Sanayici

Sanayici

Son dakika Sanayici haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sanayici ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sanayici haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sanayici

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sanayici gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.926 sanayici haberi bulunmuştur. Tüm sanayici haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
Bakan Kacır resmen açıkladı! İşte Hürjet'in üretileceği yer
Bakan Kacır resmen açıkladı! İşte Hürjet'in üretileceği yer Kayserili sanayici ve işadamlarıyla iftar programında bir araya gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Mehmet Kacır, "100 yılın ardından TOMTAŞ Kayseri'de vücut buluyor. İşte Türkiye'nin iftihar vesilelerinden Hürjet inşallah bu yıl sonundan itibaren Kayseri'de üretiliyor" dedi.
23.03.2024 Ekonomi
Hamza Dağ'dan İzmir'e suda yüzde 50 indirim sözü
Hamza Dağ'dan İzmir'e suda yüzde 50 indirim sözü AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, "1 Nisan'dan sonra tüm hemşehrilerim müsterih olsunlar, ilk iş olarak su ücret tarifesinde yüzde 50 oranında indirime giderek, su faturalarını yarı yarıya indireceğiz" dedi. Öldürülen taksici Oğuz Erge'nin Buca'da yaşayan ailesini de ziyaret eden Dağ, destek sözü verdi.
3.02.2024 Gündem
AK Parti Van belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Van belediye başkan adayı Abdulahat Arvas kimdir, nereli, kaç yaşında?
AK Parti Van belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Van belediye başkan adayı Abdulahat Arvas kimdir, nereli, kaç yaşında? AK Parti Van Belediye Başkan adayı kim oldu, 2024 Van AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Çakin kimdir? AK Parti Uşak Belediye Başkanı adayı belli oldu. ATO Kongre Salonu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti belediye başkan adaylarını açıkladı. Peki, AK Parti Van Belediye Başkanı adayı Abdulahat Arvas kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
18.01.2024 Gündem
Mehmet Öntürk kimdir? AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı 2024 kim oldu, Hatay AK Parti adayı Mehmet Öntürk nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
Mehmet Öntürk kimdir? AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı 2024 kim oldu, Hatay AK Parti adayı Mehmet Öntürk nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu? AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim oldu, belli oldu mu, Mehmet Öntürk kimdir? Mehmet Öntürk, AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı olarak belirlenmesinin ardından kariyeri ve hayatı için yapılan araştırılar arttı. Hatay'da tarım faaliyetleri ile tanınan Mehmet Öntürk, 3 dönem AK Parti Hatay Milletvekili olarak Meclis'te görev almıştı. Peki, Mehmet Öntürk kimdir? İşte, AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk nereli, kaç yaşında, evli mi? İşte Mehmet Öntürk’ün biyografisi…
18.01.2024 Gündem
Ticaret Bakanı Ömer Bolat: Stokçuların ve karaborsacıların hevesini kursağında bırakacağız
Ticaret Bakanı Ömer Bolat: Stokçuların ve karaborsacıların hevesini kursağında bırakacağız Ticaret Bakanı Prof.Dr. Ömer Bolat, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yıllık Değerlendirme toplantısında konuştu. Prof. Dr. Bolat, "Her seçimde yapılmaya çalışılan soğan, patates tiyatrosunu bu seçim öncesi Allah'ın izniyle yaptırmayacağız. Tarım Bakanlığımız ile bu konuda gerekli ürün yeterliliklerine sahibiz, artırdık. Yaz boyunca onları Toprak Mahsulleri Ofisi vasıtasıyla gerekli şekilde depoladık. Stokçuların ve karaborsacıların hevesini kursağında bırakacağız." dedi.
10.01.2024 Gündem
Bakan Bolat: Stokçuların ve karaborsacıların hevesini kursağında bırakacağız
Bakan Bolat: Stokçuların ve karaborsacıların hevesini kursağında bırakacağız Ticaret Bakanı Prof.Dr. Ömer Bolat, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yıllık Değerlendirme toplantısında konuştu. Prof. Dr. Bolat, "Her seçimde yapılmaya çalışılan soğan, patates tiyatrosunu bu seçim öncesi Allah'ın izniyle yaptırmayacağız. Tarım Bakanlığımız ile bu konuda gerekli ürün yeterliliklerine sahibiz, artırdık. Yaz boyunca onları Toprak Mahsulleri Ofisi vasıtasıyla gerekli şekilde depoladık. Stokçuların ve karaborsacıların hevesini kursağında bırakacağız." dedi. 
10.01.2024 Ekonomi
Hüseyin Filiz kimdir? AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayı Hüseyin Filiz kaç yaşında, nereli?
Hüseyin Filiz kimdir? AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayı Hüseyin Filiz kaç yaşında, nereli? Hüseyin Filiz, AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayı oldu. 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi düzenlenen aday tanıtım toplantısında Hüseyin Filiz'in ismini Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Peki Hüseyin Filiz kimdir, kaç yaşında?
7.01.2024 Gündem
Bakan Şimşek: Enflasyonda düşüş devam edecek
Bakan Şimşek: Enflasyonda düşüş devam edecek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Enflasyonda düşüş devam edecek. Daha destekleyici finansal koşullar, yani sıkı finansal koşullardan, sıkı para politikasından daha gevşek bir para politikasına doğru evrileceğiz" dedi.
4.01.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek flaş açıklama: Orta Vadeli Program başarılı bir şekilde çalışıyor
Bakan Şimşek flaş açıklama: Orta Vadeli Program başarılı bir şekilde çalışıyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni’ne katıldı. Törende konuşan Bakan Şimşek, " Orta Vadeli Program başarılı bir şekilde çalışıyor. Risk primimiz düştü, kurdaki dalgalanmalar azaldı, ülkemize yönelik yabancı yatırımcı ilgisi arttı, bankaların ve reel sektörün dış borç çevirme oranları yükseliyor." dedi.
11.12.2023 Ekonomi
İnegöl’de sahte çek depremi yaşandı! 'Bilgi kirliliği var'
İnegöl’de sahte çek depremi yaşandı! 'Bilgi kirliliği var' 2023 yılının ilk yarısında otomotiv sektöründe al-sat furyası yaşanmıştı. Araçlar, neredeyse değerinin iki katına ulaşan rakamlara satılmıştı. Sonrasında hükümet düğmeye basmış ve birtakım önlemler alınmıştı. Çoğu çekle alınan arabalarda kullanılan çekler sahte çıktı. İşte bu gelişmeler mobilya sektöründe merkez olan İnegöl'e darbe vurdu.
1.12.2023 Gündem
Yüzde 100'den fazla kazandırıyor! Yatırımcının gözü halka arz taleplerinde
Yüzde 100'den fazla kazandırıyor! Yatırımcının gözü halka arz taleplerinde Ne ev, ne araba, ne de döviz... Yatırımcı gözünü 'halka arz'lara çevirdi Şirketlerin halka arz takvimleri vatandaşların radarına girdi.
27.11.2023 Ekonomi
Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi açıldı
Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi açıldı Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi’nin 21 Kasım Salı günü gerçekleşen açılış törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ile çocuklar ve çok sayıda davetliler katıldı.
22.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’"
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’" Prof. Dr. İlber Ortaylı, 'Bugün etrafımızdaki coğrafyalar kaynıyor. Bunlar içinde Türkiye en iyi durumdaysa ve barışını kısmen de olsa sağlayabiliyorsa bu büyük bir başarıdır' dedi. Ortaylı Atatürk’ün Cumhuriyet fikriyle ne zaman tanıştığını anlattı.
29.10.2023 Gündem
Bakan Kacır: İsrail bir kez daha bir insanlık ve savaş suçu işledİ
Bakan Kacır: İsrail bir kez daha bir insanlık ve savaş suçu işledİ Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, ihracatın lokomotifinin imalat sanayisi olduğunu belirterek "Bugün Türkiye yıllık 255 milyar dolar ihracat yapıyorsa bunu sanayicilerimize borçluyuz. Bazı alanlarda dünyada bir numarayız, bunların başında insansız hava araçları geliyor" dedi.
19.10.2023 Gündem
Prof. Dr. Naci Görür uyardı: Ülkemizin her metrekaresi, ciddi 7 ve üzeri deprem üretecek potansiyelde
Prof. Dr. Naci Görür uyardı: Ülkemizin her metrekaresi, ciddi 7 ve üzeri deprem üretecek potansiyelde Bilim Akademisi Kurucu Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "Belki de Türkiye’de Afet Bakanlığı’nın kurulması gerektiğini ilk defa veya ilk söyleyenlerden biriyim. Eğer biz ciddi bir bakanlık kurarsak, liyakata dayalı onu kurumlandırırsak, ciddi bütçe verirsek ve anayasal bir yapısı olursa siyaset üstü bir bakanlıkla, Türkiye’yi 10-15 senede depreme hazırlarız" dedi.
22.09.2023 Gündem
Fahiş kira artışına karşı uydu kent önerisi
Fahiş kira artışına karşı uydu kent önerisi Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden sonra Diyarbakır'da kira artışlarının yüzde 200'lere kadar çıktığını söyleyen Diyarbakır Sanayici ve İş Dünyası Derneği (DİSİDER) Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Akbaş, fahiş kira fiyatlarına karşı uydu kent önerisinde bulundu.
9.08.2023 Gündem
Erdoğan Demirören’i özlemle andık
Erdoğan Demirören’i özlemle andık 81 yıllık ömrünün 62 yılını Türk ekonomisine hizmetle geçiren iş insanı Erdoğan Demirören vefatının 5’inci yılında anıldı. 10 farklı sektörde kurduğu 27 şirketle binlerce insana istihdam sağlayan Erdoğan Demirören, aynı zamanda Türk ekonomisine de yön veren iş insanlarından biriydi.
9.06.2023 Ekonomi
Türkiye'ye adanmış bir ömür, Erdoğan Demirören 5 yıl önce bugün hayata veda etti
Türkiye'ye adanmış bir ömür, Erdoğan Demirören 5 yıl önce bugün hayata veda etti Türkiye'ye adanmış bir ömür yaşadı. Türk sanayisinin gelişmesi için canla başla mücadele etti. Büyük sanayici, duayen iş insanı Erdoğan Demirören 5 yıl önce bugün aramızdan ayrıldı. Onu saygıyla anıyoruz.
8.06.2023 Yaşam
Türkiye'ye adanmış bir ömür! Erdoğan Demirören 5 yıl önce bugün hayata veda etti
Türkiye'ye adanmış bir ömür! Erdoğan Demirören 5 yıl önce bugün hayata veda etti Türkiye'ye adanmış bir ömür yaşadı. Türk sanayisinin gelişmesi için canla başla mücadele etti. Büyük sanayici, duayen iş insanı Erdoğan Demirören 5 yıl önce bugün aramızdan ayrıldı. Onu saygıyla anıyoruz.
8.06.2023 Yaşam
Üreticide yüzde 50, markette yüzde 24 düştü! Kuru soğan fiyatı ile ilgili yeni açıklama
Üreticide yüzde 50, markette yüzde 24 düştü! Kuru soğan fiyatı ile ilgili yeni açıklama Kuru soğan arzındaki artışla birlikte fiyatlar üreticide yüzde 50,8, markette yüzde 24,3 düştü. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 1 Haziran Dünya Süt Günü dolayısıyla son günlerde yaşanan doğal afetleri, beklenen buğday alım fiyatını, mayıs ayında üretici ile market arasındaki fiyat farklılıklarını ve girdi fiyatlarında yaşanan değişimleri değerlendirdi. Artan nüfus karşısında üretimin sürdürülebilirliği için gerekli tedbirler alınarak süt üretiminin artarak devam etmesinin sağlanması gerektiğine dikkati çeken Bayraktar, “Bunun için süt fiyatlarını baskılamak yerine yem fiyatları kontrol altına alınmalı, yetiştiriciye makul fiyatlardan kaba ve kesif yem temin etmenin yolu bulunmalıdır” dedi.
1.06.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Yarısı Bizden kampanyasında 190 bin başvuru yapıldı
Bakan Kurum: Yarısı Bizden kampanyasında 190 bin başvuru yapıldı Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Maltepe'de yaptığı açıklamada, “İstanbul’daki riskli yapılarımız için ‘yarısı bizden, yarısı devletimizden’ dedik. Riskli olduğunu düşündüğümüz konutlarımızı, İstanbul’un 39 ilçesinde, 963 mahallesinde sizlerle dönüştüreceğiz. Şu anda İstanbul’da 810 bin bağımsız bölüm için 190 bin başvuru yapıldı” dedi.
23.05.2023 Ekonomi
Yeni dönemde dikkat çeken isimler! Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgarı
Yeni dönemde dikkat çeken isimler! Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgarı Seçimler sonrasında Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgârı esecek. Hükümette bakanlık yapan isimler milletvekili listelerinden seçildi. Bakanların milletvekili olarak kalması halinde Nureddin Nebati, Fatih Dönmez, Mustafa Varank gibi isimler Meclis sıralarında görülecek. CHP’de bazı ekonomi kökenli milletvekilleri Meclis dışında kalırken, iş dünyasından gelen ve Bolu’dan seçilen Türker Ateş yeni dönemin dikkat çekici isimlerinden olmaya aday.
18.05.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Yeni İpek Yolları'nı zaten açtık, günaydın beyefendi
Bakan Karaismailoğlu: Yeni İpek Yolları'nı zaten açtık, günaydın beyefendi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Tarihi İpek Yolu'nu canlandıracağız' sözlerine ilişkin, "Yeni İpek Yolları'nı zaten açtık; günaydın beyefendi, biraz gözünüzü açın. Şu anda bu açılan koridorların kapasitelerini daha da artırmak için bütün güzergahtaki ülkelerle oturuyoruz, toplantılar yapıyoruz, konuşuyoruz. Türkiye, tarih yazıyor" dedi.
7.05.2023 Gündem
Bakan Akar: 13 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Akar: 13 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar; "Dün gece yapılan operasyonlarda 5 terörist daha etkisiz hale getirildi. Böylece üç günde Irak ve Suriye’nin kuzeyinde 13 terörist etkisiz hale getirildi” dedi
5.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sanayici ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sanayici haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.