Savur

Savur

Son dakika savur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan savur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını savur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Savur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan savur gelişmeleri de dahil olmak üzere 324 savur haberi bulunmuştur. Tüm savur haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart 2024 Mardin yerel seçim sonuçları: Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Mardin belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Mardin yerel seçim sonuçları: Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Mardin belediye başkan adayları Mardin yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Mardin iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Mardin aday listesi
31.03.2024 Gündem
Bakan Işıkhan: Bugünkü Türkiye'nin harcında hükümetin 21 yıllık alın teri ve emeği var
Bakan Işıkhan: Bugünkü Türkiye'nin harcında hükümetin 21 yıllık alın teri ve emeği var Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Hiç kuşkusuz bugünkü Türkiye’nin harcında hükümetimizin 21 yıllık alın teri ve emeği var. Milletimizin desteği, dünyada yüreği bizlerle atan milyonlarca insanın duaları var. Ülkemizi Türkiye Yüzyılı’na hazırlamak için daha çok çalışmalı, daha çok üretmeli, şehir şehir, ilçe ilçe büyümeliyiz. Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda bölgemizin bütün sorunlarını el birliğiyle çözeceğiz” dedi.
26.06.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "Bu kadim coğrafyada tüm farklılıklarımızla inşallah kıyamete kadar birlikte yaşayacağız. Bizim teröre asla müsamahamız yoktur. Terörle bağı olanın milletimizle bağı olmaz." dedi.
10.05.2023 Gündem
Eşini, pay vermemek adına sattığı evi boşaltmadığı için öldürmüş
Eşini, pay vermemek adına sattığı evi boşaltmadığı için öldürmüş İzmir'de, Recibe Koluman'ın (39), boşanma aşamasındaki eşi Kutbettin Koluman (50) tarafından, 4 yaşındaki çocuğunun gözü önünde tabancayla vurulup öldürülmesine ilişkin detaylar ortaya çıktı. Kutbettin Koluman'ın kendisine boşanma davası açan eşi Recibe'ye pay vermemek için, birlikte yaşadıkları evi akrabasına sattığı, bu süreçte de çocuklarıyla burada yaşamaya devam eden eşini, evi boşaltmadığı için öldürdüğü belirtildi.
29.04.2023 Yaşam
8 yaşındaki Elif’in katili, kadın terörist çıktı
8 yaşındaki Elif’in katili, kadın terörist çıktı Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde 2015 yılında polis aracına atılan roketin evlerine isabet etmesi sonucu yaşamını yitiren 8 yaşındaki Elif Şimşek’in katilinin, PKK’ya yönelik 20 Ocak’ta düzenlenen operasyonda gözaltına alınıp, tutuklanan 10 şüpheliden R.B. adlı kadın terörist olduğu ortaya çıktı.
26.01.2023 Gündem
Taciz iddiasıyla cinayete indirimli 11 yıl 8 ay hapis
Taciz iddiasıyla cinayete indirimli 11 yıl 8 ay hapis Ankara'da, annesini taciz ettiği iddiasıyla Ramazan Dörtdaş'ı (60) darbederek öldüren Yusuf Şavur (33), haksız tahrik hükümleri uygulanıp, 11 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
24.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıkladı! Aziz Sancar'ın adı verilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıkladı! Aziz Sancar'ın adı verilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Mardin Derik Ovası Sulaması", "Midyat-Nusaybin Yolu", "Ömerli ve Dargeçit Doğalgaz Verme" ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Mardin Havalimanı'nın adının Mardin Prof. Dr. Aziz Sancar Havalimanı olarak değiştirileceğini açıkladı. Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezasıyla ilgili ise, "Mahkeme kararının açıklanmasının ardından söylenenlere baktığımızda bir taraftan gülüyor, bir taraftan üzülüyoruz. Siyasi tartışma yok, bir şahsın YSK'ya hakareti var" dedi. Erdoğan buradaki konuşmasının ardından AK Parti Mardin İl Başkanlığı yeni binasının açılışını da gerçekleştirdi.
17.12.2022 Gündem
Annesini sokakta taciz eden adamı öldürdü! Kızı sanıktan şikayetçi olmadı: 'Babamın sapık hareketleri vardı'
Annesini sokakta taciz eden adamı öldürdü! Kızı sanıktan şikayetçi olmadı: 'Babamın sapık hareketleri vardı' Ankara'nın Mamak ilçesinde 33 yaşındaki Yusuf Şavur, annesine sokakta tacizde bulunduğunu iddia ettiği 60 yaşındaki Ramazan Dörttaş'ı darbederek öldürdü. Şavur'un tutuklu yargılanmasına başlandı. Duruşmaya müşteki olarak katılan Ramazan Dörttaş'ın kızı Aycan D. sanıktan şikayetçi olmadığını belirtti. İşte detaylar...
28.10.2022 Yaşam
Aziz Sancar'dan gençlere: Tutkuyla, gayretle çalışın
Aziz Sancar'dan gençlere: Tutkuyla, gayretle çalışın Azerbaycan'da yaşanan TEKNOFEST heyecanında Nobel ödüllü Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar gençlere çağrıda bulundu.
28.05.2022 Bilim ve Teknoloji
FETÖ/PDY üyesi olan 15 Hakim ve Cumhuriyet Savcısı meslekten çıkarıldı
FETÖ/PDY üyesi olan 15 Hakim ve Cumhuriyet Savcısı meslekten çıkarıldı Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Kurul kararı ile FETÖ/PDY üyesi olduğu belirlenen ve görevden uzaklaştırılan 15 Hakim ve Cumhuriyet savcısı meslekten çıkarıldı.
17.05.2022 Gündem
Husumetli ailelerin silahlı kavgasında kan aktı! 2 ölü
Husumetli ailelerin silahlı kavgasında kan aktı! 2 ölü Mardin'in Savur ilçesinde aralarında husumet olan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaşamını yitirdi.
9.04.2022 Yaşam
Berat Kandili mesajları! 2022 dualı, resimli, kısa yazılı ayetli Berat Kandili sözleri ve Berat Kandili ile ilgili hadisler!
Berat Kandili mesajları! 2022 dualı, resimli, kısa yazılı ayetli Berat Kandili sözleri ve Berat Kandili ile ilgili hadisler! Berat Kandili mesajları araştırması başladı. Berat Kandili Müslümanların mübarek kabul ettikleri günlerden biri olacak tüm İslam alemi tarafından idrak ediliyor. Sevdiklerinize, eşinize dostunuza, akrabalarınıza Berat Kandili mesajları göndermek isteyenler için dualı, resimli, kısa yazılı ayetli Berat Kandili mesajları ve sözleri derledi.
17.03.2022 Dini Bilgiler
Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları kar nedeniyle tatil edilen iller…
Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları kar nedeniyle tatil edilen iller… 14 Mart hangi illerde okullar tatil? 14 Mart 2022 Pazartesi günü 19  ilde eğitime kar engeli geldi. Yoğun kar yağışı don ve buzlanma nedeniyle 18 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 14 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildi. Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları tatil edilen iller…
14.03.2022 Eğitim
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı!
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı! Okullarla ilgili son dakika kararı. Resmen duyuruldu. Birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı yurdun bir bölümünde etkisini göstermeye devam ediyor. Yağışların yoğun olduğu bazı şehirlerde okullar tatil edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
13.03.2022 Gündem
TOKİ Ankara Saraycık kura sonuçları açıklandı mı? Saraycık TOKİ kura sonuçları isim listesi belli oldu mu?
TOKİ Ankara Saraycık kura sonuçları açıklandı mı? Saraycık TOKİ kura sonuçları isim listesi belli oldu mu? TOKİ Saraycık kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Ankara Sincan Saraycık Mahallesinde inşa edilen konut projesinin kura çekimi bugün yapılıyor. 22 Şubat 2022 tarihinde saat 11.00 itibariyle başlayan canlı kura çekilişinin sonuçları ve isim listesi hakkındaki aramalar arttı. Peki, TOKİ Ankara Saraycık kura sonuçları açıklandı mı, Saraycık TOKİ kura sonuçları isim listesi belli oldu mu?
22.02.2022 Ekonomi
Regaip Kandili mesajları! 2022 En yeni, hadisli, dualı, uzun, kısa ve öz seçenekleriyle resimli Regaip Kandili sözleri…
Regaip Kandili mesajları! 2022 En yeni, hadisli, dualı, uzun, kısa ve öz seçenekleriyle resimli Regaip Kandili sözleri… Regaip Kandili mesajları, kandil öncesinde yoğunluk kazandı. Üç ayların ilk olan Recep ayının 2. Günü Regaip Kandili idrak edilecek. İslam alemi tarafından 2 Şubat tarihinde kandil tebrik mesajları paylaşılacak. Dualarla, namazlarla geçecek olan kandil günü yakınlarına mesaj gönderip onlara hayırlı kandiller dilemek isteyenler arama motorlarına yöneldi. WhatsApp, SMS veya sosyal medyadan gönderebileceğiniz farklı Regaip Kandili mesajları derledik. İşte Regaip Kandili için resimli mesajlar ve kısa, öz, yeni, dualı Regaip Kandili sözleri…
3.02.2022 Gündem
Ekipler açık kalp ameliyatı olan bebek için seferber oldu
Ekipler açık kalp ameliyatı olan bebek için seferber oldu Mardin'de, yolların karla kaplanması nedeniyle açık kalp ameliyatı olan bebek, 112 Acil Servis ekiplerinin yardımıyla hastaneye yetiştirildi.
24.01.2022 Yaşam
Karnından 5,5 kiloluk böbrek tümörü çıkarıldı
Karnından 5,5 kiloluk böbrek tümörü çıkarıldı Diyarbakır'da Koçeri Ayaz'ın (40) karnından 5,5 kilo ağırlığında böbrek tümörü çıkarıldı. Ameliyatı gerçekleştiren Dicle Üniversitesi (DÜ) Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Onur Dede, "Yaptığımız görüntüleme ve kitleyi değerlendirdiğimizde, dünyada bundan büyük iki tane daha böbrek tümörü olduğunu, bunun ise 3'üncü büyük kitle olduğunu fark ettik" dedi.
17.12.2021 Sağlık
İstanbul'un göbeğinde garson kabusu! Kadınlara laf atıp burnunu kırdı
İstanbul'un göbeğinde garson kabusu! Kadınlara laf atıp burnunu kırdı Kadıköy’de bara eğlenmeye giden bir grup genç, garsonla yaşadıkları tartışmanın ardından saldırıya uğradı. Darp edilen gençlerden K.E, “Bir arkadaşımızın burnunu kırdı. Eğlenmeye gidiyoruz ve can güvenliğimiz yok” dedi.
11.11.2021 Yaşam
Mevlid Kandili bugün idrak edilecek! En güzel Mevlid Kandili mesajları ve sözleri…
Mevlid Kandili bugün idrak edilecek! En güzel Mevlid Kandili mesajları ve sözleri… Son peygamber Hazreti Muhammed'in dünyaya teşrifi dolayısıyla hicri takvime göre rebiülevvel ayının 12'nci günü idrak edilen Mevlid Kandili bugün idrak edilecek.
17.10.2021 Gündem
Mevlid Kandili nedir, önemi? Kısa ve öz en güzel Mevlid Kandili mesajları ve sözleri…
Mevlid Kandili nedir, önemi? Kısa ve öz en güzel Mevlid Kandili mesajları ve sözleri… Mevlid Kandili 17 Ekim Pazar günü idrak edilecek. Muhammed'in doğduğu gün olan Mevlid Kandili’nde SMS göndermek, sosyal medya platformları üzerinden günün kudretini kutlamak ve hatırlatmak için kısa ve öz Mevlid Kandili mesajları sorgulanıyor. İşte en güzel Mevlid Kandili mesajları ve sözleri…
16.10.2021 Gündem
Mevlid Kandili mesajları ve sözleri! Anlamlı, kısa, ayetli, dualı, hadisli en güzel Mevlid Kandili mesajları 2021
Mevlid Kandili mesajları ve sözleri! Anlamlı, kısa, ayetli, dualı, hadisli en güzel Mevlid Kandili mesajları 2021 Mevlid Kandili bu yıl 17 Ekim Pazar gününe denk geliyor. Hz. Muhammed'in doğduğu gün olan Mevlid gününde yakınlarının kandili kutlamak isteyenlerin mesaj araştırması başladı. Kandil mesajları göndererek hayır duası almak isteyenler için en güzel Mevlid Kandili mesajları derledik. İşte Anlamlı, kısa, ayetli, dualı, hadisli Mevlid Kandili mesajları ve sözleri 2021…
15.10.2021 Gündem
Üzüm bağında kan donduran olay! Köylüler buldu, boğazı kesilmiş...
Üzüm bağında kan donduran olay! Köylüler buldu, boğazı kesilmiş... Mardin'in Savur ilçesinde bir kadın, boğazı kesilmiş halde ölü bulundu.
4.09.2021 Yaşam
Vahşet! Eşini üzüm bağına götürüp boğazını kesti
Vahşet! Eşini üzüm bağına götürüp boğazını kesti Mardin’de korkunç bir olay yaşandı. 62 yaşındaki Abdulkadir Pulent, eşi 61 yaşındaki Emine Pulent'i üzüm bağına götürerek bıçakla boğazını keserek öldürdü. Pulent’in daha önce eniştesini öldürmekten 27 yıl cezaevinde kaldığı ve bir yıl önce şartlı tahliye edildiği ortaya çıktı.
4.09.2021 Gündem
Mardin'de terör operasyonu: 31 gözaltı
Mardin'de terör operasyonu: 31 gözaltı Mardin'de, terör örgütü ile bağlantıları olduğu değerlendirilen 31 şüpheli gözaltına alınırken, operasyonda örgütsel dokümanlar da ele geçirildi.
16.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Savur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki savur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.