Sakız Adası

Sakız Adası

Son dakika Sakız Adası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sakız Adası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sakız Adası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sakız Adası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sakız adası gelişmeleri de dahil olmak üzere 309 sakız adası haberi bulunmuştur. Tüm sakız adası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı Yunan adalarına kapıda vize uygulaması sonucunda binlerce Türk, Adaya çıkartma yaptı. Turizmciler adalara giden Türk turistlerin memnun olduğunu ve yoğunluğun sezonda da devam etmesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Gündem
En güzel Yunan adaları sıralaması! 10 Yunan Adasına vize muafiyeti heyecan yarattı, gözler en güzel Yunan Adasına çevrildi!
En güzel Yunan adaları sıralaması! 10 Yunan Adasına vize muafiyeti heyecan yarattı, gözler en güzel Yunan Adasına çevrildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ortak basın açıklaması düzenleyen Yunanistan Başbakanı Miçotakis, "Ege'deki bütün yıl boyunca 7 günlük süreyle vizeden muaf tutarak Türk vatandaşlarının Ege'deki Yunan adalarını ziyaret etme serbestisini ele aldık" ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklama seyahat severlerde heyecan yaratırken en güzel Yunan Adasının hangisi olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, en güzel Yunan Adası hangisi? İşte en güzel Yunan adaları sıralaması…
7.12.2023 Gündem
Yunanistan, 11 ayda 19 bin 636 göçmeni ölüme itti
Yunanistan, 11 ayda 19 bin 636 göçmeni ölüme itti Ege ve Akdeniz'den bu yılın 11 aylık döneminde çeşitli deniz araçlarıyla çıktıkları yolculukta, Yunan askerlerince darbedilip, havası indirilen lastik botlarla geri itilen 19 bin 636 göçmen, Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. Sahil Güvenlik Komutanlığı kayıtlarına göre geri itme olaylarında 10 göçmen öldü.
6.12.2022 Gündem
Damla sakızı neden üretiliyor? Damla sakızı zayıflatır mı? Damla sakızı faydaları nelerdir?
Damla sakızı neden üretiliyor? Damla sakızı zayıflatır mı? Damla sakızı faydaları nelerdir? Şarkıcı Ebru Polat’ın sadece sakıza 900 lira ödemesi sosyal medyada gündem oldu. Doğal olarak elde edilen damla sakızının pek çok faydası bulunuyor. Türk mutfağında tatlı ve kurabiyelerde de sıklıkla kullanılan damla sakızının akciğeri temizleyici, hipertansiyonu düşürücü ve böbrekleri çalıştıran yönüyle faydaları saymakla bitmiyor. Peki, Damla sakızı neden üretiliyor? Damla sakızı işe yarar, ne için kullanılır? Damla sakızı zayıflatır mı? Damla sakızı faydaları nelerdir? Damla sakızı fiyatı ne kadar? İşte detaylar…
17.10.2022 Sağlık
Yunanistan Genelkurmay Başkanı'nından 'Sakız Adası' provokasyonu
Yunanistan Genelkurmay Başkanı'nından 'Sakız Adası' provokasyonu Bölgedeki gerginliği her fırsatta yükselten Yunanistan bir provokasyona daha imza attı. Yunanistan Genelkurmay Başkanı'nın yasadışı şekilde silahlandırılan Doğu Ege'deki adalara yaptığı ziyaret sırasında sarf ettiği sözler gündem yarattı.
16.10.2022 Gündem
Midilli'ye kaçma hazırlığındaki 2 FETÖ şüphelisi ile 1 organizatör tutuklandı
Midilli'ye kaçma hazırlığındaki 2 FETÖ şüphelisi ile 1 organizatör tutuklandı Çanakkale'nin Ezine ilçesi sahilinden sürat teknesi ile Yunanistan'ın Midilli Adası'na kaçma hazırlığı yaptığı tespit edilen 2 FETÖ şüphelisi ve şüphelilere organizatörlük yapan bir kişi yakalandı. Gözaltına alınan 3 şüpheli sevk edildikleri adliyede tutuklandı.
5.09.2022 Gündem
3 FETÖ şüphelisi, Sakız Adası'na kaçmaya çalışırken yakalandı
3 FETÖ şüphelisi, Sakız Adası'na kaçmaya çalışırken yakalandı İznir'in Çeşme ilçesinden yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Sakız Adası'na geçmeye çalıştıkları belirlenen FETÖ/PDY şüphelisi 3 kişi, jandarma tarafından yakalandı.
5.09.2022 Gündem
Yunanistan'dan Ege'de provokasyon
Yunanistan'dan Ege'de provokasyon Yunanistan geçen sene Türk hava sahası ve karasularına yönelik toplam 1616 ihlal ve tacizde bulunurken, söz konusu rakam bu yılın sekiz ayında 1123'e ulaştı.
4.09.2022 Gündem
Sahil Güvenlik Komutanlığı açıkladı! 3 göçmenin cansız bedeni bulundu
Sahil Güvenlik Komutanlığı açıkladı! 3 göçmenin cansız bedeni bulundu Yunanistan'ın Sakız Adası'nda can yeleksiz ve elleri kelepçeli olarak doğrudan denize atıldığı iddia edilen 11 göçmenden 8'i yüzerek Çeşme ilçesinde bulunan Karaada'ya çıkarken, 3 düzensiz göçmenin cansız bedeni ise Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bulundu.
8.08.2022 Gündem
Depremle ile son dakika uyarısı! ‘6.5 ile 7.3 arasında değişiyor’ deyip açıkladı
Depremle ile son dakika uyarısı! ‘6.5 ile 7.3 arasında değişiyor’ deyip açıkladı Depremle ilgili son dakika açıklaması! Deprem Uzmanı Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Çeşme açıklarında meydana gelen 4.4 büyüklüğünde depremi değerlendirip, "Bu bölgede Ege Denizi'nden karaya doğru hem Çeşme Yarımadası hem de Sakız Adası'na doğru uzanan faylar bulunmaktadır. Bu fayların uzunluklarına göre gelecekte üretebilecekleri en büyük depremler 6.5 ile 7.3 arasında değişmektedir" uyarısında bulundu.
14.05.2022 Gündem
Türk balıkçılara Yunanistan'dan silahlı saldırı!
Türk balıkçılara Yunanistan'dan silahlı saldırı! Yunanistan unsurları, İzmir'in Karaburun ilçesi açıkları ile Sakız Adası açıklarında avlanan 2 Türk balıkçı teknesine ateş açtı. Açılan ateşte 1 balıkçı yaralanırken olay yerine Türk Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi.
23.02.2022 Gündem
Sahil Güvenlik'ten, Yunan karasularında batan göçmen botuna ilişkin açıklama
Sahil Güvenlik'ten, Yunan karasularında batan göçmen botuna ilişkin açıklama İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı, Sakız Adası güneyindeki Yunanistan karasularında batan göçmen botunda, 4 düzensiz göçmenin hayatını kaybetmesi ve 1 düzensiz göçmenin kaybolmasıyla ilgili, Yunan medyasında yer alan Türkiye'nin sorumlu tutulduğu yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını duyurdu.
28.10.2021 Gündem
MSB’den flaş Doğu Akdeniz açıklaması: Yunanistan'ın provokasyonuna karşılık veriliyor
MSB’den flaş Doğu Akdeniz açıklaması: Yunanistan'ın provokasyonuna karşılık veriliyor Milli Savunma Bakanlığı’ndan terörle mücadele ve Doğu Akdeniz’deki gelişmelere ilişkin son dakika açıklaması geldi. Yunanistan'ın provokasyonuna sahada gereken karşılığın verildiği belirtilen açıklamada, “Eylül ayında Suriye harekat bölgelerinde, DEAŞ terör örgütü mensupları dahil toplam 148 terörist etkisiz hale getirildi” ifadelerine verildi.
3.10.2021 Gündem
Yunanistan şaşırtmadı! Ağır ceza...
Yunanistan şaşırtmadı! Ağır ceza... Yunanistan’da geçen yıl aralık ayında Türkiye vatandaşı olduğu öne sürülen bir insan kaçakçısının Ege denizinde terkettiği teknenin dümenine geçerek 31 sığınmacıyı ölümden kurtaran Somalili Muhammet Abdi Hanad (28) “göçmen kaçakçılığı” gerekçesiyle 142 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Sakız adası cezaevinde yatan Hanad, mahkemenin kararını duyduğunda kulaklarına inanamadı.
27.06.2021 Dünya
Yunan askeri, göçmenleri elleri kelepçeli denize attı: 3 ölü
Yunan askeri, göçmenleri elleri kelepçeli denize attı: 3 ölü İzmir'in Çeşme ilçesinden botla Sakız Adası'na geçmeye çalışan 7 göçmen, Yunan askerleri tarafından elleri kelepçeli denize atılarak ölüme terk edildi. 3 göçmen hayatını kaybederken, 3 göçmen kurtarıldı. Kayıp 1 göçmen için arama kurtarma çalışması başlatıldı.
19.03.2021 Haber
Yunanistan'dan skandal! Ellerini plastik kelepçe ile bağlayıp denize attılar
Yunanistan'dan skandal! Ellerini plastik kelepçe ile bağlayıp denize attılar İzmir'in Çeşme ilçesinden botla Sakız Adası'na geçmeye çalışan 7 göçmen, Yunan askerleri tarafından elleri kelepçeli denize atılarak ölüme terk edildi. 3 göçmen hayatını kaybederken, 3 göçmen kurtarıldı. Kayıp 1 göçmen için arama kurtarma çalışması başlatıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, olayı sosyal medyadan yaptığı açıklamayla duyurdu.
19.03.2021 Gündem
ABD'den depremin ardından Türkiye ve Yunanistan'a destek mesajı
ABD'den depremin ardından Türkiye ve Yunanistan'a destek mesajı ABD Dışişleri Bakanlığı, Ege Denizi'nde meydana gelen deprem sonrası yaşanan can ve mal kayıpları nedeniyle Türkiye ve Yunanistan'a geçmiş olsun mesajı iletti.
30.10.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı... 'Kesin korunacak hassas alan' ilan edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı... 'Kesin korunacak hassas alan' ilan edildi Adana, Balıkesir, Gümüşhane, İstanbul, Kahramanmaraş ve Mersin'deki bazı bölgeler, "kesin korunacak hassas alan" olarak tescil ve ilan edildi.
26.09.2020 Gündem
Türkiye'den yeni 'NAVTEX' kararı!
Türkiye'den yeni 'NAVTEX' kararı! Türkiye, Ege Denizi'nde yeni NAVTEX yayınladı. NAVTEX'te Limni Adası'nda belirtilen gayri askeri statüsünün ihlal edildiği vurgulandı.
22.09.2020 Gündem
Çeşme'de jet ski üzerinde yakalanan üç kişi eski asker çıktı!
Çeşme'de jet ski üzerinde yakalanan üç kişi eski asker çıktı! İzmir'in Çeşme ilçesinde, satın aldıkları jet ski ile Yunanistan'ın Sakız Adası'na kaçmaya çalışan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) zanlısı 3 eski asker yakalandı.
1.09.2020 Gündem
Türkiye'den AB'ye sert yanıt! 'Ne pahasına olursa olsun koruyacağız...'
Türkiye'den AB'ye sert yanıt! 'Ne pahasına olursa olsun koruyacağız...' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay AB'ye çağrıda bulunarak, "Hakkaniyet bekliyoruz. Bu hakkaniyet çerçevesinde de Türkiye'nin geri adım atmasını kimse beklemesin. Türkiye ne pahasına olursa olsun Doğu Akdeniz'in her metrekaresinde, o suyun her metreküpünde haklarını koruyacaktır." dedi. Oktay, Yunanistan'ın karasularını 12 mile çıkarmak istemesi ile ilgili de "Bunu kabul etmemizi mi bekliyorsunuz? Bu savaş sebebi olmayacak da ne olacak? Cumhurbaşkanımız da bunu söylüyor zaten. Elimizden kaza çıkmaz. "Kazara falan" diyorlar ya gerekeni yaparız. Burada Türk milleti olarak biz gerekeni yapmayacaksak nerede yapacağız?" ifadelerini kullandı.
29.08.2020 Siyaset
FETÖ’nün firar ekibine jet iltica hizmeti!
FETÖ’nün firar ekibine jet iltica hizmeti! 28 yaşındaki O.Ç. günlük vizeyle gittiği Sakız Adası’nda “FETÖ’cüyüm” diyerek iltica talep etti. Polisin otele yerleştirdiği genç 3 günde geçici kimlikle FETÖ’nün firar ekibine yönlendirildi. Atina’da bir FETÖ abisi O.Ç. ’yi mülakata tabi tuttu. Örgüt üyesi olmadığı anlaşılan gence VIP hizmet kesildi.
25.07.2019 Gündem
Çeşme'de yazlık ev alanlara vize kolaylığı!
Çeşme'de yazlık ev alanlara vize kolaylığı! Yunanistan İzmir Başkonsolosu Argyro Papoulia, Çeşme'de yazlık ev satın almış olan tapu sahiplerine vize kolaylığı gösterileceğini söyledi.
18.07.2019 Dünya
Yunanistan'dan skandal karar! 9 DHKP-C'li serbest!
Yunanistan'dan skandal karar! 9 DHKP-C'li serbest! Yunanistan'da mahkeme, ülkede Kasım 2017'de yakalanan DHKP-C ile iltisaklı 9 kişinin "terör örgütü üyesi olmak" suçlamasından beraatine karar verdi.
15.05.2019 Dünya
Ege Denizi'nde korkutan deprem!
Ege Denizi'nde korkutan deprem! Ege Denizi'nde Yunanistan'ın Sakız Adası'nın kuzeyinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Türkiye'den de hissedildi.
1.03.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sakız Adası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sakız adası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.