Mehmet Ali Yılmaz

Mehmet Ali Yılmaz

Son dakika Mehmet Ali Yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Ali Yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Ali Yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Ali Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet ali yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.199 mehmet ali yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm mehmet ali yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu: Ailesinden açıklama geldi
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu: Ailesinden açıklama geldi Evinde kızı tarafından cansız bedeni bulunan eski spordan sorumlu devlet bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ın ailesi ölüm nedenini açıkladı.
25.04.2024 Gündem
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübünün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu.
24.04.2024 Gündem
Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı öncesi alarm verildi
Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı öncesi alarm verildi Bordo-Mavililer pazar günü oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasına odaklandı. Trabzonspor'da Abdullah Avcı kazanacak taktiği belirlemek için yoğun mesai harcarken yıldız oyuncu için de seferberlik ilan edildi.
15.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da Abdullah Avcı planını hazırladı!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı planını hazırladı! Gol yollarındaki en önemli ismi Onuachu’nun sakatlığıyla sarsılan Trabzonspor’da tecrübeli çalıştırıcı yeni 11’ini belirledi. Avcı’nın öncelikli tercihi Enis Destan olacak maçların gidişatına göre Umut Bozok da şans bulacak.
3.03.2024 Şampiy10
Trabzonspor'da Nicolas Pepe geri dönüyor!
Trabzonspor'da Nicolas Pepe geri dönüyor! Trabzonspor’da Başakşehir maçı öncesinde Pepe’den iyi haber geldi.
22.12.2023 Trabzonspor
Nenad Bjelica: Hatayspor maçına yüzde 100 hazır durumdayız
Nenad Bjelica: Hatayspor maçına yüzde 100 hazır durumdayız Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Hatayspor maçı öncesinde takımın son durumunu değerlendirdi. Bjelica, "Hafta boyunca takım olarak, bütün arkadaşlarımızla gayet iyi bir çalışma örneği gösterdik. Ufak rahatsızlıkları olan oyuncularımızda vardı. Abdulkadir Ömür ve Paul Onuachu gibi. Onlar da o rahatsızlıklarını atlattılar. Şu an gayet iyi durumdalar. Onlar da bizimle olmaya hazır durumdalar" dedi.
24.09.2023 Şampiy10
Trabzonspor’da Beşiktaş mesaisi sürüyor
Trabzonspor’da Beşiktaş mesaisi sürüyor Trabzonspor, lige verilen milli arada Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam etti.
7.09.2023 Futbol
Kendisini evlatlık veren babasını öldürdü! Cezası belli oldu
Kendisini evlatlık veren babasını öldürdü! Cezası belli oldu Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde kendisini evlatlık veren babası Mehmet Fuat Saral'ı (61) para nedeniyle çıkan tartışmada öldüren Mehmet Ali Yılmaz (24), 'haksız tahrik' indirimi ile 20 yıl hapse mahkum edildi.
13.04.2023 Yaşam
Bakan Nebati'den enflasyon mesajı: Düşüş trendine girdik
Bakan Nebati'den enflasyon mesajı: Düşüş trendine girdik Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Denizli İş Dünyası Buluşması'nda Türkiye Ekonomi Modeli'ne vurgu yaptı.
8.04.2023 Ekonomi
Trabzonspor Orhan Ak kararını verdi
Trabzonspor Orhan Ak kararını verdi Abdullah Avcı'nın gidişinden sonra takımın başına geçen Orhan Ak, Trabzonspor'da kalmaya devam edecek.
18.03.2023 Trabzonspor
Fenerbahçe derbisi öncesi Trabzonspor'da deprem! 4 ayrılık kapıya dayandı
Fenerbahçe derbisi öncesi Trabzonspor'da deprem! 4 ayrılık kapıya dayandı Süper Lig'de Fenerbahçe ile son derece kritik bir maça çıkmaya hazırlanan Trabzonspor'da Abdullah Avcı 4 futbolcunun performansından memnun değil.
12.12.2022 Trabzonspor
Trabzonsporlu Lahtimi trafik kazası geçirdi
Trabzonsporlu Lahtimi trafik kazası geçirdi Trabzonspor’un Faslı oyuncusu Montasser Lahtimi kullandığı otomobili ile karşı yönden gelen TIR'la çarpıştı. Maddi hasarlı kazada oyuncu yara almadı.
6.09.2022 Trabzonspor
Trabzonspor'da deprem! Tam 12 futbolcu Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki eşyalarını topladı
Trabzonspor'da deprem! Tam 12 futbolcu Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki eşyalarını topladı Süper Lig'de tam olarak istediği başlangıcı yapamayan, Şampiyonlar Ligi ön elem turunda ise Kopenhag'a elenen Trabzonspor'da tam anlamıyla bir deprem yaşanıyor. Galatasaray maçı öncesi MR sonuçları temiz çıkmasına rağmen kadroda yer almayan Abdülkadir Ömür'ün ayrılmak istediği öğrenilirken, yıldız golcü Cornelius'un ise eski kulübüyle anlaşmaya vardığı bildirildi. İşte Trabzonspor'daki 12 ayrılık...
30.08.2022 Trabzonspor
Babasını mermerle öldürdü!
Babasını mermerle öldürdü! Antalya'da para nedeniyle tartıştığı babası Mehmet Fuat Saral'ı (61) başına mermer vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Mehmet Ali Yılmaz (23) tutuklandı.
24.04.2022 Yaşam
Gazeteci Tufan Türenç hayatını kaybetti...
Gazeteci Tufan Türenç hayatını kaybetti... Gazeteci Tufan Türenç hayatını kaybetti. 77 yaşındaki Türenç bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Bu sabah hayatını kaybettiği öğrenildi.
23.04.2022 Gündem
Trabzonspor'da 6 imza 1 fesih!
Trabzonspor'da 6 imza 1 fesih! Trabzonspor Kulübü, yeni transferler Yusuf Erdoğan, Tymoteusz Puchacz, Enis Destanoğlu, Batuhan Kör, Kerem Şen ve Taha Altıkardeş ile sözleşme imzaladı, Fildişili oyuncu Gervinho'nun kontratını ise feshetti.
28.01.2022 Trabzonspor
250 yıllık bina alev alev alev yandı; bir kadın pencereden atladı
250 yıllık bina alev alev alev yandı; bir kadın pencereden atladı Antalya’da 250 yıllık bina yangında kullanılamaz hale geldi. Bir kadın birinci kattan atlayarak canını kurtarırken, itfaiye erinin atlattığı büyük tehlike kameralara yansıdı.
5.12.2021 Yaşam
Trabzonspor'da 3 futbolcu Beşiktaş derbisinde...
Trabzonspor'da 3 futbolcu Beşiktaş derbisinde... Süper Lig'de namağlup lider olan Trabzonspor Edgar'ın kart cezası, Bruno Peres ve Gervinho'num ise sakatlıkları bulunuyor.
31.10.2021 Trabzonspor
Trabzonspor Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda? Fenerbahçe Trabzonspor maçı şifresiz canlı izlenebilecek mi?
Trabzonspor Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda? Fenerbahçe Trabzonspor maçı şifresiz canlı izlenebilecek mi? Trabzonspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda? Sorusuna taraftarlar tarafından yanıt aranmaya başlandı. Milli maçların ardından Süper Lig heyecanı devam ediliyor. 19 puan ile liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, 18 puana sahip olan Trabzonspor'a konuk olacak. Trabzonspor - Fenerbahçe maçı saat kaçta, canlı ve şifresiz izlenebilecek mi? Fenerbahçe Trabzonspor maçı nerede?
16.10.2021 Gündem
Fenerbahçe maçı öncesi Trabzonspor'a Dorukhan Toköz müjdesi
Fenerbahçe maçı öncesi Trabzonspor'a Dorukhan Toköz müjdesi Fenerbahçe derbisine hazırlanan Trabzonspor'da Dorukhan Toköz takımla beraber antrenmanlara başladı.
11.10.2021 Trabzonspor
Gökhan Gencebay ile Seda Han Özmen evlendi
Gökhan Gencebay ile Seda Han Özmen evlendi Usta sanatçı Orhan Gencebay ile eşi Sevim Emre, oğulları Gökhan Gencebay'ı evlendirdi.
17.09.2021 Magazin
Marek Hamsik geldi ortalık yıkıldı
Marek Hamsik geldi ortalık yıkıldı Trabzonspor'un Slovak yıldızı Marek Hamsik Trabzon'a geldi.
29.06.2021 Trabzonspor
SPK'nın affetmedi! Patronlara ceza kesildi
SPK'nın affetmedi! Patronlara ceza kesildi Tek-Art İnşaat’ın patronu ve yönetim kurulu üyelerine Sermaye Piyasası Kurulu yeni ceza uyguladı. Geçtiğimiz yıl verilen cezaya ilişkin aksiyon alınmaması nedeniyle kurul 6 kişi hakkında ceza uygulanmasına karar verdi.
12.02.2021 Gündem
Abdülkadir Ömür müjdesi! Geri döndü
Abdülkadir Ömür müjdesi! Geri döndü Galatasaray'a kaybederek moral bozukluğu yaşayan Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür sevinci yaşanıyor.
29.12.2020 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Ali Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet ali yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.