Şarkı Yarışması

Şarkı Yarışması

Son dakika şarkı yarışması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şarkı yarışması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şarkı yarışması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şarkı Yarışması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şarkı yarışması gelişmeleri de dahil olmak üzere 691 şarkı yarışması haberi bulunmuştur. Tüm şarkı yarışması haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Devlet Bahçeli: Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla komplo devrededir
MHP lideri Devlet Bahçeli: Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla komplo devrededir Geçtiğimiz günlerde İsveç'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen Eurovision şarkı yarışması ve İsviçre'nin kazanmasına ilişkin MHP lideri Bahçeli açıklama yaptı. Bahçeli, bir soruşturma kapsamında Ankara Emniyeti'nde 3 üst düzey memurun görevden uzaklaştırılmasıyla ilgili de, 'Tüm kanun dışı irtibat ve ilişki ağının farkındayız. Bir komplo devrededir. Hedef AK Parti, MHP ve Cumhur İttifakı'dır. Maşa kullananları takipteyiz.' dedi.
14.05.2024 Gündem
Eurovision 2024 kim kazandı? Eurovision şarkı yarışmasında hangi ülke birinci oldu?
Eurovision 2024 kim kazandı? Eurovision şarkı yarışmasında hangi ülke birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması, heyecan verici bir atmosferle 2024'te İsveç'in Malmö şehrinde gerçekleşti. 37 ülke iki ayrı yarı finalde yapılan elemeler sonucunda, finale kalmak için mücadele etti. İşte 2024 Eurovision 2024 birincisi hakkında merak edilen bilgiler...
12.05.2024 Gündem
Sertab Erener’den Eurovision yorumu: Rüya gibiydi
Sertab Erener’den Eurovision yorumu: Rüya gibiydi İSVEÇ’in Malmö şehrinde düzenlenen 68. Eurovision Şarkı Yarışması’nın ikinci yarı finalinde konuk sanatçı olarak sahneye çıkan Sertab Erener, gecenin ardından hislerini paylaştı.
11.05.2024 Magazin
Eurovision nasıl izlenir? 2024 Eurovision Şarkı Yarışması hangi kanalda yayınlanacak?
Eurovision nasıl izlenir? 2024 Eurovision Şarkı Yarışması hangi kanalda yayınlanacak? Eurovision Şarkı Yarışması bu yıl İsveç'in Malmö kentinde gerçekleştiriliyor. Yarı finalleri tamamlanan Eurovision’un finali 11 Mayıs 2024 Cumartesi günü Malmö Arena'da yapılacak. Türkiye ise 12 yıldır Eurovision’a katılmıyor.
10.05.2024 Gündem
2024 Eurovision Şarkı Yarışmasını kim kazandı, 2024 Eurovision birincisi kim oldu? Eurovision 2024 finale kalanlar
2024 Eurovision Şarkı Yarışmasını kim kazandı, 2024 Eurovision birincisi kim oldu? Eurovision 2024 finale kalanlar Eurovision 2024 kim kazandı, hangi ülke birinci oldu? Avrupa Yayın Birliği (EBU) ve İsveç devlet televizyonu SVT'nin organizasyonu ile 2024 Eurovision Şarkı Yarışması, İsveç'in Malmö kentinde oldu. 2024 Eurovision Şarkı Yarışması yarı final 7 Mayıs, diğer yarı final 9 Mayıs'ta gerçekleşti, final ise 11 Mayıs'ta Malmö Arena'da gerçekleştirilecek. 2003'te "Everyway That I Can" ile Türkiye'ye zafer kazandıran Sertab Erener de Eurovision’da konuk olarak sahne aldı. Peki, Eurovision 2024 final kim kazandı, Eurovision 2024 finalde kaç ülke var? İşte Eurovision 2024 finalist ülkeler…
10.05.2024 Gündem
Survivor birleşme partisinde eğlenceli anlar: Şarkı yarışmasını kim kazandı?
Survivor birleşme partisinde eğlenceli anlar: Şarkı yarışmasını kim kazandı? Survivor All Star'da 'Birleşme Partisi' renkli anlara sahne oldu. Yarışmacılar seçtikleri şarkıları söylerken, Acun Ilıcalı ve Demet Akalın yorumladı. Yarışmacıların öncesinde temizlenip yeni kıyafetler giydiği ve doyasıya yemekler yediği yarışmada şarkılar söylenip eğlenildi. Şarkıcı Demet Akalın'ın konuk olduğu gecede şarkı yarışması düzenlendi ve kazanan jürilerin verdiği oy sonucunda belli oldu. Peki, Survivor birleşme partisi şarkı yarışmasını kim kazandı, birinci kim oldu?
22.04.2024 Magazin
Apaşlar grubunun gitaristi Yalçınkaya Tümay vefat etti
Apaşlar grubunun gitaristi Yalçınkaya Tümay vefat etti 1960'ta kurulan Apaşlar grubunun gitaristi Yalçınkaya Tümay, zatürreye bağlı organ yetmezliğinden 81 yaşında hayatını kaybetti
6.12.2023 Magazin
Eurovision'da Türkiye'yi eden Şebnem Paker öğretmenliği yıldızlığa tercih etmişti! Fethiye için Milas’tan vazgeçti
Eurovision'da Türkiye'yi eden Şebnem Paker öğretmenliği yıldızlığa tercih etmişti! Fethiye için Milas’tan vazgeçti Türkiye’nin Eurovision yıldızlarından biri olan Şebnem Paker, Muğla’nın Milas ilçesinde bulunan Kırcağız Ortaokulu’na müzik öğretmeni olarak atanmasının ardından sürpriz bir kararla bu atamadan vazgeçerek Fethiye’de görev almak için Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne başvuruda bulunduğu öğrenildi.
20.09.2023 Magazin
MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?
MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli? MFÖ grubu, Türk müzik tarihinde eşsiz bir yere sahip olan ve milyonlarca hayranı bulunan bir müzik topluluğudur. Grubun üyelerinden Fuat Güner’in hayatı merak ediliyor. Peki, MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?
8.07.2023 Magazin
Eurovision 2023 hangi ülke kazandı? Eurovision 2023 şampiyonu hangi ülke oldu? Yarı final ve final ülkeleri...
Eurovision 2023 hangi ülke kazandı? Eurovision 2023 şampiyonu hangi ülke oldu? Yarı final ve final ülkeleri... Eurovision 2023 hangi ülke kazandı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 13 Mayıs 2023 Cumartesi günü Youtube kanalından canlı yayınlanan Eurovision 2023'e katılan ülkeler arasında yarı final ve final ülkeleri de açıklandı. Geçtiğimiz yıl Ukrayna'nın kazandığı şarkı yarışması Eurovision 2023'te şampiyon kim oldu?
13.05.2023 Ünlüler Dünyası
Nilüfer'den Kayahan itirafı! 'İki taraf da inatçı olunca işler uzun sürüyor'
Nilüfer'den Kayahan itirafı! 'İki taraf da inatçı olunca işler uzun sürüyor' Nilüfer ile Kayahan, hafızalara kazınan birçok eseri müzikseverlerle buluşturdu. Nilüfer'in yorumladığı 'Geceler', 'Kar Taneleri' ve 'Esmer Günler' gibi Kayahan parçaları klasik hâline geldi. Merhum sanatçı ile uzun yıllar birlikte çalışan Nilüfer, bir dönem küs kaldıktan sonra hastalık sürecinde barıştığı usta müzisyen hakkında konuştu.
11.05.2023 Magazin
Birleşme partisinde şüphe uyandıran tesadüf! Survivor Nefise, Nagihan'ın elbisesini giymiş! Nagihan Karadere'den imalı paylaşım
Birleşme partisinde şüphe uyandıran tesadüf! Survivor Nefise, Nagihan'ın elbisesini giymiş! Nagihan Karadere'den imalı paylaşım Survivor 2023 birleşme partisi bu akşam veriliyor. Elanur'un elenmesiyle takımların 8'erli gruplara ayrıldığı yarışmada bu akşam şarkı yarışması yapılıyor. Ancak Survivor 2023 birleşme partisinde şüphe uyandıran bir tesadüf gerçekleşti. Geçtiğimiz yıl Survivor All Star birleşme partisinde Nagihan Karadere'nin giydiği elbiseyi Survivor Nefise'nin giymesi olay oldu. Çok geçmeden Nagihan Karadere instagram hesabından Nefise Karatay paylaşımı geldi.
26.03.2023 Televizyon
Betül Akmar kimdir? Almanya'yı Eurovision'da Betül Akmar mı temsil edecek?
Betül Akmar kimdir? Almanya'yı Eurovision'da Betül Akmar mı temsil edecek? Türk kızı Betül Akmar, Almanya'yı Eurovision'da temsil etme yolunda adaylığını koydu. Almanya'nın başkenti Berlin'de doğan Türk vatandaşı Betül Akmar ilk iki elemeyi geçti, son elemeyi de geçerse finale katılmaya hak kazanacak. Peki, Betül Akmar kimdir?
28.01.2023 Gündem
Ayşegül Aldinç'ten yaş konusuna takılanlara tepki!
Ayşegül Aldinç'ten yaş konusuna takılanlara tepki! Ünlü şarkıcı Ayşegül Aldinç, 1985-2011 arasında birçok projede rol aldı. Sosyal medya hesabından 1987 yılında çekilen bir fotoğrafını paylaşan ünlü sanatçı, yazdığı mesajında yaş konusuna takılanlara tepki gösterdi.
13.11.2022 Magazin
Sanat camiası Bülent Özveren'in vefatıyla yıkıldı! Bir 'tarihi' uğurluyoruz...
Sanat camiası Bülent Özveren'in vefatıyla yıkıldı! Bir 'tarihi' uğurluyoruz... Eurovision şarkı yarışmasındaki sunumu ile hafızalara kazınan Bülent Özveren 79 yaşında hayatını kaybetti. 1975 ve 2012 yılları arasında aralıklarla Eurovision Şarkı Yarışması'nın Türkçe sunuculuğunu yapan Bülent Özveren'in müzik tarihi...
18.10.2022 Magazin
Bülent Özveren kimdir, kaç yaşındaydı? Bülent Özveren’in hastalığı neydi? İşte  Eurovision'un efsane sunucusu Bülent Özveren’in biyografisi!
Bülent Özveren kimdir, kaç yaşındaydı? Bülent Özveren’in hastalığı neydi? İşte Eurovision'un efsane sunucusu Bülent Özveren’in biyografisi! TRT’de bir dönemin sunucusu ve spor spikeri Bülent Özveren hayatını kaybetti. Eurovision Şarkı Yarışması sunumuyla tanınan ünlü isim yoğun bakımda tedavi görüyordu. Peki, Bülent Özveren kimdir, kaç yaşındaydı? Bülent Özveren’in hastalığı neydi? İşte Bülent Özveren’in biyografisi!
18.10.2022 Gündem
Bülent Özveren hayatını kaybetti
Bülent Özveren hayatını kaybetti TRT'de uzun yıllar çalışan ve Eurovision şarkı yarışmalarındaki sunumu ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Bülent Özveren 79 yaşında hayatını kaybetti.
18.10.2022 Magazin
Bülent Özveren'in sağlık durumu nasıl? Eşi Sebla Özveren açıkladı
Bülent Özveren'in sağlık durumu nasıl? Eşi Sebla Özveren açıkladı Uzun yıllar TRT'de görev yapan ve Eurovision Şarkı Yarışması'ndaki sunumu ile hafızalarda yer eden Bülent Özveren, iki hafta önce ani bir rahatsızlık nedeniyle Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde yoğun bakıma alınmıştı. Hakkında 'öldü' haberleri çıkan 79 yaşındaki ünlü sunucunun sağlık durumuna ilişkin eşi Sebla Özveren'den yeni açıklama geldi.
30.09.2022 Magazin
İlhan İrem kimdir? İlham İrem kaç yaşında, nereli? İlhan İrem'in hastalığı ne?
İlhan İrem kimdir? İlham İrem kaç yaşında, nereli? İlhan İrem'in hastalığı ne? Bir döneme damga vuran şarkılarıyla hayranlarının gönlünü fetheden usta sanatçı İlhan İrem hayatını kaybetti. Peki, İlhan İrem kimdir, kaç yaşında? İlhan İrem'in hastalığı ne? İşte son dakika haberinin detayları....
28.07.2022 Magazin
Eurovision 2022 şampiyonu açıklandı! Eurovision kim kazandı, hangi ülke birinci oldu?
Eurovision 2022 şampiyonu açıklandı! Eurovision kim kazandı, hangi ülke birinci oldu? 2022 Eurovision heyecanı sona erdi. Tüm dünyada coşku ile izlenen Eurovision şarkı yarışmasının finali bu akşam gerçekleştirildi. 10 Mayıs'ta ilk yarı finali, 12 Mayıs'ta ise ikinci yarı finali yaşanan Eurovision şarkı yarışmasını kazanan ülke merak ediliyor. Peki, 66. Eurovision finali: Eurovision şarkı yarışmasını kim kazandı? İşte, detaylar...
14.05.2022 Dünya
Eurovision 2022 ne zaman? Hangi gün ve kanalda, saat kaçta canlı yayınlanacak? Eurovision 2022 final ne zaman?
Eurovision 2022 ne zaman? Hangi gün ve kanalda, saat kaçta canlı yayınlanacak? Eurovision 2022 final ne zaman? Eurovision ne zaman, saat kaçta, hangi gün 2022? Eurovision 2022 için az bir süre kaldı. Avrupa'nın en prestijli müzik yarışması Eurovision İtalya ev sahipliğinde yapılacak. Türkiye’nin yer almadığı Eurovision 2022 hakkında merak edilenler…
9.05.2022 Televizyon
Eurovision 2022 ne zaman? Eurovision nerede yapılacak? Türkiye Eurovision 2022’ye katılacak mı?
Eurovision 2022 ne zaman? Eurovision nerede yapılacak? Türkiye Eurovision 2022’ye katılacak mı? 2022 yılı Eurovision Şarkı Yarışması için geri sayım başladı. 66. kez gerçekleşecek Eurovision yarışması, dünyanın her yerinden takip ediliyor. 2022 Eurovision yarışmasına dair detaylar belli oldu. Peki, Eurovision 2022 ne zaman? Eurovision nerede yapılacak? Türkiye Eurovision 2022’ye katılacak mı? İşte detaylar…
2.05.2022 Kültür Sanat
Nilüfer: Pop geride kaldı ama hiçbir zaman bitmez
Nilüfer: Pop geride kaldı ama hiçbir zaman bitmez 'Dünya Dönüyor', 'Başıma Gelenler', 'Boşver', 'Kim Arar Seni', 'Mavilim', 'Çok Uzaklarda' ve 'Namussuz Akşamlar' şarkıları Türk popunun klasikleri arasına giren Nilüfer, önceki gün kızı Ayşe Nazlı ile görüntülendi. Son yıllarda rap müziğin öne çıktığını belirten sanatçı, "Pop geride kaldı ama hiçbir zaman bitmez" dedi.
13.04.2022 Magazin
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu!
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu! Survivor All Star formatıyla ekranlara gelen yarışmada birleşme partisi öncesi, 'anlat bakalım özel' oyunu oynandı. Eski yarışmacılarla yapılan bağlantılarda en çok kelimeyi bilen kişi, takımıyla birlikte ödül kazandı. Sonrasında da Acun Medya ile Survivor All Star takımları arasında kıyasıya futbol maçı mücadelesi düzenlendi. İşte Survivor All Star'ın son bölümünde yaşananlar...
28.03.2022 Magazin
İlhan İrem hasta mı, sağlık durumu nasıl? İlhan İrem’in hastalığı ve son hali!
İlhan İrem hasta mı, sağlık durumu nasıl? İlhan İrem’in hastalığı ve son hali! İlhan İrem hastalı mı, hastalığı ne? Türk pop müziğinin efsane ismi İlhan İrem 2016 yılında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve iki gün diyaliz makinasına bağlanmıştı. Diyaliz tedavisi gören 66 yaşındaki İrem'in, durumunun ağırlaştığı ileri sürülürken, ünlü şarkıcı sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla karşılık verdi. Peki, İlhan İrem’in sağlık durumu nasıl?
28.02.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şarkı Yarışması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şarkı yarışması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.