Sarı Yelekliler

Sarı Yelekliler

Son dakika sarı yelekliler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sarı yelekliler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sarı yelekliler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sarı Yelekliler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sarı yelekliler gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 sarı yelekliler haberi bulunmuştur. Tüm sarı yelekliler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Macron ve Le Pen seçim düellosunda karşı karşıya geldi
Macron ve Le Pen seçim düellosunda karşı karşıya geldi Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve aşırı sağcı Ulusal Birlik parti lideri Marine Le Pen televizyonda yayınlanan bir düelloda karşı karşıya geldi.
20.04.2022 Dünya
Avrupa ülkesinde OHAL! 'Özgürlük Konvoyu' Paris'ten Brüksel'e ilerliyor
Avrupa ülkesinde OHAL! 'Özgürlük Konvoyu' Paris'ten Brüksel'e ilerliyor Covid önlemlerini protesto eden yüzlerce araçlık konvoy Paris'ten Brüksel'e ilerliyor. Belçikalı yetkililer geniş güvenlik önlemleri aldı. Konvoyun Brüksel'e girilmesine izin verilmeyeceği açıklandı.
13.02.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD ve AB'ye sert tepki: Demokrasi adına hiç utanç duymuyor musunuz?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD ve AB'ye sert tepki: Demokrasi adına hiç utanç duymuyor musunuz? Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Olayların öğrencilerle ilgisi yok, işin başını muhalefet çekiyor. Amerika veya Avrupa Birliği ne diyor: Biz Boğaziçi Üniversitesi'nde olanları kınıyoruz. Seçim öncesinde Amerika'daki olaylardan demokrasi adına hiç utanç duymuyor musunuz?" dedi.
5.02.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aşıyla ilgi bir sıkıntım yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aşıyla ilgi bir sıkıntım yok Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cuma namazının ardından Ayasofya'da açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Şahsen benim aşı olmak konusunda sıkıntım söz konusu değil. Burada sağlık söz konusudur. Tabii ki bizler de sağlığımızı korumak için gerekeni yapacağız." dedi.
4.12.2020 Siyaset
Macron'a bir darbe de kendi halkından geldi! 'Gerçek lider değil'
Macron'a bir darbe de kendi halkından geldi! 'Gerçek lider değil' Doğu Akdeniz'de girilimi tırmandırmaya yönelik saldırgan ve yayılmacı siyaset izleyen Macron'a bir tepki de kendi halkından geldi. Le Monde gazetesi ve Ipsos/Sopra Steria kamuoyu araştırma şirketinin ortaklaşa yaptığı kamuoyu araştırmasına katılanların yüzde 82'si "Fransa'da düzeni sağlayacak gerçek bir lidere ihtiyaç var" dedi.
16.09.2020 Gündem
MHP Lideri Bahçeli: Sonuçları ağır olur, kimse aklından geçirmesin
MHP Lideri Bahçeli: Sonuçları ağır olur, kimse aklından geçirmesin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Hiç kimse Fransa’yı kasıp kavurmuş 'Sarı Yelekliler'in eylemlerine özenmeyi, Gezi benzeri bir kalkışmanın fitilini tutuşturmayı aklından ve hayalinden geçirmemelidir. Zira sonuçları ağır olacaktır." açıklamasında bulundu.
4.07.2020 Siyaset
Fransa'da bilanço ağırlaşıyor: 27 bini geçti
Fransa'da bilanço ağırlaşıyor: 27 bini geçti Fransa'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı 27 bin 425'e çıktı.
14.05.2020 Corona Virüsü
Ve bir ilk! Hapis cezası...
Ve bir ilk! Hapis cezası... Fransa'da sarı yeleklilerin 1 Mayıs'ta düzenlediği eylemde göstericiye şiddet uygulayan polis, iki ay tecilli hapis cezasına çarptırıldı. Bu karar bir ilk olma özelliği taşıyor.
19.12.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KYK borcu açıklaması: Öğrencilerimizin lehine bir adım atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KYK borcu açıklaması: Öğrencilerimizin lehine bir adım atacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya İnsan Hakları Günü kapsamında düzenlenen "Her İnsan Bir Dünya" temalı programda konuştu. Erdoğan, öğrencilerin KYK ile ilgili sorusuna cevap vererek, "Bu şu anda bizim gündemimizde. Değerlendirmesini yapıyoruz. Öğrencilerimizin lehine olacak bir adımı inşallah atacağız." dedi.
10.12.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Bir ilk oldu' dedi ve müjdeyi duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Bir ilk oldu' dedi ve müjdeyi duyurdu Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, burada yaptığı konuşmada İnsani Gelişmişlik Raporu'nu değerlendirerek, "Bu sabah açıklanan bir müjdeyi duyurmak istiyorum. İnsani gelişme raporuna göre Türkiye 2018 yılında 189 ülke içinde 59. sıraya yükseldi. Türkiye ilk kez bu kategoriye girdi. Hayırlısı olsun bundan sonra daha iyi sonuçlar da alacağız." diye konuştu.
9.12.2019 Siyaset
Fransa'da hayat duracak! Halk tepki için hazırlanıyor
Fransa'da hayat duracak! Halk tepki için hazırlanıyor Fransa, Paris başta olmak üzere ülkede hayatı durduracak bir greve hazırlanıyor. Fransa'da halk Cumhurbaşkanı Macron yönetiminin hazırladığı emeklilik reformuna tepki göstermek amacıyla grev yapacak.
4.12.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macron'a çok sert tepki!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macron'a çok sert tepki! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi Temel Atma Töreni'nde konuştu. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Türkiye hakkındaki sözlerinin 'hastalıklı anlayışın yansımaları' olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sayın Macron Türkiye'den sesleniyorum: Önce sen kendi beyin ölümünü kontrol ettir. Çünkü bu ifadeler ancak senin gibi beyin ölümü gerçekleşmiş olanlara yakışır. Macron inanın çok tecrübesiz. terörle mücadeleyi bilmiyor. Onun için sarı yelekliler Fransa'yı işgal etti" dedi.
29.11.2019 Siyaset
1 yıl sonra yendiden! Onlarca gözaltı var
1 yıl sonra yendiden! Onlarca gözaltı var Fransa'da sarı yelekliler, gösterilerin birinci yılında, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un politikalarını protesto etmek için yeniden sokağa çıktı.
16.11.2019 Dünya
Suikast emrini Fransa'daki terörist vermiş!
Suikast emrini Fransa'daki terörist vermiş! İstanbul’da geçen ay üst düzey devlet görevlilerine saldırı hazırlığındayken yakalanan PKK hücresine suikast emrini, Fransa’da yaşayan bir teröristin verdiği ortaya çıktı.
2.11.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye resti çekti: Aldığınız kararı tanımıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye resti çekti: Aldığınız kararı tanımıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"Türkiye'yi Suriye, Irak, Libya gibi yapabileceklerini sananlara cevabımızı inlerine girerek, güvendikleri dağları başlarına yıkarak verdik" dedi. Güvenli bölge ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Güvenli Bölge dışından gelecek saldırılara en sert şekilde karşılık verecek ve gerekirse güvenli bölge sahamızı genişleteceğiz" ifadesini kullandı. Grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, ABD ziyareti ile ilgili olarak "Henüz kararımı vermedim" şeklinde konuştu.
30.10.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş faiz açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş faiz açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomide faizin ne denli bir bela olduğuna inandığını belirterek, 'Dünyada gelişmiş ülkelere baktığımızda, buralarda faiz oranları nedir? Amerika'ya bakıyorsunuz, Amerika'da faiz oranı ney? 1 buçuk, 2 civarında. Japonya'ya bakıyorsunuz eksi. Avrupa'ya bakıyorsunuz 1, 1 buçuk, 2 buralarda dolaşıyor. Peki bize ne oluyor da biz 40 puanlara kadar çıkıyoruz? Biz göreve geldiğimizde, politika faizi yüzde 63 idi. Biz 63'ten nereye indik? 4,6 aklımda kaldığı kadarıyla veya 4,2'ye kadar indik. Enflasyon 30 idi. Enflasyonu da 7,2'ye indirdik' dedi.
24.10.2019 Siyaset
Sarı Yelekliler yine sokakta!
Sarı Yelekliler yine sokakta! Fransa'nın başkenti Paris'te Kasım 2018'de başlayan sarı yelekliler eylemleri, 36'ncı haftasında devam etti. Sarı Yelekliler, Temmuz 2016'da gözaltında hayatını kaybeden Adama Traore için de sloganlar attı.
21.07.2019 Dünya
Paris sokakları karıştı! Çok sayıda yaralı var
Paris sokakları karıştı! Çok sayıda yaralı var Fransa’da 'sarı yelekliler' 1 Mayıs’ta sokaklara çıktı, ortalık savaş alanına döndü. Polisin sert müdahalesi sonucu çok sayıda gösterici yaralandı.
1.05.2019 Dünya
Macron'dan taşları yerinden oynatacak hamle!
Macron'dan taşları yerinden oynatacak hamle! Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, çalışan vatandaşların ödemesi gereken gelir vergisinin düşürüleceğini ve şirketlerin ödemesi gereken bazı vergilerin kaldırılacağını söyledi. Öte yandan Macron AB’de serbest dolaşımının temelini oluşturan Schengen bölgesinde reform çağrısında bulundu. “Schengen bölgesi çalışmıyor” dedi.
26.04.2019 Dünya
Sarı yelekliler 23'üncü haftada yine sokakta
Sarı yelekliler 23'üncü haftada yine sokakta Fransa'da 17 Kasım'da akaryakıt zamları ve ekonomik koşulları protesto amacı ile başlayan sarı yeleklilerin eylemleri 23'üncü haftada da sürüyor.
20.04.2019 Dünya
Son dakika... Fransa'da büyük kaos! Yasaklayacak
Son dakika... Fransa'da büyük kaos! Yasaklayacak Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un ofisinden yapılan açıklamada, Macron'un Şanzelize'deki gösterileri yasaklamayı düşündüğü belirtildi.
18.03.2019 Dünya
Fransa karıştı! Sokaklar savaş alanı
Fransa karıştı! Sokaklar savaş alanı Akaryakıt zamlarına ve kötü ekonomik koşullarına tepki olarak başlayan ancak daha sonra Cumhurbaşkanı Macron yönetimine karşı gösterilere dönüşen sarı yeleklilerin eylemleri 4'üncü ayını doldurdu. Sarı yelekliler tekrar sokaklara çıktı.
16.03.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi Bartın'da verdi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi Bartın'da verdi! Bartın'da düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"Bartın’ın tapu sorunu vardı. Sizlerin bir asrı aşkın süredir başını ağrıtan bu meseleyi de çözüme kavuşturmak bize nasip oldu. Tapuları hak sahiplerine vermeye başlıyoruz" dedi.
4.03.2019 Siyaset
Mehmet Özhaseki: Ankara yemyeşil olacak
Mehmet Özhaseki: Ankara yemyeşil olacak AK Parti'nin 31 Mart yerel seçimi için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mehmet Özhaseki, göreve geldiklerinde başkente 13 millet bahçesi yapacaklarını söyledi. Özhaseki, "Bu 13 millet bahçesi tam 12 milyon 960 bin metrekare. Ankara yemyeşil olacak. Bunları Allah'ın izniyle biz yapacağız" dedi.
17.02.2019 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten düşen askeri helikopterle ilgili açıklama
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten düşen askeri helikopterle ilgili açıklama AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada, ""İlk gelen bilgiler, helikopterin acil iniş yaparken düştüğü şeklinde. Soruşturmalar başlatıldı. Çok yönlü araştırılıyor." dedi.
11.02.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Sarı Yelekliler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sarı yelekliler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.