Şarap

Şarap

Son dakika şarap haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şarap ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şarap haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şarap

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şarap gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.971 şarap haberi bulunmuştur. Tüm şarap haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milliyet Arkeoloji'de Antiokheia'dan Antakya'ya yolculuk
Milliyet Arkeoloji'de Antiokheia'dan Antakya'ya yolculuk Milliyet Arkeoloji Dergisi, 2023 yılında yaşanan deprem felaketin yıl dönümünde, bu ay okurlarına Hatay özel sayısını sunuyor
17.02.2024 Gündem
Öğrencisine cinsel istismar sanığı yabancı dil öğretmenine 12,5 yıl hapis
Öğrencisine cinsel istismar sanığı yabancı dil öğretmenine 12,5 yıl hapis Bursa’da, yabancı dil öğretmeni olarak çalıştığı özel okulda, sınavından 100 tam puan aldığı için ödül olarak kahve ikram etme bahanesiyle evine davet ettiği 14 yaşındaki kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan S.Y. (38), ‘cinsel istismar’dan 10 yıl, ‘hürriyeti yoksun kılma’ suçundan ise 2,5 yıl olmak üzere toplam 12,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
11.01.2024 Gündem
Beşiktaş Kuruçeşme'de 124 milyon liralık satın alma
Beşiktaş Kuruçeşme'de 124 milyon liralık satın alma Borsa İstanbul'da işlem gören CVK Maden'in bağlı ortaklığı Hayri Ögelman Madencilik, Beşiktaş'ın Kuruçeşme semtinde caddeye paralel, denize nazır iki taşınmazı satın almaya karar verdi.
23.11.2023 Ekonomi
Sephora nedir, Sephora kimin, hangi ülkenin? Sephora Bağdat Caddesi ne hediye veriyor?
Sephora nedir, Sephora kimin, hangi ülkenin? Sephora Bağdat Caddesi ne hediye veriyor? İstanbul Kadıköy'de açılacak olan yeni Sephora mağazası, ilk 500 müşterisine hediye sunacağını duyurdu. Akşam saatlerinden itibaren yüzlerce kişi kuyrukta beklemeye başladı. O anlar sosyal medyada da gündemine oturunca Sephora hakkında yapılan araştırmalar da hızlandı.
11.11.2023 Gündem
Sosyal medyadan tanıştığı kadın hayatının şokunu yaşattı! "Ben düştüm başkaları düşmesin"
Sosyal medyadan tanıştığı kadın hayatının şokunu yaşattı! "Ben düştüm başkaları düşmesin" Hatay'da yaşayan bir kişi, sosyal medya üzerinden tanışıp, Antalya'da buluştuğu kadınla çıktığı yemekte adisyon oyunuyla 9 bin 500 TL hesap ödedi. Mağdur şahıs, tanıştığı ve buluştuğu kadının ise farklı kişiler olduğunu fark etti.
24.10.2023 Yaşam
İngiltere'de vahşice öldürülen DJ Koray Alpergin olayında Türk çete izi! Korkunç detay ortaya çıktı
İngiltere'de vahşice öldürülen DJ Koray Alpergin olayında Türk çete izi! Korkunç detay ortaya çıktı Kaçırıldıktan sonra işkenceyle öldürülen Türk DJ Koray Alpergin cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. İngiltere'de Alpergin'i kaçırıp 2 gün boyunca bir türkü barda üzerine kaynar su döküp, beyzbol sopasıyla döverek öldüren kişilerin Londra'nın kuzeyinde faaliyet gösteren "Tottenham Boys" adıyla nam salan Türk çetesinin üyeleri olduğu ileri sürüldü. Çetenin üst düzey yöneticilerinin olayın ardından Türkiye'ye kaçtığı ve Sultangazi'de saklandıkları öne sürüldü.
3.10.2023 Dünya
İsrail Bayrağı Anlamı Nedir? İsrail Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
İsrail Bayrağı Anlamı Nedir? İsrail Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Batı Asya'da yer alan yer alan İsrail ülkesinin bayrağı da merak edilmektedir. Ürdün, Lübnan, Suriye ve Filistin İsrail'in komşularıdır. Ülkede farklı coğrafi çeşitlilikler söz konusu olmasına rağmen, yüz ölçüsü bakımından küçük bir ülkedir. Özellikle bazı ülkeler İsrail gibi kendileri için önemli sembolleri de bayraklarda yansıtmak isterler. Birçok bayrak aynı zamanda mesaj ve kavram da içermektedir.
10.09.2023 Eğitim
Yusuf Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Ramazan ayında Yusuf Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Yusuf Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Ramazan ayında Yusuf Suresi okumanın yararları ve faziletleri Yusuf Suresi genel olarak Hz. Yusuf'un hayatını konu alan Kuran'ın 12'inci suresidir. 111 ayetten oluşan bu surenin ilk 3 ayeti Medine'de ve geri kalanı ise Mekke'de indirilmiştir. Sure adını o zamanlar peygamber olan Yusuf'tan almıştır. Onun hayatı boyunca karşı karşıya kaldığı sıkıntılar ve bunlara ne denli sabrettiği asıl anlatılmak istenen konu, alınması gereken bir öğüt niteliğindedir. Mekke döneminde inmiştir. 111 âyettir. Bu sûrede Yûsuf Peygamberin hayatta karşılaştığı sıkıntılar ve bunlara sabrederek nasıl başarıya ulaştığı anlatılmakta ve inananlar için faydalı öğütler, önemli mesajlar verilmektedir. Kur’an’da baştan sona kadar bir tek konuyu anlatan tek sûre budur. Peki, Ramazan ayında Yusuf Suresi okumanın yararları ve faziletleri nelerdir? Yusuf Suresi kaç ayet, kaç sayfa? Yusuf Suresi meali nedir? İşte Yusuf Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Ali Koç'tan Jorge Jesus'un Türkiye kariyerini bitiren sözler: Her gece şarap açtırıp lüks yemekler yiyorsun...
Ali Koç'tan Jorge Jesus'un Türkiye kariyerini bitiren sözler: Her gece şarap açtırıp lüks yemekler yiyorsun... Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'ı takip eden, UEFA Avrupa Ligi ve ZTK'da yoluna devam eden Fenerbahçe'de Ali Koç ile Jorge Jesus arasında büyük bir kriz yaşandığı ortaya çıktı. Sarı Lacivertli kulübe yakınlığıyla bilinen Serdar Ali Çelikler'in 'Son Raund' programında yaptığı açıklamalar camiada bomba etkisi yaratırken, ünlü yorumcunun 'Jesus'un yediği yemeğe' kadar verdiği bilgiler oldukça dikkat çekti.
15.03.2023 Fenerbahçe
Sadece TYT’ye girip tercih yapılabilir mi? TYT ile alan bölümler ve puanlar: Sadece YKS’nin 1. oturumu TYT ile girilebilecek bölümler neler, TYT ile üniversiteye gidilir mi?
Sadece TYT’ye girip tercih yapılabilir mi? TYT ile alan bölümler ve puanlar: Sadece YKS’nin 1. oturumu TYT ile girilebilecek bölümler neler, TYT ile üniversiteye gidilir mi? Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için başvurular başladı. Sınav az bir süre kala adaylar başvurularını yapmadan önce sadece Temel Yeterlilik Testi (TYT)’ye girip tercih yapılıp yapılamayacağını sorguluyor. Peki, Sadece YKS’nin 1. oturumu (TYT)’ye girip tercih yapılabilir mi, Sadece YKS’nin 1. oturumu TYT ile girilebilecek bölümler neler? TYT ile üniversiteye gidilir mi? İşte TYT ile alan bölümler ve puanlar…
8.03.2023 Eğitim
Tekirdağ'da sahte içki baskını! Yüzlerce litre ele geçirildi
Tekirdağ'da sahte içki baskını! Yüzlerce litre ele geçirildi Tekirdağ’da izinsiz alkol üretimi ihbarını alan ekiplerin düzenledikleri operasyonda, yüzlerce litre sahte içkinin yanı sıra ruhsatsız silah ve mermileri ele geçirildi.
24.02.2023 Gündem
Cinsel organına saat sakladı! Alarm çalınca gerçek ortaya çıktı
Cinsel organına saat sakladı! Alarm çalınca gerçek ortaya çıktı ABD'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kimliği açıklanmayan bir erkek, tanıştığı Sarah Richards isimli kadını otel odasına davet etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde yataktan tek başına uyanan erkek, hayatının şokunu yaşadı. Richards isimli kadın polis tarafından aranınca gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...
16.12.2022 Dünya
Ev, para ve vatandaşlık veriyorlar! Yurt dışında yaşamak isteyenlere büyük fırsat
Ev, para ve vatandaşlık veriyorlar! Yurt dışında yaşamak isteyenlere büyük fırsat Yurt dışında yaşama hayali kuran çok sayıda kişiyi ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. İtalya'daki kasabalar, son yıllarda yeni sakinlerini çekmek için birbirleriyle yarışıyor. Bir euroya satılan harap evlerden, düşük fiyatlardaki oturmaya hazır evlere kadar, bir bu yerleşim yerleri arasında yüksek bir rekabet bulunuyor. Son olarak İtalya’nın güneyindeki Puglia'da yer alan Presicce kasabası, insanlara boş bir konut ve oturma izni almaları için 30 bin euroya (yaklaşık 575 bin lira) ödeme yapacağını duyurdu.
21.11.2022 Dünya
Bentonit kili nedir, ne işe yarar, içilir mi? Bentonit hakkında merak edilenler...
Bentonit kili nedir, ne işe yarar, içilir mi? Bentonit hakkında merak edilenler... Doğal kozmetik ürünleri için de ham madde olarak kullanılan Bentonit, cilt yüzeyinde bulunan gözeneklere girerek, bakteri ve toksinleri yüzeye çıkartarak temizler. Peki, Bentonit nedir, içilir mi? Bentonit kili nedir, faydaları nelerdir, ne işe yarar?
18.11.2022 Sağlık
Aydın'da 300 litre sahte şarap ele geçirildi
Aydın'da 300 litre sahte şarap ele geçirildi Aydın'ın Kuyucak ilçesinde jandarmanın 4 ayrı adrese düzenlediği eş zamanlı baskında 300 litre sahte şarap ele geçirildi; 4 şüpheli gözaltına alındı.
10.11.2022 Yaşam
Para iadesi ve depozito bedeli ile ilgili flaş karar! Son gün 30 Eylül
Para iadesi ve depozito bedeli ile ilgili flaş karar! Son gün 30 Eylül Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, toplanmasında zorluk yaşanan ve atık durumuna geçtiğinde çevre ve insan sağlığı üzerinde olumsuz etkileri olan içecek ambalajlarının toplanması için Depozito Bilgi Yönetim Sistemi’ni kuruyor. Cam, pet ve alüminyum ambalajlı içecekleri piyasaya süren tüm firmaların 30 Eylül’e kadar sisteme kayıt yaptırması gerekiyor. Depozito uygulamasının Türkiye ekonomisine 4 milyar liralık katkı sağlayacağı öngörülüyor.
25.09.2022 Ekonomi
Alkole zam 2022! Alkol fiyatlarına zam mı gelecek? Bira, şarap, rakı zamlanacak mı? 2 Eylül alkol zammı açıklamaları!
Alkole zam 2022! Alkol fiyatlarına zam mı gelecek? Bira, şarap, rakı zamlanacak mı? 2 Eylül alkol zammı açıklamaları! Bira, rakı ve şaraplara zam geliyor! Zam oranı yüzde 15-20 olarak açıklandı. Açıklamayı Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş yaptı. Eylül ayında geçerli olacak zamlar sonrası fiyatlar merak ediliyor. Peki, Alkol zammı ne zaman? Alkol fiyatlarına zammı gelecek? Bira, rakı ve şarap zammı ne zaman? Alkolde zam geçişi ne zaman? 2 Eylül’de alkol zammı var mı? İşte detaylar…
30.08.2022 Ekonomi
Diyarbakır’da bulunan 1700 yıllık amfora, müzeye teslim edildi
Diyarbakır’da bulunan 1700 yıllık amfora, müzeye teslim edildi Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nce, tarihi surlardaki restorasyon çalışmalarında bulunan, 1700 yıllık amfora (bir tür testi), kent müzesine teslim edildi.
4.08.2022 Kültür Sanat
Alkol fiyatlarına zam mı geldi? Temmuz 2022 güncel alkol fiyatları ne kadar oldu? 20 Temmuz alkol zammı sonrası votka, viski, rum, şarap fiyatları
Alkol fiyatlarına zam mı geldi? Temmuz 2022 güncel alkol fiyatları ne kadar oldu? 20 Temmuz alkol zammı sonrası votka, viski, rum, şarap fiyatları Alkol fiyatlarına zam mı geldi? Altı aylık enflasyon rakamlarına göre ÖTV fiyatı yeniden belirlenendi. Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, bugün itibarıyla bir içki grubuna ait ithal şarap, votka, viski ve likör ürünlerine zam geldiğini söyledi. Peki alkole ne kadar zam geldi, güncel 2022 Temmuz alkol fiyatları ne kadar oldu?  İşte 20 Temmuz alkol zammı ile ilgili son durum…
20.07.2022 Ekonomi
KYK kredi borçları masada! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı
KYK kredi borçları masada! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı KYK kredi borçlarıyla ilgili düzenlemenin de son haline kavuşacağı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı.
18.07.2022 Siyaset
Kaçak cinsel içerikli ürünler piyasaya sürülmeden ele geçirildi
Kaçak cinsel içerikli ürünler piyasaya sürülmeden ele geçirildi Denizli’de alkol ve eşya kaçakçılarına yönelik yapılan 2 farklı operasyonda 2 şüpheli yakalandı. Yakalanan şüphelilerden çok sayıda cinsel içerikli ürün ve litrelerce şarap ele geçirildi.
4.07.2022 Yaşam
Sivas Madımak Katliamı ile ilgili sözler! 2 Temmuz 1993 Sivas katliamı sözleri ile resimli, anlamlı, duygulu Sivas Katliamı sözleri, şiirleri, görselleri!
Sivas Madımak Katliamı ile ilgili sözler! 2 Temmuz 1993 Sivas katliamı sözleri ile resimli, anlamlı, duygulu Sivas Katliamı sözleri, şiirleri, görselleri! 2 Temmuz Sivas katliamı ile ilgili sözler, ölenleri anmak o günlerde yaşananları unutturmamak için araştırılıyor.  2 Temmuz 1993'te Sivas'a giden aydın ve sanatçıların konakladığı Madımak Oteli, kalabalık bir grup saldırgan tarafından ateşe verildi. 35 kişi herkesin gözleri önünde diri diri yakıldı. Katliamla ilgili dava ise 13 Mart 2012 tarihinde zaman aşımından düşürüldü. Katliamın 29. yıldönümünde biz de 2 Temmuz 1993 Sivas katliamı ile ilgili resimli, anlamlı sözler, mesajlar ve şiirler derledik. İşte 2 Temmuz madımak sözleri…
2.07.2022 Gündem
TYT ile alan bölümler 2022! YÖK YKS TYT ile alan 4 yıllık bölüm var mı, TYT puanıyla alan bölümler ve puanları neler?
TYT ile alan bölümler 2022! YÖK YKS TYT ile alan 4 yıllık bölüm var mı, TYT puanıyla alan bölümler ve puanları neler? TYT puanıyla alan bölümler 2022 için aramalar başladı. YKS TYT oturumu bugün gerçekleşti. Üniversite sınavının ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi TYT sınavına giren öğrenciler puan türüne göre tercih yapabilmek için TYT ile alan bölümler 2022 araştırması yapıyor. Peki, YÖK YKS TYT ile alan 4 yıllık bölüm var mı, TYT puanıyla alan bölümler ve puanları neler? İşte TYT ile girilen bölümler…
18.06.2022 Eğitim
7 dil bilen finansçı kardeşini delik deşik etti!
7 dil bilen finansçı kardeşini delik deşik etti! Evinin terasında 21 bıçak darbesiyle öldürülen Cenk Çağın Ünlü’nün katili bulundu. Kamera kayıtlarından zanlının izini süren polis, Beyoğlu’ndaki bir otel odasına yaptığı baskında kardeş Cem İnan Ünlü’ye ulaştı.
10.05.2022 Yaşam
Evinin terasında 21 yerinden bıçaklanarak öldürülmüştü! Katili en yakını çıktı
Evinin terasında 21 yerinden bıçaklanarak öldürülmüştü! Katili en yakını çıktı İstanbul Şişli'de tek başına yaşadığı dairede 21 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunan Cenk Çağın Ünlü'nün katil zanlısı kardeşi çıktı. Polis, şüpheliyi olaydan sonra kaçtığı Beyoğlu'ndaki otelde gözaltına aldı. Poliste çelişkili ifadeler veren şüphelinin olayın sebebi konusunda bir şey söylemediği öğrenildi.
9.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Şarap ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şarap haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.