Şeker Fabrikası

Şeker Fabrikası

Son dakika şeker fabrikası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şeker fabrikası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şeker fabrikası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şeker Fabrikası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şeker fabrikası gelişmeleri de dahil olmak üzere 288 şeker fabrikası haberi bulunmuştur. Tüm şeker fabrikası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hemzemin geçitte feci kaza! Ölü ve yaralılar var
Hemzemin geçitte feci kaza! Ölü ve yaralılar var Muş’ta hemzemin geçitte büyükbaş hayvan yüklü tıra trenin çarpması sonucu çok sayıda hayvan telef olurken, ölü ve yaralıların da olduğu belirtildi.
2.02.2024 Gündem
Yozgat'taki yolcu otobüsü faciasının sebebi ortaya çıktı
Yozgat'taki yolcu otobüsü faciasının sebebi ortaya çıktı Yozgat'ta 12 kişinin öldüğü, 18 kişinin de yaralandığı otobüs kazası Türkiye'yi kahretti. Karşı şeride geçerek 30 metreden şarampole yuvarlanan otobüs kazasıyla ilgili yeni detaylar da ortaya çıkıyor.
22.08.2023 Yaşam
(İŞKUR Şeker Fabrikası işçi alımı 2023 başvuru) TÜRKŞEKER (Türkiye Şeker Fabrikaları) personel alımı şartları nelerdir, TÜRKŞEKER geçici işçi alımı ne zaman? Şeker Fabrikası bin işçi alımı başvuru formu
(İŞKUR Şeker Fabrikası işçi alımı 2023 başvuru) TÜRKŞEKER (Türkiye Şeker Fabrikaları) personel alımı şartları nelerdir, TÜRKŞEKER geçici işçi alımı ne zaman? Şeker Fabrikası bin işçi alımı başvuru formu TÜRKŞEKER (Türkiye Şeker Fabrikası) 1000 geçici işçi alacak. Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Türkşeker AŞ fabrikalarına 1000 geçici işçi alacak. TÜRKŞEKER işçi alımı ilanıyla başvuru şartları ve tarihlerini paylaştı. Söz konusu paylaşımın ardından işçi alımı başvurusu yapacak olan vatandaşlar İŞKUR Şeker Fabrikası işçi alımı 2023 başvuru şartları nelerdir, TÜRKŞEKER (Türkiye Şeker Fabrikaları) personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman? İşte İŞKUR Şeker Fabrikası işçi alımı 2023 başvuru tarihi ve şartları…
11.07.2023 Personel Alımı
Kayseri Şeker halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda? Kayseri Şeker Fabrikası halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı? Kayseri Şeker hisse fiyatı ve kodu!
Kayseri Şeker halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda? Kayseri Şeker Fabrikası halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı? Kayseri Şeker hisse fiyatı ve kodu! Kayseri Şeker halka arz oluyor. Piyasası Kurulu Kayseri Şeker’in halka arzına 6 Mayıs 2023 tarihli ve 2023/26 sayılı bülteniyle onay verdiğini duyurdu. Kayseri Şeker'in sermayesinin 600 milyon TL'den 706 milyon TL'ye bedelli artırımı sırasında oluşan 106 milyon TL payın halka arzı gerçekleştirilecek. Peki, Kayseri Şeker halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı? Kayseri Şeker Fabrikası halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu?
8.05.2023 Ekonomi
Erkan Yolaç yoğun bakımda tedavi görüyor! Eşi sağlık durumunu açıkladı
Erkan Yolaç yoğun bakımda tedavi görüyor! Eşi sağlık durumunu açıkladı Yaklaşık 3 aydır bağırsak enfeksiyonu nedeniyle tedavi gören sunucu Erkan Yolaç'ın son 10 gündür yoğun bakımda olduğu öğrenildi. Ünlü sunucunun sağlık durumu hakkında eşi Asuman Tuğberk Yolaç, "Son 10 gündür yoğun bakımdayız. Bilinci açılıyor, kapanıyor. Onunla konuşabildiğimiz zamanda hep 'ne zaman çıkacağım' diye soruyor. Çıkacağız Erkancığım, yürüyerek geldik, yürüyerek çıkacağız diyorum. Duaları bekliyoruz" dedi.
27.10.2022 Magazin
2022 şeker pancarı fiyatı! Şeker pancarı fiyatları açıklandı mı? Şeker pancarı alım fiyatı
2022 şeker pancarı fiyatı! Şeker pancarı fiyatları açıklandı mı? Şeker pancarı alım fiyatı Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, şeker pancarı alım fiyatını açıkladı. İşte 2022 şeker pancarı fiyatı…
23.09.2022 Ekonomi
Kayseri Şeker Fabrikası'nda yangın çıktı! Bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi
Kayseri Şeker Fabrikası'nda yangın çıktı! Bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi Kayseri Şeker Fabrikası'nın su soğutma kulesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince 1 saatte kontrol altına alınarak söndürüldü.
22.08.2022 Gündem
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Bu memlekette fakirliği bitireceğim
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Bu memlekette fakirliği bitireceğim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu memlekette fakirliği bitirecem. Hiçbir anne, benim mutfağımda, tencere kaynamıyor demeyecek. O tencere kaynayacak. O tencere kaynamıyorsa o anne diyecek ki Kemal Kılıçdaroğlu'nun evindeki tencere de kaynamıyor” dedi.
2.06.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Siyasi yasak kararını ve mahkemeyi tanımıyoruz
Kılıçdaroğlu: Siyasi yasak kararını ve mahkemeyi tanımıyoruz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yargıtay'ın Canan Kaftancıoğlu'nun cezasını onamasına ilişkin, "İl Başkanımızın siyasi yasak kararını asla tanımıyoruz, mahkemeyi de tanımıyoruz, Canan Kaftancıoğlu İstanbul İl Başkanımızdır" dedi.
17.05.2022 Siyaset
Şekere zam gelecek mi? Şeker fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması!
Şekere zam gelecek mi? Şeker fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Gıda fiyatlarındaki fahiş artış vatandaşın gündemindeki yerini koruyor. Hükümet tarafından fiyatların kontrol altında tutulması için çeşitli önlemler alınsa da fiyat artışları sürüyor. KDV indirimi ile özellikle temel gıda maddesi fiyatlarının düşürülmesi amaçlandı. Ancak indirim raflara yeterince yansımadı. Yapılan denetim ile fahiş fiyat artışlarının önüne geçilmeye çalışılıyor. Son günlerde ise şeker fiyatlarına yeni zam gelebileceği gündeme geldi. Şeker-İş Sendikası, yeni sezonda şeker fiyatlarında olağanüstü yükselişler yaşanmaması için çiftçinin ekime ikna edilmesi konusunda uyarıda bulundu.
4.05.2022 Ekonomi
Şekere zam geldi mi, toz şeker fiyatları ne kadar? Şeker fiyatları neden artıyor?
Şekere zam geldi mi, toz şeker fiyatları ne kadar? Şeker fiyatları neden artıyor? Şekere zam geldi mi? Türkiye istatistik Kurumu’nun (TÜİK) verilerine göre Türkiye’de şekerin kilogram fiyatına ortama yüzde 52 zam yapıldı. Kilosu 5 lira olan şeker yapılan zam ile birlikte 18 liraya kadar yükseldi. Peki, şeker fiyatları neden arttı, artıyor? Şeker fiyatları düşecek mi?
28.03.2022 Ekonomi
Prof. Dr. Meriç Albay: Küçükçekmece Gölü'nün ciddi bir restorasyona ihtiyacı var
Prof. Dr. Meriç Albay: Küçükçekmece Gölü'nün ciddi bir restorasyona ihtiyacı var İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Meriç Albay, yıllarca atıkların bırakılması nedeniyle Küçükçekmece Gölü'nün ciddi bir restorasyona ihtiyaç duyduğunu vurgulayarak, "Küçükçekmece Lagünü, yaklaşık 20 metre derinliği, 10 kilometre uzunluğu olan şehir içerisinde müthiş bir alan. 1950'li yıllarda 15 bin ton balık avlanıyormuş, tür çeşitliliği varmış. Şu anda sadece birkaç tür var. Geçenlerde yolunu şaşıran mersin balığı burada ölmüştü" dedi. 
23.03.2022 Yaşam
Bakan Kurum'dan, zeytinliklerin maden sahası olacağına dair yapılan eleştiriye yanıt
Bakan Kurum'dan, zeytinliklerin maden sahası olacağına dair yapılan eleştiriye yanıt Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, son günlerde kamuoyunun gündeminde olan zeytinliklerin maden sahasına tahsis edileceğine yönelik yapılan eleştirilere, "2002 yılına kadar, bu ülkede sadece 620 bin hektar zeytincilik alanı vardı. AK Parti iktidarlarıyla beraber, 2021 yılı sonu itibariyle zeytin alanı büyüklüğümüz tam 890 bin hektara çıktı. Ülkemizde bizden önce 101 milyon zeytin ağacı vardı, bugün bu sayıyı 2021 yılı sonu itibarıyla tam iki kat arttırarak, 192 milyona çıkardık. Türkiye zeytinyağı üretiminde dünya 5.’si olmuştur. Bu rakamlar da gösteriyor ki zeytin ağaçlarımızı bırakın azalmayı, yaptığımız desteklerle günbegün daha da artırmak suretiyle ağaç varlığımızı, çalışmalarımızı her geçen gün sürdürüyoruz" yanıtını verdi.
8.03.2022 Siyaset
Şeker fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Artık daha ucuz olacak
Şeker fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Artık daha ucuz olacak Şeker fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Bakkalları sevindirecek müjde! Zincir marketler karşı harekete geçildi, daha ucuza satılacak. Bakan asgari ücretli, işçi, emekli, memur herkesi ilgilendiren gelişme resmen duyurdu. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, şekerde herhangi bir arz problemi olmadığını, Raf Fiyat Garanti (RFG) Sistemi ile vatandaşın uygun fiyatlara şekere ulaşabildiğini söyledi.
11.01.2022 Ekonomi
Doğal gaz krizi! Putin satışı kesmekle tehdit etti...
Doğal gaz krizi! Putin satışı kesmekle tehdit etti... Avrupa'da yaşanan doğal gaz krizi Moldova'yı etkisi altına aldı. İlk defa Rusya dışından başka bir ülkeden gaz olan Moldova Gazprom'un tehdidi ile karşı karşıya kaldı.
27.10.2021 Dünya
Maaşlara zam ve belli oldu! En düşük 4 bin 800 lira
Maaşlara zam ve belli oldu! En düşük 4 bin 800 lira Memur, memur emeklisi, işçi için Bayram'dan sonra kritik süreç başlıyor. Toplam 4.2 milyon memur, 2.2 milyon memur emeklisinin maaş ve aylıklarına 2022-2023'te yapılacak zammın belirleneceği toplu sözleşme görüşmeleri 2 Ağustos'ta başlıyor. Hastaneler, üniversiteler, demiryolları, şeker fabrikası, elektrik üretim tesislerinde çalışan 700 binden fazla işçiyi ilgilendiren zam görüşmelerinde de gözler hükümetten gelecek teklife çevrildi. Türk-İş ve Hak-İş en düşük brüt ücretin 4 bin 800 liraya yükseltilmesini, 2021-2022 döneminde ilk 6 ay yüzde 20, diğer 6 aylar için enflasyon artı yüzde 3 refah payı talep ediyor.
24.07.2021 Memur
Kütahya Şeker ne zaman işlem görecek? Kütahya Şeker borsa kodu ne? İşte Kütahya Şeker borsa işlem tarihi...
Kütahya Şeker ne zaman işlem görecek? Kütahya Şeker borsa kodu ne? İşte Kütahya Şeker borsa işlem tarihi... Kütahya Şeker Fabrikası A.Ş. paylarının halka arzı 1 - 2 Temmuz 2021 tarihleri arasında "Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi" ile Borsa İstanbul Birincil Piyasa'da gerçekleşti. Yatırımcı, Kütahya Şeker'in borsada işlem göreceği tarihi araştırıyor. Peki, Kütahya Şeker (KTSKR) ne zaman işlem görecek? Kütahya Şeker borsa kodu ne? İşte Kütahya Şeker borsa işlem tarihi...
8.07.2021 Ekonomi
Sıkı tedbirler uygulandı, orada vaka sayısı sıfırlandı!
Sıkı tedbirler uygulandı, orada vaka sayısı sıfırlandı! Kırklareli'nin Babaeski ilçesine bağlı Alpullu’da görülen 60 pozitif, 90 temaslı koronavirüs vakasını Belediye Başkanı, muhtarlar, esnaf ve halk elbirliğiyle sıfıra düşürmeyi başardı. Şimdi koronavirüs vakasının görülmediği Alpullu’da Belediye Başkanı Erhan Ceylan, halkın, kurallara uymaya devam edeceğini bildirdi.
24.12.2020 Gündem
Salçalık biberler tarlada çürüyor! 40 kuruşa alıcı yok
Salçalık biberler tarlada çürüyor! 40 kuruşa alıcı yok Bursa'da salçalık biber hasadına başlayan çiftçiler geçen yıl 2 liraya sattıkları bibere bu yıl 40 kuruşa alıcı bulamıyor. Salçalık biberler tarlada çürümeye başladı.
25.09.2020 Ekonomi
Şeker fabrikası işçi alımı başvuruları nasıl yapılır? Türkiye Şeker Fabrikaları işçi alımı yapacak!
Şeker fabrikası işçi alımı başvuruları nasıl yapılır? Türkiye Şeker Fabrikaları işçi alımı yapacak! Türkiye Şeker Fabrikaları işçi alımı ilanı yayınlandı. Türkiye Şeker Fabrikaları, 227’si meslek lisesi mezunu, 70’i ön lisans/MYO mezunu ve 9 ziraat mühendisi olmak üzere toplam 306 işçi alımı yapacağını duyurdu. Peki, Türkiye Şeker Fabrikaları işçi alımı ilanı yayınlandı mı? Şeker fabrikası işçi alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte TÜRKŞEKER işçi alımı ilanı ve Şeker fabrikası işçi alımı başvuruları...
30.06.2020 Personel Alımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Sokağa çıkma yasağı, 20 yaş altına izin...
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Sokağa çıkma yasağı, 20 yaş altına izin... Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı. Erdoğan, normalleşme süreci kapsamında alınan yeni kararları açıkladı. Erdoğan, "Şehirler arası seyahat kısıtlaması 1 Haziran'dan itibaren kaldırılmıştır. Olumsuz bir durum görmememiz halinde yeniden getirebiliriz. 1 Haziran itibariyle kamu personelleri iş başı yapacaklar. 65 yaş üstünün sokağa çıkma sınırlandırılmasını pazar günleri 14:00 saatleri arasında istisna kapmasında olması devam edecek" dedi.
28.05.2020 Gündem
Demokrat Parti, özel sektörle yatırımlarda "altın yıllara" imza  attı
Demokrat Parti, özel sektörle yatırımlarda "altın yıllara" imza attı Türkiye, Demokrat Parti'nin (DP) 1950 yılında iktidara gelmesiyle siyasi ve sosyal anlamda önemli bir dönüşüm geçirirken, yürütülen mali politikalar sayesinde ekonomide de önemli kalkınma hamlelerine imza atıldı.
27.05.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak: Çiftçinin nakit avansını Türkşeker ödeyecek
Bakan Albayrak: Çiftçinin nakit avansını Türkşeker ödeyecek Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'nin (Türkşeker) uygulayacağı sözleşmeli üretim modeline ilişkin, "Çiftçinin pancardan sonra ekecekleri ürünün tohumunu, gübresini ve nakit avansını Türkşeker ödeyecek. Böylelikle çiftçimizin krediye muhtaç olmadan, herhangi bir borca, faize veya kefile ihtiyaç duymadan üretimini yapmasını sağlayacağız." ifadelerini kullandı.
22.04.2020 Ekonomi
Şeker Fabrikası kura sonuçları açıklandı! Personel alımı sonuçları sorgulama...
Şeker Fabrikası kura sonuçları açıklandı! Personel alımı sonuçları sorgulama... Şeker fabrikaları işçi alımı kura sonuçları açıklandı. Şeker Fabrikası personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanır? diye soran adayların heyecanlı bekleyişi sona erdi. Şeker Fabrikaları AŞ 'ye en az lise mezunu adaylar arasından 1500 işçi alımı yapılacak.
23.01.2020 Personel Alımı
Şeker Fabrikası kura sonuçları ne zaman açıklanacak? (personel alımı başvuru sonuçları)
Şeker Fabrikası kura sonuçları ne zaman açıklanacak? (personel alımı başvuru sonuçları) Şeker fabrikaları işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? Şeker Fabrikası personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanır? sorularına Şeker Fabrikası’na başvuru yapan adaylar tarafından yanıt aranıyor. Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ 'ye en az lise mezunu adaylar arasından 1500 işçi alımı yapılacak. KPSS 60 puan sınırı ile yapılan personel alımı başvurusunda adaylar, şimdi kura sonuçlarını bekliyor.
22.01.2020 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Şeker Fabrikası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şeker fabrikası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.