Gazete Vatan Logo

İstanbul'un göbeğinde garson kabusu! Kadınlara laf atıp burnunu kırdı

Kadıköy’de bara eğlenmeye giden bir grup genç, garsonla yaşadıkları tartışmanın ardından saldırıya uğradı. Darp edilen gençlerden K.E, “Bir arkadaşımızın burnunu kırdı. Eğlenmeye gidiyoruz ve can güvenliğimiz yok” dedi.

İstanbul'un göbeğinde garson kabusu! Kadınlara laf atıp burnunu kırdı

Kadıköy’de geçen pazar günü arkadaşlarıyla eğlenmeye giden bir grup genç, garsonla yaşadıkları tartışmanın ardından bar çalışanlarının saldırısına uğradı.

Milliyet'ten Çiğden Yılmaz'ın haberine göre, K. E.(24) adlı kadın ve arkadaşları geçen pazar akşamı Kadıköy’de bulunan Aksi Bar’a gitti. 11 kişilik grup, iddiaya göre; kendi aralarında sohbet ederken adının Yusuf Savur olduğu öğrenilen bar çalışanı da sohbetlerine dahil oldu. Başta bu durum rahatsızlık vermese de, ilerleyen saatlerde masadaki kişileri tanıyormuş gibi davranmaya başlaması grubu rahatsız etti. Bu durum masadakileri rahatsız edince de, grup mekandan ayrılmak istedi. Grup masaya hesabı istedi ancak, bar çalışanı Savur iddiaya göre, ‘Siz gelin ben size içeride ödeteceğim hesabı, içeride hesaplaşalım sizinle’ dedi. Bu konuşmaların üzerine başka bir bar çalışanı masaya gelip arkadaşı adına özür diledi ve hesabı masada aldı. Grup mekandan ayrılacağı sırada da Savur, bu kez de gruptakilerin duyabileceği şekilde, ‘Bir daha bu sokaktan geçmesinler, onlar için kötü olur” dedi. Bunun üzerine grupta bulunan Görkem Örskıran, ‘Bu yaptığınız ahlaksızlık’ dedi ve mekandan çıktılar. Ancak grupla birlikte, 6 bar çalışanı da peşlerinden çıktı ve saldırmaya başladı. Olay yerine polisin gelmesiyle kavga sona erdi. Bara eğlenmeye giden grup ise darp raporu alıp şikayetçi oldu

Haberin Devamı