Stok

Stok

Son dakika stok haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan stok ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını stok haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Stok

haberleri sayfasında son dakika yaşanan stok gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.367 stok haberi bulunmuştur. Tüm stok haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fahiş fiyatlar ile ilgili harekete geçiliyor! Ticaret Bakanlığı çalışma başlattı
Fahiş fiyatlar ile ilgili harekete geçiliyor! Ticaret Bakanlığı çalışma başlattı TBMM’de salı günü 23 Nisan nedeni ile özel oturum gerçekleştirilecek. Önemli yasa tekliflerinin görüşüleceği haftada gözler ticaret kanunda yapılacak düzenlemelerde. Fahiş fiyatla mücadeleye yönelik adımlara bir yenisi daha eklenecek. Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyatla mücadele yasası" için çalışmalara başladı. Yeni düzenlemeyle Türkiye genelindeki fahiş fiyat cezalarının tamamı artırılacak.
21.04.2024 Gündem
Adana’da kemikli karkas etin kilosu 330, kemiksiz etin kilosu ise 390 liradan satılıyor
Adana’da kemikli karkas etin kilosu 330, kemiksiz etin kilosu ise 390 liradan satılıyor Adana Kasaplar Çarşısı esnafı, Ramazan öncesi ete zam yapmayacaklarını duyurdu. Kemikli karkas et 330 liradan satılırken, kemiksiz et 390 liradan çarşıda alıcı buluyor. Esnaf, marketlerdeki fahiş fiyatlara vatandaşların aldanmamasını istedi.
7.03.2024 Adana
İMO, JFMO, JMO'dan deprem ile ilgili ortak basın açıklaması!
İMO, JFMO, JMO'dan deprem ile ilgili ortak basın açıklaması! Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Adana Şube Başkanı Mehmet Tatar, Jeofizik Mühendisleri Odası (JFMO) Adana Şube Başkanı Emin Pişkin ve İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Hıdır Çak tarafından, 1 – 7 Mart Deprem haftası nedeniyle basın açıklaması yapıldı.
5.03.2024 Adana
Kısa vadeli dış borç stoku belli oldu! Artış gerçekleşti
Kısa vadeli dış borç stoku belli oldu! Artış gerçekleşti Kısa vadeli dış borç stoku, Aralık sonu itibarıyla, 2022 yıl sonuna göre yüzde 17,2 oranında artışla 174,4 milyar dolar olarak gerçekleşti.
19.02.2024 Ekonomi
Adana’da patates ve soğana sıkı denetim! Çalışmalar devam edecek
Adana’da patates ve soğana sıkı denetim! Çalışmalar devam edecek Adana’da patates ve soğanda fahiş fiyat oluşmaması ve tüketicinin mağdur olmaması için Tarım ve Orman Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevlileri halde üçlü denetim yaptı.
16.02.2024 Adana
Root Nedir, Nasıl Yapılır? Android Cihazlarda Root Yapma Yöntemleri...
Root Nedir, Nasıl Yapılır? Android Cihazlarda Root Yapma Yöntemleri... Özellikle Android telefonlarda sistem dosyalarını otomatik bir şekilde eklenmesini ya da silinmesini sağlayabilen uygulama olarak adlandırılmaktadır. Bu işlemler düzenleme işlemlerinde sağlayabilmektedir. Sistemlerde bulunabilecek olan çeşitli değişikliklerden sonra root erişimi gerekecek uygulamaları ve olanakları tanımaktadır.
1.02.2024 Gündem
Ciro Nedir, Nasıl Hesaplanır? Ciro Türleri Nelerdir?
Ciro Nedir, Nasıl Hesaplanır? Ciro Türleri Nelerdir? Bir şirketin belli bir düzey sürecindeki performansını ölçmeye yarayan en önemli araçlardan biri ciro ölçüsü olmaktadır. Yatırımcılar kendi alanlarına yatırımcı çekmeden önce bu gibi durumları ön planda tutabilecek şekilde duruşlar sergilemektedir. Bir işletme ne kadar iyi ciro performansı sergilerse o kadar yatırımcının dikkatini çekmektedir.
24.01.2024 Ekonomi
Fahiş fiyat ve stokçuluğa 103 milyon TL ceza
Fahiş fiyat ve stokçuluğa 103 milyon TL ceza Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yaptığı tespit edilen işletmelere toplam 103 milyon 160 bin 995 TL idari para cezası uygulandığını açıkladı.
24.01.2024 Gündem
Ticaret Bakanı Ömer Bolat: Stokçuların ve karaborsacıların hevesini kursağında bırakacağız
Ticaret Bakanı Ömer Bolat: Stokçuların ve karaborsacıların hevesini kursağında bırakacağız Ticaret Bakanı Prof.Dr. Ömer Bolat, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yıllık Değerlendirme toplantısında konuştu. Prof. Dr. Bolat, "Her seçimde yapılmaya çalışılan soğan, patates tiyatrosunu bu seçim öncesi Allah'ın izniyle yaptırmayacağız. Tarım Bakanlığımız ile bu konuda gerekli ürün yeterliliklerine sahibiz, artırdık. Yaz boyunca onları Toprak Mahsulleri Ofisi vasıtasıyla gerekli şekilde depoladık. Stokçuların ve karaborsacıların hevesini kursağında bırakacağız." dedi.
10.01.2024 Gündem
Bakan Bolat: Stokçuların ve karaborsacıların hevesini kursağında bırakacağız
Bakan Bolat: Stokçuların ve karaborsacıların hevesini kursağında bırakacağız Ticaret Bakanı Prof.Dr. Ömer Bolat, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yıllık Değerlendirme toplantısında konuştu. Prof. Dr. Bolat, "Her seçimde yapılmaya çalışılan soğan, patates tiyatrosunu bu seçim öncesi Allah'ın izniyle yaptırmayacağız. Tarım Bakanlığımız ile bu konuda gerekli ürün yeterliliklerine sahibiz, artırdık. Yaz boyunca onları Toprak Mahsulleri Ofisi vasıtasıyla gerekli şekilde depoladık. Stokçuların ve karaborsacıların hevesini kursağında bırakacağız." dedi. 
10.01.2024 Ekonomi
Karavanist Fuarı’nda vatandaşlardan Tiny House’a yoğun ilgi
Karavanist Fuarı’nda vatandaşlardan Tiny House’a yoğun ilgi Gayrimenkul uzmanı Işık: “Konut dışı gayrimenkul satışları yüzde 62 oranlarında arttı”
9.01.2024 Advertorial
Araba alacaklara peş peşe uyarı! Stoklar yeni yıla sarktı
Araba alacaklara peş peşe uyarı! Stoklar yeni yıla sarktı Araba piyasasında 2023 yıl sonu kampanyaları, piyasa koşulları ve oluşturulan uygun zemin neticesinde istisnai olarak yüksek oranda indirimler ve çok cazip finansman destekleriyle beraber ağustos ayında başlamıştı. Süreç içerisinde %20’ye varan indirimli fiyatlar ve oldukça düşük oranlarla kredi olanakları tüketicilere sunuldu. Ocak 2024 itibarıyla bazı modellerde 2023 model stokları oldukça azalırken, bazı modellerde ise şubat/mart aylarına sarkabilecek stok adetleri mevcut. İşte araba almak isteyen herkesi ilgilendiren detaylar...
5.01.2024 Ekonomi
Taksiler için yeni tarife belirlendi! Ücret resmen değişti
Taksiler için yeni tarife belirlendi! Ücret resmen değişti Ölçü ve ölçü aletleri için gelecek yıl alınacak muayene ve damgalama bedelleri yeniden düzenlendi. Resmi Gazete’den duyurulan ücret tarifelerinde taksimetrelerin 397 liraya muayene edileceği bildirildi.
30.12.2023 Ekonomi
DreameBot L10s Pro Evcil hayvan dostu robot süpürge ve paspas
DreameBot L10s Pro Evcil hayvan dostu robot süpürge ve paspas DreameBot L10s Pro, robot süpürge ve paspas özelliklerini birleştirirken, minimalist şarj istasyonu ile yer tasarrufu da sağlıyor. Süpürürken sunduğu dört emme seviyesi ve paspaslama yaparken kullandığı üç ayrı su kullanım seviyesi ile ahşap, fayans, halı, kilim ve diğer zemin kaplamaları için uyarlanabilir temizlik olanaklarını bir araya getiriyor. Sunduğu emme ve su kullanım seviyeleri, kullanıcı ihtiyaçları doğrultusunda Dreamehome uygulaması üzerinden her an değiştirilebiliyor.
19.12.2023 Advertorial
MSB: Yılbaşından bu yana teslim olan terörist sayısı 119’a ulaşmıştır
MSB: Yılbaşından bu yana teslim olan terörist sayısı 119’a ulaşmıştır Milli Savunma Bakanlığı, yılbaşından bu yana teslim olan terörist sayısının 119’a ulaştığını açıkladı.
7.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere Katar'a kritik ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir araya geldi. Erdoğan kritik toplantıda dünyaya önemli mesajlar verdi. Katar ziyareti sonrası Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyonla mücadele ve fiyat istikrarında kararlılık vurgusunda bulundu.
6.12.2023 Gündem
Bakan Kacır duyurdu! Yeni nesil füze Kuzgun envantere giriyor
Bakan Kacır duyurdu! Yeni nesil füze Kuzgun envantere giriyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, yeni nesil füze sistemi Kuzgun'a ilişkin önemli bir açıklama yaptı.
7.11.2023 Gündem
'Efsane kasım indirimleri 'ne dikkat! Bakanlıktan kritik uyarı, sakın yapmayın
'Efsane kasım indirimleri 'ne dikkat! Bakanlıktan kritik uyarı, sakın yapmayın Ticaret Bakanlığı, 'efsane kasım indirimleri' adıyla yapılan indirimli satış kampanyalarında mağduriyet yaşanmaması için vatandaşlara uyarılarda bulundu.
3.11.2023 Ekonomi
Son 20 yılın en düşük seviyesi: Barajlar alarm veriyor
Son 20 yılın en düşük seviyesi: Barajlar alarm veriyor İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) verilerine göre, 20 Ekim’de yüzde 21.12 olan barajlardaki doluluk oranı, yüzde 18’e kadar geriledi.
3.11.2023 Yaşam
10 yılda yaklaşık 10 milyar ton! Her yıl 500 okul yapılabilir
10 yılda yaklaşık 10 milyar ton! Her yıl 500 okul yapılabilir Dünyada gıda israfı çok ciddi boyutlara ulaşırken, Türkiye’nin de aralarında olduğu bazı ülkelerde son 10 yılda yaklaşık 10 milyar ton gıdanın çöpe gitmesi israfın boyutunu gösteriyor. Türkiye’de sadece 1 yılda israf edilen ekmeğin mali değeriyle ise 500 adet okul yapılabiliyor.
12.10.2023 Yaşam
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker...
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker... Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'yu kaosa sürüklerken tüm dünyanın gözü bölgedeki gelişmelerde. Hamas'a savaş ilan eden İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ederken ölenlerin sayısı 950'ye yükseldi. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. İsrail Lübnan'daki Hizbullah militanlarıyla üçüncü gününe giren çatışmalarda bir yarbayın öldüğünü doğruladı. Doğu sınırındaki patlama sesleri ise, üçüncü bir ülkeyle ilk temas niteliği taşıyor.
11.10.2023 Dünya
YSK Başkanı Yener: Seçim takvimi 1 Ocak’ta başlayacak
YSK Başkanı Yener: Seçim takvimi 1 Ocak’ta başlayacak YSK Başkanı Ahmet Yener, 1 Ocak’tan itibaren yerel seçim takviminin başlayacağını açıkladı. Deprem bölgesiyle ilgili de “Depremzedeler için rahatça adres taşıma işlemlerinin gerçekleştirilmesi konusunda kurul kararlarıyla bir yol haritası çizeceğiz” diye konuştu.
24.09.2023 Gündem
Buğday fiyatları 2023 | Buğday fiyatları yükselecek mi, Kocaeli TMO patlaması sonrası buğday fiyatları artar mı?
Buğday fiyatları 2023 | Buğday fiyatları yükselecek mi, Kocaeli TMO patlaması sonrası buğday fiyatları artar mı? Kocaeli’de TMO silosunda yaşanan büyük patlamanın hububat fiyatlarında etkili olup olmayacağı sorgulanıyor. Peki, Buğday fiyatları yükselecek mi, Kocaeli TMO patlaması sonrası buğday fiyatları artar mı?
9.08.2023 Ekonomi
Fön makinesi yerine kalas, çekirdek paketinin içinden yılan kafası! İşte 2023'ün en ilginç şikayetleri...
Fön makinesi yerine kalas, çekirdek paketinin içinden yılan kafası! İşte 2023'ün en ilginç şikayetleri... 2023'ün en ilginç şikayetleri belirlendi. 2023'ün ilk yarısında iletilen şikayetler derlenip hazırlanan raporun detaylarını paylaşıldı. Buna göre, 6 ayda gelen 247 bin 946 şikayetten öne çıkanlar şöyle: "Bilinen bir zincir mağazadan tuzlu çekirdek aldım. İçinden yılan kafası çıktı ve yedik afiyetle birazını. Yazıklar olsun." "1 adet fön makinesi sipariş verdim ve gelen kargoyu ben olmadığım için arkadaş teslim aldı ve gelen kargodan fön makinesi yerine kalas odun çıktı." "Hamam böcekleri ölsün ve benim rüyama girmesin lütfen. Çok şikayetçiyim bu durumdan ama elimden bir şey gelmiyor. Kim bu hamam böcekleri ve dev saman balyalarını hazırlayıp rüyama gönderiyorsa Allah onun belasını versin.”
9.08.2023 Gündem
Zeytinyağı ihracatıyla ilgili flaş karar! 3 ay yasaklandı
Zeytinyağı ihracatıyla ilgili flaş karar! 3 ay yasaklandı Gündemden düşmeyen zeytinyağı fiyatları ve sezon için beklenen düşük rekolte tahminleri ardından zeytinyağı ihracatı yasaklandı.
2.08.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Stok ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki stok haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.