Sarah

Sarah

Son dakika sarah haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sarah ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sarah haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sarah

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sarah gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.121 sarah haberi bulunmuştur. Tüm sarah haberleri aşağıda listelenmiştir.
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı?
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6.sezon gelecek mi, Prison Break yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6. sezon fragmanı heyecan yarattı. İlk sezonu 29 Ağustos 2005’te yayınlanmaya başlayan Prison Break 5. sezonu ile hayranlarına veda etmişti. Sosyal medyada yayınlanan Prison Break 6. sezon fragmanının hayran yapımı olması sonrası dizinin hayranları Peki, Prison Break yeni sezonu gelecek mi, Prison Break 6. sezon çıkacak mı?
18.04.2024 Yaşam
Jeoloji Mühendisi İstanbul'u uyardı! Beklenen depremi yorumladı
Jeoloji Mühendisi İstanbul'u uyardı! Beklenen depremi yorumladı Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi kurucusu ve Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, İstanbul için ezber bozan açıklamalarda bulundu. İstanbul'da 4- 5 büyüklüğünde deprem meydana gelmesinin doğal olduğunu söyleyen Bayraktutan, "İstanbul'da iddia edilen yıkıcı deprem olmayacak. İstanbul'un en büyük şansı, zeminin geoteknik dayanımı yüksek kayalardan oluşmasıdır. Zemin ve eviniz sağlamsa; rahat uyuyabilirsiniz" dedi.
9.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Sultanlar Ligi'nde Marina Markova rüzgarı esiyor! 'Hürrem Sultan' lakaplı Rus yıldız için devler yarışa girdi
Sultanlar Ligi'nde Marina Markova rüzgarı esiyor! 'Hürrem Sultan' lakaplı Rus yıldız için devler yarışa girdi Sultanlar Ligi'nde Muratpaşa Bld. Sigorta Shop’un Rus yıldızı Marina Markova rüzgarı esiyor. Ligde sergilediği performansla VakıfBank ve Eczacıbaşı'ın ilgisini çeken 'Hürrem Sultan' için kulübünden açıklama geldi.
13.11.2023 Voleybol
Ölüm için gün sayıyordu, hastalığı idamını erteledi: Şoke eden ‘intikam’ sözleri
Ölüm için gün sayıyordu, hastalığı idamını erteledi: Şoke eden ‘intikam’ sözleri ABD’de hırsızlığa gittiği evde 75 yaşındaki bir kadını döverek vahşi şekilde katleden James Barber, yaklaşık 20 yıldır idam edilmek için gün sayıyor. Barber’ın idamı ile ilgili akıllarda soru işaretleri oluşurken yaşlı kurbanın torunlarından gelen ‘intikam’ açıklamaları herkesi şoke etti.
21.07.2023 Dünya
Sarah Pagin 19 Temmuz’da Ankara’da sahne alacak
Sarah Pagin 19 Temmuz’da Ankara’da sahne alacak Modern ve “klasik crossover” yorumlarıyla müzikte sınır tanımayan çok yönlü yıldız soprano Sarah Pagin, 19 Temmuz’da “Yaz Ruhu”nu taşıyan özel bir repertuvarla CSO Ada Ankara #Yaz Sezonu’na konuk oluyor.
13.07.2023 Vitrin
VakıfBank, Sarah van Aalen'i kadrosuna kattı
VakıfBank, Sarah van Aalen'i kadrosuna kattı Son CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu VakıfBank, Hollandalı pasör Sarah van Aalen ile sözleşme imzaladı.
16.06.2023 Voleybol
Dünyanın gözü Türkiye'de: En kritik seçim, yakından izleyecek ülkeyi yazdılar
Dünyanın gözü Türkiye'de: En kritik seçim, yakından izleyecek ülkeyi yazdılar Dünyanın dört bir yanından pek çok gazete ve televizyon bu süreçte gözünü Türkiye'ye çevirmiş durumda. Seçim için geri sayım sürerken Yunan basını 'Türkiye'deki en kritik seçim' değerlendirmesinde bulundu. Alman basını ise ülkedeki Türk vatandaşlarının tercihini mercek altına aldı. Seçim sonuçlarının bütün Ortadoğu ve dünyanın dört bir yanında izleneceğini kaydeden Amerikan gazetesi, ABD'ye hiç değinmeyip 'Seçim Avrupa ve NATO için ne anlama geliyor?' sorusunu sordu.
9.05.2023 Dünya
Seri katilin cinayetleri ülkeyi dehşete düşürdü! Vahşeti yıllar sonra yazılı olarak itiraf etti
Seri katilin cinayetleri ülkeyi dehşete düşürdü! Vahşeti yıllar sonra yazılı olarak itiraf etti İşlediği korkunç cinayetlerle İngiltere'ye korku salan caninin itirafı yıllar sonra geldi. Seri katil Levi Bellfield'ın, Nisan 1999'da ailesinin evine giderken kaybolan 19 yaşındaki hukuk ve işletme öğrencisi Elizabeth Chau'yu öldürdüğüne dair imzalı bir itiraf yazdığı iddia edildi.
24.04.2023 Dünya
ABD'de üst üste felaketler: 22 kişi hayatını kaybetti
ABD'de üst üste felaketler: 22 kişi hayatını kaybetti ABD’nin merkezinde Arkansas, Illinois, Indiana ve Tennessee eyaletlerinde meydana gelen kasırgada 22 kişi hayatını kaybetti. Indiana ve Arkansas valileri, eyaletlerde olağanüstü hal ilan etti.
2.04.2023 Dünya
Erken doğan bebeği hayatını kaybetti! 'Yaşadığımız acıyı anlatacak kelime yok'
Erken doğan bebeği hayatını kaybetti! 'Yaşadığımız acıyı anlatacak kelime yok' Bir dönem ABD'nin popüler yarışma programı 'The Bachelor'da yer alan Sarah Herron, henüz 24 haftalıkken doğan bebeği Oliver'ın hayatını kaybettiğini açıkladı. Instagram hesabından duygusal bir yazı kaleme alarak hastane odasından fotoğraflar paylaşan ünlü isim, takipçilerinden çok sayıda destek mesajı aldı.
4.02.2023 Magazin
Julian Sands bulundu mu, kayıp mı? Ünlü oyuncu Julian Sands kimdir, kaç yaşında, filmleri ne?
Julian Sands bulundu mu, kayıp mı? Ünlü oyuncu Julian Sands kimdir, kaç yaşında, filmleri ne? İngiliz oyuncu Julian Sands, doğa yürüyüşüne çıktığı California'daki San Gabriel Dağları'nda kayboldu. Peki, Julian Sands bulundu mu, kayıp mı? Ünlü oyuncu Julian Sands kimdir, kaç yaşında, filmleri ne?
19.01.2023 Dünya
Cinsel organına saat sakladı! Alarm çalınca gerçek ortaya çıktı
Cinsel organına saat sakladı! Alarm çalınca gerçek ortaya çıktı ABD'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kimliği açıklanmayan bir erkek, tanıştığı Sarah Richards isimli kadını otel odasına davet etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde yataktan tek başına uyanan erkek, hayatının şokunu yaşadı. Richards isimli kadın polis tarafından aranınca gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...
16.12.2022 Dünya
Hapiste bile gizlendi! Onlarca kişiyi öldürdü, polis gerçek kimliğini bulamadı
Hapiste bile gizlendi! Onlarca kişiyi öldürdü, polis gerçek kimliğini bulamadı ABD'de şehir şehir gezip farklı kimlikler kullanarak dehşet saçtı. Polislerin bile yakalayıp hapse attıkları seri katilin gerçekte kim olduğu hakkında hiçbir fikri yoktu. 'Bukalemun Katili' hakkındaki gerçek yıllar sonra ortaya çıktı.
10.12.2022 Dünya
Sokak ortasında vahşet! Türk savcının sözleri duruşmaya damga vurdu
Sokak ortasında vahşet! Türk savcının sözleri duruşmaya damga vurdu İngiltere'de sokak ortasında işlenen cinayet ülkeyi ayağa kaldırdı. Tutuklu olması gerekirken elini kolunu sallayarak gezen şahıs bir hayatı daha söndürdü. Cinayetle ilgili duruşmada konuşan Türk asıllı Kraliyet Savcısı Olcay Sapanoğlu’nun sözleri ise duruşmaya damga vurdu.
19.11.2022 Dünya
Korkunç cinayet sonrası 3 günde idam kararı alındı! Gardiyana söylediği son sözleri şoke etti
Korkunç cinayet sonrası 3 günde idam kararı alındı! Gardiyana söylediği son sözleri şoke etti ABD'de işlediği cinayetlerin karşısında yalnızca 3 gün içerisinde idam kararı çıkarılan adam ölüm gününü beklemeye başladı. Herkes hızlıca çıkan karara şaşırırken, 17 yıl boyunca hücresinde idam edilmeyi bekleyen mahkumun son sözleri şoke etti.
17.11.2022 Dünya
4 yaşındaki çocuk annesinin hayatını kurtardı
4 yaşındaki çocuk annesinin hayatını kurtardı ABD’nin Wisconsin eyaletinde yaşayan 4 yaşındaki Logan adlı çocuk, nöbet geçiren annesinin hayatını kurtardı. Acil yardım hattını arayan Logan, doğru bilgi vererek sağlık ekipleri gelene kadar sakince telefonda kaldı ve ağlayan bir yaşındaki kardeşiyle ilgilendi. Polis, Logan’a cesareti simgeleyen sertifika verdi.
8.11.2022 Dünya
Credit Suisse batıyor mu? Credit Suisse nedir, kimin, iflas mı etti?
Credit Suisse batıyor mu? Credit Suisse nedir, kimin, iflas mı etti? Credit Suisse’in 5 yıllık CDS’lerinin cuma günü 10 yılın en yüksek seviyesine tırmandı.  Financial Times’ın haberine göre, bankanın yöneticileri hafta sonu büyük müşterilerine, sözleşme taraflarına ve yatırımcılara likidite ve sermaye pozisyonlarına dair güven vermeye çalıştı. Financial Times’ın haberinin ardından, Credit Suisse’in hisseleri Avrupa’nın sabah seansında yaklaşık yüzde 10 düştü. Söz konusu gelişmenin ardından “Credit Suisse batıyor mu? Credit Suisse nedir, kimin, iflas mı etti?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
3.10.2022 Ekonomi
Hz. Sare kimdir? Hz. Sare kaç yaşında anne olmuştur?
Hz. Sare kimdir? Hz. Sare kaç yaşında anne olmuştur? Hz. Sare, Hz. İbrahim'in eşidir. Sare, İbranice bir isim olmakla beraber Sarah isminden gelir. Peki, Hz. Sare kimdir? Hz. Sare kaç yaşında anne olmuştur? İşte Hz. Sare hakkında bilgiler…
14.09.2022 Dini Bilgiler
Sarah Hyland ve Wells Adams evlendi! Modern Family ekibi düğünde buluştu
Sarah Hyland ve Wells Adams evlendi! Modern Family ekibi düğünde buluştu Modern Family dizisiyle geniş kitlelerce tanınan Sarah Hyland 31 yaşındaki oyuncu Wells Adams ile hayatını birleştirdi. Üç yıl nişanlı kalan çift sonunda muradına erdi.
22.08.2022 Magazin
Ünlü oyuncu takipçilerine verdiği nasihatla şaşırttı!
Ünlü oyuncu takipçilerine verdiği nasihatla şaşırttı! Kanada'nın en ünlü dizi oyuncularından olan 41 yaşındaki Sarah Jayne, takipçilerine verdiği nasihatle şaşkına çevirdi. Eski Hollyoaks oyuncusu, takipçilerine bazı tavsiyeler yazarken, oldukça cesur göründü.
21.08.2022 Magazin
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
Jessica Parker'dan Türkçe cevap! Tatil için İstanbul'a geldi
Jessica Parker'dan Türkçe cevap! Tatil için İstanbul'a geldi Altın Küre ve Emmy ödüllü Hollywood yıldızı Sarah Jessica Parker, önceki gün Karaköy’de bir mekândan çıkarken görüntülendi.
30.07.2022 Magazin
74. Emmy Ödülleri adayları açıklandı
74. Emmy Ödülleri adayları açıklandı Emmy Ödülleri'nin 2022 yılı için adayları açıklandı. Bu yıl en çok adaylık alan yapımlar 25 kategoriyle Succession ile 20 adaylıkla Ted Lasso ve The White Lotus dizileri oldu.
13.07.2022 Kültür Sanat
Türkiye-BAE arasında uzay alanında iş birliği mutabakatı imzalandı
Türkiye-BAE arasında uzay alanında iş birliği mutabakatı imzalandı Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında yatırım alanında yeni bir sayfa açıldı. BAE’nin Türk ekonomisine yapmayı planladığı yatırımlar, İstanbul’da düzenlenen çalıştayda masaya yatırıldı. BAE’den üç bakan ve çok sayıda CEO’nun katıldığı çalıştayda konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bu çalıştay ile yeni bağlantılar ve somut projeler için ortam oluşturduklarını belirterek “Sanayi, yatırım ve teknoloji alanlarındaki iş birliğimize önemli katkılar sağlayacak.” dedi. Bakan Varank, daha güçlü ve sürdürülebilir ekonomiler için liderlerden talimat aldıklarının altını çizerek “Bu program, ticaretimizi çeşitlendirmemize ve yatırımları teşvik etmemize vesile olacak.” diye konuştu.
13.07.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sarah ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sarah haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.