Savcı Mehmet Selim Kiraz

Savcı Mehmet Selim Kiraz

Son dakika Savcı Mehmet Selim Kiraz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Savcı Mehmet Selim Kiraz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Savcı Mehmet Selim Kiraz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Savcı Mehmet Selim Kiraz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan savcı mehmet selim kiraz gelişmeleri de dahil olmak üzere 209 savcı mehmet selim kiraz haberi bulunmuştur. Tüm savcı mehmet selim kiraz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adliye saldırısının şifreleri ortaya çıktı! Kanlı planı GBT bozdu
Adliye saldırısının şifreleri ortaya çıktı! Kanlı planı GBT bozdu İstanbul Adalet Sarayı’ndaki saldırının detayları ortaya çıktı. Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edildiği saldırıya benzer bir saldırı hedefleyen DHKP/C’li teröristler, adliye kapısında GBT kontrolü yapan polisleri görünce panikledi. Kadın terörist polislere bibergazı sıktı, erkek terörist ateş açtı. Çıkan çatışmada öldürülen teröristler içeri girmeyi başarsaydı Pınar Birkoç’un ablasını kaçıracaktı.
8.02.2024 Gündem
KPSS'ye gireceklere kolonya ve çikolata ikram edildi
KPSS'ye gireceklere kolonya ve çikolata ikram edildi Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, hafta sonu yapılacak KPSS’ye girecek öğrencilere kolonya ve çikolata ikramında bulundu. Özdemir, heyecanlı gençlere başarılar diledi.
17.09.2022 Gündem
Jandarma uzman erbaş alımı 2022! JGK 250 uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır, lojistik alt branşlı erbaş alımı başvuru şartları nelerdir?
Jandarma uzman erbaş alımı 2022! JGK 250 uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır, lojistik alt branşlı erbaş alımı başvuru şartları nelerdir? Jandarma Genel Komutanlığı 250 sözleşmeli uzman erbaş alımı yapacak. JGK uzman erbaş alımı başvuruları 24 Nisan sona erecek. Peki, Jandarma 250 uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır, lojistik alt branşlı erbaş alımı başvuru şartları nelerdir?
8.04.2022 Personel Alımı
Adalet Bakanı Bozdağ: Terör örgütlerine desteğini gizlemeyen bir Amerika ve Avrupa var
Adalet Bakanı Bozdağ: Terör örgütlerine desteğini gizlemeyen bir Amerika ve Avrupa var Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, terör örgütlerine karşı verilen mücadelenin en yakın şahidinin Türk milleti olduğunu belirterek "Avrupa'nın ve uluslararası bazı kuruluşların Türkiye'ye dönük iftiraları bizim hakikatimizi değiştirmez" dedi.
31.03.2022 Siyaset
Genç doktor kazada hayatını kaybetti: '36 saat nöbet' iddiası ile ilgili açıklama
Genç doktor kazada hayatını kaybetti: '36 saat nöbet' iddiası ile ilgili açıklama Hastanedeki nöbetinin ardından evine gitmek için yola çıkan Rümeysa Berin Şen yönetimindeki otomobil, yol kenarında duran kamyona çarptı. Hurdaya dönen otomobilde sıkışan Şen, hayatını kaybetti. Ankara Şehir Hastanesi, trafik kazasında hayatını kaybeden Rümeysa Berin Şen'in ölümüyle ilgili, "Çalışma arkadaşımızın vefatı sonrası, sosyal medyada 36 saat nöbetten dolayı olayın meydana geldiğine ilişkin iddialar üzüntümüzü daha da artırmaktadır. Dr. Rümeysa Berin Şen, cuma gecesi normal nöbetini tutmuş ve cumartesi sabah nöbet bitiminde hastaneden ayrılıp evine giderken bu acı olay meydana gelmiştir" açıklamasını yaptı.
25.10.2021 Gündem
Nöbetten çıkan genç doktor, kazada hayatını kaybetti
Nöbetten çıkan genç doktor, kazada hayatını kaybetti Ankara Şehir Hastanesi Kadın Doğum Kliniği Asistanı Doktor Rümeysa Berin Şen (25), nöbetten çıkıp evine dönerken kullandığı otomobille yol kenarında duran kamyona arkadan çarptı. Şen yaşamını yitirirken, kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Rümeysa Berin Şen’in annesi Yasemin Şen, "Kahvaltıyı hazırlamıştım, onu bekliyorduk" diyerek gözyaşı döktü.
23.10.2021 Gündem
5000 uzman erbaş alımı başvuru şartları nelerdir? Jandarma 5000 jandarma uzman erbaş alımı 2021 başvuru formu ve koşulları…
5000 uzman erbaş alımı başvuru şartları nelerdir? Jandarma 5000 jandarma uzman erbaş alımı 2021 başvuru formu ve koşulları… Jandarma Genel Komutanlığı sözleşmeli 5000 uzman erbaş alacak. Jandarma Genel Komutanlığına 3.901'i jandarma, 804'ü lojistik alt branşlı (mesleki nitelikli), 250'si muhabere, 12'si at bakıcısı, 23'ü bot serdümeni ve 10'u havacılık branşlarında olmak üzere toplam 5.000 sözleşmeli jandarma uzman erbaş (erkek) temin edilecektir. Başvurular 1 ila 10 ekim arası yapılacak.
1.10.2021 Personel Alımı
"Pandemi döneminde ortopedik problemler yüzde 70 arttı"
"Pandemi döneminde ortopedik problemler yüzde 70 arttı" Fizyoterapist Samet Şimşek, pandemi döneminde yüzde 70 artış gösterdiğini söylediği ortopedik problemlerle ilgili bilgilendirmede bulundu. Bu süreçte bel ve boyun fıtığı hastalıklarının öne çıktığını söyleyen Şimşek, “Bunun en büyük nedeni hareketsizlik” dedi.
20.09.2021 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit savcı Kiraz'ın anne ve babasını kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit savcı Kiraz'ın anne ve babasını kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 yıl önce terör örgütü DHKP-C üyelerince adliyedeki odasında şehit edilen İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın anne ve babasını kabul etti.
8.04.2021 Siyaset
Terör örgütü DHKP-C'li avukat Aytaç Ünsal yakalandı!
Terör örgütü DHKP-C'li avukat Aytaç Ünsal yakalandı! Terör örgütü DHKP-C'li avukat Aytaç Ünsal, Edirne'den yurt dışına kaçmaya çalışırken biri PKK'lı 3 göçmen kaçakçısıyla yakalandı.
9.12.2020 Gündem
Makam odasında şehit edilen Savcı Kiraz davasıyla ilgili flaş gelişme!
Makam odasında şehit edilen Savcı Kiraz davasıyla ilgili flaş gelişme! Yargıtay 16. Ceza Dairesi, Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın makam odasında şehit edilmesine ilişkin davada sanıklara verilen hapis cezalarını onadı.
3.07.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit savcı Mehmet Selim Kiraz'ı andı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit savcı Mehmet Selim Kiraz'ı andı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, görevi başında şehit edilen savcı Mehmet Selim Kiraz'ı andı.
31.03.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her yerden vuracağımızı ilan ediyorum!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her yerden vuracağımızı ilan ediyorum! AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şubat sonuna kadar rejimi Soçi muhtırası sınırları dışına, gözlem noktalarının gerisine çıkartmakta kararlı olduklarını bildirerek "Bunun için karada ve havada her ne gerekiyorsa çekinmeden, tereddüt etmeden, hiçbir oyalamaya meydan vermeden bunu yapacağız. Bugün itibariyle İdlib'de Soçi anlaşmasına bağlı kalmadan Rejim güçlerini her yerden vuracağımızı buradan ilan ediyorum" dedi.
12.02.2020 Siyaset
Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesi davasında önemli gelişme
Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesi davasında önemli gelişme İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Dairesi (istinaf), İstanbul Adliyesi'nde görev yapan Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın 31 Mart 2015'te makam odasında terör örgütü DHKP/C üyelerince rehin alınarak şehit edilmesine ilişkin davada, ilk derece mahkemesince sanıklara verilen hapis cezalarını hukuka uygun buldu.
22.11.2019 Gündem
Adalet Bakanı Gül oyunu kullandı
Adalet Bakanı Gül oyunu kullandı Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Şimdi artık söz de yetki de karar da milletindir. Asıl sahibinindir. Milletimiz en güzel kararı kendileri verecektir, takdir edecektir." dedi.
31.03.2019 Siyaset
Ankara'da, sisli yolda 25 araç birbirine girdi
Ankara'da, sisli yolda 25 araç birbirine girdi Ankara'da, buzlanma da meydana gelen yolda, yoğun sis nedeniyle 25 araç birbirine girdi. Zincirleme kazada, ölen ya da yaralanan olmadı.
28.01.2019 Gündem
Kütüphanenin maskotu ‘Paşa’
Kütüphanenin maskotu ‘Paşa’ ABD’de bir kütüphanede yaşayan ve öyküsüyle ilgi gören kedi Dewey’in benzeri bir hayat yaşayan kedi ‘Paşa’ Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Kütüphanesinde yaşıyor.
9.07.2018 Dünya
Savcı Selim Kiraz soruşturmasında 1 tutuklama
Savcı Selim Kiraz soruşturmasında 1 tutuklama Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın makam odasında şehit edilmesine ilişkin soruşturma kapsamında mahkemeye sevk edilen M.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
13.02.2018 Gündem
Savcı Kiraz'ın şehit edilmesi soruşturmasında yeni gelişme
Savcı Kiraz'ın şehit edilmesi soruşturmasında yeni gelişme Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesi soruşturması kapsamında gözaltına alınan M.Ö, tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.
12.02.2018 Gündem
Başkent’te iki servis aracı çarpıştı
Başkent’te iki servis aracı çarpıştı Başkent’te kırmızı ışıkta aniden duran öğrenci servisine askeri personel taşıyan servis aracı yandan çarptı. Öğrenci servisinde bulunan 14 anaokulu öğrencisi kazadan yara almadan kurtuldu.
5.02.2018 Yaşam
Silahı veren yakalandı!
Silahı veren yakalandı! Savcı Selim Kiraz’ı makamında şehit eden DHKP-C’li teröristlere silah temin eden terörist Mustafa Koçak yakalandı. Suikastla ilgili 110 kişi hakkında da yakalama kararı çıkartıldı
29.09.2021 Gündem
Savcıyı şehit eden silahları o isim temin etmiş
Savcıyı şehit eden silahları o isim temin etmiş İstanbul’da terör örgütü DHKP-C’ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 110 DHKP-C üyesi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Hakkında yakalama kararı çıkarılan isimlerden birisi ise makamında rehin alınarak şehit edilen savcı Mehmet Selim Kiraz’ı şehit eden teröristlere silahı temin eden Mustafa Koçak da yer alıyor. Mustafa Koçak bugün yapılan operasyonla yakalandı.
29.09.2021 Gündem
Savcı Kiraz'ın katili bakın kim çıktı!
Savcı Kiraz'ın katili bakın kim çıktı! Savcı Mehmet Kiraz’ı şehit eden DHKP-C’li terörist Şafak Yayla ile firari FETÖ’cü Ahmet Sait Yayla’nın kuzen oldukları öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Evliya Çalışkan saldırısını o örgüt üstlendi!
Evliya Çalışkan saldırısını o örgüt üstlendi! Dün akşam Fetullahçı Terör Örgütüne yönelik soruşturmayı yürüten savcı Evliya Çalışkan'a yönelik gerçekleştirilen suikast girişimini DHKP-C üstlendi.
29.09.2021 Gündem
O polis için müebbet istendi
O polis için müebbet istendi Başına biber gazı fişeği isabet etmesi sonucu 269 gün komada kaldıktan sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan soruşturması 3,5 yıl sonra tamamlandı. Savcılık, o polis için müebbet istedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Savcı Mehmet Selim Kiraz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki savcı mehmet selim kiraz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.