl bir cilde kavuşmanın anahtarı...
Kolesterol ve kan şekerini dengeliyor, şeker hastalığına karşı şifa! İşte ışıl ışıl bir cilde kavuşmanın anahtarı... Kolesterol seviyesini dengeliyor, kanser ve diyabete karşı çok etkili! Güçlü bir antioksidan olduğu için ödem söktürücü ve şişlik giderici bir etki gösteriyor. Grip, nezle, bitmek bilmeyen öksürük, burun tıkanıklığı, hatta astım, bronşit, nefes darlığı gibi birçok solunum yolu hastalığı ile savaşıyor. Şeker hastalığında da önemli rol oynuyor, kan şekerinin dengelenmesini sağlıyor. Kabızlık tedavisinde önemli bir yere sahip, böbrek rahatsızlığı bulunanlara tavsiye ediliyor. İşte ciltte oluşan sivilcelere, akne ya da yara izlerine iyi gelen besinin tüm faydaları...
22.03.2023 Sağlık
Enkaz altında 3 gün! ' El ele tutuşup bekledik'
Enkaz altında 3 gün! ' El ele tutuşup bekledik' Hatay’da deprem sırasında yıkılan evlerinin enkazından 3 gün sonra kurtarılan Kahraman çifti, tedavi gördükleri İstanbul’daki hastane odasında yaşadıklarını anlattı: El ele tutuşup kaçmaya çalışırken duvarlar üzerimize yıkıldı. Umudumuzu hiç kaybetmedik ve kurtulduk
23.02.2023 Yaşam
Enkaz altında 183 saat kaldı! İdrarını içerek hayatta böyle kaldı
Enkaz altında 183 saat kaldı! İdrarını içerek hayatta böyle kaldı Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde 183 saat sonra enkazdan sağ çıkartılan 62 yaşındaki Hüseyin Berber, Mersin'de tedavi gördüğü hastanede o anları anlattı. Bağırmaktan sesinin kısıldığını ve boğazının şiştiğini söyleyen Berber, "Su şişesinin içine idrarımı yaptım, beklettim, soğuyunca içtim. Onla kendimi kurtardım" dedi.
16.02.2023 Yaşam
Berat Efe Parlar annesi öldü mü, neden, hastalığı ne? Berat Efe Parlar kimdir, kaç yaşında, nereli, annesi Dilek Parlar kimdir?
Berat Efe Parlar annesi öldü mü, neden, hastalığı ne? Berat Efe Parlar kimdir, kaç yaşında, nereli, annesi Dilek Parlar kimdir? Çocuk yaştan beri ekranlarda yer alan oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Berat Efe Parlar'ın annesi Dilek Parlar vefat etti. Haberi sosyal medya hesabından duyuran genç oyuncuya sanat camiasından da yorum yağdı. Peki, Berat Efe Parlar’ın annesi neden öldü, hastalığı ne? Berat Efe Parlar kimdir, kaç yaşında, nereli, annesi Dilek Parlar kimdir?
24.01.2023 Magazin
Çocuklara şeker ölçüm cihazı yardımı için başvurular başladı
Çocuklara şeker ölçüm cihazı yardımı için başvurular başladı Tip-1 diyabet tanısı almış çocuklara yönelik hayata geçirilen Şeker Ölçüm Cihazı Yardımı’nda başvurular başladı.
6.01.2023 Gündem
'Almancı' sahte parayla kanser hastası kadının ilaç parasını dolandırdı
'Almancı' sahte parayla kanser hastası kadının ilaç parasını dolandırdı Ankara'da, Almanya'dan geldiğini söyleyip, döviz bozdurma bahanesiyle sahta euro vererek dolandıran ve polis ekiplerince yakalandıktan sonra tutuklanan Soner A.'nın, kanser hastası Hanım Mülayim'in (64) de 300 lira ilaç parasını dolandırdığı ortaya çıktı.
26.12.2022 Yaşam
Diyabet hızla yayılıyor! Birçok kişi bu hastalığa yakalandığından habersiz
Diyabet hızla yayılıyor! Birçok kişi bu hastalığa yakalandığından habersiz Diyabetin kaşıntı, iştah artışı, kilo artışı veya zayıflama, bulanık görme gibi şikâyetlere neden olabileceğini söyleyen Doç. Dr. Elif Turan, “Her 10 yetişkinden 1’inin diyabeti olduğu biliniyor, yine bu hastaların yarısı diyabete sahip olduklarından habersiz yaşıyor” dedi.
14.11.2022 Sağlık
Avukattan iş başvurusunda etek şartı! 'Beğenirse büroyu gezdirme bahanesiyle fiziki temasta bulunur'
Avukattan iş başvurusunda etek şartı! 'Beğenirse büroyu gezdirme bahanesiyle fiziki temasta bulunur' Ankara'nın Çankaya ilçesinde avukat M. S.'nin (79) hukuk bürosuna iş başvurusunda bulunan avukat E.B.'ye 'sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırıda bulunmak' suçundan tutuksuz yargılandığı davada daha önce yanında çalışan avukat S.Ö. tanık olarak dinlendi. Avukat S.Ö., "Sanık, iş başvurusunda bulunan kadın avukatlardan işe başlamaları halinde etek giymelerini isterdi" dedi.
26.10.2022 Yaşam
Uykusuzluk yaşayanlar dikkat! Tansiyon ve şeker hastalığına neden oluyor
Uykusuzluk yaşayanlar dikkat! Tansiyon ve şeker hastalığına neden oluyor Diyarbakır’da bir hastanede yer alan 2 uyku odası, uyku sorunu yaşayan hastalara hizmet veriyor. Uyku merkezinde teşhis konulması için hastalar ilk önce teste yönlendiriliyor. Uyku bozukluğu teşhisi konulduktan sonra hastaya çeşitli sensörler içeren kablolar, baş, boyun ve göğüs bölgelerine takılıyor. Geceyi bu odada geçiren hastaların uyku esnasında vücut değerleri teknisyen tarafından izleniyor. Olabilecek herhangi olumsuz bir karşılaşmada hasta ilgili kliniğe yönlendiriliyor.
7.10.2022 Sağlık
1 yıl önce evlendiği eşine böbreğini verdi
1 yıl önce evlendiği eşine böbreğini verdi Bolu'da, 23 yıldır böbrek yetmezliği yaşayan ve COVİD-19 geçirdikten sonra böbrekleri işlevini tamamen kaybeden Burakhan Erbay (30), eşinin verdiği böbrekle sağlığına kavuştu. Burakhan Erbay, "O benim kahramanım. 18 Eylül'de evliliğimizin 1'inci yılı dolacak. Süreç başladığında 9 aylık evliydik. Bundan sonra da inşallah sağlıklı günlerde ömür boyu devam edeceğiz" dedi.
16.09.2022 Yaşam
Ferdi Tayfur'un son halini gören inanamadı!
Ferdi Tayfur'un son halini gören inanamadı! Bir döneme damgasını vuran usta sanatçı Ferdi Tayfur, uzun yıllardır gözlerden uzak bir yaşam sürüyordu. Geçirdiği yüz felcinden sonra Marmaris'e yerleşen Ferdi Tayfur'un kızı, oğlu ve babasını çektiği fotoğrafı paylaştı.
4.09.2022 Magazin
Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenler anıldı! Bakan Soylu: Tedbir almak en büyük sorumluluğumuz
Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenler anıldı! Bakan Soylu: Tedbir almak en büyük sorumluluğumuz 17 Ağustos 1999 büyük Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te, deprem şehitlerini anma etkinliğe katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bütün hazırlıklarımızı İstanbul'da yaşanabilecek, 7.5'lik deprem üzerinden yapıyoruz. Zamanını bilmiyoruz ama tedbir almak bizim en büyük sorumluluğumuzdur" dedi.
17.08.2022 Gündem
Yaz aylarında ağır yemekler öğlen yenilmeli
Yaz aylarında ağır yemekler öğlen yenilmeli Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Dr. Davut Sakız, “Yaz aylarında tüketilen besinlere dikkat etmeliyiz. Ağır yemekler öğlen öğününe çekilmeli” dedi.
23.06.2022 Sağlık
Adana’da film gibi olay! Resmiyette yaşamıyor: 'Kimlik olmayınca bana bakmadılar'
Adana’da film gibi olay! Resmiyette yaşamıyor: 'Kimlik olmayınca bana bakmadılar' Adana’da 77 yaşındaki Fatma ninenin, doğduğu günden bugüne nüfus cüzdanı olmadı. Ölen anne, baba ve eşinin de kimliği olmayan kadının hikayesi akıllara Sermiyan Midyat’ın yazıp yönettiği ‘Ay Lav Yu’ adlı filmi getirdi.
23.06.2022 Yaşam
Hastane hastane gezip hastalıklı kan vermiş! Şeker Dede yakalandı
Hastane hastane gezip hastalıklı kan vermiş! Şeker Dede yakalandı Ankara merkezli 3 ilde yapılan operasyonda engeli bulunmayan kişilere para karşılığında sahte rapor çıkartan çeteye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 10 bin lira karşılığında sahte rapor çıkartan 21 kişi gözaltına alındı.
20.05.2022 Yaşam
Diyabete neden oluyor, kan şekerini zıplatıyor! Ağzınıza bile sürmeyin
Diyabete neden oluyor, kan şekerini zıplatıyor! Ağzınıza bile sürmeyin Ağzınıza bile sürmeyin! Şeker hastaları için oldukça tehlikeli, diyabete neden oluyor. Kan şekerinin aniden yükselmesine neden oluyor, yağ ve şeker depolarını aniden dolduruyor. Dakikalar içinde bitebilen veya sağlıklı olduğunu düşündüğünüz bir kahvaltı, aslında oldukça zararlı olabilir. Günün ilk saatlerinde aniden yükselen kan şekeri, diyabet hastaları için en büyük tehlikelerden birine dönüşebiliyor. Uzmanların açıklamalarına göre, diyabetin sebebi tükettiğiniz besinlerle doğrudan ilişkili. Diyabetten korunmak ve sağlıklı bir yaşam sürdürmek için kahvaltıda her gün tükettiğimiz bazı besinleri hayatımızdan çıkarmamız gerekiyor. İşte kahvaltıda ağzınıza bile sürmemeniz gerekenler…
10.05.2022 Sağlık
Sahurda bu yiyeceklerden uzak durun! Yemekten 2-3 saat sonra...
Sahurda bu yiyeceklerden uzak durun! Yemekten 2-3 saat sonra... Edirne Sultan 1'inci Murat Devlet Hastanesi İç Hastalıklar Uzmanı Dr. Can İyiiz, özellikle sahurda beyaz şeker, beyaz un ve nişasta gibi rafine karbonhidrat maddelerinin tüketilmemesi gerektiğini belirtti. Bu maddelerin vücuda hızlı şekilde insülin direnci oluşturup, acıkma hissine neden olduğunu dile getiren İyiiz, "Yemekten 2-3 saat sonra kan şekeri düştüğü zaman siz çok tok olsanız da şiddetli bir acıkma hissediyorsunuz. Bu insülin salgılatan rafine karbonhidratları tükettiğiniz için" dedi.
22.04.2022 Sağlık
Cem Garipoğlu ile ilgili flaş detay! Yıllar sonra ilk kez konuştu
Cem Garipoğlu ile ilgili flaş detay! Yıllar sonra ilk kez konuştu Cinayete kurban giden biricik kızı Münevver Karabulut'un kalbi acılarla dolu babası Süreyya Karabulut, katil Cem Garipoğlu'nun intihar etmesinden sonra tam 8 yıldır kalbinde taşıdığı dinmeyen şüphesini anlatarak, "Cem Garipoğlu'nun mezarı açılsın" ifadelerinin kullandı.
10.04.2022 Yaşam
Koranavirüs aşısıyla ilgili flaş açıklama! Kalp krizini tetikliyor mu?
Koranavirüs aşısıyla ilgili flaş açıklama! Kalp krizini tetikliyor mu? Edirne Sultan 1'inci Murat Devlet Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Çetin Gül, koronavirüse karşı en önemli silah olan aşıların, kalp krizini tetiklediği yönündeki söylemlerin kulaktan kulağa yayılan abartılmış bir durum olduğunu belirterek, "Pandeminin getirdiği birtakım sıkıntıların koroner arter hastalığı sıkıntılarını arttırdığını söyleyebiliriz ama aşıların direkt bunu yaptığına dair elimizde bir bulgu yok. O yüzden biraz kulaktan kulağa bazı şeyler abartılıyor" dedi.
28.03.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Şeker Hastası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şeker hastası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.