Sarmaşık

Sarmaşık

Son dakika Sarmaşık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sarmaşık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sarmaşık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sarmaşık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sarmaşık gelişmeleri de dahil olmak üzere 209 sarmaşık haberi bulunmuştur. Tüm sarmaşık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Saç dökülmesini bıçak gibi kesiyor! Bebek saçları bile sarmaşık gibi uzatıyor
Saç dökülmesini bıçak gibi kesiyor! Bebek saçları bile sarmaşık gibi uzatıyor Saç dökülmesi birçok farklı durumdan kaynaklı ortaya çıkabiliyor. Genellikle günde ortalama 80-100 tel arası saç dökülmesi normal kabul ediliyor. Ancak bu sayının üzerindeki dökülmeleri mutlaka kontrol altına almak gerekiyor. Kontrol altına alınmayan saç dökülmeleri kelliğe kadar gidebiliyor. Sağlıklı saçlara sahip olabilmek için vücudun bazı vitaminlere ihtiyacı var. Bu vitaminler dışarıdan takviye olarak da alınabilir, besinler yoluyla da karşılanabilir.
5.05.2024 Yaşam
Adana'da bulunan sarmaşık 4 bin yıldır zamanın izlerini taşıyor
Adana'da bulunan sarmaşık 4 bin yıldır zamanın izlerini taşıyor Adana’nın Aladağ ilçesinde koruma altında olan 4 bin yıllık orman sarmaşığı görenleri kendine hayran bırakıyor.
19.04.2024 Adana
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, CNN Türk'te Gece Görüşü programında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını cevapladı. Bakan Fidan, Irak'ın terör örgütünün Süleymaniye'de lojistik olarak desteklenmesine tepki göstererek, "Süleymaniye'deki arkadaşlarımızın yol yakınken hatalarından geri dönmesi, Türkiye ile dostluklarını tarihte olduğu gibi bugün de perçinlemeleri ve ortak geleceğe beraber hareket etmemiz gerekli. Ben bunu yapacağım ve bunu yaparken de sana hile kurmuyorum, tuzak kurmuyorum, yüzüne söylüyorum. Bundan vazgeç çünkü bu senin lehine değil, hiç kimsenin lehine değil" ifadelerini kullandı.
18.03.2024 Gündem
4 bin yıllık sarmaşık görenleri mest ediyor! Ziyaretçiler akın ediyor
4 bin yıllık sarmaşık görenleri mest ediyor! Ziyaretçiler akın ediyor Adana’nın Aladağ ilçesinde koruma altında olan 4 bin yıllık orman sarmaşığı görenleri kendine hayran bırakıyor.
29.02.2024 Adana
Elleyen pişman oluyor: Dokununca öldüren 7 bitki!
Elleyen pişman oluyor: Dokununca öldüren 7 bitki! Doğada hayat bulan bitkiler güzelliği ve faydalarıyla insanların hizmetinde kullanılıyor. Ancak bazıları tehlikeli olabilir. Temas halinde ciddi sağlık sorunlarına hatta ölüme neden olan bitkiler de var. Bu yüzden onları tanımak önem taşıyor. İşte dokunanı pişman eden ölümcül 7 bitki...
17.12.2023 Yaşam
İstanbul'da silahlı çatışma: Ölü ve yaralılar var
İstanbul'da silahlı çatışma: Ölü ve yaralılar var Güngören'de iki grup arasında çıkan tartışmada, taraflar birbirine silahla ateş açtı. Açılan ateş sonucu bir kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı. Polis, olay sonrası üzerinde 2 tabanca bulunan bir şüpheliyi gözaltına alırken, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
11.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünya basınında! Türk lider BM Güvenlik Konseyi'nin 'İsrail'i koruma konseyi' olmasını kınadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünya basınında! Türk lider BM Güvenlik Konseyi'nin 'İsrail'i koruma konseyi' olmasını kınadı Dünya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerini konuşuyor... 'Dünya İnsan Hakları' için seslenen Erdoğan 'Adil bir dünya mümkün ama ABD ile değil' dedi. Erdoğan'ın açıklamaları dünya basının dikkatinden kaçmadı. Pek çok gazete manşetini Erdoğan'ın BM çağrısına ayırdı.
10.12.2023 Gündem
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da "Dünya İnsan Hakları Günü İnsanlığın Yüzü Programı"nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Müslümanlara yönelik saldırılar arttı. İslam düşmanlığı Batı'yı zehirli sarmaşık gibi sardı. Fikir özgürlüğü bahanesi ile İslam düşmanı eylemleri meşrulaştırdılar.' dedi. Öte yandan BM'nin reforme edilmesinin şart olduğunu belirten Erdoğan, 'Bu BM ile insanlığın bir yere varması mümkün değil. Adil bir dünya mümkün ama Amerika'yla değil.' dedi. Erdoğan, başıboş köpek sorununa ilişkin de net mesajlar verdi. "Başıboş köpek sorununu çözeceğiz" diyen Erdoğan, " Bu sorunu inşallah inancımıza, kültürümüze ve şefkat medeniyetimizin bize vazettiği ilkeler çerçevesinde mutlaka çözüme kavuşturacağız" açıklamasında bulundu.
9.12.2023 Gündem
Kastamonu'da 8 ev ve 3 samanlık yandı! Kullanılamaz hale geldi
Kastamonu'da 8 ev ve 3 samanlık yandı! Kullanılamaz hale geldi Kastamonu'nun Araç ilçesinde çıkan yangında, 8 ev ve 3 samanlık kullanılamaz hale geldi.
17.09.2023 Yaşam
Deve Çökerten Otu Nedir? Deve Çökerten Otu Faydaları Nelerdir?
Deve Çökerten Otu Nedir? Deve Çökerten Otu Faydaları Nelerdir? Deve çökerten otu dünya genelinde yaygın olarak görülen kış aylarını seven bir ottur. Sonbahar aylarında filizlenmeye başlayan deve çökerten otu sadece birkaç bitkinin hayatta kalabileceği kuru iklim bölgelerinde gelişebilmektedir.
8.07.2023 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dünya Mülteciler Günü mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dünya Mülteciler Günü mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Mülteciler Günü münasebetiyle yayımladığı mesajında, “İnsanlık ve komşuluk görevini her zaman yerine getiren Türkiye, sığınmacıların güvenli, gönüllü ve onurlu bir şekilde anavatanlarına geri dönüşlerini desteklemekte, bunun için gerekli projeleri hayata geçirmektedir.” dedi.
20.06.2023 Gündem
Kemik ağrısı, romatizma dahil birçok hastalığa iyi geliyor! 35 liradan satılıyor
Kemik ağrısı, romatizma dahil birçok hastalığa iyi geliyor! 35 liradan satılıyor Aydın dağlarında bahar mevsiminde doğada kendiliğinden çıkıyor. Halk arasında acı ot diye de bilinen sarmaşık ve kedirgen bu yıl yağışların yetersiz olması sebebiyle az yetişirken bağı 35 TL'den pazar tezgahlarında yerini aldı. Kemik ağrılarından romatizmaya kadar birçok hastalığa da iyi geliyor.
24.03.2023 Yaşam
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı! İstanbul’un pek çok ilçesinde elektrik kesintisi! BEDAŞ ilçe ilçe duyurdu! İstanbul'da 6 Eylül Salı ve 7 Eylül Çarşamba günü farklı yer ve saatlerde elektrik kesintileri uygulanacak. 21 ilçede uygulanacak planlı kesintiler 2 ile 10 saat sürecek. Peki, Elektrik kesintisi nerelerde olacak? Elektrik kesintisi ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
6.09.2022 Gündem
Bağışıklılığı güçlendiriyor! Sinire iyi geliyor! Şifa deposu
Bağışıklılığı güçlendiriyor! Sinire iyi geliyor! Şifa deposu Ege’de yüzyıllardır süre gelen ot toplama ve yemeklerini yapma geleneği, günümüzde sıradan bir bahar etkinliği olmaktan çıkarak festivallere dönüştü. 300’e varan çeşidiyle doğanın Ege Bölgesine sunduğu en büyük armağanlarından olan otların sayısız faydasına dikkat çeken Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Eylem Ezgi Fadıloğlu, otların nasıl tüketilmesi gerektiğini anlattı.
14.03.2022 Sağlık
Toksinleri, küfleri, alerjenleri yok ediyor! Bu bitkilerin faydası saymakla bitmiyor, yatak odasında mutlaka olmalı...
Toksinleri, küfleri, alerjenleri yok ediyor! Bu bitkilerin faydası saymakla bitmiyor, yatak odasında mutlaka olmalı... Odadaki toksinleri, küfleri, alerjenleri yok ediyorlar; geceleri oksijen yayıyorlar. Rahatlatıcı, kaygı azaltıcı özellikleri olanlar da var. Aynı zamanda rahat bir uyku uyumanıza yardımcı oluyorlar. Bu bitkileri mutlaka yatak odanızda bulundurun. Eğer tertemiz bir havada mis gibi bir uyku çekmek istiyorsanız çiçekleri odanıza yerleştirme zamanı geldi! İşte yatak odanızda olması gereken, havayı temizleyerek rahatlamanızı sağlayan 9 ev bitkisi…
2.01.2022 Sağlık
Dikey bahçelerin bir kısmının yerini sarmaşıklar aldı
Dikey bahçelerin bir kısmının yerini sarmaşıklar aldı İstanbul'da 2010 yılında otoyollara yapılan, 'Dikey Bahçelerin' bazılarının yerine sarmaşıklar yapıldı. Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Prof.Dr. Yasin Çağatay Seçkin "Dikey bahçelerdeki bitkiler oradaki karbon yükünü taşımıyor. Dikey bahçelere karşı değiliz. Dikey bahçelerin doğru yerlerde kullanılması lazım. Karayolları kenarında bitkiler sürekli ölüyorlar. Sürekli kimyasal ilaç veriyoruz. 2020 yılındaki 12 milyon liraydı, bu 12 milyonun 8 milyonu sadece kimyasal ilaç ve gübreye gidiyordu. Bu kimyasal ilaç sulamayla yeraltı sularına karışıyor" dedi.
30.12.2021 Yaşam
BEDAŞ 8 ilçe için duyurdu! İstanbul’un hangi ilçelerinde elektrik kesintisi olacak?
BEDAŞ 8 ilçe için duyurdu! İstanbul’un hangi ilçelerinde elektrik kesintisi olacak? İstanbul’da 8 ilçede elektrik kesintisi olacak. Boğaziçi Elektrik Dağıtım'dan (BEDAŞ, 22 Kasım Pazartesi İstanbul'un çeşitli ilçelerinde elektrik kesintileri yaşanacağını duyurdu.
22.11.2021 Yaşam
İstanbul'da sokak ortasında güpegündüz silahlı çatışma!
İstanbul'da sokak ortasında güpegündüz silahlı çatışma! İstanbul Fatih'te, iki grup arasında, sokak ortasında silahlı çatışma çıktı. Pompalı silahların da kullanıldığı çatışmada 2 kişi yaralandı, 1 kişi darbedildi.
7.10.2021 Gündem
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri! Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nedret Güvenç 90 yaşında hayatını kaybetti. Nedret Güvenç, 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almış, Türkiye'nin 2009 Dünya Tiyatro Günü bildirisini yazmıştı. Peki, Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
1.08.2021 Gündem
İşte FETÖ'nün siyasi ayağı
İşte FETÖ'nün siyasi ayağı FETÖ'nün siyasi ayağı ile ilgili tartışmalar yeniden gündeme geldi. Konuyla ilgili dikkat çeken bir yorum yapıldı. Türkiye'nin gündemine oturan tartışmayla ilgili, "Her kim FETÖ’yü sadece 2003-2016 döneminde arıyorsa bilin ki, ya zır cahildir. Ya da gizlemeye, üzerini örtmeye çalıştığı bir şeyler vardır." ifadeleri kullanıldı.
20.07.2021 Siyaset
Usta sinema oyuncusu ve yönetmen Kartal Tibet hayatını kaybetti
Usta sinema oyuncusu ve yönetmen Kartal Tibet hayatını kaybetti Türk Sineması'nın usta ismi oyuncu, senarist ve yönetmen Kartal Tibet, vefat etti. Kartal Tibet'in vefat haberini oyuncu Civan Canova, sosyal medya hesabından, "Güle güle Kartal ağabeyim, seni çok özleyeceğim" notuyla duyurdu.
2.07.2021 Magazin
İstanbul'da itfaiyenin zamanla yarışı! İçeride mahsur kaldı, baygınlık geçirdi
İstanbul'da itfaiyenin zamanla yarışı! İçeride mahsur kaldı, baygınlık geçirdi İstanbul Maltepe'de yangın çıkan evde mahsur kalan kişi, itfaiyenin kapıyı kırmasıyla kurtarıldı.
19.03.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birlikte karşı çıkmamız şart
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birlikte karşı çıkmamız şart Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dolmabahçe Cumhurbaşkanlığı Ofisi’nde, Uluslararası Demokratlar Birliği heyetini kabul programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Avrupa İslamı, Fransa İslamı, Avusturya İslamı gibi projelerle Müslümanlar çift yönlü cendereye alınıyor. Bu bir asimilasyon projesidir. Giderek yaygınlaşan bu projeye karşı hep birlikte karşı çıkmamız şarttır" dedi.
6.02.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'da müjdeyi verdi: 6 aya kadar bitireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'da müjdeyi verdi: 6 aya kadar bitireceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elazığ'da deprem konutları anahtar teslim töreninde konuştu.Erdoğan, "Biz Elazığ'a şehir hastanesini yaptık mı? Yaptık. O hastaneler olmasa biz, o geceyi nasıl atlatırdık. Okullarımız ile, her şeyimiz ile hizmetinizdeyiz. Bundan sonraki etaba ne zaman geleceğiz? Bakanım diyor ki, 6 aya kadar da kalanı bitireceğiz. Gakoşlar bizimki bitmedi demeyecek, hepsi bitmiş olacak." dedi.
25.01.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Mevlana mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Mevlana mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hazreti Mevlana’dan aldığımız ilhamla diline, ırkına, dinine bakmadan tüm insanlara yardım elimizi uzatıyoruz." dedi.
17.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sarmaşık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sarmaşık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.