Şebnem Sönmez

Şebnem Sönmez

Son dakika Şebnem Sönmez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şebnem Sönmez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şebnem Sönmez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şebnem Sönmez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şebnem sönmez gelişmeleri de dahil olmak üzere 80 şebnem sönmez haberi bulunmuştur. Tüm şebnem sönmez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Büşra Pekin'in değişimi olay oldu!
Büşra Pekin'in değişimi olay oldu! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile ünlenen Büşra Pekin'in değişimini gören inanamıyor. Konuşanlar programı ile geniş kitlelerce tanınan Hasan Can Kaya ile pozunu paylaşan Büşra Pekin'i görenler tanımakta zorlandı.
18.11.2022 Magazin
Sevmedim Deme filmi ne zaman vizyona girecek? Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’un hayatları film oluyor!
Sevmedim Deme filmi ne zaman vizyona girecek? Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’un hayatları film oluyor! “Sevmedim Deme” şarkısıyla popüler olan Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’un hayatları film oluyor. Sevmedim Deme filminin oyuncu kadrosu ve vizyon tarihi belli oldu. Peki, Sevmedim Deme filmi oyuncuları kim? Sevmedim Deme filmi konusu ne? Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut kimdir? İşte detaylar…
31.08.2022 Televizyon
Bergen, Recep İvedik 5'i geçti!
Bergen, Recep İvedik 5'i geçti! Pandemi süreciyle birlikte zor günler geçiren sinema salonlarına eski coşkusunu kazandıran ‘Bergen’, vizyondaki üçüncü hafta sonunda 720 bin 96 seyirci tarafından izlendi ve toplam seyirci sayısı 4 milyonu aşarak 17 günde 4.094.043'a ulaştı.
21.03.2022 Magazin
'Bergen' filminden rekor açılış! Seyirci salonlara akın etti...
'Bergen' filminden rekor açılış! Seyirci salonlara akın etti... Acıların kadını lakaplı şarkıcının hayatını anlatan yapım için seyirci sinema salonlarına koştu. 'Bergen' heyecanı, gişe rakamlarına yansıdı.
8.03.2022 Magazin
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim?
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim? Arabesk müziğin güçlü isimlerinden Bergen’in hayat hikayesinin anlatıldığı Bergen filminin vizyon tarihi sinemaseveler tarafından araştırılıyor. Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu canlandırdığı Bergen filmi proje aşamadından bugüne ilgiyle beklenen yapımlar arasındaydı. Peki, Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim? İşte detaylar…
16.02.2022 Gündem
Bergen filmi ne zaman vizyona giriyor? Bergen filmi ne zaman sinamalarda olacak?
Bergen filmi ne zaman vizyona giriyor? Bergen filmi ne zaman sinamalarda olacak? Hayatı ve şarkılarıyla bir döneme damga vuran Bergen’in hayatının anlatıldığı Bergen filminin vizyon tarihi belli oldu. Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen’i canlandırdığı film, ünlü sanatçının trajik olaylarla bezeli hayat hikâyesini odağına alıyor. Peki, Bergen filmi ne zaman vizyona giriyor? Bergen fiilmi ne zaman sinamalarda olacak? İşte Bergen filminin vizyona gireceği tarih…
10.02.2022 Kültür Sanat
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi fragmanı ve oyuncu kadrosu!
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi fragmanı ve oyuncu kadrosu! Bergen filminin vizyon tarihi belli oldu. Başrolünde Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı ve yeni afişi yayınlanan Bergen filminin vizyon tarihi 4 Mart 2022 olarak açıklandı.
4.02.2022 Kültür Sanat
Bergen filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte Bergen filminin vizyon tarihi!
Bergen filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte Bergen filminin vizyon tarihi! 'Acıların Kadını' olarak anılan arabesk şarkıcısı Bergen'in hayat hikayesinin konu edinen Bergen filmi vizyon tarihi ile sinemaseverlerin gündeminde yer alıyor. Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen'i canlandırdığı filmde, Halis Serbest'i ise Erdal Beşikçioğlu canlandırıyor. Peki, Bergen filmi ne zaman sinemalarda olacak? Bergen filminin vizyon tarihi belli oldu mu? İşte Bergen filminin vizyonda olacağı tarih!
23.01.2022 Magazin
'Bergen'in çekimleri yine yarım kaldı
'Bergen'in çekimleri yine yarım kaldı 2022 ylında vizyona girecek olan, Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'nun başrolde yer aldığı 'Bergen' filminin setine bir kez daha zorunlu ara verildi.
25.12.2021 Magazin
'Bergen' filminin afişi yayınlandı
'Bergen' filminin afişi yayınlandı 1989 yılında öldürülen müzisyen Bergen’in hayatını birçok farklı yönüyle ele alan, 2022’de vizyona girecek olan 'Bergen' filminin afiş ve teaserı görücüye çıktı.
24.12.2021 Magazin
Bergen filmi ne zaman çıkacak? Bergen filminin vizyon tarihi ve Bergen filmi oyuncuları…
Bergen filmi ne zaman çıkacak? Bergen filminin vizyon tarihi ve Bergen filmi oyuncuları… 1989 yılında öldürülen müzisyen Bergen'in hayatını konu olan 'Bergen' filminin afiş ve teaserı görücüye çıktı. Peki, Bergen filmi ne zaman çıkacak? Bergen filminin vizyon tarihi ve Bergen filmi oyuncuları…
24.12.2021 Magazin
'Bergen' filminin okuma provaları başladı!
'Bergen' filminin okuma provaları başladı! 'Bergen'in okuma provalarına dair paylaşılan ilk fotoğraflar şimdiden büyük merak uyandırdı.
28.09.2021 Magazin
Luran Ahmeti öldü mü? Oyuncu Luran Ahmeti Luran Ahmeti kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte hakkında merak edilenler…
Luran Ahmeti öldü mü? Oyuncu Luran Ahmeti Luran Ahmeti kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte hakkında merak edilenler… Luran Ahmeti öldü mü? Oyuncu Luran Ahmeti, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. "Kurtlar Vadisi", "Elveda Rumeli, "Muhteşem Yüzyıl Kösem", "Acı Kiraz", "Mutlu Ol Yeter", "Limonata" gibi yapımlarda oynayan Kuzey Makedonya'nın ünlü sinema ve tiyatro oyuncularından Luran Ahmeti, 46 yaşında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Luran Ahmeti kimdir, kaç yaşında ve nereli? Oyuncu Luran Ahmeti hakkında merak edilenler…
26.03.2021 Gündem
Sadakatsiz'e Cemal Hünal'dan sonra bomba bir transfer daha!
Sadakatsiz'e Cemal Hünal'dan sonra bomba bir transfer daha! Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un başrollerini paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'e Cemal Hünal'ın ardından bir bomba isim daha dahil oldu.
24.02.2021 Magazin
Gonca Vuslateri'den Şevket Çoruh itirafı!
Gonca Vuslateri'den Şevket Çoruh itirafı! Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri'den Şevket Çoruh ile ilgili bir itiraf geldi.
24.02.2021 Magazin
Yıldız Kenter'in cenazesinde gerginlik! Burada yapılır mı?
Yıldız Kenter'in cenazesinde gerginlik! Burada yapılır mı? Pazar günü yaşamını yitiren tiyatronun duayen ismi Yıldız Kenter dün son yolculuğuna uğurlandı. Usta sanatçı için ilk tören Kenter Tiyatrosu’nda düzenlendi. Yakınları, öğrencileri ve sevenlerinin konuşma yaptığı törende gözyaşları sel oldu.
20.11.2019 Gündem
Neslihan Yeldan eşiyle boşandı
Neslihan Yeldan eşiyle boşandı Oyuncu Neslihan Yeldan, İngiliz eşi Leo James Felix Pollock ile 11 yıllık evliliğini noktaladı
8.03.2019 Magazin
Neslihan Yeldan kimdir?
Neslihan Yeldan kimdir? Neslihan Yeldan kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. İstanbullu Gelin'de rol alan başarılı ve güzel oyuncu Neslihan Yeldan'ın hayatına dair bilgiler araştırılıyor. İşte Neslihan Yeldan hakkında merak edilenler...
20.02.2018 Gündem
Beni nasıl tanıdınız!
Beni nasıl tanıdınız! Şebnem Sönmez önceki gün Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülendi.
16.04.2017 Magazin
'Çoban Yıldızı'na iki usta oyuncu!
'Çoban Yıldızı'na iki usta oyuncu! Most Production’ın Fox’ta yayınlanan dizisi ‘Çoban Yıldızı’ dizisine iki usta oyuncu dahil oldu.
27.03.2017 Televizyon
Stres attı
Stres attı Sanatçı Zuhal Olcay, önceki akşam Trump Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı...
31.05.2016 Magazin
Hafta sonu ne yapsak?
Hafta sonu ne yapsak? Bu hafta sonu konserden gösteriye, tiyatrodan sergiye kadar birbirinden cezbedici pek çok etkinliğe katılmak mümkün.
5.02.2016 Arşiv
Benim kızın oyunu
Benim kızın oyunu DENİZ Çakır, Şebnem Sönmez, Zeynep Kankonde’nin başrolde yer aldığı tiyatro oyunu “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır” Mın promiyeri Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde yapıldı...
14.01.2016 Magazin
1. Sanat Sempozyumu başlıyor
1. Sanat Sempozyumu başlıyor Sinema, müzik, sahne sanatları, edebiyat, plastik sanatlar ve görsel sanatçılardan oluşan Sanat Meclisi, alanın sorunlarını konuşmak, tartışmak ve kalıcı çözümler bulma hedefiyle 06-07 Kasım 2015 günlerinde Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde (Akatlar) gerçekleşecek “Sanat Sempozyumu” düzenliyor...
5.11.2015 Kültür Sanat
Gezi hatırası
Gezi hatırası Gezi eylemlerinde yaşamını yitiren gençler İstiklal Caddesi’ndeki yürüyüşle anıldı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şebnem Sönmez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şebnem sönmez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.