Sakarya Valisi

Sakarya Valisi

Son dakika sakarya valisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sakarya valisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sakarya valisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sakarya Valisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sakarya valisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 448 sakarya valisi haberi bulunmuştur. Tüm sakarya valisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz kimdir, nereli, kaç yaşında? Vali Yaşar Karadeniz hangi görevlerde bulundu?
Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz kimdir, nereli, kaç yaşında? Vali Yaşar Karadeniz hangi görevlerde bulundu? Yaşar Karadeniz, Sakarya’da yaşanan kaza sonrası sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilmeye başlandı. Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz'in hayatı ve kariyeri sorgulanıyor. Peki, Yaşar Karadeniz kimdir? Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
28.12.2023 Gündem
Sakarya kaza nerede oldu? Sakarya Dağdibi mevkii nerede? Sakarya kazasında kaç kişi öldü?
Sakarya kaza nerede oldu? Sakarya Dağdibi mevkii nerede? Sakarya kazasında kaç kişi öldü? Sakarya Dağdibi mevkii nerede sorusunun yanıtı merak ediliyor. 28 Aralık sabahı Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkisinde meydana gelen trafik kazasında 11 kişi hayatını kaybetti. Feci kaza sonrası Sakarya Valisi ve Sakarya Belediye Başkanı açıklamalarda bulundu. Sabah saatlerinde gerçekleşen kazada 54 kişi yaralandı. Peki Sakarya kazası nerede oldu? Sakarya Dağdibi mevki nerede?
28.12.2023 Gündem
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkisinde 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi öldü, 59 kişi yaralandı. Olay yerinde açıklamalarda bulunan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz korkunç detayı açıkladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazayla ilgili 3 Cumhuriyet Savcısı'nın görevlendirildiğini söyledi. Kazaya karışan 6 aracın sürücüsü gözaltına alındı. Dehşet anlarını anlatan kazazede Hasan Horasan, "Çok sis vardı. Görüntü yoktu. 2-3 metre görüş alanımız yoktu. O kadar sisliydi" dedi.
28.12.2023 Gündem
Deprem nedeniyle hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi? Düzce depremi sonrası okulların tatil olduğu iller!
Deprem nedeniyle hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi? Düzce depremi sonrası okulların tatil olduğu iller! Düzce'nin Gölyaka ilçesindeki 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrasında bazı illerde okullara ara verildi. Valilik ve kaymakamlıklar tek tek açıkladı. Önce Düzce Valiliği duyurdu. Kentte eğitim öğretime bir gün ara verildiğini açıklandı. Ardından depremin hissedildiği Bolu ve Sakarya'da da okullar tatil edildi. Ayrıca, Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı’da tedbir amaçlı okulların 1 gün ara verildiğini duyurdu. Peki, Deprem nedeniyle hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi? İşte Düzce depremi sonrası okulların tatil olduğu iller!
23.11.2022 Eğitim
Düzce, Sakarya, Bolu ve Zonguldak Ereğli'de deprem nedeniyle eğitime bir gün ara verildi!
Düzce, Sakarya, Bolu ve Zonguldak Ereğli'de deprem nedeniyle eğitime bir gün ara verildi! Düzce Valisi Cevdet Atay, deprem nedeniyle kentte eğitim öğretime bir gün ara verildiğini açıkladı. Bolu Sakarya'da da eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Ayrıca Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı da tedbir amaçlı ilçe genelinde tüm eğitim kurumlarında okullara bir gün ara verildiğini açıkladı.
23.11.2022 Gündem
Bakan Soylu, İzmir'de deprem haberini aldıktan sonra yaşadıklarını anlattı
Bakan Soylu, İzmir'de deprem haberini aldıktan sonra yaşadıklarını anlattı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir'de deprem olduğu haberini aldıktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğanı saat 03.45-03.50 gibi aradığını belirterek, Kendileri, 'Giderseniz iyi olur' dedi. 'Milletimiz, çocuklar ürkmüştür. Bu vesileyle orada devletin bulunmasında fayda vardır' dedi. Biz de, 1 saat içerisinde oraya intikal ettik dedi.
4.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik zirveye işaret etti: Bütün dünya Türkiye'yi konuşuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik zirveye işaret etti: Bütün dünya Türkiye'yi konuşuyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya Demokrasi Meydanı'nda Sakarya Acil Durum Hastanesi, büyükşehir yatırımları ve eğitim yatırımları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye'de köprülerimizde araçlar gidip geliyor. Hani ekonomide her şey çökmüştü, batmıştı. Yollar tıklım tıklım dolu. Bu ekonomik canlılığı gösteriyor." dedi. Erdoğan ayrıca, "Rusya ve Ukrayna arasında savaş var. Tarım tahıl koridorundan tahılı Karadeniz'den dünyaya dağıtan hangi ülke? Esir takasını Türkiye yaptı. Takası yapıp ülkelerine gönderdik. Ve şu anda Rusya, Ukrayna, BM Genel Sekreteri ve dünya bizleri konuşuyor." ifadelerini kullandı.
24.09.2022 Siyaset
Sakarya Demokrasi Meydanı nerede? Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya’ya ne zaman saat kaçta gelecek?
Sakarya Demokrasi Meydanı nerede? Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya’ya ne zaman saat kaçta gelecek? Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Sakarya’ya geliyor. Erdoğan’ın yoğun yurt dışı programı nedeniyle daha önceden belirlenen Sakarya Programı için gelemeyeceği ifade edilmişti; ancak Sakarya Valiliği açıklama yaparak Cumhurbaşkanı’nın Sakarya’ya geleceğini duyurdu. Peki, Sakarya Demokrasi Meydanı nerede? Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya’ya ne zaman saat kaçta gelecek?
23.09.2022 Gündem
Şehit kaymakam Safitürk'ün babası toprağa verildi
Şehit kaymakam Safitürk'ün babası toprağa verildi Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk’ün Sakarya’nın Arifiye ilçesinde yaşayan babası Asım Safitürk (80) dün hayatını kaybetti. Asım Safitürk, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katıldığı cenaze töreninin ardından Kalaycı Mezarlığı'nda oğlunun yanında toprağa verildi.
14.09.2022 Yaşam
Bakan Ersoy: Bu yıl 42 milyon turist hedefimizi 47 milyon olarak güncelledik
Bakan Ersoy: Bu yıl 42 milyon turist hedefimizi 47 milyon olarak güncelledik Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Ülkemiz, bu yılın ilk 7 ayında 26 milyon 195 bin 747 ziyaretçi sayısına ulaştı ve bu önemli başarıda hizmet sektörünün payı oldukça büyük. Bu yıl 42 milyon turist hedefimizi 47 milyon olarak güncelledik. Bu sayıyı yukarı doğru revize etmeye el birliğiyle devam edeceğiz” dedi.
28.08.2022 Ekonomi
Kalın: Bisiklet kullanımının teşviki için güzel çalışmalar yapılıyor
Kalın: Bisiklet kullanımının teşviki için güzel çalışmalar yapılıyor Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Prof. Dr. İbrahim Kalın, Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ağustos ayında düzenlenecek olan UCI Dağ Bisikleti Eliminatör Dünya Kupası lansman programı için Sakaryaya geldi. Kalın, "Bu sporun yaygınlaşması için belediyelerimizin, şehirlerimize bisiklet yollarının yapılmasından, bisiklet aracının kullanımının teşvik edilmesine kadar birçok alanda güzel çalışmalar yapıldığını biliyorum." dedi.
15.05.2022 Siyaset
İstanbul’da, Sakarya’da, Nevşehir’de Zonguldak’ta 18 Mart okullar tatil mi? Kar nedeniyle bugün hangi illerde okullarda kar tatili var?
İstanbul’da, Sakarya’da, Nevşehir’de Zonguldak’ta 18 Mart okullar tatil mi? Kar nedeniyle bugün hangi illerde okullarda kar tatili var? “Kar nedeniyle 18 Mart Cuma okullar tatil mi?” sorusuna yanıt aranıyor. Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı il ve ilçelerde bugün eğitim yapılmayacak. Peki, Kar nedeniyle bugün hangi illerde okullarda kar tatili var?
18.03.2022 Eğitim
18 Mart Çanakkale Zaferi resmî tatil mi, bayram mı? 18 Mart 2022 okullar neden tatil, 18 Mart kar tatili mi?
18 Mart Çanakkale Zaferi resmî tatil mi, bayram mı? 18 Mart 2022 okullar neden tatil, 18 Mart kar tatili mi? 18 Mart okullar kar nedeniyle tatil mi, 18 Mart Çanakkale Zaferi resmi tatil mi? 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlanırken okulların kar nedeniyle tatil ilan edilmesi, vatandaşların 18 Mart Çanakkale Zaferi resmi tatil mi, sorusunu sorgulamasına neden oldu. İşte detaylar…
18.03.2022 Eğitim
İstanbul için son dakika tatil ve izin kararı! Valilik resmen duyurdu
İstanbul için son dakika tatil ve izin kararı! Valilik resmen duyurdu Meteoroloji tarafından yapılan kar uyarıları devam ediyor. İstanbul'da beklenen kar yağışı nedeniyle eğitime 21 Mart'a kadar ara verildi. Kararı İstanbul Valisi Yerlikaya sosyal medya hesabından duyurdu. İstanbul Valiliği, 18 Mart Cuma günü kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli, malul ve hamile personelin idari izinli sayılacağını bildirdi. İşte son dakika haberinin detayları...
17.03.2022 Gündem
AK Parti'li Kurtulmuş: Hangi alana bakarsanız bakın Türkiye önemli ve güçlü adımlar atıyor
AK Parti'li Kurtulmuş: Hangi alana bakarsanız bakın Türkiye önemli ve güçlü adımlar atıyor AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin savunma sanayide yaklaşık yüzde 75'lik yerlilik oranına ulaştığını belirterek, "Hangi alana bakarsanız bakın Türkiye önemli adımlar atıyor, güçlü adımlar atıyor ve büyük Türkiye istikametinde yürüyüşünü sürdürüyor. İnşallah daha da ileriye gideceğiz, daha da güçlü olacağız" dedi.
28.01.2022 Siyaset
Yasak ve izin kararı 13 il tek tek açıkladı! İstanbul, Bursa, Denizli, Kocaeli...
Yasak ve izin kararı 13 il tek tek açıkladı! İstanbul, Bursa, Denizli, Kocaeli... Günlerdir süren kar kabusu Türkiye'nin 81 ilinde hayatı olumsuz etkiliyor. İller yasak ve izin kararlarını tek tek açıklıyor. 13 ilde idari izin kararı geldi.
25.01.2022 Gündem
Yarın okullar tatil edildi! İşte 20 Ocak'ta okulların tatil olduğu iller...
Yarın okullar tatil edildi! İşte 20 Ocak'ta okulların tatil olduğu iller... Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın çok sayıda kentte okullar tatil edildi. Bazı illerde ise süre uzatıldı. İşte 20 Aralık için okulların tatil olduğu iller...
19.01.2022 Gündem
1 Aralık okullar tatil mi? Yarın fırtına nedeniyle İstanbul, Ankara, İzmir, Çanakkale, Bursa'da okullar var mı?
1 Aralık okullar tatil mi? Yarın fırtına nedeniyle İstanbul, Ankara, İzmir, Çanakkale, Bursa'da okullar var mı? 1 Aralık okul tatil mi, yarın okul var mı? Türkiye’nin birçok ilinde yaşanan kuvvetli rüzgar ve fırtına etkisini sürdürüyor. 29 Kasım Pazartesi etkisini artıran lodos ve fırtına nedeniyle bugün için birçok ilde eğitime ara verildi. Şiddetli yağmur ve fırtınanın devam etmesi nedeniyle öğrenciler okulların İstanbul, Ankara, İzmir, Sakarya, Bursa, Yalova, Çanakkale, Balıkesir, Tekirdağ ve Sinop’ta yarın da tatil olup olmayacağını sorguluyor.  Peki, yarın okullar tatil mi? 1 Aralık Çarşamba günü okullar tatil olacak mı? İstanbul, Ankara, Kocaeli, Sakarya, İzmir, Tekirdağ, Çanakkale ve Bursa'da 1 Aralık okullar tatil mi?
30.11.2021 Eğitim
Okullar tatil mi? Okullar hangi illerde tatil? Bugün okul var mı? 30 Kasım 2021 okulların tatil olduğu iller!
Okullar tatil mi? Okullar hangi illerde tatil? Bugün okul var mı? 30 Kasım 2021 okulların tatil olduğu iller! Türkiye’nin pek çok ilinde rüzgar ve fırtına nedeniyle pek çok ilde okullar 1 günlüğüne tatil edildi. İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Balıkesir, Çanakkale, Yalova, Sinop, Bursa, Bartın ve Tekirdağ'da kuvvetli rüzgar ve fırtına meydana geldi. Valilikler de peş peşe duyurdu. Bütün eğitim kurumlarında bugün 1 gün süreyle yüz yüze eğitim faaliyetlerine ara verildiği açıklandı. Peki, Okullar tatil mi? Okullar hangi illerde tatil? Bugün okul var mı? 30 Kasım 2021 okulların tatil olduğu iller!
30.11.2021 Eğitim
Valilikler peşe peşe duyurdu! Okullar birçok ilde tatil edildi
Valilikler peşe peşe duyurdu! Okullar birçok ilde tatil edildi İstanbul'da fırtına nedeniyle yüz yüze eğitime bir gün ara verildi. Ayrıca kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel de izinli sayılacak. Öte yandan Tekirdağ, Kocaeli, Balıkesir, Düzce, Bartın, Yalova, Sakarya ve Bursa'da da eğitime ara verildi
30.11.2021 Gündem
Eski Bakan Hasan Fehmi Güneş, son yolculuğuna uğurlandı
Eski Bakan Hasan Fehmi Güneş, son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da yaşamını yitiren eski İçişleri Bakanı Hasan Fehmi Güneş (87), Sakarya'da düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.
25.11.2021 Gündem
Bakan Varank, Sakarya'da ziyaret ettiği fabrikada kaynak yaptı
Bakan Varank, Sakarya'da ziyaret ettiği fabrikada kaynak yaptı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sakarya'da kaynak ve döküm sektöründe faaliyet gösteren fabrikayı ziyaretinde kaynak gözlüğü ve eldiven takarak kaynak yaptı.
31.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Hüseyin Avni Coş, son yolculuğuna uğurlandı
Hüseyin Avni Coş, son yolculuğuna uğurlandı Eski Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından, son yolculuğuna uğurlandı.
31.07.2021 Gündem
Milli elektrikli tren bu yıl içinde hizmete sunuluyor! Bakan duyurdu
Milli elektrikli tren bu yıl içinde hizmete sunuluyor! Bakan duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, saatte 160 kilometre hıza ulaşan Milli Elektrikli Tren Seti'nin prototip üretimini ve fabrika testlerinin gerçekleştirilmesini takiben yol testlerine başlandığını belirterek, "Bundan sonra da akredite kuruluş kontrolündeki seyir emniyet ve konfor testlerine geçilecek. Trenimizi bu yıl içerisinde milletimizin hizmetine sunacağız." dedi.
14.06.2021 Ekonomi
Sakarya'da "tam kapanma" döneminde vaka sayıları yüzde 85 azaldı
Sakarya'da "tam kapanma" döneminde vaka sayıları yüzde 85 azaldı Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, tam kapanma döneminde kentteki yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayılarının yüzde 85 azaldığını bildirdi.
16.05.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Sakarya Valisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sakarya valisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.